A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hello Lányok,

jelentem még (újra) itthon... :cry:
Reggel mentem NST-re. Képzeljétek, bár van szülésznőm és korán mentem, annyi szülés van, hogy várnom kellett... Pont 2x annyian szültek, mint amennyi szoba van. Mondtam is magamban, hogy most nincs kedvem most beállni a sor végére. Természetesen a kórházi ágyaknál is jelentkezik a tumultus. Csak az a rossz, hogy nem úgy néz ki, hogy mondjuk pár napon belül javulna a helyzet. Sajnos már hetek (hónapok) óta ez van. Köszönjük Néked EÜ reform!
Gyermek továbbra is élvezi az anyaméh melegét. Szerintem kedvük sincs ilyen időben kijönni a piciknek :lol: Így továbbra is várakozó állásponton vagyok. Az a legnagyobb bajom, hogy semmi nem tud lekötni. Bármibe kezdek, 10 perc alatt elkalandozik a gondolatom, és már ott tartok, hogy na, mi lesz már? Bár van még 12 és fél órája a Drágaságomnak, ha pontos akar lenni :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Vazze, elfogytak a hátralévő napok a vonalzómról és már inkább semmit sem mer kiírni... ...már visszaszámlálni sem érdemes. :cry:
silka

Szia, Silka, ismerős az állapot... Azzal vigasztaljuk magunkat, hogy előbb vagy utóbb ÚGYIS kijönnek a babák. Ádám speciel nagyokat táncikál, rácáfolva a szokásos születés előtti megfigyelésekre... de ezen a fórumon már rengeteg megfigyelés és közhely megdőlt... ;-)
Neked egyébként mit mondott a dokid, hogyan tovább? Én holnap megyek az enyémhez, többet csak akkor tudok. A "jó hír" az, hogy ekkora kórházi tumultusban befektetni, ha minden oké, nem fognak.

Kép
Kép
irina

Szia Irina,
nálam is nagy a mozgás, bár nekem az az érzésem, hogy ez a bébi még szülés előtt sem fog megnyugodni... Nálunk 1 hétig várnak, utána fektetnek be, este hüvelykúp, másnap reggel indítás. Csak sajna a dokim szombattól szabin van elvileg... Szerintem a folyamatos befektetés miatt nem kell aggódnunk, "hála a kórházi férőhelyeknek" ha nincs életveszély, mindenkit hazaküldenek. Egy ismerősünket szülés után 2 nappal kilökték a Szt Imréből helyhiány miatt...
Kíváncsi vagyok Nektek mit mond a doki holnap.

silka
silka

Sziasztok Mammcik!
Timi! Jaj nagyon feldobott amit Viktorkáról és a Papáról írtál, édesek lehettek :lol:

Emese! Örülök, hogy jobban vagy :lol:
Néha én is azon gondolkozom, hogy lesz majd a rokonsággal, és elég ijesztő, mert olyan érzésem van, hogy "én ugyan ki nem adom a kezemből..." :oops: Sose voltam irigy, szerintem ez csak anyai ösztön, a valóságban biztos lazább leszek, ha nem, akkor is muszáj lesz, nem lehetek ilyen önző, mindenki nagyon várja Babukát.
(Ja! Apával teljesen elmerültünk így a végére a nevekben :oops: Lehet, hogy nem is Gergő lesz, pedig már a fél rokonság is így hívja - mi már csak ilyenek vagyunk... :oops: )

Mi ma vérvételen voltunk, képzeljétek kígyózó sor volt, és előre engedtek (bár biztos volt aki csúnyán nézett) - 3 perc alatt végeztünk :oops: A héten remélem meglesz az epesav eredményem.

Regi! drukk Neked a dokihoz! Reméljük mond valami bíztatót!

Puszi, majd még jövök!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Silka, köszi, majd megírom, amit holnap megtudok. Nem tudom, kell-e a terminus után naponta NST-re járni, gondolom, igen... ami csak azért zűrös, mert tömegközlekedéssel több mint egy órára van tőlünk a kórház (pedig Bp.), úgyhogy a férjem hozna-vinne kocsival, mert járni alig tudok, de neki meg ugye van egy munkahelye... No mindegy, valahogy csak lesz. Nekem a dokim utoljára 10-12 napot mondott (előtte egy hetet), úgyhogy nem tudom, pontosan mennyit várunk...

