A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Csajok!
Van más is úgy, hogy szoptat és szülés óta még nem jött meg neki a vérzése és sokat fáj a hasa, mert nekem elég sokat fáj, úgy mintha meg akarna jönni, de semmi!!Bizti a hormonok...szerintetek???Áááááá

Kép
gyanixi

Zsuzsi! Szerintem meg a sok folyadék éppen hogy egészségesebb. Orsi amugy szinte csak azon él :) Tegnap mosolyogtam az oviban mert mondták a mai gyerekek keveset isznak és hogy hallották az ovonénik hogy ez is lehet oka a legujabb vélemény szerint a hiperaktivitásnak. Te jó ég, akkor milyen lenne a lányom ha még kevesebbet inna?? :lol: :lol:

Enikö! köszi a választ! A gyerekek annyira aranyosak, nagyon szép családotok van!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Niki, 1 éves volt Dini, mikor visszaállt a ciklusom, de előtte többször azt hittem, hogy nemsokára megjön, volt hogy hetekig nyomott és fájdogált, aztán semmi. Azóta is 8-10 napig fáj előtte, szülés előtt ez 1-2 nap volt nekem.

Zs.

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Niki,
Jozsónál már nem emlékszem hogy volt, hogy fájt-e, most 1,5 év után állt vissza, és előtte hónapokig fájt időszakosan, nem elviselhetelenül, de éreztem.

zsuzsu,
Jozsó rengeteget iszik, jóval több, mint 1 litert naponta, Boldi nagyon keveset, gyereke válogatja sztem
Vendég

Sziasztok!!

Nagyon köszi Mindenkinek!!! Nem aggódom már. Ábel 1,5-2 l vizet is megiszik naponta+gyümölcs, főzelék.....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Most hallottam a kórház összevonásról!
Biztos, hogy hatalmas lesz a káosz, de én napokon belül szülök. Remélem nem kezdenek el már most kavarni és addig még nyugi lesz a kórházban. :?

Betty
Kép
rbetty

Sziasztok!

Köszi lányok az ötleteket! :)

Betegeknek jobbulást!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hali.

Rbetty, ne aggódj, elvben leghamarabb október végén lesz valami, mert a klinikán még tutira nincsenek meg a helybeli feltételek az összevonáshoz. Szerintem ebből inkább jövőre lesz valami, mert azért időbe telik az átalakítás!

Képzeljétek, Peti hajnalban berreget a dörgésnek, nem tudom, hogy jött ez neki, mert eddig csak azoknak a dolgoknak prrr-zött, amik pörögnek, forognak vagy "búgó" hangot adnak, pl. motor vagy fúró. :o

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Melinda
Mi most közel 50m2-en vagyunk, ide semmi féleképp nem szülök csak esteleg akkor ha látom már a kiutat innen. Ezért is lesz nagykorkülömbség a gyerekek közt, mert sajna nem most lesz, hogy innen elköltözünk :(

Exdeus
Akkor nem csak nállunk lesz nagy korkülömbség. :) Nekem mondták, hogy jajj csak ne legyen nagy korkülömbség mert az nem jó, de máshogy meg nem lehet megoldani vagyis éppen lehetne mert van aki 50m2-en 5gyerekkel van, de én ezt nem választanám.

Gira
Nekem nincs tesóm vagyis én nyilatkozni nem tudok, viszont láttam barátnőimet, hogy ők hogy élnek és mindenkinek külön szoba volt vagyis ha én mentem barátnőmhöz 12évesen akkor nem ült ott a 10éves tesója, de ha volt hozzá kedve akkor miért ne?! Illetve nem is a tesókkal van a baj szerintem, hanem mikor már jönnek a pasik vagy csajok akkor pl. Vivi zavarja ki a tesóját a szobából vagy pont fordítva ha jön hozzá egy fiú vagy lány és épp kettesben szeretne vele lenni?
Szerintem a külön szoba nem szabadna hogy egy kapcsolatot megrontson, szüleimmel sem voltam egy szobában mégis super a kapcsolatom velük anyukám mintha barátnőm lenne. Sőt a barátnőjeim akiknek külön szobájuk volt a tesóktól, ők is remek testvérek.

