A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok!

Ágiról várjuk nagyon a híreket!!

Február - látod, milyen kompromisszumkész máris a babád!! :) te mennyit fekszel utroval?

nekem még mindig sehol a menzi, bár még nem késik, csak már mennék...
szépem

Szépem, tkp. semennyit már. Amíg napi háromszor kellett, akkor persze a hajnali után (ez nálam 6 óra :) ) visszafeküdtem, az esti után meg értelemszerűen lefekszik az ember, de a délutáni után csak akkor, ha itthon voltam, akkor is inkább feltett lábbal üldögéltem. De a munkahelyen ez ugyebár elég nehezen kivitelezhető. Nem tudom, mitől függ, de volt olyan, hogy hiába feküdtem vissza, mégis minden kicsorgott, máskor meg csak bedobáltam, aztán mentem is dolgomra, és alig volt nyoma a betéten. Egyébként biztosan belekalkulálják a gravitációt, én nem aggódom (hacsak nem gurítom el a fürdőszobaszekrény alá), biztos marad annyi hatóanyag, amennyi kell.
február

Sziasztok lányok!!!

Visszaolvastam a hétvégi termést és boldogan tapasztaltam,hogy továbbra is jó a kedvetek és nagyon aranyosak vagytok.
Tényleg jó lenne már találkozni!!!

Remélem Ági már bent van és minden a legnagyobb rendben zajlik.
Írjátok az infókat minnél előbb.

Később majd benézek ,addig is jók legyetek! :D

Ja és tényleg itt a szeptember,lassan izgulhattok értünk is :)
hanyatka

Ági most írt, idézem szó szerint: 7 petikét szedtek le. Puszi Ági :D
Ági drága, nagyon örülök, aludd ki magad, most már biztos minden rendben lesz!
február

Sziasztok!

Pár napig nem jelentkeztem, ne haragudjatok. Sajnos nálunk a péntek elég húzós, akkor esélyem sincs jönni, hétvégén meg be sem kapcsoltuk a gépet.

Én is küldöm a babaragacsokat mindenkinek!!! Kitartás, pihenés és nyugalom mindenkinek!!!

A kismamiknak szívből gratulálok hogy minden rendben van, és kívánom, hogy így is maradjon!

Áginak gratula a 7 tüszőhöz.

Szeptember közeoe felé mi is elkezdjük a stimut, már várom nagyon és nagyon optimista vagyok!!
Remélem akik akkor kezdik, ők is pozitívan állnak a dologhoz, és együtt fogunk babásodni!
Húúú, mennyi kismama lesz itt okrtóberre!!! :D :D

Bea
beus77

Ági!!Nagyon ügyes voltáll,hogy ennyi szép tüszőt növesztgettél!!!Gratula!!!Jó pihenést!!!!
Február,köszi az infót!!
hanyatka

Ági 7PETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-)
bodza2005

Ágiii-áágii szupeeer! :D:D:D:D:D
Remélem jól is vagy és pihengetsz!!
yamita

Ági - jól van ügyi voltál, látod, kár volt aggódni! Éljen! gyere majd, mesélj!

Február - igen, a gravitációval biztos számolnak.. :)
szépem

Szia sztok!

Ági: Hurrá!!!!! Nagyon ügyes voltál és a doki bácsi is az volt, mostmár biztosan meg is termékenyítették a sejteket és szépen osztódnak. Nektek is ICSI lesz?

Az Utró nekem is változó, h mennyi folyik vissza, állítólag a szervezet jelzi, h mikor van rá több szükség és "felszívja".

Bodza, Zel: húúú, Ti is görcsölgettek? Remélem ez jót jelent, ilyeneket még sose éreztem. Mostanában volt/van a a beágyazódás.

Február: képzeld, az UH-ok után legtöbbször dolgozni mentem és a munkahelyemen kellett belőni az injekciókat, 1x egy kolleganőm rákérdezett, h miiiiiiii aaazzzz?????

Hanyatka: már én is szívesen találkoznék mindenkivel, olyan jó kis vidám csapat gyűlt itt össze.
Tehát lányok: jó lesz a felajánlott időpont talira? Vagy javasoljatok másikat!!!!!!!!! És helyszínt is.