Kép
Kép
irina

Anitja, rokonság-barátok: én a barátnőm arcán azt láttam, miután megszületett a kisfia, hogy nem lenne célszerű a babát akárcsak elkérni is tőle... és meg is értettem, a baba nem fogdozásra való. Pár hónap múlva már agyonölelgethettük a kicsit, de az elején olyan anyatigris az ember, hogy csak apatigrisnek engedi át, meg max. az anyjának... Ezek a gondolatok engem is kísértenek egy ideje... tényleg nem sajnálom a gyereket senkitől, de a nagy agyonölelgetés-csókolgatás (ha lesz), már eleve megijeszt (l. 0 immunrendszerű újszülött). Bízom a rokonság józan eszében, nincs más...

Kép
Kép
irina

Silka, Irina!

Kitartást nektek! Néhány napig még váratnak magukra a babák, de biztosan azért, hogy a legjobbkor és a legjobb körülmények közé érkezzenek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Emese!

Milyen gyógyszert használtál, hogy lemenjen a lázad? Csak azért, hogy legyen itthon, ha hasonló történne velem. Remélem már túl vagytok a nehezén! Szorítok!

Rokonok: mi ezért szereztük be a pihenőszéket Marcinak. :D
Akkor nem lesz mindig kézben és mindenki jól láthatja, sőt még játszhat is vele. És a kezdetektől használható.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó80, köszi!!! ;-)

Kép
Kép
irina

Bfagi: gartulalok, nagyon edes timcsitek van!

granda: kiraly a montazs, majd csinalsz meg 8) 8)

silka: hihetetlen izgi a helyzet, ugy aterzem, amit erzel - tudod mi is szept 3-ra voltunk kiirva - olyan izgiiiiiiiiii

emese: sajnalom nagyon, h bedurrant a cickod, leirom, h mit mondott nekem egy csecsemoorvos erre az estre! Mivel nagyon fajdalmas dolgo, a mellszivo helyett azt mondta alljak langyos zuhany ala, fogjam meg a teljes mellbimbot - de csak azt es az udvarat - es spriccelgessem ki, en ezt ugy kombinaltam, h anya tartpotta a zuhanyt en meg elore hajolt testhelyzetben nyomogattam. (persze kiderult nem attol van lazam, de ezt is megtanultam) jah meg persze minden nap 4-5szor 2-5 perc masszirozas langyos viz alatt (ezt meg a szuletes elotti szoptatasos treningen tanultam az amerikai drnotol)! mondjuk en ezt szules utantol vegzem is!

Anyukak! mennyit kell enniuk a babuciknak? nem talaltatok vmi hiteles (testsuly, kor mennyiseg) tablat? en sokallom a ferjem kevesli - :shock:

jajajaj most jut eszembe, annyira kedvesek vagytok, nagyon koszonom a Linike szuletesenek a dicseretet.

olyan jo, h nemsokara mindenkinek lesz kisbabaja es ut ujra mindent meg fogunk tudni beszelni!
Timi: Lini is aludt fel2tol 7.15-ig ejszaka! kiru, most vhogy olyan kipihent vagyok!

kepzeljetek mar voltunk kint setalni/fagyizni -Lino vegig aludta az egeszet - annyira jo anyanak lenni!

Kép

Kép
mmarica

Mmarica: nekem a védőnő azt mondta, hogy a baba súlyának az 1/6 részét kellene megennie 24 órára elosztva. Pl: ha a baba 4 kilós, akkor kb. 666 millit kellene ennie, ha pl. 8x eszik egy nap, az etetésenként 80-90 milli. (remélem jól számoltam, mert fejben ment).
De én nem mérem, ha nem lakik jól úgyis jelez. Elég a heti egyszeri tiszta súly mérése. Abból is látszik, hogy gyarapszik a bébi.

Kép
Kép
timi26

Csajok köszönöm a jókívánságokat!

Hát jöttek az ajándékok, igaz Lilla baba nem volt köztük, de tényleg nem olyan nagy baj, hogy nem egyszerre van a szülinapunk.:)

Rebeka
Boldog névnapot!

Motiot
Azért csak te is óvatosan azzal a fészekrakással. Fúú, de izgi, hogy pontosan tudod még 9 nap van hátra :)Azaz már csak 8.

Granda
Nagyon jóó a falikép és a kis takaró is :)

Silka
Izgatottan olvasom a sorokat, hogy esetleg hátha...