Képzeljétek ma voltunk a plázába és VIvit beadtam most előszőr a gyerekmegőrzőbe, gondoltam majd keresni fog, és semmi nem volt, sőt 1,5óra után még mondta is mennyek vissza még beszélgetni mert ő itt akar maradni! Szegényt sírva kellett elhoznom!
Így ha máskor is megyek plázázni ami elég ritkán van, akkor tuti be kell vinni a gyerekmegőrzőbe :) :(

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Sziasztok.

Megvolt a szuri, a hős fiam, csak akkor sírt egy picit, mikor a dokinéni nyomta befele az oltóanyagot. A mérés eredménye 11880 g és 86 cm. De még így is rákérdezett az orvos, hogy eszik-e rendesen, jó-e az étvágya... (Szerintem nem látszik soványkának, de mindegy.)
Beszéltünk a Zala megyei okosokról, akik forralatlanul itták (itatták) a kecsketejet, meg a kisgyerektől, aki KKdorozsmán a grízes tésztától fertőződött meg... Szörnyű!

Ancsuka, más is felnevelkedett nagy korkülönbséggel. A szükség nagy úr, és pontosan úgy gondolkodom, ahogy te. Ki ehhez szokik hozzá, ki ahhoz. Öcsém meg énköztem valamivel több, mint 2,5 év van, de így sem volt rózsás a kapcsolatunk egészen addig, amíg a tesóm elérte a 15-16 éves kort.
Szupi, hogy Vivi nem keresett téged. Petinél ez még nem megoldható, pl. anyósomnál sem lehet otthagyni, mert annyira "nem ismeri", és ha nem lát engem vagy az apját, akkor eltörik a mécses. (Végül is anyósom a hibás, mert ő mondta anno, hogyha majd nagyobb lesz, akkor többet törődik vele, de mivel kicsinek is ugyanannyit látta, mint most - heti 1 alkalommal, nem alakult ki Petiben a bizalom vele szemben.)

Hát én nem tudom, mi van ezzel az időjárással, reggel még borult, most meg a nap is süt.

Ági és
KépKép
exdeus

Ancsuka!

Szerintem nem a külön szobán van a hangsúly, az szerintme is kell, a nagy korkülönbség miatt nem lesz "kapcsolata" a tesóval, főleg ha fiú lesz. Tesóm meg köztem 9 év van, ő fiú, hát nem sok mi témánk van, volt!Mondjuk ez a 9 év tényleg nagyon sok!
20140113113746

Hm, amint írtam, nekem öcsém van, és így, viszonylag kis korkülönbséggel sem volt közös témánk 5-6 évvel ezelőttig. :) És ez nem a szülőkön, hanem a gyerekeken múlik, öcsém és köztem is igencsak vannak eltérések.
(Egyébként én nem aggódom, mert szvsz nálunk a Nóra Anna név örökre talonban marad.)

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Teljesen új, elöszőr regisztrált "friss" anyuka vagyok. Szükségem lenne anyatejre megbízható helyről a háztól-házig program keretén belül.

Akiknek kell: pici fiaim, augusztus elején születtek és nekem sajnos nagyon kevés, számukra szinte csak desszertként felszolgálható mennyiség jön össze naponta.

Ha tudtok valakit/valakiket, akik át tudnának adni és megbízhatóak, kérlek írjatok, akár a privát emailemre is.

Köszönöm előre is!
mona71

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is, de az időjárás kikészített szokás szerint... :?

Korkülönbség: Köztünk a nővéremmel 9 év a korkülönbség. Míg én kicsi voltam, nem is igazán volt közös témánk, mivel én még babáztam, nővérem tanult, ill. barátnőzött stb.
De kb.15-16 éves koromtól tök jó a viszonyunk, barátnői. Persze voltak hullámvölgyek, de ez természetes sztem.
Különszoba: Kb. 5 éves koromig 1 szobában voltunk, utána lett külön szobánk, de én feszt a nővérem szobájában lógtam, tényleg úgy kellett kizavarnia onnan, ha jött a barátja! :lol:

Nálunk most kis korkülönbség lesz a gyerkők között, és szeretném ha minimum a suli kezdésig 1 szobában laknának. Később tényleg jó lesz a külön szoba.

