Tinu, csak azért mondtam, mert néha már direkt agyalok valami vidám dalocska után, mert nem akarom, hogy miattam legyenek majd depis felnőttek a gyerekeim.... elég ha nekem voltak ilyen bajaim - lehet,hogy nem véletlenül van csupa szomorú dallal teli a tarsolyom.... de azért nyomo nekik néha fejből a Hungária meg Szécsi Pál dalokat is... hehe....
Igikém még a születési hajában nyomul, szerintem még várat magára a végleges frizőr. Legalábbis Hankánál így volt, és Ignác hajatöviben is aranylanak a szálak, és olyan kis világos barna a szemöldöke is - de majd kiderül.Az sem baj, ha barna, sőt, mert a szeme most olyan,hogy a pupilla körörtt egy vékony barna karika, és kifelé meg kék. Mikorra is áll be a szemszín? az is kb. a féléves kor, nem?
Zsan, legyen CSAKAZÉRTIS verőfényes napsütéses szép vénasszonyoknyarás stíusú pihenésetek!!!!

HAJRÁ!!!
Zsú, a baconbe-májattekerős kaja nálunk nagykedvenc!!! Csináljuk csak simán önmagában is tepsibe rakva. Krumplipürével is nagyon finom. Az az igazság, hogy baconbe tekerve sztem még a fahasáb is finom, májjal meg.... NYAMM.
Ha már főzés: egész nyáron, minden héten az egyik napi vacsoránk ez volt:
sütőlapot jóóóól meglocsol olivaolajjal, felszeletel cukkini, padlizsán, paprika, paradicsom, összevissza rádobál a tepsibe, megsóz, mégegyszer oliváva meglocsol, tetejére trappista hasábok szerteszét, majd sütőben lassú tűzön 40-50 percig sütöget.
Nem bírjuk megunni!!! Kenyérkével, vagy pirítóssal nagyon finom. Ínyencek tehetnek mindezek alá bacont, és a zöldségek közé egy fej fokhagyma gerezdjeit elrejthetik. Úgy már felér egy orgazmumussal