Szépem: biztos megjön időben a mensi és a héten még elkezdheted Te is

Lassan jön a szeptemberi csapat is és évvégére babásak leszünk :D

Anikó
tatulány

Tatu - nagyon jó lenne, ha karácsonyra mindenki megduplázódna..! :lol: akkor nyithatnánk egy privát bölcsit is, VIP tagokkal :lol: :lol:

nem válaszoltatok - kell fizetni a szondáért?
szépem

Szépem: biztos átugrotta a szemed :D nem kell fizetni a szondáért, az a vizsgálat/konzultáció része.
300,-ft vizitdíjat csak...lesz UH, szonda, beszélgetés

A megtriplázódás sem lenne rossz :D de boldog lennék duplázódva is

Anikó
tatulány

Február, Beus! Köszi!!!!! Viszontdrukk:D:D!!!!

Szépem! Imádlak! Igen, ez jó ötlet:D:D:D!!! Jót nevettem!!

Hanyatka! Olyan klassz ez a jó hangult, ami árad itt!!!!

Yamitám! Hogy vagy????????????

Ágica! Holnap reggel azonnal írsz, ugye??!!!!!!!!:-);-)

Egy nagyon kedves ismerősöm hívott, hogy csinált nekem strucc-pörköltet (hát nem drága?!!)!! Húha, Szépem, indulnak a VIP dolgok, érted:D:D:D Te megmondtad, elvégre! Nem eszünk ám akármilyen husikákat...:D:D:D
Állítólag a hazánkban elterjedt húsok közül az egyik legegészségesebb a strucchús !! Koleszterinszintje közel a legjobb a hazánkban használt valamennyi húsféleség közül.
Interneten lehet rendelni és finom nagyon! Majd elmesélem, tényleg olyan fini-e. Jó?

Pussszantás és babaragik, pocakerők, felkészülési energiák Mindenkinek!!!!!!!!!!

B.

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Ági! Juhéjjjjj! Dejódejódejó!

Tatu! Egészen megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ezektől a kis görcsölgetésektől betojva. Egy inszemkor azt mondta adoki, hogy ha kicsit érzünk ezt-azt, az jó,mert akkor biztosan történik valami...

Febuár! Én is elszórtam néhány utrot mostanában. Rögtön te jutottál eszembe. Kicsit furi lehettem hatkor a vécén kacarászva..

Szépem! Ne aggódj a szonda miatt! Sokkal jobban félsz, mint amilyen lesz. Persze készülj lelkileg,, aztán majd jól meglepődsz, hogy mennyire semmiség!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodza!

Strucc mi? És amikor én azt mondtam a váróban, hogy semmi extrát nem főztem, kinevetettek!!!! Szép. Azért nagyon kíváncsi vagyok a beszámolóra!

Kép
Kép
Kép
zel

:D:D:D

Találtam egy cikket:

A hazai boltokból hiányzik a strucchús. Ennek oka az export. Mivel külföldön jó áron lehet értékesíteni a terméket, ezért Magyarországon borsosnak számító 5000 forintos kilónkénti áron kezdte árulni néhány nagyobb üzlet a kiporciózott combot – mellehúsa nincs az állatnak -, ami túl drágának bizonyult. Viszont a külföldi piacon nincs kereslet a nyakra és a belsőségekre, ezeket a részeket itthon kell eladni. A pörköltnek kitűnő csontos nyakhoz már barátságosabb, 1100-1300 forintért hozzá lehet jutni, és hasonló összeget kérnek a zúzáért, májért.

Úgy tudom, ahonnan a barátnőmék rendelik a húst, ott 1500 Ft/kg, ebben a szállítás is benne van. Zel! Azt hiszem Kaposvár környéki cég.
Mivel a lány szoptat, fontosnak tartja, hogy időnként ezt is egye, mert a legnagyobb vastartalam állítólag ennek van (ez esetben Apánk imádná tuti;-) + egészséges nagyon. Apánk is ajánlotta a vadhúst és ugye a vas...:D:D Na, nem a doki:D:D.

Na, abbahagyom a témát, majd megkóstolom holnap és referálok.:-)

Cuppp
bodza2005

Bodza!
Nem is vészes az ára. Azt hittem húzósabb. Vadat sem kapsz szerintem olcsóbban.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Ugye?
Én nem találom a neten, de majd elkérem a címet.
Persze, csak, ha finom! :D
Hogy vagy, Johannám?
Én ma tök jól, de ettől izgulok is egy kicsit, hogy akkor nem történik semmi...? Ugye, nagyon is történik??!!!
Fú, legyen már 3 hónappal később, édes, egészséges kisbabával/babákkal a hasikánkban!!!!!!!!!!!!!!
Pusz, B.
bodza2005

Tatu - köszi az infót, lehet h. tényleg átfutotta a szemem, ha már írtad,bocsi. elég hadilábon állok a dokik-hálapénz üggel, de már többször írtátok, hogy itt nincs ilyen.

