2003.05.10 19:04
2003.05.10 20:36
Húú emlékszem még milyen pokoli volt már az utcsó pár nap
Csak vonszoltam magam, a gyomrom egyfolytában égett, a gyerek minden apró mozdulata fájdalmas nyilalásnak tünt.... De amikor tudtam, hogy max egy nap és kint van, akkora izgalom lett úrrá rajtam
Elég volt az a 4 is, hiszen én már másnap este mentem volna haza! Megmutatták, hogyan kell ellátni egy újszülöttet és nekem több infora nem is volt szükségem
Hiszen a szoptatásról olvasott anyaggal felvértezve vonultam be. Ugye az LLL honlapon, meg itt a szopi topikban mindent megtudtam. Pihenni sem pihentem, hiszen a baba végig velem volt, az én ágyamon aludt, ami baromi kényelmetlen volt, mert a kórházi ágyak nem a szélességükrõl híresek... Szóval én utáltam az egész kórházat. Pedig tényleg senki sem zaklatott semmi hülyeséggel.
A j a játszóteret jelenti
Sétálgatunk, dumálunk a játszón a hüsiben... meg ilyenek. Ha valakinek beleesik egy etetés, akkor azt ott helyben elintézi
Ha látsz minket, nyugodtan gyere oda, mert mindannyian nagyon közvetlenek és barátkozósak vagyunk és imádunk dumálni, másként még mindig magányosan sétálnánk
És mikor rászólok hogy GÁBOR! akkor abbahagyja rámnéz, és akkor görbit, de nem nyávog tovább... 10 ms-ig
Ha "igazi" baja van akkor nem nyávog. Nem baj végülis, mert igy tudom mikor van baj, csak olyan oktávot üt meg, hogy kiráz a hideg.
"mi van beteg leszel, ha 10 másodpercig csönben kell maradnod?"
Ébren is marad, anyós meg bámulta az utat
Itthon megevett 2 db!!! banánt! Én úgy csodálkoztam! Összenyomtam neki 1-et. utána gondoltam én is eszek, de folyton kunyizott belõle. Így elõkerült egy 3. banán is amibõl én annyit ettem amit a kanálon hagyot... többet nem mertem adni. Aztán telefonál anyós, hogy nem megyünk e le a kutyával, most (akkor jöttünk fel fél órája...) mert akkor hozzunk neki kenyeret. Nem volt a válasz, és elújságoltam, hogy megevett 2 banánt, mire azt mondta, hogy biztos éhes volt a gyerek. MOndtam nek, hogy 1 éves koráig, úgyis a fõ táplálék az anyatej. HISZED TE -volt a válasz.
2003.05.11 20:18
2003.05.12 17:03
2003.05.12 18:17
Már annyira jó lenne egy kis felfrissülés, amit ez a mostani zápor nem hozott meg!
Viszont láttunk szivárványt!
Sajnos ismerõs dolog!!! De már mindjárt vége!

Egyáltalán nem szép, vagy tiszta sajnos, mint ahogy a többi sem a környéken, illetve Budapest-szerte, tisztelet a kivételnek! 2003.05.13 07:52
A katolikus egyház kizsákmányolja a hívõit, ezért volt ott a vége
Mert ugye a hiedelem szeritn a szivárvány végénél arany található... 2003.05.13 11:09
De reggelre még ott volt, a titka, kintrõl nem látszott a magas fû miatt amit azóta már levágtak! De a többi játék még mindig a kutyásnál, azóta nem is találkoztunk vele. Dobott ám ki duplokat meg legokat is, amit azért nagyon sajnálnék, szemben a már amúgyis tropa egyéb játékokkal.
Mi volt a tanácsadáson? Elmondtad nekik a Gabi tegnapi fõ menüjét a homokozóból?
Bezzeg az én fiam meg sem állt, naná hogy megint kidõlt, és most a babakocsiban alszik, de meddig! Gondolom az oviban megint fel fog ébredni, aztán agyõ délutáni alvás!
Ez a jó hír, a rossz, hogy a "kedvenc" kormányunk megszorító intézkedéseket tervez, és na hol kezdik? Naná hogy a családi adókedvezménnyel, meg egyéb területekkel!
Most egyelõre elég a "jó" hírekbõl!!!
2003.05.13 15:13

Hát ennyit a nagyszabású ígéretekrõl ha majd Eu lesz ígymegúgy. Na most majd meglátjuk!!! 2003.05.13 16:52

