Sziasztok!
Nyuszifül, szijjjja! Nagyon jó helyre jöttél, itt a lányok sokat fognak segíteni neked. Remélem minél hamarabb 2 csíkos teszttel fogsz dicsekedni.
Tegnap akartam írni, amit ma remélem sikerül is. Szóval most derült ki, hogy a tesómnak is HPV-je van 2 olyan vírussa spékelve, amik önmagukban is vetélést okoznak. Most az egyikre kapott gyógyszert, de a másikra csak olyan gyógyszer van amit még a doki sem ajánlott neki, mert annyira lecsökkenti a fogamzóképességet, hogy lehet többet ártanának vele, mint használnának. Ez valami olyan vírus, mint a toxoplazma ami ellen elvileg a szervezetnek is ki kell alakítania a védettséget. Úgyhogy most elkezdi feltúrbózni magát vitaminokkal, aztán 3 hónap múlva megy vissza ehhez a dokihoz kontrollra.
Szezso, örülök, hogy minden rendben van odabenn, kívánom, hogy most már minél hamarabb jöjjön a baba!
Bettike, a babás táblához lenne egy hozzáfűznivalóm

Szerintem Purc kisfia 08. 07-én született

Örülök, hogy bejön a tanítás neked is és a diákoknak is
Kata, remélem a ciklus végén is 2 csíkos tesztet produkálsz
Boni, ma készítettem új képeket a csajokról, majd dobok fel.
Képzeljétek tegnap az én hős férjem elment egyedül fogorvoshoz, akinél otthagyta a fogát

(régen nekem is menni kellett vele

) Szóval rém büszke volt magára, mondtam is neki az a világ szerencséje, hogy gyereket nem a férfiaknak kell szülni, mert már kihaltunk volna