Zel - igazad van, tényleg beszari vagyok :lol:

egyet nem értek: nem a Grundon vagyunk lányok, nem is a golfpályán, hogy lehet hogy mégis sikerül elgurítani azt a helyes kis golyót? :lol: :lol: Fekve nem történik ilyen, bár a melóhelyen ráfeküdni az asztalra, az tán mégis feltűnő lenne... :lol: :lol:

Bodza - strucc? megáll az ember esze, milyen nagyvilági nő lettél! :lol: majd írj beszámolót, milyen volt, én is szívesen megkóstolnám ha be lehet szerezni, pláne, ha hasznos is! én most per pillanat marlenkát rendeltem netről. ismeritek ezt a sütit? meghalok érte...
szépem

Bodza: kiváncsi vagyok, h milyen a strucchús, sose ettem, párom kapott nemrég vaddisznó és szarvashúst, húúúú azok vörösborosan pörköltnek, nagyon finomak :) mikor vagdaltam a cicánk is tiszta izgatott lett.

Zel: ha van görcsölés az biztos jót jelent, történik valami odabenn, nekem inszemek után soha semmit nem éreztem, nem is lett eredmény :cry: bár ma semmi se volt még.
tegnap gondolkoztam, h annyi gyógyszert szedünk "fenn és lenn", mintha 80 évesek lennénk!!!!

Anikó
tatulány

Szépem: emlékszel én hogy paráztam a szondától? Gondolj arra, h minden a cél érdekében történik!!!!

Na a hálapénzt én is cikinek érzem, a régi kórházamban adtam a dokinak de gyáva nyúl voltam csak úgy simán a zsebébe csúsztatni, belerejtettem egy italos zacskóba.

Akinek sikerült/sikerülni fog illik/fogtok adni valamit? Mert igencsak hálásak leszünk az egész Dévai Klinikának szerintem.

Zel: hány inszemetek volt? Hol?

Milyen a marlenka? Láttam már de nem kóstoltam

Anikó
tatulány

Tatu, én nem adtam. MOndjuk maradtam gondozáson nála. Ha nem maradtam volna valszínűleg adtam volna mégha tényleg igazán senki nem vár el semmit.
beber77

Sziasztok!!
Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van. Jó, hogy reggel bejövök bekapcsolom a gépet és már vár a helyzetjelentés rólatok :D:D:D
Jó hír, hogy megvan a kijavított záróm!!!!!
Délután megyek az általános orvosi véleményért a körzetihez.
Férjemnek drukkoljatok ma megy spermavizsgálatra. Bár úgy tűnt, hogy nem izgul hála Istennek. Egyre közelebb vagyuuuuunk :D:D
bodzám mesélj majd a stucchúsról :D
yamita

Beber: köszi, újabb babakép? Tessék feltenni mindig kérés nélkül :D , szeretnénk mintát venni :)
Neked volt amniód?
Hogy tudtad a szülést a doki szabadidejére "igazítani"?

Yamita: lassan de biztosan Ti is haladtok előre, mit lehet elrontani egy zárón???? drukk. a férjednek

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Ágikám nagyon ügyes voltál küldöm a randisugikat.

Bodza szegény strucc, azért számolj be hogy milyen ize volt.

Tatu én arra gondoltam hogy ha sikerülne és szülnék egy szép babát akkor vinnék egy ajándékcsomagot amit szétosztanak.
Bár már ott tartanék.

Zel,Bodza,Tatu babaragacs szállitmány elinditva felétek az jo ha fáj a pocitok de ha nagyon görcsöl akkor vegyetek be magne B6-ot.

Yamita nem válaszoltál hogy megkaptad e az üzim.

Andi
zsembi

Yamita mi is ma megyünk sperma vizsgálatra :)

Lányok egy hét mulva megyek Apánkhoz most megint kell majd konzultációs dijjat fizetni?

