Andi, Brigi, köszi a bíztatást. Nemtom, mér csesztet dokinéni az átfordulással… be van csípődve nála. Még csak 1 hós volt Ádi, amikor jött hozzánk, Ádámot leraktam a kanapéra, míg ajtót nyitottam (igaz, máskor is ott szoktam tárolni), doki bejön a szobába, és elhűlt, h te jó ég, vigyázzak, mert egyszer csak át fog fordulni, és leesik. Hátról hasra… egy hónaposan… Ja! Lehet, h előre aggódik csak… Pl. szerinte tartsak forródrótban mérleg elérési lehetőséget, mert ha jön egy vírusfertőzés, azonnal kelleni fog. Manapság sztem 5 perc kideríteni, h hol lehet bérelni! Vagy akkor veszek, ha annyira sürgős lenne!
Ááá, mindegy. Ez van, majd kerülgetem a nénit.
Ja, és az h 2 hónaposan már kommunikál, gagyog, az nem érdekli!
Andi! Mellgyuszikor minden szopi előtt masszír, utána újra masszír (kb 3-3p), és kb 15--20 ml fejés. Szopi max 1,5 óránként. Nekem csak az egyik volt beteg, így egy napig csak abból adtam. A másikból reggel és este 1x. Mikor meggyógyult, helyreállítottam a mennyiség különbségeket.
Meleg borogatás (melegvizes palack (tejgyűjtő zacsi, mert az jól zár)) 2x volt rajtam, mindkétszer 0,5 fokkal vitte lejjebb a lázam kb. 1 óra alatt!
Zoxigénhiányt aszondják a fejlesztők, ki lehet szűrni már most is. Mert egyértelmű összefüggést látnak mostani késések, és a részképességzavarok között.
Ez a nő, akihez megyünk, csomó pethős gyerek fejlesztésében, diagnózisában vett részt.
Bár hosszú szülés volt, sztem csak a kitolás volt megterhelő Ádámnak, de az meg mindenkinek megterhelő élmény. Mondjuk a szurkos víz nemtom milyen lehetett neki lelkileg…
Neurológus. Mi a Budai Gyerekklinikára megyünk (azt hittem, bezárták…) Medveczky Erikához. De a házidokinéni másikat ajánlott (M.E-t nem ismeri), aki meg az utcánkban rendel. Én csak azért megyek a budaiba, mert nagynéném megkérte azt a dokit, így már ciki lenne, ha nem mennénk el hozzá. (a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve…

)
Fél3ra megyünk. Ha nem akadok ki, du jövök a beszámolóval. Ha nem jövök, kiakadtam
Táblázat. Jovikára ne haragudjunk! Én azokat húznám ki, akik kb 1 napig jöttek (most Edit jut csak eszembe).
Jajj, Rózsáért nagyon aggódom. Blurért csak azért nem, mert nekik otthon nem volt net, talán csak azért nem jön most.
Kávé nemtom. Én feketeteát iszom minden reggel, az is élénkít. Azt ittam várandósság előtt és alatt is. Zöldteát nem iszom viszont. Akik nem isznak KV-t azoknál a zöldtea jobban élénkít, mint a fekete. És nyers tojást lehet már enni? Egy jó tiramisu, mmm
Enikő! Húha, ez most nem kellett volna! Párod fáradtság miatt karambolozott? Nálunk is volt régebben, olyan, mintha megerőszakoltak volna, vagy ellopták volna vmimet. De testileg azért jól van a Férjed?
Nenoke! Dávidod csuda édes gyerek! Welcome back!
Andi! Enyimgyerek is így tud bokszolni a karjaival.