A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!!!

Snufi:a PÉ oké,a takarítás megvár holnap :lol: :lol: :lol:
Kicsit aprók a betűk,de tömör és érthető :wink:
vedresandi

Snufi: Már 2 napja próbálok rá reagálni (szerettem volna) de nem volt időm.... :oops:
De ITT főleg csak azok vannak akiknek még nincs, vagy nem akaródzik összejönni (nagy %ban).
Amúgy mi kell egy ilyen játszóház nyitásához? Avagy milyen feltételeknek kell megfelelni? Elmondanád néhány mondatban, ha nem nagy kérés? (lehet privi is nem szeretnék offolni :D )

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

[quote="ceniko"]
írta:
cenikoDe ITT főleg csak azok vannak akiknek még nincs, vagy nem akaródzik összejönni (nagy %ban).
- valóban, mivel ez eredetileg Hőmérőzés topic. De attól még nem igaz, hogy a zártban babások vannak.

Privit küldtem játszóház ügyben.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: Honnan tudod, ha egyszer zárt? :oops:

ceniko
Szeged

Ceni:de rég láttalak..hogy van Zalán baba???Öregszik,már 1 hónapos :lol: :lol: :lol:

(Snufi szerintem arra a linkre gondolt,és ott egyértelműen látszik,hogy zárt a topik)
vedresandi

snufi

Snufi: 8) :lol:
vedresandi

Hát kemény 4 ember van akinek nincs 8) de hagyjuk inkább, sajnálom, hogy ezen pörögtök :roll: ....Részemről a téma leZÁRva :lol:

Andi: Köszi jól vagyunk, picit fáradtan :lol: nem is értem mitől :lol: Amúgy édes, imádom egyszerűen :D Mindet :wink: Nálatok fejlemény?

ceniko
Szeged

Ceni: nem pörgünk rajta, csak megjegyeztem, hogy nem valós, amit írtál. (ezután belinkeltem neked, honnan tudjuk, ennyi) Nem érdekes, hiszen lényegtelen ez a része. Bár már a többi is, szerintem is. Ebben legalább egyetértünk. :wink:

snufi

Ceni:novemberben szolgálhatok + teszttel,addig szeretés ezerrel! :wink: :lol:
(sztem nem pörgés,de amíg nem nyugszik meg mindenkinek a lelke,úgyis lesz visszamenőleg reagálás a "történtekre")
vedresandi

Snufi: Én nem azt mondtam, hogy mindenkinek van gyereke :wink: Úgyhogy nem valótlant állítottam...már megbocsáss... :wink:

De részemről a téma lezárva de télleg 8) ha valakit annyira érdekel mi volt a téma ( nagy úr a kíváncsiság :D ) olvasson bele, aki belinkelte valahonnan tudnia kellett az egészről és gondolom én be tud lépni... :wink: 8)

Andi: ha novemberbe tesztelsz +at akor júliusba fogsz szülni, mint én :) 8) Hát hajráhajrá, de én mégeccer nyári nagy pocakos terhességet nem vállalnék be (ha tehetném) :roll:

Na jóéjt későn van elteszem magam holnapra, még lesz éjjel műszakom... 8) ! Mindenkinek mielőbbi sikeres teherbe esést kívánok :wink:

ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Snufi, Boni, túlléltem az értekezletet! Este nagyon szarul voltam Petit sem vártam meg elaludtam! :( De ma meg holnap kell akciózni!

Ceni, szoktalak olvasgatni, a júliusiak között! Nagyon szép Zalán és sokat nőtt!
Szerintem zárjuk le az ügyet, bár ha kell én megvédem magam! És aki belikelte az nem tud belépni!!

Szezso, mizu?

Bettike, jövőhéttől tanítasz?

Veramami, még pozítívabb tesztedet megmutizod?

Szirom, anyukádnak továbbra is jobbulást kívánok!

Szeri, utólagos Boldog Névnapot kívánok!

Ma nem leszek egész nap! Csak este, akkor meg más dolgom lesz! Holnap anya szülinapja, gy nem tudom mikor jövök, de jelentkezem!

Kép
kata05

Sziasztok
1 CN! :lol: hajrá átjárhatósági!
Vendég

Boni, örülök h örülsz, vagy leplezed magad?

Kép
kata05

Jó reggelt!

Először is színtvallok: igaz, hogy az én fotóm is ott az anyatanyán, de vagy 4-5 hozzászólást tettem, ennyi telt, úgy van, ahogy Ceni mondja, nem vagyok babás, nem tudok hozzászólni, nem tudok beilleszkedni. (Ez nem szemrehányás!!! :lol: Inkább maradok a hőmérősben, bár eléggé inaktív vagyok itt is :oops:

Nagyjából olvasgattam vissza, bocs, ha olyat kérdezek, amit már írtatok :oops:

Kata: tüszőrepesztőt megkaptad? Milyet?