És én tényleg örülök ennek, leéltem 21-22 évet ateistaként, de én nagyon örülök annak hogy hívõ lettem, hogy van miben, kiben hinnem, nekem tényleg nagy segítség. És az meg olyan jó, hogy ez a hit-kérdés a gyerekeimnek meg már olyan természetes, Annával is jártunk hittanra korábban, meg majd a suliban is fog remélem, és olyan aranyos, meg Julcsi is ahogy ezekrõl a dolgokról vélekedik. Egyik kedvencük a gyerekbiblia, nagyon szeretik, és érdekli is õket. Én meg sajnálom hogy az én gyerekkoromból ez kimaradt. 2003.05.13 20:28
Bízom benne, ha eddig a kegyeltje voltam, nem tettem/gondoltam olyat, amiért most ennyire megbüntetne. 2003.05.14 09:04
2003.05.14 15:43
Türelemmel vagyunk, bár már látom lelki szemeim elõtt, hogy majd orvosi szemlék százai fognak publikálni rólunk, mely szerint, én leszek az elsõ nõ a Földön, akinek a gyerek bentragadt a pocakjában. Jó kis világszenzáció lenne! Mondjuk az elefántok 22 hónapig hordják a kiselefántot a "pocakban", de az a kiselefánt ahogy kijön, nemsokkal utána már kullog a mamája után, persze sutácskán, de muszáj mennie, mert lemarad. 2003.05.14 16:19

2003.05.14 17:41
Legalábbis úgy legyen!
Csak így tovább! 2003.05.14 18:37
2003.05.14 19:16

2003.05.15 00:36
2003.05.15 08:03
2003.05.15 08:38
Honnan és ki vagy arra nem sikerült rájönnöm. Amúgy igen a világnézetemrõl jól tippelsz, bár az istenek nem éppen úgy szerepelnek benne, mert egyszerüen -a hogyományos értelemben vett- istent nem tudok elképzelni semmilyen formában. Ha nem akarod felfedni a kiléted azt megértem, de én akkor is nagyon kíváncsi vagyok. Ha egyszer úgy érzed, akkor dobjál egy mailt pls!
2003.05.15 09:21
2003.05.15 11:25
Bár érdemes lenne, a kinek van ördögfiókább gyereke tárgykörben

Ha elköltöztök, Ti is így lesztek??????
2003.05.15 18:08
2003.05.15 21:17
(most felvágok
)) A családdal meg kár foglalkozni, vagy akár edzésnek is felfoghatod, mert késõbb is mindenbe bele fognak szólni. Ha csak ügyesen le nem állítod õket még idejében. 2003.05.16 07:50
) , végül január 05.-én született meg Olivér. 2003.05.18 09:51
2003.05.18 12:31
2003.05.19 06:03
Pedig nekem is tetszik, pedig biciglizni nem is szeretek!
), telkeztünk Anyukám telkén. Nagyon jó volt, bár elõre rémísztgettek a meteorológusok, de nem nekik lett igazuk!
A kölykök egész nap a kertben, délben Bánk maga kérte hadd menjen aludni. Szegényke belázasodott szombat reggelre, ma megyünk a dokihoz, bár azóta már hõemelkedése sincs, de ez lehet hogy csak lappangó állapot. Mondjuk tuti nem a kullancsos oltástól van, az már elõbb kijött volna. Ja, mászott rajta egy kullancs, de én fürgébb voltam mint õ, így nem lett gond. De para igen, attól kezdve nézegettem magamat és õket is, mert csak a második oltás után lesznek védettek, én meg ugye nem vagyok oltva!

(Ez volt az ideológiai továbbképzés!
) 

Írd meg hogy Te vagy-e, légyszi! 2003.05.19 07:59
Mostanában azért nem tudtam írni, mert az ovi után mindíg a játszón kötöttünk ki és este 8-ig ott ülünk. Sokszor úgy kérem a többieket, hogy menjenek haza mert addig nem akarnak a gyerkõceim se hazajönni
. A délelõttök pedig mindíg úgy elszaladnak.
. Nektek gondolom nem kell ecsetelnem, hogy mint jelent a lakásban 15 vendéget kiszolgálni és persze még a gyerekekre is figyelni. Amióta anyósomék elött lévõ játszóra járunk, rendszeresen lejön õ is,és a Tomi is csatlakozik hozzánk munka után. Hát számomra ez nem túl jó, mert így ketten nyaggatnak engem : Jaj a mászókán van a gyerek! Jaj a libikókán van a gyerek! Jaj a csúzdán van a gyerek! Montam nekik, hogy ez nem kuriózum, mert egy négy és egy két éves gyerekrõl van szó és ebbõl látszik, hogy eddig mennyit voltak velük a játszón
. Állandóan résen vagyok, figyelek, de nem értik meg, hogy nem lehetek egyszerre két gyerek mellett, és nem tilthatom meg nekik, hogy játszanak. 2003.05.19 09:31
"Miért tegyem oxigénsátorba?" Erre mindig azt mondja, hogy neeeem, de hát izé
Aztán kifogy a szavakból!
Nem is értem hogy felejtheti el valaki, hogy neki is voltak kicsik a gyerekei és mégsem lett semmi bajuk. Vagyis rendszeres vendégek voltak a sebészeten

Lehet hogy ezért ennyire pánikolós? De akkor sem értem! 2003.05.19 10:28
2003.05.19 14:51
2003.05.19 16:40

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|