Andi
zsembi

tatu konkértan lehagyták hogy a bal oldali petevezetőmet eltávolították.. (a jobbos története le volt írva a balról egy szó sem). édi, nem? :evil:
a drukkot kösziii :D:D
yamita

Aranyos vagy Tatu, mindjárt nezek egy PIstikét nektek aztán felteszem :)
Szóval, nem volt amniom, Istengeyin voltam, meg elküldött szív UH-ra (magzati persze) amiért nem mentem amniora és egy párszor meghallgattam, hogy milyen rendellenésegk lehetnek :). De nem érdekelt, mondtam, hoyg mondja csak, úgysem megyek,semmi nem indokolta. Aztán leíratta velem, hogy ha fejl. rendellenesség lesz az az én felelősségem mert nem vettem részt amnion.

Hát a szabadidejére sikerült valahogy a szülés, megbeszéltem PIstivel :) Viccet félretéve, nem izgattam magam ha nem úgy sikerült volna, benne van ugye a pakliban, tudtam, hogy ő csakis olyanra bízott akiben ő is megbízik 100%-osan, úgyhogy baj nem lehet, sztem a t.gondozás a lényeg, a szülést megoldja a természet annak rendje módja szerint. Na persze azért jó volt tudni ha nem ő, akkor egy szintén jó doki lesz ott (ráadásul már ismertem azt is, mert ugye voltam kh-ban).

Pisti és a tök:
http://kepfeltoltes.hu/view/070901/CIMG ... es.hu_.jpg
beber77

Beber nagyon édes Pistike és milyen jó sulyban van az a kis gödröcske az állán meg nagyon cuki.

Az amniót hogy végzik és miért féltek annyira töle?

Andi
zsembi

Beber- köszi a képet, tényleg tegyél fel többször! Ez a hajas baba, ahogy elnézem nem tűnik alultápláltnak :wink: :) miket eszegettek már?

Yamita - sajnos már semmin sem szabad meglepődni az eü.ben...

Tatu - ezt a helyzet szüli sztem, hogy kell-e hálapénz vagy sem. ezt sokszor érzi is az ember.
szépem

az amnioval kapcsolatban engem is érdekelne, hogy korfüggő, avagy minden ICSI-s kismamát elküldenek?
szépem

csajok, péntek este 9kor a national geographicon ikrek a téma! biztos érdekes lesz!
szépem

Szépem! Asszem kell menni amniora az ICSI-s mamiknak. A kockázat miatt..

Tatu! 4 inszemünk volt Pécsen, közben voltunk a Szabolcs utcában, ott derült ki, hogy lombikkal kéne folytatni.

Yamita! Aaaaaaaaaaaaz igen. Zárójelentésről dolgokat, fontos dolgokat lefelejteni? Váááóó nem semmi. Mikor lesz apaeredmény?

Bodza! Naa? Jó volt a pipi? Naaaagy pipi?

Kép
Kép
Kép
zel

Szépem én az ilyen müsorokat végig szoktam bögni.

Andi
zsembi

Kelleni nem kell, csak javasolja mert a lombiknál egy csomó szűrő-ami már a hüvelyben kezdődik, méhnyaknyák, a hosszú út amit meg kell tenni, a psejt burka és a "egerősebb győz"mind kimarad ugye, hanem "találomra" választanak egy jóképű spermát és azzal termékenyítik meg a psejtet ICSI-nél. Sima lombiknál legalább megvan a psejt burok, egyebek (és a legerősebb győz). Na, ezért javasolt, mert ezek miatt nagyobb a fejl. rendellenesség kockázata. Hu, de ezt biztos tudjátok, bocs, hogy okoskodok.
Viszont én lévén 30 éves, normál nyaki redővel, semmi UH eltéréssel, semmi családi előzménnyel, negatív Istenhegyi genetikával ugyan nem mentem amniora, mi a fenének? Annak nagyobb a kockázata mint annak lett volna, h Pke fejl. rendellenésséggel született volna. Úgyhogy én ugyan nem mentem, ezért küldött szív UH-ra legalább. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó más baja lehet ha már erről van szó mint amit amnioval is meg tudnak mondani. De természetesen ha indokolt lett volna mentem volna, de Dévai imádott doktorom ijesztgetéseit sokszor el kell osztani kettővel.

Bocs a hosszú litániáért.

Pke eszik már barackot, almát, s.tököt, banánt, pari levét. Mindezt persze folyékony formában. Kóstolgatás szintén nem megyek vele semmire, nem kispályázik egy kanalakkal, neki desszertnek negyed banán kell összenyomva és egy kis sütőtök nyelének a negyede :) Na de hamarosan meglátjátok mit képes egy babaél elnyelni, a szeptember jó kezdet, nálunk is akkor készült PIsti :wink:

AntGeo-s ikres műsor: nekem kicsit csalódás volt, de mindenképpen nézzétek meg ha még nem láttátok aztán majd meglátjátok olyan volt-e amire számítottatok.