Kép
Kép
zituska28

Zozo,
a fiúk is imádják a gyerekmegőrzőt, ezért én mindig ott vásárolok :)

de télen ne add be, mi már 2 brutál bacit benyaltunk ott, főleg Karácsony körül teli van lógó taknyú gyerekkel

elmentünk ma járólapot nézni és vittük a gyerekeket is

Boldi a boltban tündéri volt, azt hittem megzabálom

meglátta az kagylókat, ment oda tolta le a gatyóját és kiabált, hogy Mama gyeje pssssss pssssss

és nem értette meg, hogy itt nem lehet pisilni

végig letolt gatyóval járkált és bánatosan nézte a budikat, hogy pssss psssss
Vendég

Sziasztok!

KOrkülönbség:Nekem a tesóm a legkisebb 2 éves lesz decemberben:)
,de most nem ez a lényeg.Nekem jó lett volna ha van egy tesóm akivel meg tudom beszélni a dolgokat én még arra is vágytam volna hogy egy szobában legyünk.Magányos voltam mindig féltem rossz volt egyedül.
Máté se szeret egyedül lenni .Viszont amin gondolkodtam hogy a kicsik vajon hogy lesznek egymással?Illetve hogy ikrek meg elválaszthatatlanok (még) de kiváncsi vagyok hogy később ez hogy lesz náluk.

Egyébként is a kicsik egymással sokat játszanak, Mátéval alig. :(

Néha olyan kis magányos szegény.....ha én főzök és látom hogy a kicsik kergetőznek Máté soha nem kapcsolódik be.Illetve a törpék "hívják"egymást .Annyira természetes nekik hogy ők egymással játszanak...

Dancsi!
Édes Boldi!
Mi odáig jutottunk hogy Niki áll a Wc előtt és tépi le a pelust mondja tisztán és hangosan hogy ita(vagy apa)mindkettő én vagyok :lol:
pisi pisi.Na ráülünk a wc re de csak ücsörög aztán megunja.
Norbikám még sehol sem tart.

Egyébként tegnap a férjem hívogatott hogy Zita Zita és Niki azóta
Itának hív. :lol: de azt nem mondja hogy "anya"

Annyira szenvedek az allergia miatt hogy ihaj.Totál útálom .Februárban annyi szteroidot kaptam azt gondoltam nem lesz bajom az allergiával de semmit nem ér.
Jön valaki halászléfőzőre?

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Zitacicu, mi bizti nem megyünk. A férjem cége főzött kint tavaly és tavaly előtt is, de idén nem versenyeznek, helyette dolgoznak. ÁÁÁÁÁÁ.
Szerintem ez egy korszak, hogy egy ideig a gyerekek úgy szólítják az anyjukat (apjukat), ahogy hallják. Nálunk ez eléggé érdekes lesz... :?

Dancsi, nagyon édi lehetett Boldi.

Mona, a védőnőd nem tud segíteni? Nekem anno a sajátom ajánlott egy anyukát, mondjuk a végén nem vált be, de a lényeg az, hogy talán tud valakit, aki tejet adhatna át a babáidnak. Akikhez szívből gratulálok.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!!

Kedves ERIKÁK!! A Jó Isten éltessen Titeket egészségben, boldogságban!!! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Ancsuka!