Boni: sajnálom :( de azért tök jó, hogy meglesz az átjárhatósági, drukkolok, gondolom jövő hét vége vagy azután nem?

Andi: akkor hajrá pé, aztán meg levezetésként egy kis takarítás :lol:

Rólam: tegnap voltam altatóorvosnál...kb. 5 perc alatt "kidobtak" a rendelőből :shock: még kérdezni sem tudtam, annyira meglepődtem...a lényeg, hogy altatható vagyok. Még a kezembe nyomtak egy csomó papírt az altatásról...elolvastam, az tetszett a legjobban, hogy altatás előtt a körömlakkot le kell mosni :lol: :lol: :lol:

Szép napot, ma többet jövök, mert semmi dolgom :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Jó reggelt! Apjuk elment dolgozni így itthon maradtam, az időm teljesen szabad beosztású! :D

Szezso! Végre! Akkor most már tessék bepótolni az írást! :D

A másik témához csak annyit! Én szeretném tudni, hogy ki volt a linkelő? És miért tette? :roll:
Ahogy Ceni írta a kíváncsiság nagy úr! Hát én erre vagyok kíváncsi!

Kata! Ja igen! Kedden lesz az első órám velük! Parázok ezerrel!
Az órarendemet is néztem, hogy mind a 2-szer első órám lesz, marhára fognak örülni, hogy velem kezdhetik és cseszhetik el azt a napjukat! :D Ráadásul jobban oda kell figyelnem, hogy sikerült-e mindenkinek felébrednie az órámra! :D

Boni! Akkor te is belecsapsz a lecsóba!

Andi! Te is részt veszel a Barátok közt válogatásán? :roll: Lehet azt tudni, hogy mihez keresnek szereplőket? :oops: (Már megint kíváncsi vagyok!)

Snufi! Ilyenre gondoltál? :wink:

Kép
bettike
Eger

BABAIMÁDÓ ÉS BABAIMÁDÓT IMÁDÓ!

KÍVÁNOM? HOGY LEGYEN EZ ÉLETETEK EGYIK LEGESLEGSZEBB NAPJA!!!!!!!!
HATALMAS ÖLELÉS!

BONIKO ÉS BONIKÓT IMÁDÓ :wink:

"Amikor megszólal az orgona zenéje,
Elhangzik mindkettőnk ajkán az igen,
Sorsunk ekkor eggyé forr majd össze,
Szeretni akarlak és megtartani, mindörökre."
Kezem feléd nyújtom, szívem neked adom,
Melyet soha vissza nem kérek,
Szeress egy életen át úgy, mint ahogy én téged,
Akkor is, ha megöregszünk, és
Akkor is, ha már nem élek."
Ady Endre
Vendég

KÍVÁNJUK! :lol:
Vendég

Kata leplezem magam? nem , most tényleg nem, mert az antibiotikum miatt ez így pont jó! most eg félek az átjárhatóságitól, mert azt mondtátok fáj! :cry:

Remélem akciódús és eredményes lesz a hétvégétek!

Szezso ! :lol: reméelm nem most akartál menni műkörömöshöz! :lol:
hétfőn felhívom a nőgyógyászt(ezt lehet nem Kaáliban csináltatom az ár miatt) és megbeszélem vele.

bettiek drukkolok, hogy nagyon jól sikerüljön az első órád! :lol:

ceni és babások! Én személy szerint imádom a pici babaák fotóit nézni, babás storykat olvasni, mindenféle rossz érzés nélkül! :lol: másik topikokban meg szoktam lesni, és reagálok is rá ha észreveszem :oops: :lol:

Úgyhogy engem terhelhettek vele akár priviben is! :lol:

JA! ÉN MA DOLGOZOM 14IG!

BABIM SÜT A NAP!!!!!!!!!!!!NEKTEK!
Vendég

Boni, ne félj, azért nem annyira vészes az átjárhatósági :wink: én 2 mensis görccsel megúsztam, utána 1-2 órával 1 fájdalomcsillapító elég volt..A lényeg, hogy próbálj ellazulni, mély levegőket venni, és valami szépre gondolni közben, mondjuk egy babára :lol: ha egy merő görcs vagy a félelemtől, akkor jobban fáj...

Bettike: Te leszel a kedvenc tanárnénijük :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimádó és babaimádót imádó, SoK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK BABÁT KÍVÁNOK!!! Kép

Kép
gaby25

bababnet megint nem volt jó!
Vendég

Jó reggelt! :wink:

Babimnak és Párjának: sok boldogságot!!!
Kép

Bettike: igen. :wink:

Tesó: hajrá HSG!!!!!