Bfagi
Gratulálok Timihez, sok boldogságot nektek! Nagyon édes a kicsimanó.

Kiskolbi
Nekem fél év volt mire visszaállt a saját ciklusom.

Ja a séta már tényleg izgalmas, nekem is be be görcsöl a hasam, de azért is megyek, mert nehezemre esik egész nap a fenekemen ülni. Viszont sajna azt hiszem az úszásról le kell mondjak erre a pár napra, mert nem nagyon merek egyedül kocsival nekiindulni. Ma is görcsölgettem, szóval inkább DVD tornázok és sétálok.

Nagyon drukkolok a 0 és majdnem 0 napos mindjárt szülő kismamiknak!!

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyors kukucska csak..Éjszaka kerek 3 órát aludtunk. :shock: Éjféltől 3-ig.A többi időben ment a hiszti és a vigyorgás felváltva.Remélem hamarosan változik valami,mert ez szörnyűűűűű.Apa ha elindul dolgozni nem fogja bírni a strapát.(Bár én dőlök ki most is hamarább. :oops: )

Volt itt a védőnő,szépen gyarapszunk azt mondta.Manó 60 és 110 közötti mennyiségeket szopizik.Mi még csak 3,5 kg körül mozgunk.

Megyek pihizek amíg alszik. :wink:

Továbbra is megy a drukk a szülni készülőknek!!!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok Lányok!

Kértetek valami vidítót a mai napra, hát bepróbálkozom eggyel. Nem tudom, mennyire vicces, szerintem inkább megdöbbentő és vicces egyszerre! :)

http://videa.hu/play.php?v=eZ7Ht6zZk3MELZ03

Most rohanok, ebédelek egyet, mert egész eddig sétafikáltunk Apával, aztán még jövök és írok Nektek! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszi mindenkinek a drukkokat!

Kiskolbi, szia :D! Szerintem haláli volt a kiskrapek a videón, igazi primadonna :wink:. Egyszer bevállhatott neki ez a "földhöz verem magam", aztán azóta is ezzel próbálkozik, de már hiába...? Ezt tapasztalt anyukáknak lenne érdemes kommentálniuk... :wink:

Kép
Kép
irina

Lányok!

Segítsetek nekem, légyszi! Vettem én is málnalevél teát. Filtereset akartam venni, de az nem volt. Így vettem azt a zacskós herbáriás gazfélét :D . Abból hogyan kell főzetet csinálni, és mennyit kell inni egy nap?Köszi előre is, ha válaszoltok! :lol:

Voltunk NST-n, extra rugdalózás volt most is, mint legutóbb :lol: . Boti nagyon ügyes volt!
puszi, majd jövök még!!
kispocc

Kispocc, én is zacsisat iszom (már 4 hete ;-)). Két evőkanálnyit teszek bele a teáskannámba, kb. fél liternyi forró vízzel öntöm fel, aztán azt egész napra elosztva megiszom (kb. 2 pohárnyi, tehát 2 x 2,5 dl). Ennél többet is lehet inni, úgy tudom. Semmilyen mellékhatását nem tapasztaltam, a fő hatás megléte pedig, gondolom, szüléskor legkésőbb kiderül. :lol:

Kép
Kép
irina

Hahó!!

Bfagi!!
Gratulálok nektek!!! :D
Tényleg gyönyörű ez a kiscsaj!!!! :P

Én tegnap voltam nst-n...olyan 15-22 között volt a fájás!! :shock: :roll: :(
A dokim is megvizsgált,de még tök zárt voltam!! :( :(
Jajj,már annyira mennék...
Kérek én is vudukat!!!! :D

Puszi!

ancsi26

Ancsi, oké, akkor körbevuduzzuk egymást, mindenki mindenkit, valami csak történik! :lol:

Kép
Kép
irina

Hihetetlen hogy megrekedtünk! :shock: Augusztusban baba eső volt, most meg itt a szeptember és a babócák köszönik szépen jól vannak. Megjegyzem én még várnék egy kicsit, ha lehet, be vagyok tolyva, hogy pénteken megindítja a doki. Egyébként a ctg jó lett, csak egy kicsit magas a pulzusszám. De hát kérdem én mitől ne lett volna magas amikor majd szétrugta az érzékelőket. :D

Silka, Irina!
Már nincs sok hátra, meglátjátok!

