A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Andi, jó vicc!! :wink:

Bocsi a tréfáért!

Kép
kata05

Kata: :wink: értettem a tréfát :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Boni,
a Titanicra én is mennék :D

...közben nagyokat lapozva beleolvastam az előző oldalakba. Hú, hát volt itt minden...
tapedli

Tapedli földim:üdv itthon...képek,képek,képek :idea: :?:
vedresandi

Tapedli h érzed van baba a pocódban? Kérünk képeket!

Kép
kata05

Rendben, egyre többen vagyunk, még a végén csak mi mehetünk be! :lol:
Vendég

Nekem még ilyen intenzív PÉ-m még nem volt.A vonalzóm se jó,mert már a 15 napon vagyok,és nekem mindig ilyenkor van.Naon fáj.... :shock:
vedresandi

Akko ne ide irogass Andika, hanem kapd el Apát, bárhol is van
Vendég

Édes Bonim!Most itt írásba adom neked,hogy elkapom,de van egy gyerekem,akinek 10 kor lövik a pizsijét.Addig ha nem baj írogatok :lol: :oops: :lol:
vedresandi

Kata :lol: :lol: :lol: különben én is gondolkodtam anno, hogy kipróbálom a tüszőrepi utáni tesztelést :lol: :lol: :lol: csak a vicc kedvéért :wink:

Na, csajok, cuccom összepakolva, holnap reggel megyek a kórházba.
Szóval átmenetileg nem leszek. Majd jövök, addig meg rosszalkodjatok, amennyit csak tudtok... :wink:

Egyébként tök nyugodt vagyok :lol:

Jó éjt!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

csajok, nem kell valakinek ovitrelle meg utro? :roll: mostanában tuti nem lesz rá szükségem. Ovitrelle lombikos áron van, utro meg 10 teszt ára :lol: annyiért cseréltem Tapedlival

Tapedli
mindjárt tesztelsz :wink: örülök hogy jól sikerült a nyaralás, remélem meghozza gyümölcsét :P összefoglaló magamról röviden: válok :?

Andi
lődd fel 9-kor :lol: lázadás lenne, mi? :lol:
gaby25

híreket várunk telefonon bárki álltal szezsóka. ja egyébként Én is bepakoltam, hova kell mennem :mrgreen:

Andi renben, 10 ig maradhatsz :lol:
Vendég

Gaby:a nyári szünethez képest igen.Még a 10-ért is morog...de jönnek a dolgos napok,majd jól elfárad :lol: :lol:
vedresandi

Szezso: drukkolunk nagyon!!!!!!!

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

GAby nekem nem, mert Én is most passzoltam le
Vendég

Szezso: Kép Kép Kép
vedresandi

hű, képeket igérem rakok fel, de apjuk akkora felbontásban kattog, hogy előbb le kell kicsinyítenem párat. Most értem haza nemrég, mert rögtön melóval kezdtünk :cry: és egyelőre hulla...

Kata :D Egyelőre olyan mensi előtti fájókáim vannak és Plitvicében a tavaknál gyalogolva néha olyan volt, mintha a hasamra jobban hatna a gravitáció :shock: A didkóim is kezdenek feszülni, de sajnos ezt a műsort én havonta előadom :lol: Így hát marad a várakozás :roll:
tapedli

Tesókám, de jó néztek ki! :wink:
Vendég

Köszi:Kép

snufi

Jó éjt!
Vendég

Jó éjt!

snufi

Jó Reggelt!

Szezso, nagyon fogom várni a híreket, vkinek mentsd el a számát és küldj egy smst! Nem lesz semmi gond, itt lennél Pesten meglátogatnálak!

Andi, remélem elkaptad apát! Bár úgy is a november az esélyes! :wink: Én sem izgatom magam most! :wink:

Többiek jók legyetek, lépek dogozni!

Kép
kata05

jó reggelt

Kata
nekem inga szeront október a spontán babás hónap :lol: hát ennyit az ingáról :lol:
gaby25

Jó reggelt!

Szezsó mindent bele! Várunk vissza!

Kata Neked október :wink:

Bettike hajrá első saját óra! :lol:

Mindenkienk ölelés
Vendég

ÖÖÖ szóval akkor nm jó az Inga? akinek nem inge... :mrgreen:
Vendég

Sziasztok!