Szezso: örülök, hogy látlak!!!!!! Gyere, amilyen gyakran csak tudsz, ok?

snufi

Tesó jó reggelt! :wink:
Vendég

sziasztok :!:

napok óta próbálok bejutni a topicba, de csak most sikerült.
nem tudom mi lehetett a baj :?:

nálam lassan 50 napja semmi :cry:
se piri se pé , se semmi.
a lakás kész van, de a takarítás nehezen megy.
próbáltam vissza olvasni.
Baj van ÁFIVAL :?: Miért sértödőtt meg , és mi az a zárt topic :?:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az utolsó párnap hőemelkedése:37,2;37,1;37;37,1;37,1 a mai. Holnap kell megjönnie. Igaz ez nem teljes mert csak most kezdtem figyelni, de szerintetek jelent vmit?
Köszi a segítséget!
ritt

Ritt: valóban kevés az adatod, peteérés előtt nem mérted, így nehéz kiolvasni belőle bármit is. Az jó jel, hogy nem esett le. (ált. leesik mensi előtt 1 nappal a hőmérséklet, de ez sem általános) Következő hónapban az elejétől mérd (ha lesz következő), és vezesd grafikonon.

snufi

ritt :!: jelenthet valamit, de vannak olyanok , akiknek a mensi napján esik csak le a hő. Szerintem , ha holnap is magas és nem jönn meg , tesztelj egyet.
surmi
kockasfulunyul

Szezso, Choragont kaptam tegnap reggel 2 ampullával!

Ritt, egész jó a hőd, esélyed meg van a babára!!

Surmi, nekem működött a net mikor én akartam használni! A kérdéseidre nem szeretnék én válaszolni!

Bettike, hétfőn veled vagyok lélekben! Nekünk meg jönnek a 3 évesek, már várom őket!!
Ja és aki kiváncsi hamar megöregszik! Úgyhogy én 40 évesen vénasszony leszek!

Babim, Nagyon sok Boldogságot Kívánok! ( bár a többiektől tudom h ma van az esküvőd)

Már haza is értünk a versenyről! Pedig ranglistán a 3.-ok vagyunk, de most elrontottuk! :( Remélem a következő jobban sikerül majd és kimehetünk az EB-re!

Kép
kata05

csajok egy emberként drukkoljunk, hogy szép idő maradjon ma BAbiméknak!
:lol:
Ritt szerintem is várd meg a holnapot, és utána tesztelj! :lol:
Vendég

úgy látszik az internettel lehet valami, mert most is 3-ra sikerült belépnem a topicba. azt írja ki, hogy a lap nem jelenithető meg.
surmi
kockasfulunyul

Köszi aranyosak vagytok, főleg hogy bíztattok, bár nem látok nagy esélyt a bébire, mert úgy érzem megjön, majd várok még pár napot, ha nem jön és akkor tesztelek.
ritt

Kata :cry: majd legközelebb!

most telefont kikapcsolni és rosszalkodni a cél! :wink:

Surmi jobb lenne ha visszaolvasnál, mert itt mindenki más véleményen van, ezzel kapcsolatban ,alkoss te is egyet! :wink:

na megyek haza lejárt a munkaidőm!
Vendég

UFF!

Tegnap háromnegyed tizenegyre értem haza. No comment...

Délelőtt nekem sem sikerült felmászni, most meg muszájk takarnyáznom, úgyhogy nem írok visszamenőleg, csak elolvastam és megjegyeztem, kivel mi történt. Remélem, van felmentésem ezügyben.

Shoppingoltam egy vacsorára valót, mert drága donorom, uram és parancsolóm jelezte, hogy nagyon éhesen érkezik ma este. És még vettem egy nadrágot, meg egy szuper-hyper hajcsináló eszközt. Na, azt majd megmutizom, mert 8 nyelven beszél!

Kellemes aztamitcsináltoképpen mindenkinek!

Kép
zölddisznó

...na jól van, ezt megjegyeztem! Már szóba sem álltok velem! :wink:

Kép
zölddisznó

helló drága zöldike!

azta, én kivi vagyok rá!

már hiányoztál ám, mi finomat főzölo Uradnak?
Vendég

Helló Coca.

Boni: mikor beszélsz a dokival HSG ügyben?

Na, innentől én nem nagyon leszek, mert jönnek a volt kolléganőim és barátnőim,... CSAJBULI lesz nálunk. Itt is alszanak, holnap jelentkezem,.... :D

snufi

Szép Napocskát!

Zöldi:jöttem Hozzád beszélgetni

Baba: Babim és Párja!Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!
Kép

Szezso: a műköröm ugrott…már csak 4 nap Kép

((((((((Boni))))))) mikor lesz az átjárhatósági?

Kata: nincs más dolgotok hétvégén,csak szeressétek egymást!!!

Bettike:nem szoktam anyátok köztbe válogatni (hál istennek)…nem is tudom a Tóni kiírásán kívül lesz e valami nagy történés.