Kiskolbi!
Ez a kikölyök egy igazi büntetés lehet! :roll:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!
Heni! Nekem már hetek óta erős a folyásom, a méhszáj zárva, és múlthéten az UH-on átlagos mennyiségű magzatvizet látott az orvos. Szerintem nincs gond, de azért ha úgy érzed menj el UH-ra.

Kispocc és akik isznak még teát! A málnalevél teáról:
"- nőgyógyászati növények egyike
- enyhíti a méh- és bélgörcsöket, s mindenfajta vérzést megelőz
- lazító hatása miatt gyorsan csillapítja a menstruációs görcsöket, sőt a hőhullámokon is könnyít
- erősíti a méhfalat, enyhíti a vajudással járó fájdalmakat, és megkönnyíti a szülést
- a szülés után fogyasztott teától megnövekszik az anyatej kolosztrumtartalma, ami az újszülött egészségének szempontjából igen lényeges
- a terhesség utolsó 2 hónapja során a méhre gyakorolt tonizáló és erősítő hatása nagyon hasznos lehet (feltéve, ha a kezelőorvosnak sincs ellenvetése) "
Marie Nadine Antol: Gyógyító teák c. könyve alapján
De még ezt is esetleg nézzétek meg: http://www.informed.hu/eletmod/terhesse ... e_id=68408
Szóval, ha marad is szülés utánra, lehet iszogatni :lol:

Miléna! Kitartás!!! Majd szépen beáll rendszerbe minden :lol: Apa meddig lehet otthon Veletek?

Irina! A Jánosba úgy van, ahogy írtad: terminus után naponta NST :shock:

Jaj Lányok! Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon
drukkolok Nektek! Neked is Ancsi :lol: !!!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Beke Andi, igen, az átlagos pulzusszám nálunk is magasabb volt nagy dáridók után az NST-n, nyilván erős testmozgás után a mi szívritmusunk sem két pillanat múlva áll vissza (az enyém tuti nem)...
A pénteki szülésmegindítás Nálad biztos?

Anitja, köszi az infókat és a +++++-t!!! ;-) Én azon drukkolok, hogy a kiskrapid meg tudjon fordulni, olyan szuper lenne!!!
:wink:

Szerintem lesz itt mindjárt babaeső, sorozatban érkeznek be a kismamik/babák a 38-39. hétbe...

Tudjátok, az a furcsa, hogy érezhető méhgörcseim csak esténként vannak, napközben nem. Más is van ezzel így? (S vajh, ez azt mutatja, hogy éjjel vajúdok/szülök majd...?)

Kép
Kép
irina

Irina! Én is este görcsölök :shock: Napközben max. keményedés :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Lányok!

Még nem volt időm mindent visszaolvasni... Jól esett, hogy hiányoltatok. Az utóbi hetekben nagyon sok elintéznivalóm volt, és otthon még miondig nincs net. A héten már biztos elintézem. Most a nővéreméktől jelentkezem.

Először is mindenkinek garatula és a gyönyörű bébikhez. Nem gondoltam volna, hogy már szeptembert elején ennyi baba megérkezik. Ti már tapasztalt anyukák lesztekl, mire mi szeptember végiek sorra kerülünk és sokat atnulhatunk majd tőletek.

Pont most voltam a doktorbácsinál, aki megállapította, hogy Bogi még mindig farfekvésű. Lelkileg egy kicsit készülni kell a császárra is. No de sebaj, a lényeg, hogy egészséges legyen.

Ígérem, a jövőben sűrűbben jelentekezem, addig is mindenki vigyázzon nagyon magára és az újdonsült anyuciknak nagyon jó babázást.

Andi
Kép
amona

Anitja, Irina!

Nagyon köszönöm a teás infókat! Mindjárt főzök is egyet... :lol:

Heni! Nekem is nagyobb mértékű a folyásom egy ideje, és eléggé be is voltam miatta sz..va, de a dokim megnézte, átlagos a vízem. Úgyhogy lehet, ez természetes folyamat :wink: !De igaza van Anitjának, a legmegnyugtatóbb választ az orvos tudja adni!