Ágival mi van, 7 ps azt láttam, azóta pihi otthon, ,jól van? Holnap írja ugye mi van "osztódásilag"?
beber77

ma van a házassági évfordulónk, pezsgőzöm-jobban mondva megittam egy pohár pezsgőt de nekem ez már nagy ivásnak számít jelen állapotomban-amit egy éve nem tettem. Hát eléggé bezsibbadtam :)
beber77

Beber - egészségedre! és még sok-sok boldog évtizedet kívánok nektek!! (plusz Pistikének egy kistesót..!) :wink:
jól tetted sztem is, h nem mentél el amniora. én se mentem volna a helyedben.
szépem

Köszi szépen Szépem :lol: Jaj de jó kis rímeket gyártok :). Kistesó férjemtől jöhet holnap, én még várnék vele, annyira PIstike fun vagyok, hogy elképzelni nem bírok mást rajta kívül egyenlőre, olyan jó ez így. Majd 5 év múlva vagy mittudomén.

Na még 2 kép aztán eldugulok megint egy időre :) Mindkettőn dolgozik Pisti ezerrel a mama ölében: egyiken mindenáron fel akar ülni (újabban ezért balhézik állandóan), a másikon meg kinyomja magát :)

http://kepfeltoltes.hu/view/070903/CIMG ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/070903/CIMG2545_ ... es.hu_.jpg
beber77

Beber!
Igazad van. Kicsit félreemlékeztem. :oops:
Gratulálok, igyál még egy pohárral és fogd rá a nyuszira!

Jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
zel

kösz Zel, nem iszom többet a szoptatás miatt.
beber77

Na sziasztok! Bocsika, hogy tegnap nem jelentkeztem, de annyi dolgunk volt még.
Szóval reggel a nekükknál mondja apánk, hogy a jobban csak 1 volt, mondom ige, akkor ezek szerint megmaradt, és mosolygott! :-)
4-en voltunk műtétesek, két vassdokis, és két Dévais. Én voltam a második. Az első két lombiknál én voltam az első! Apa aggódott is, mert máskor 9-kor már rég megkapta az SMS-t, hogx kész vagyok. De tegnap nem. Az altatás kicsit másképp ment, még simán ébren voltam, mikor Dévai bejött. De amikor már megkaptam az altatót, a 3. nagylevegőre beájultam. De jó volt apánk kedves mosolyával elszunyizni. Kicsit később jött hozzám a biológus néni, mert ugye mi sima IVF-re készültünk, hogy akkor ő most megszúrná a petikéket, mert apának kiváló minőségü lett az anyaga, de sajnos kevés. Hát ez legyen a legnagyobb bajom. Aztán du 3 körül engedtek ki a korteremből, de szerencsére hamar végeztünk, mert nem volt senki apánknál. Szóval röviden ennyi.
Kicsit fáj még a hasam, de majd elmúlik! :-)
Ja és 9-kor telcsizek! :-)
Ági28

Ja bocsika azt ki is hagytam, hogy reggel találkoztam Gizmixxx-el! :-)
Ági28

Jó reggelt!!!
Ági,ez annyira jó,hogy minden ilyen simmán ment.
Elvileg holnap kapod vissza őket??

És mi van Gizmxxx-el?
hanyatka

Nem tudom, hogy holnap e, mert a D+ választottuk. Úgyhogy szerda, csüt, és a péntek is előfordulhat.

Beutalókért ment a Vasdokihoz, mert a körzetie nem adott neki.
Ági28

Hát sajna én nem nagyon tudom még,hogy mit jelent a D+ :(
hanyatka

Az a továbbtenyésztést jelenti.

Na de most beszéltem Dévaival 4 szépen szabályosan megtermékenyült.! Lehet, hogy holnap beülti lesz.
Ági28

Sziasztok!
Ági, nagyon drukkolok neked!
Sajnos én sem tudom mi az a D+! :(
Mi tudatlanok kaphatunk egy kis magyarázatot?
finch

Ági, és akkor a végén nem is szúrták meg a petikéket?
finch

A D+az amikor továbbtenyésztik az embriókat, tehát nem két, hanem 3-4-5 naposan kapod vissza őkrt.

De megszúrták őket.
Ági28

Nahát,akkor ez jó,nem???
Örülsz?
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?