Köztünk az öcsémmel pontosan 2 év volt. Nem nagy korkülönbség... de azt azért említettem, hogy egyébként is teljesen más személyiségek voltunk. Én csendes, visszahúzódó, ő hisztis, akaratos,. Én becsületes, ő hazudozós. Én a jótanuló, egyetemre járt, ő 8 osztályt végzett!!! Szóval van itt bőven különbség... A különszoba csak növelte az elszakadást.
Az udvarló/barátnő kérdésben nem gondolkodtam, hozzám soha nem jött se egyik, se másik. :(
Férjemék 9-en voltak testvérek 3 szobában. Ő azt nyilatkozta, hogy ennek ellenére, ha el akart vonulni egyedül, vagy valakivel, akkor ez sose volt gond, mindig tiszteletben tartották... és itt keződik az alkalmazkodóképesség fejlesztése... Tényleg nem kényelmes, ha ki kell menned a szobádból, mert a tesódnak vendége van, de ezzel sokat fejlődhet a további párkapcsolatai szempontjából is: lemondás és kompromisszum.
Végül is én nem vagyok ellene a különszobának, nem hoztam fel ellene érveket, csak az egybeszobának is van annyi előnye.
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu :) , köszi, aranyos vagy! :)

Dancsi, jaj de édes lehetett Boldi! :) :D

Zita, lehet majd nektek is gondolkodni kellene a 4. babán! :) Igaz nagy lenne a korkülönbség, de Máté legalább nem érezné magát annyira egyedül. Nálunk Benedek volt így, hogy a nagyok főleg egymással játszottak, ővele csak ritkán. Mostanában már jobban bevonják őt is, ahogy nől. :)
Nálunk egyébként "csak " 3 gyerekszoba lesz egyelőre...

Mona, üdv, grat. az ikrekhez! :) Sajna nem tudok még senkit, akinek volna felesleges anyateje, de hátha lesz később, vagy találsz itt valakit.

Lányok, most meg asztalost keresnék sürgősen, aki viszonylag kisebb munkát is elvállalna mielőbb! Segítsetek légyszi, ha tudtok! Köszi!

Erika

gerika

Köszi lányok a tippeket, a védőnő a körzetünkben (Alsóváros) sajnos nem tud ilyen anyukát egyelőre, így várnunk kell, de azért ne felejtsetek el... hátha szerencsénk lesz.
mona71

Erika! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Mona71!Az előző oldalon ha visszanézed vki (bocsánat, h nem emlékszem ) kínált fagyasztott anyatejet, 1 havi adagot ha jól emlékszem!
20140113113746

Sziasztok!

Erikáknak nagyon boldog névnapot!

Érdekes eszmecserét folytattok a testvérekről és a szobákról. Nekem sajnos nincs testvérem úgyhogy nincs tapasztalatom a témáról :)

Dancsi: Édes lehetett Boldi, nagyon ügyes fiú! :)

Zitacicu: A te gyerkőceid is nagyon édesek, az ikreket rögtön kiszúrtam :) Hogy olyan különbözőek :) Láttam egy szőke kisfiút, barna kislányt, no mondom ezek tuti Zitacicuék :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág!

Komolyan nekem is fura hogy a Norbika szöszi,mert ugye a Máté is barna hajú meg a Niki is.Sőt!Ha kisebb lenne a korkülönbség tutira elmennének egypetéjű ikreknek.

i :lol: :lol:
Egyébként természetre is nagyon különböznek,Norbika nem vár neki, azonnal kell minden hisztisebb akaratosabb és semmi türelme nincs,míg ezzel szemben Niki maga az angyal mindent megért nem "rosszalkodik".Szóval ég és föld.Mondjuk ez már a hasamban is így volt Norbi a kis örökmozgó feszt oiszkálta a Nikit.Törrbösz kellett azért Uh-ra menni mert a kisasszony nem mozgott egy napig.

Kéne nekem jó autósülés Máténak.Tudtok valami olcsó helyet?Néztem a neten ha más nem lesz megrendelem onnan.

Kép
Kép
zitacicu2

Erika,
nem akarlak elkeseríteni, de a jó asztalosok, hónapokra előre be vannak táblázva és még kis melókat sem vállalnak el :(

a mienket még tavasszal kötöttük le és novemberben tud jönni

esetleg próbálkozz a Karnissal, de sztem náluk is minimum 6 hét!
Vendég

Köszi lányok a névnapi köszöntést! :)

Dancsi, igen, tudom, igazából nekünk valami ízlésesebb rácsfélét (vagy beépített szekrényfélét) kellene a kazán és melegvíztároló köré készíteni, erre nem hiszem, hogy a Karnis vállalkozik. (Egyébként a konyhabútorunkat ők csinálták, egy hónap alatt megvolt. )
Tényleg a Karnisnak megvan még a régi boltja, ahol karnisokat, polcokat árultak? Én mintha nem látnám már őket ott a Petőfin.
Lehet, majd még egy lakatost is megkérdezünk, aki már több dolgot is csinált nálunk, lehet fémrács lesz belőle...

E.

gerika

Erika!
Boldog névnapot!!!
Megadom egy asztalos számát, fiatal srác(30 körüli), ismerősünk, szépen dolgozik. Nem tudom mennyi melója van, majd elmondja.
Gurszki Szabolcs: 06 70 3365032

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Gerika! A Karnis nincs már , itt a műjégpályánál van egy nagy üzletük. Nekünk is ők csinálták a konyha- nappali bútort, soha többé. Pocsék a munkájuk szerintem, és 8 hetet vártunk rá, mikor kijöttek összerakni, mindent leszóltak. 2 hét múlva rámszakadt az üveg a konyhabútorból, na szóval én semmit nem vennék tőlük. De olcsó az igaz!

Mai pocakkép
Kép
20140113113746

ERIKÁK

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek

Szoba téma:
Az én nővérem 10 évvel idősebb nálam :shock:
Elég sokáig egy szobában voltunk. Emlékszem hogy nagyon sokat balhéztam azon hogy nekem miért kell már lefeküdnöm,neki miért nem :roll:
Nagyon sokat szivatott,arra emlékszem pl hogy nézzem meg ott van-e a sarkon meg hasonlók. Szerintem jót szórakozott rajtam :lol:
Amikor már kisiskolás voltam,úgy emlékszem akkor kezdtünk el egymással játszani. Társasozni. Vitt strandra,később amikor nagyobb lettem,vitt magával Pestre bevásárolni. Amikor külön szobába került,én is folyamatosan nála voltam még akkor is ha nem volt otthon :D
Viszont annyira különböző egyéniségek vagyunk hogy szinte teljesen eltávolodtunk egymástól amire sajna a férje is rásegített. Olyanok vagyunk mint a jó ismerősök akik havonta felhívják egymást. Pedig ő is Szegeden lakik.
Szóval nem csak a közös szobán hanem a tesók személyiségén is nagyon sok múlik szerintem.

Most hétvégén lesz a halászlés buli? Sajna a férjem még a hal szagát is utálja ( sülve-főzve is) így nem hiszem hogy megyünk. Pedig én IMÁDOM a halat.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett!
Nagyon csini vagy :P
Szép nagy már a pocakod!!
Látszólag nem is ment rád felesleg,de jó neked. Az a pici is gyorsan lemegy majd amikor a lépcsőn kell kotornod babókád után
:lol:

szszkinga

Sziasztok!

Erika, sok boldogságot!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Hali.

Gerika, Szerika, boldog névnapot kívánunk!

Zitacicu, aukciós oldalakat nem néztél? Néha ott is lehet jókat találni.

Anett, szépen nő a Málnus-lak! :)

Kinga, igen mától vasárnapig van a fesztivál a szokásos helyen. Én most szívem szerint a moziünnepre mennék, megnézni vmi filmet, de egy olyan sincs olyan időben, amikor menni tudnánk Ferivel, ami érdekelne, így ez is kilőve.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is hébe-hóba, ahogy ezt tőlünk megszokhattátok!

Erikák!
Boldog névnapot kívánunk! :lol:

Látom vannak új tagjaink, nekik üdv itt!