Hát, én totál kész vagyok. Egész nap csak aludnék, most is túl vagyok 2 óra szundin, de már hív vissza az ágy. Én nem vagyok ilyen :shock: !!!Jajjjj....És ami a legnevetségesebb: fogy az erőm, csökken az aktivitásom és izomlázam van a fenekemben :lol: !Ez röhej...Biztos az alvástól van! :lol:
kispocc

Anitja, köszi, figyeljük, vajon tendencia-e ez az esti görcsölés... (mondjuk nekem keményedésem nincs soha).

Amona, szia, de jó, hogy visszajöttél! Majd azért mesélj még, mi történt az elmúlt hetekben Veletek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Na lányok hajrá kié lesz az első szeptemberi baba?

Kispocc!
Csk fáradt vagy netán görcsök is vannak?

Ktimi!
Jól eltünt csak nem babázik már?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Ma én is olyan nyomi vagyok :cry: Fél 12-ig az ágyba figyeltem nem volt kedvem kikelni!Aztán nagy nehezen kikecmeregtem de nem sok mindent csináltam azóta se :oops:
Még az a jó,hogy holnap kell mennem Nst-re legalább lesz mi ösztönözzön a felkelésre.

Apa ma azt kérdezte mikor lesz már kisbabánk?!Mire én mondtam neki,hogy nekünk már majd kilenc hónapja van babukánk :lol:

Most valahogy tényleg nem akarnak kifelé jönni ezek a kis babukák bizos tudják,hogy mennyire várjuk már őket :lol:

Görcsök:Nekem is általába este vannak csak ritkán van napközbe.

KépKép
juba

görcsök: nekem se este, se reggel :twisted: , mostmár igazán görcsölhetnék :lol: :lol: !
Bár többen megnyugtattak, hogy nem baj, ha nincs görcs(pl. Mazsola), majd jön, ha akar...Talán egyszer, vagy kétszer éreztem ilyet...
kispocc

Sziasztok!

Amona:
jó, h előkerülték.

Drukk mindenkinek aki szülni szeretne. :)

görcsök:
nekem sincs még 1 db sem, asszem én most is túlhordom majd.
Ha októberben szülök azéé maradhatok? :? :oops: :lol:

Csajok, napok óta iszonyat fáj a fejem, hol jobb, hol rosszabb. Fejgörcs. Nem tom milyen a migron, de remélem ez nem az lesz. :roll:
Szval most vörösborral próbálkozom. Az meddig áll el kibontva??

Melyik nagyobb???
Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Irina!
Nem biztos, de elég nagy rá az esély!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

migron=migrén :oops:

Kép
Kép
h@jni

Andi: értem... ;-) Nem baj, az éjjel úgyis meghittebbnek tűnik... csak akkor meg irtó álmos vagyok, de majd vajúdva biztos nem leszek annyira... ;-)

Hajni, ez beugratós kérdés??? :lol: Szerintem egyformák ;-)
Vörösbor: hűtőben parafadugóval jól bedugaszolva simán eláll napokig. Hú, de szeretem a vörösbort, csak eddig a terhességem alatt nem kínoztam magam azzal, hogy pár kortyot igyak csak (mert ha már iszom, akkor inkább egy pohárral)... mindegy, ha eddig kibírtam, a szopizás alatt is ki fogom bírni... 8)
A fejfájás amúgy terhestünetként szerepel terheskönyvekben a 3. trimeszterben, ha jól rémlik nekem, de az okát nem tudom... igazából mink nem fájhat már ilyenkor? Én pl. az előbb kivittem a szemetet, gyerekek, úgy mozgok, mint aki 100 éves. A családtagok megállítanak, hogy "mi van?". Mi lenne, 9 hónapos terhes vagyok... 8)

Kép
Kép
irina

Hajni!

Egyforma teljesen,szerintem is.

Irina!

Én is igy voltam vele az utolsó napokban.
Bár nekem azt mondták úgy megyek mint egy kacsa.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszi. :)

a felső Marcival a 38. héten, az alsó mostani. :wink:

Vörösbor:
nekem a kardiologus előírt anno napi 1 decit. :roll:
Én a szagától is hányok, így ritkán ittam, de most magas a vérnyomim, így gondoltam hátha segít. :shock: :?
Szval 1 decit simán ihatsz. :)

Kép
Kép
h@jni

Hörcsög: jaja, Donald kacsa, ezt a kifejezést használtam tegnap magamra. Még lúdtalpam is van hozzá. ;-)

Hajni: köszi, töprengek, hogy 1 dl-ért felbontsak-e egy jó bort... 8) Nem tudom, édesszájú vagy-e, ha amúgy nem szereted a bort, érdemes édessel nyitni, és utána haladni a száraz felé. De ez csak a saját véleményem, egy borász nyilván azonnal elájulna ettől az eszmefuttatástól... :roll:

Kép
Kép
irina

Jamerthogy apa nem ihat, ha valamiért rohanni kellene a kórházba ugye... :roll:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ismét csak bekukk,Zéti előrehozta az éjszakai nyűgit. :shock:

Hajni csini a pocid!

Görcsölés:nálam is mindig este volt,aztán utolsó időben hajnalban is ráébredtem.Utolsó három napban pedig állandón csak aludtam.Szóval hajrá csajok!!!!!!

Én aludtam egy jót délután,kicsit sikerült észhez térni.Most iszom a citromfű teát,védőnő javasolta hátha manóra is hatna. :wink:

Fejfájás:nekem terhesség alatt nem volt,pedig migrénes voltam előtte.Szülés után pár nappal a legelső frontra visszajött....Ráadásul szoptatás alatt nem szedhetem rá amit felírtak. :(

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

állandón=állandóan

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Milénamóni: hátha most Zéti éjjel aludni fog, ha korábban már kinézelődte magát, nem? :-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Egy lélekemelő fodrászat és kozmetika után újra Köztetek! :D

Amona: jó újra hallani Rólad, sokat hiányoltunk! :D

Görcsök: este nálam nem jellemző, inkább napközben 2-3 erősebb + keményedések, illetve hajnalban szoktam szenvedni. Érdekes, mindenki máshogy... :roll:

Hajni: tökegyforma! :wink:

Heni, Anitja: a folyás engem se kímél, van bőven. :? Eléggé zavar, de legjobb tudomásom szerint normális. Mellesleg jöjjön is csak, nehogy felmenjen valami kis baci a félig nyitott méhszájon át a Manóhoz!

Ancsi26: szorítunk, mint ahogy most már mindenkinek. Jut eszembe, Silka hol van ma délután? Csak nem...? :shock:

Málnalevéltea: én is zacsisat iszom, kb ugyanazt tudom leírni, mint Irina: 2,5-3 dl-hez 1 evőkanál. Általában napi 1-2x. Aztán, hogy hat-e, majd kiderül. :roll:

Miléna: próbálj meg pihenni, remélem ma jó éjszakátok lesz!

Csajok, jön a hidegfront! Lesz babaeső?

Detti
KépKép
kiskolbi

SZiasztok !

Itt is vagyok.

Horcsog : édes vagy, hogy hiányoltál. Sajna még nem babázok. Bár már szívesen tartanék ott.

Az esküvő nagyon szép volt. Sajna ami rólam készült fotó marha szar lett semmi nem látszik belőle mert sötét lett mint az éjszaka.

Tegnap elég pörgös napunk volt. Reggel mentünk vásárolni aztán jöttünk haza ebédet csináltam perszem 2 félét plusz még sütit is.
Aztán vettünk egy polcot a spájzba ami azt jelentette, hogy először kikellett pakolni aztán vissza az új polcra.
Kicsit pihentem aztán meg mentünk vendégségbe.
Persze akiknek az esküvőjén voltunk ők telcsiztek, hogy átugranának pár percre és hozznának nekünk kicsi sütit.
Szóval rohanás volt az egész nap. Én jól elfátadtam így hamar el is aludtam.

Aztán folytattam ma tovább a rohanást.
Mentem elintéztem a TAJ kártyámat mert már 5 éve házas vagyok de eddig nem volt indittatásom, hogy átírattasam.
Oda mentem akkor hívták a 202-es sorszámot és az enyém meg a 285-ös volt. Jól rákészültem, hogy akkor bőven ráérek itt olvasgatni. Erre jó meglepetés ért mert én kb 9-re értem oda és már háromnegyed 10-kor már a kocsiba ültem és hívtam a páromat.

Onnan már nem volt messze a Brendon elmentem oda mert vettem egy zenélő körforgót törpinek. És a legjobb, hogy akciós volt.

Kép .

Ezt a gyönyörűséget vettem. Most 13990 helyett 9990 ft volt.
Jó mert 3*15 percig zenél 3 különböző zenét és az extra hozzá, hogy távirányítós.

Aztán mentem még az Ikeába bútort nézni.

Szóval ilyen mozgalmasan telt az első munka nélküli napom.

Görcsök : nekem is inkább este és délután vannak. Napközbe nekem is inkább csak keményedik.

Lányok nem tudom ti, hogy vagytok vele de én alig tudok aludni. Nekem már semmi sem jó. Azaz legjobb ha a hátamon fekszem de azt meg nem merem nagyon erőletni mert a szakirodalom azt írja, hogy úgy nem jó aludni.

Most lépek mert már igazi kis regényt írtam.
Késöbb jövök még.

És tessék elhinni, hogy valakinek tutti küldök sms-t, hogy ha elmentem szülni.

Szép estét mindenkinek. :lol: :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Sziasztok!

Csajok! Tényleg aludjatok most, amíg lehet, mert Zsófikám mellett ketten is alig bírjuk Apával.
Enni nincs idő, Baba egész nap társadalmi életet él ordítással fűszerezve.
Olyan édes a kis Drágám, olyan, mint Fiona, az ogre királylány, ugyanis röfög. :shock: Meg nyikorog, mint a rozsdás kertkapu :shock: . Nagyon komoly. :)
Most fürdettünk, dél óta most alszik..... :shock: Olyan a haja, mint akin végigment a 220, nagyon jól áll neki.
Na, felébredt.

Szüljetek már! nagyon drukkolok!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi: jópofi a zenélős izé!!!! :D Meg jó színes! Mi még ilyesmit nem vettünk, őszintén szólva abban reménykedem, kapunk majd valakitől ajándékba... Aztán meg pihenj mosmá, rádfér!!! :lol:

Alvás: változó, mennyire megy. Egy tuti: csak baloldalon, sehogy máshogy. Igaz, mindig így aludtam, de most már fáj ettől is a gerincem. Tuti gerincferdülést fogok kapni... :shock: Köszi, Emese a tanácsot, hogy aludjunk, hidd el, igyexik az ember! De majd hamarosan mi is megtudjuk, milyen Babó mellett virrasztani!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

K.Timi!Nagyon frankó ez a zenélős akármi :D Nekünk is van csak a miénken macik vannak és nincsenek rajt extrák! :roll:

Hajni!A pocid nagyon formás és szerintem is tök egyforma mind a két képen :D
Fejfájás mostanába nálam is van egy kis szédüléssel megfűszerezve :cry:

Alvás!Tegnap éjjel szakadt rólam a víz mert apa éjszakás és attól rettegek,hogy a héten NE ÉJJEL induljon meg a szülés :shock:
Ugyhogy csajok én is szeretnék ezügybe kérni tőletek egy kis vudut!

KépKép
juba

Csajok asszem megszabadultam a nyákdugótól, legalábbis egy részétől tuti :shock: :)
Jelentem nem feltétlenül véres, nekem áttetsző kocsonya szerű volt.

Most megyek lepihenek, ki tudja, lehet lesz ma esti programunk :)

Ha nem reggel jövök.

Jó éjt nektek.

KépKép
KépKép
fleur

Felur:
hajráááááááá. Drukkkkkkkkkkk++++++

Csajok,
éjjel hidegfront aki szülni szeretne ugorjon apára, aki meg nem lábakat összezárni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hajrá Fleur drukkolok 1000-rel!!!!! :D :D

KépKép
juba

Gremese: nálunk is hasonló a helyzet. A délelőttöket végigalussza, délután kezdődik a műsor és késő éjszakáig tart. Most még istenes, mert itthon van apa, de mi lesz ha visszamegy dolgozni???
Ja, és du. fél négy óta állandóan éhes. Gyakorlatilag fél óránként a mellemen köt ki, annyira keres. A mérleg össze-vissza mér, a kölcsön mellszívó bedöglött, gyakorlatilag nem tudom, mennyit eszik, és hogy tényleg éhes-e.
Már azon gondolkodom, hogy feladom, és holnap megyek tápszert iratni!

Juba: ha ez megnyugtat, rám szombat éjszaka jött a szülhetnék, persze apa lagziban zenélt. De ahogy megtudta, hogy valószínűleg szülünk, csapot-papot otthagyott és jött értem!

Na megyek, megpróbálunk lefeküdni, ki tudja milyen éjszakánk lesz!

Aztán reggel piros betűkkel szeretném olvasni, hogy valaki megszült!!! :D

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?