Dorka, én is elhalványultam az oltáskor, nem mertem odanézni, és nem voltam hajlandó lefogni! És igen, Ládikó is bújós alvós manócska lett tőle. Éjjel kialudta, másnapra elmúlt a szunyamánia.
És köszönöm a bizalmat!!!!
Ági! Ne szállj bele ebbe a körbe! Ha van napi 5-6 pisi, és néhány kaki (mely utóbbi egyén függő, lehet 2-3-10 naponta is csak 1), akkor sztem felesleges számokban gondolkozni. Az arra jó, hogy a külvilág tesztelgesse az anyukákat! Te viszont látod, hogy van tej, és a gyerek jól van.
Cici utáni nyűgösség nálunk büfiváráskor van!!!!
Hasi, fej UH-t néhány körzeti csináltatja magától, valahol kérni kell, vki pedig nem látja értelmét! Körzetit kérdezd meg!
Én a
Királyhágó u-i diagnosztikai kp-t mindenkinek ajánlom!!!! Időpontra mentünk, pontosan akkor fogadtak, készségesek, mosolygósak voltak, valóban megvizsgálták a gyereket. Ez egy magánkézben levő intézet, de a vizsgálatok árát a TB fizeti, tehát nulla Ft-t kell fizetni (ha van beutaló a körzetitől), szal csak onnan lehet észrevenni, hogy magán, hogy a dokink azt mondta, meg hogy jófejek.
Zsú! A jó kis újdonsült trapéz nem aratott sikert? Na, azért várj még pár napot!
Hú, azért a védőoltásokban én nagyon érzem a gyógyszergyártók lobbiját! Ki az a kismama, aki lelkifurdalás nélkül mer lemondani egy védőoltásról??? És ki az a törv.hozó, aki lelkifurdalás nélkül mer nem támogatni egy védőoltást… Könnyű pálya!!!
Egyébként úgy tudom, M.o. is felmerült, h nem lesz BCG, de pont akkor nőtt meg a tbc-sek száma világszerte, és M.o.-n is, úgyhogy elfelejtették.
Egcsi, kérlek, nekem is küldd el a listát, mik a kötelező oltások nálatok! (
szarvasbori@gmail.com) Köszi!
Tücsi! Nem uncsi!

Párod is beírhatna nekünk! Nem sértődött meg, hogy leleplezted?
Örülök, h nem csak én vagyok parajónás!