A képeket megnéztem, amiket felraktatok,egytől-egyig minden gyerkőc nagyon édes!!!!Minden baba egy tünemény!!!! :lol:

Velünk nincs semmi különös.Tegnap voltunk doktornéninél, baba pont 10 kg és 77 cm, nő, mint a gomba! :lol:
Rakok néhány képet, a 7végén apa szülinapi bulija volt, ezek ott készültek!
Jövő héten megint el leszünk veszve, megyünk Hajdúszoboszlóra egy hétre! :lol:

Addig is minden Babának és Mamájának szép napokat kívánunk és sok puszit küldünk!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi lányok! :)

Zita, köszi a tel. számot! :)

Csibe, Gábor baba nagyon aranyos, látom, szeret pancsolni! :)

Jó éjszakát és szép hétvégét mindenkinek!

Erika

gerika

petroanett,
hát nemtom, nekünk az első házunkban mindent a karnisosok csináltak és nem volt velük baj, anyukáméknál is ők csinálták, igaz a körmükre kell nézni.....

pont ma voltam kint náluk és igaz kiakadtam, mert zárás előtt fél órával értünk ki és már zártak volna, és közölték, hogy menjünk, de árajánlatuk pont fele az átlag asztalosénak

sztem ha figyelsz és kőkeményen kijavíttatod a hibákat, akkor megéri velük csináltatni, nekünk a régi háznál kb. 600 ezer Ft-tal voltak olcsóbbak, mint a többi, ami azért nem kis pénz
Vendég

Hali.

Csibe, jók a képek, ahogy nézem Gábor is a csibészek táborát gyarapítja, neki se állnak jól a szemei. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Mi ma voltunk a halászléfőzőn - a nővéremmel :lol: - még nem voltak túl sokan.. Holnap, holnapután biztos nagyobb lesz a pörgés.

Ma nálunk is volt egy nagy ijedség... Boti állati nagyot esett, pillanatok alatt ment a lépcsőhöz, és kapaszkodás nélkül, egyedül akart lemenni rajta...nem sikerült :cry: :cry: :cry:
Úgy tűnik, az ijedségen kívül nem lett nagyobb baj, átnéztem, tapogattam ezerszer már a gyereket, csodával határos módon sehol egy púp, kék folt, és látszólag nem fáj neki semmi. Egy pici seb van a szája fölött (arccal előre esett, és úgy gurult tovább). Azért még izgulok, mert hihetetlen nagyot esett, remélem nincs semmi rejtett sérülés. :roll:

Dancsi :)
Boldi nagyon aranyos lehetett letolt gatyával rohangálva! :lol:

Csibe :)
Gábor baba még mindig nagyon jóképű! (hátha lányom lesz, akkor megkörnyékezzük a srácot :wink: :lol: )

Anett :)
Jó nagy a pocid! El sem hiszem, hogy nem soká nekem is ekkora lesz! :D

Erika :)
boldog névnapot! :D

Kép
Kép
zituska28

Zita,
nyugi, csak az első nagy esésnél rémülsz meg

Boldi legutóbbi esésénél én is megijedtem, de neki tojásnyi púp nött a fején, a teraszról esett le, de olyan szerencsétlenül, hogy pont a lépcső sarkába ütötte be a fejét, hívtam a gyereksebész ismerősömet, de azt javasolta ne vigyem be

Erikáknak boldog névnapot kívánok!

ma volt a bölcsis ballagás, kaptak párnát, a nevükkel belehímezve, ill. a kis füzetet,amiben minden hónapban volt írva egy 2 oldalas jellemzés Jozsóról, olyan megható volt olvasni, ahogy a kisbabából ovis nagyfiú lett :)

és kilátszódott a sorokból, hogy milyen jó kapcsolata volt Jozsónak a dadussal, és hogy a dadus is mennyire szerette Jozsót, remélem Bogyesznek is jó lesz a bölcsi

nem akarom elkiabálni, de szerdán megyek interjúra és túljutottam az első "körön", 15ből 10-et vesznek fel, kicsit félek, na nem az interjútól, hanem attól, hogy visszamenjek melózni, igazából nem kerülnél padlóra ha nem sikerülne, sőőőőőőőőőt még meg is könnyebbülnék egy kicsit! :?

de ez egy nagyon nekem való állás lenne, gyerekek mellett ideális, de még kicsit korai, de úgy gondolom, hogy ha mégis sikerülne, ezt nem szabad veszni hagyni, mert nem biztos, hogy lesz még egy ilyen lehetőség, aztán persze egyáltalán nem biztos, hogy sikerül
Vendég

Jó reggelt :D

Tudom hogy már 100 X volt téma,de légyszi írjátok le nekem azokat a homeós bogyókat amiket szülés előtt illetve után érdemes szedni. Szülés könnyítés illetve tejcsibeindítással kapcsolatban.
Barátnőm most van a 35. hétben és szeretné őket elkezdeni szedni :wink:

Köszi!!!

szszkinga

Dancsi!

Akkor nektek szerencsétek volt velük, hát nekem a kitört ablak kivételével semmit nem javítottak ki, arra is húzták a szájukat, mikor 2 kis ragasztópöttyel volt adafogatva a bazi nagy üveg :shock:
A tüzhely mellett szétvált a bútor 3 hét alatt, hát ők nem tudják mitől, de pénzért csinálják meg, de szerintük nem érdemes, úgyis szétjön újra! Nem beszélve a résekről amik vannak a mosogatógép-bútorlap között, tűzhely-bútorlap között......hát nekem ilyen áron legyen drága inkább.

Kinga!Tejbeindítós bogyót én nem tudok, én méhszájpuhítónak a CAULOPHYLLUMD 12-t veszem majd jövő héten!
20140113113746

Dancsi :)
már megnyugodtam, tuti kutyabaja a kölöknek, úgy látszik, jól ki van párnázva! :lol:
Azóta mondogatja: vigyázz, leesel lépcsőőőőn! :D

Drukk a melóhoz, ha tényleg jó lehetőség, kár lenne veszni hagyni, pláne, ha gyerkők melett is megoldható! :wink:

Kinga :)
Tejcibeindító az Urtica urens ch5, de ezt csak a tejbelövellés után kell szedni, előtte nem kell még semmit!

Kép
Kép
zituska28

Erika!

Írtam privit asztalos ügyben! :D

Betty
Kép
rbetty

A köszöntést köszönöm én is!

Dancsi! Nagyon édes lehetett Boldi! Bölcsiben elvileg nekünk is irniuk kellett volna havonta jellemzést, de most hogy megkaptuk a füzetet láttam hogy márc. óta semmi:( Pedig a régieken olyan jokat nevettem.

Mi is a Karnissal dolgoztattunk meg fogunk nekünk semmi panasz rájuk.

Nekem hugom van, alig 1 év korkülönbség, minket csak 16 éves korunkban zavart a közös szoba, amikor neki már jöttek volna az udvarlok meg olyan barátok akiket nem kedveltem.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi szépen a homeós segítségeket!!!

Enikő!
Mi van veletek?? Meggyógyultatok?? Remélem!!!

Voltunk tegnap délután a Halászléfőzőn. Rengetegen voltak :shock: Szinte fél Szeged ott volt. Jó volt nagyon. Kitti is élvezte a nyüzsgést. Jókat lépcsőzött le a Tiszához és vissza. Párommal felváltva mentünk vele,mert mi hamar kidöglöttünk :lol:

Állítólag ejtőernyővel hozták a paprikár a nagy bográcsba. Látta valaki?

Kellemes vasárnapot.

szszkinga

paprikár = paprikát

szszkinga

Sziasztok!

Üdvözlök mindenkit!

Nekem van egy bátyám, 5 és fél év van köztünk, elég rossz volt, hogy ő sokkal nagyobb volt nálam, nem tudtunk közös programokat csinálni. Ennek ellenére felnőtt korunkig, amíg ki nem repültünk a fészekből, egy közös szobánk volt.

A fiaim között pont két év van. Fél éves volt a kicsi, amikor összeköltöztettük őket. Kezdetben volt féltékenység, (nehéz időszak volt), de ma már jól eljátszanak, szeretik egymást.

Az, hogy kis, vagy nagy korkülönbség legyen két gyerek között, azt mindenkinek a helyzete adja, vagy a sors.
Én, személy szerint nem terveztem két évet a gyerekeim között, de a munkahelyen még nem biztattak azzal, hogy vissza tudok menni, így aztán átgondoltuk a testvérkérdést és eldöntöttük, hogy akkor legyen köztük két év. Most már nem bánom, de az eleje, az nehéz volt. Kép Zolika Kép Szabika

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Mi is voltunk a halászléfőzőn ,de hatalmas volt a nyüzsi a kicsiknek nem is tetszett annyira.

Képzeljétek este Niki mondta hogy tejci és rázta úgy a kezét mint mi ,amikor még tápszert kaptak.(illetve mi a cumisüveget ráztuk,csak neki nem volt a kezében üveg) :lol: :lol: Olyan édi.
Holnaptól ovi Mátémnak.Kint voltunk a kertbe és találtunk egy csigát.Elkezdtem énekelni a" csiga biga gyere ki..."c. Máténak nagyon tetszett utánna vagy egy órát elvolt a csigával mindig "piszkálta a szarvát ,majd simogatta hogy kibújjon a házából.Ja és "csiga giba " volt :lol: :lol: Grilleztünk is fini csirkecombot.

Enikő!
Milyen volt a a hétvége?

Láttam ma egy ikrepárt megmondom őszintén végigfutott rajtam a hideg.Na jó értelemben...

:) Utánna meg kiderült hogy a házaspárnak ez már a második iker mert van már egy 6 éves vegyespárosuk. :shock:

Zozo!
Hogy vagytok?Milyenek az éjszakák?Van tejcsi?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zitacicu2

Mi ma megint voltunk kint a halászléfőzőn, bár most inkább csak játszótereztünk! :D

Lányok, akik kint voltatok!
Láttátok a bodykat, amit árultak a rakparton??
Szerintem nagyon jók!! 780 Ft/db, jó anyaga van, patentos nyakú. Volt hosszuujjú, rövidujjú, és ujjatlan, és ami a lényeg (nekem): nagy méretben is van, 104-esig!
Megkérdeztem a csajt, boltjuk nincs, de lehet rendelni tőlük, postán elküldik, 2-3 nap max!
Én tuti fogok rendelni Botinak, de ha vki más is szeretne, akár összefoghatnánk, mert akkor oszthatnánk a postaköltséget! :wink:

Megint takarítónőt keresek SOS!!
Megbeszéltük egy csajjal, hogy holnaptól jönne, de még felhív, hogy egyeztessünk pontosan. Nem hívott, én küldtem neki sms-t, hogy mi van, nem válaszol. :( :( :(
Pedig nem vagyok ilyen ijesztő, és a kosz meg kupi se nagy nálunk. :cry: (az előző takinőm is megszivatott, meg volt beszélve hogy jön, nem jött, és még csak fel sem hívott, semmi! :evil: )
Nem értem miért szívok állandóan, pedig már nagyon kéne segítség, mert nem jutok oda, és idegesít!!
Please!!
Dancsi! :) Ha megkérdeznéd mégis a takinénidet, megköszönném!

Kép
Kép
zituska28

zitacicu:Mi is vettünk body-t és tényleg nagyon jó.Azt mondta a csajszi, hogy majd a babaexpóra is jönnek!!Jó az anyaga!! :)
Emese: üdv köztünk!A fasori suliban hallom nagy a babaeső!!
Azt hiszem egy pár gyereket be lehet vállalni még, mert ahogy kinéz a helyzet ott is....., de majd alakul!Én személy szerint örülök, hogy elkerültem onnan!!!! :roll:

Kép
gyanixi

Gyanixi!

Zituska vette a body-kat nem én :lol: ,de ettől függetlenül engem is érdekelne,én nem láttam a halászléfőzőn :? :roll:

Alig bírtam reggel Mátémat felébreszteni de örült mikor odaértünk az oviba.Új termet kapatk ahol van egy hajó kormánnyal illetve galéria van csinálva az oviba ,na tuti az én fiamat nem lehet majd onnan levadászni se. :D

Nikim porszívózik :lol: :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?