Borsa!
Örülök,hogy segíthetek a támogatásommal! Én is egyébként annyira ki voltam a nem alvós időszak alatt, hogy már hozzám se lehetett szólni, mindenre ugortam sajnos. De tényleg idő és elsősorban türelem kérdése az egész.
Gyuzso!
Gyönyörű család vagytok!

Rajtad annyira látszik a kiegyensúlyozottság, csupa mosoly vagy állandóan, tök jó! Szerintem tiszta apja ez a gyerköc egyenlőre, de hát még fog változni! Nálunk is kb 2 hónapos koráig kiköpött apja volt aztán 4 hónaposan már mindenki mondta (még anyósék is),hogy a kiskori képeim simán az övé közé keverhetném, mert annyira hasonlított, de tényleg döbbenet votl a hasonlóság. Most már inkább ilyen is olyan is.
Gabo!
Örülök,hogy a suliba menés miatt nincs fenakadás, az első nap, hónap, év annyira meghatározza a többi évet, hogy szeret-e járni, tanulni stb. ja és kösz a fotós technikámat érintő dicséretet este jól elmondtam a férjemnek mit írtál. Ő meg vigyorgott, hogy jól van akkor most már jól fogok aludni
Valentina!
Halihó! Végre itt, gyere sűrűbben!
Gabi!
Hát ez tényleg a kisebb baj, kiváncsi lesz dr hájsz mit mond. én nem is hittem volna, hogyha rövid a köldökzsinor abból ilyen baj lehet. bár gondolom nem kapott elég tápanyatot vagy valami ilyesmire gondolok... megy a sok pozitiv energia!
memme!
kösz neked is a dicséretet! majd ezt is jól elmondom a páromnak
veronikusz!

hát tök jók a képek! és az vonalzós és oldalsó képek is jók!
gyuzso!
hát martin a mai napig szétakad, ha valaki jön látogatóba! vasárnap voltak anyósék és míg érkeztek aludt aztán már egész nap nem, csak este kidőlt. nem szeretem az ilyet olyan rossz akkor. próbálom úgy alakítani, hogy akkor jöjjenek mikor nem alszik, dehát megkaptam, hogy ide csak bejelentkezéssel lehet jönni és ugyan már majd alszik...

ilyenkor kiakadok, mert banyek én túráztatom magam utána legalább 2 napig, hogy vissza álljon a rend az illető vendég marha könnyen van! de érdekes, hogy a várva várt nyaralással nekünk sem volt gond, simán tartotta a napirendjét, pedig volt látnivaló meg újdonság ezerrel.