Én ma kettesben Danival,a dárgám dolgozik. Szokásos hétvégi program (mosás,főzés,takarítás),megspékelve füzetek könyvek bekötésével.PÉ-m is most van, majd jól megteszünk mindent.
vedresandi

én is akarok menni! :lol: ma különben is együtt kellene innunk BAbink egészségére! :lol: jó bulit!Snufiút hova teszed?

egyébként hétfőn hívom a dokit! :lol:
Vendég

Na azé'!

Húúú, Babim már Babimbáné!
Legyetek nagyon boldogok, és sokasodjatok mihamarabb!

Hát, nem bí foto. Máj fotoapparát bedöglött. Apáé meg nála van. Ő meg még úton.

Jó bulizást Snufi néni!

Kép
zölddisznó

Jajj, de útálok takarítani! Meg tiszta ruhát leszedni is!

Juhéjj, ma már nem kell szednem a fogigátlót! Szerdán kezdek böködni. (Lesz olyan nap, hogy három félét is!) Kiszámoltam, minimum 31 luk lesz a hasamon. :lol: ...mondjuk elfér. :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi:csatlakozom...szívesen bevállalnék egy pöpec kis bejárónőt :wink:

31 luk???még gombócból is sok :shock: Én tuti nem bírnám....csak a tűt nem bírom :?
vedresandi

Én szeretek böködni, mazoista vagyok.

Kép
zölddisznó

Mindezek után is minden elismerésem.

Anno mikor Dani született csak attól féltem,hogy ne kapjak infúziót,mert nem akarok tűt látni.Meg is úsztam.A dokim nagy tudora volt az akupunktúrának, fel is ajánlotta,hogy egyet szúrna ide,egyet meg oda,és hamarabb túl lennék rajta,de inkább megköszöntem...
vedresandi

Hát, vissza olvastam, de igazából nem értek semmit.

De, ha vélemény kell : SZERINTEM VAN EBBEN A TOPICBAN MINDENKI ANNYIRA NYÍTOTT, HOGY MEGLEHESSEN BESZÉLNI ŐSZINTÉN MINDENT EGYMÁSSAL , MINDEN KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL.
PERSZE , LEHET VÉLEMÉNYT ÉS ELLEN VÉLEMÉNYT NYÍLVÁNÍTANI, DE PONT ETTŐL IS OLYAN IZGALMAS EZ A TOPIC. NEM :?: :!: :wink:

Én mindenkitől szívesen veszek mindent, még ha nem is értek eggyet vele, de lehet, hogy elgondolkozok rajta, és rájövök, hogy talán nem is nekem van igazam :!:
surmi
kockasfulunyul

Surmi :lol:
Vendég

Sziasztok,

Csak életjel, mert nagyon kivagyok. Egy diktárort hoztam haza a kórházból :lol: Ma nappal semmit nem aludt, ez így pokoli. Mi lesz, ha nem lesz itthon az Uram, már csak pár napja van a kis kópénak megváltozni :shock:

Kiscsillag, dejó, mikor derül ki, hogy ketten vannak?

Coca, hajrá bökés :lol:

kispiskóta, édes marci baba, nagyon szépen fejlődik :)

bejárónő ide is jöhetne, ne tudjátok meg mi van itthon. A fürdőt 3 részletbe 3 nap volt kitakarítani. :oops:

Drukk mindekinek.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok
Én egy időre kiszállok a babarojektből. Jövőhéten beadom a válókeresetet. Páran már tudnak róla, hogy ezen agyaltam. Nem akarok itt hosszabban erről írni.
Azért jövök olvasgatok irogatok :-)
gaby25

Jó reggelt!

Purc, ezt megmosolyogtam h "kis diktátort vittél haza"! :lol: Kérünk megint képet, ha lesz egy kis időd az urfi mellett! De te is legyél rajta!

Szirom, egy pocifotót kaphatunk majd?

Zöldi, este volt 5 percem, de nem találtalak! :( Utánna meg.....

Snufi, milyen volt a csaj buli?

Surmi, mikor mész dokihoz?

Bettike, neked most Clostis hó-d van?

Ma lesz anyukám szülinapi bulija! Itt lesznek Marciék! Fényképezek és teszek nektek képet!
Este megrepedt a tüszőm.
Ez így egy kisebb fajta fájdalommal járt!Ülni nem bírtam a végén! De elmúlt mára!
:D

Ma 1 dpo!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Látom, nemcsak én nem tudtam aludni :lol: amint kinyitottam a szemem fél 7-kor, már elkezdett járni az agyam a kórházon :?

Purc: vedd át a hatalmat! :lol:

Kata: amúgy más bajod nem volt a tüszőrepesztőtől? Nekem mindig volt rózsaszínezés és mensis görcs...

Gaby: :cry: :cry: :cry:

Lassan összekészítem a kórházas cuccomat :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?