Kelleni nem kell, csak javasolja mert a lombiknál egy csomó szűrő-ami már a hüvelyben kezdődik, méhnyaknyák, a hosszú út amit meg kell tenni, a psejt burka és a "egerősebb győz"mind kimarad ugye, hanem "találomra" választanak egy jóképű spermát és azzal termékenyítik meg a psejtet ICSI-nél. Sima lombiknál legalább megvan a psejt burok, egyebek (és a legerősebb győz). Na, ezért javasolt, mert ezek miatt nagyobb a fejl. rendellenesség kockázata. Hu, de ezt biztos tudjátok, bocs, hogy okoskodok.
Viszont én lévén 30 éves, normál nyaki redővel, semmi UH eltéréssel, semmi családi előzménnyel, negatív Istenhegyi genetikával ugyan nem mentem amniora, mi a fenének? Annak nagyobb a kockázata mint annak lett volna, h Pke fejl. rendellenésséggel született volna. Úgyhogy én ugyan nem mentem, ezért küldött szív UH-ra legalább. Arról nem is beszélve, hogy egy csomó más baja lehet ha már erről van szó mint amit amnioval is meg tudnak mondani. De természetesen ha indokolt lett volna mentem volna, de Dévai imádott doktorom ijesztgetéseit sokszor el kell osztani kettővel.
Bocs a hosszú litániáért.
Pke eszik már barackot, almát, s.tököt, banánt, pari levét. Mindezt persze folyékony formában. Kóstolgatás szintén nem megyek vele semmire, nem kispályázik egy kanalakkal, neki desszertnek negyed banán kell összenyomva és egy kis sütőtök nyelének a negyede

Na de hamarosan meglátjátok mit képes egy babaél elnyelni, a szeptember jó kezdet, nálunk is akkor készült PIsti
AntGeo-s ikres műsor: nekem kicsit csalódás volt, de mindenképpen nézzétek meg ha még nem láttátok aztán majd meglátjátok olyan volt-e amire számítottatok.
Ágival mi van, 7 ps azt láttam, azóta pihi otthon, ,jól van? Holnap írja ugye mi van "osztódásilag"?