Kata: olvastam egy másik fórumban, hogy sima terhességi teszttel is szokták ellenőrizni, hogy a repiszuri jelen van-e a szervezetben vagy sem.

szezso: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gaby: október még két hónap, bármit hozhat a sors, egy hirtelen jött szerelem egy félnormális pasival :wink: :wink:

Ingáztak nekünk is egy hónapja, páromnak is és nekem is ugyanaz jött ki, három gyerek (fiú, lány, fiú) és a sorrend is mindkettőnknél ugyanaz volt. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jobb reggelt! Kép

Szezso:várunk vissza,minden rendben lesz!

Kata:igen,elkaptam :oops: 8)

Bettike:éljen az első óra :lol:

Boni:inga jó szokott lenni,de mindenkinem napról napra változik az "élete". Én most töröm valami a fejem,ami munkával kapcsolatos,és ettől már rég nem igaz a november nekem :shock:

Gaby:hogy vagy???Kicsi lelked?
vedresandi

Andikám, szerinted ha nem hinnék ebnne, akkor nem keseredtem volna el? :lol:
Vendég

Boni:írtam privit Neked! :wink:
vedresandi

Andi
köszike, kicsi lelkem egész jó van. Valamilyen szinten megnyugodott, hogy döntést hoztam. Szóval akkor meg kéne kérdezni az ingát újra??? :wink: lehet jövő október az október :P :wink:
gaby25

Megyek maratoni megbeszélésre :? 9-12-ig elvileg :roll: még mindig nem tudom, hogy mennyi lesz a bérem :evil:
gaby25

Andi megkaptam :wink:

GAby kitartás a mai délelötthöz :lol:
Vendég

Gaby:örülök, hogy jól vagy, és megnyugodtál. Tudom milyen nehéz a döntést meghozni, de minden változás újat hoz!!! Még mindig fenntartom, amit mondtam, ha segítség kell, szólj!
vedresandi

Túléltem jeeeee! :lol:

Lehettem volna jobb is! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike:biztos nagyon jó voltál!Holnaptól már napi rutin lesz :D :!:
vedresandi

Délután beszámolok!

Kép
bettike
Eger

oké, várjuk :lol: kis maximalista :lol:
Vendég

bettike: biztos, hogy nagyon jó voltál. Délután várjuk az élménybeszámolót :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csak hogy jó napunk legyen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Szilvi

szilvaqueen

SZilva, tüneményes!
Vendég

Jövő HÉt Kedd átjárhatósági :lol:
Vendég

Bettike grat az első órádhoz!

Boni, drukkolunk kedden!

Én úgy nézzek ki mint a piros szemű nyuszi! Begyulladt! :cry:

Kép
kata05

Bettike: Kép

Boni: hajrá hsg!!!!!!!

Andi: jó az inga és kész!!!!!!!!!!! :D

Szezso: jelentkezz!!!!!!!!!!

snufi

kata: légkondis helyiségben csücsülsz? Nekem háromhetente bevörösödik (száraz a szemem). Merem ajánlani a Corneregel-t, vény nélkül kapható gél. Az nekem bevált.
Olvastad a privimet?

boni: nagyon mennek majd a szurkok keddre!!! :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, nem légkondis helyen dolgozom ( ovi)! :D Elmegyek szemészetre csak délelőtt volt a dokim!
Köszi a privit, megkaptam mindegyiket! Még nem volt időm megnézni a szállásokat! De este lesz időm és bepótlom! A másikra meg válaszolok, de arra is este!

Kép
kata05

Katám! :cry: tényleg avlami szemcsepp kellene....

Köszike a drukkokat.

:lol: jaés Kaáliban csináltatom.
Vendég

kata: No para a privit illetően. Majd megnézed ha lesz időd :D Viszont a szemedet illetően nekem azt javasolta a szemészem, hogy kerüljem a kamillát. Abban is vannak olyan nem oda való dolgok, amik súlyosbíthatják a gyulladást.

Szilvi

szilvaqueen

Bekukk, este jövök! :wink:

snufi

kukk Neked is TEsó! :wink:
Vendég

Na gyarapítom a nem jó híreket:

citológi P2,és HPV gyanú még mindig van :cry:

A főnök úton amerikába,az ablakon beömlött a munka.....feladom :shock:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: