A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szeretnek szulni

dodo!

Szerintem menj el orvoshoz, hogy most mi van.
A coldrextol nem lesz semmi.
Milyen gorcsoldot szedtel?

Amugy lanyok most neztem meg a TB kiskonyvem es az elso munkahelyem 1997. januar 1-tol volt.
Azota folyamatosan van munkaviszonyom.
Szoval mar tobb mint 10 eve.
MAr csak 30 ev a nyugdijig.
1/4-et mar ledolgoztam. Meg van 3/4 resz. :lol:

Magi
Vendég

Magika!
Algoflex-M-et! Egyet vettem be belőle.

d.dodó

Én is szeretem a karácsonyt,csak nálunk kicsit rohanás,24-én délelőtt elviszem Mátét sétálni amíg apa feldísziti a fát.Aztán ebéd.Mi ekkor szoktuk itthon kibontani az ajándékékat,mert ezután jön a rohanás.Délután vagy tesóméknál,vagy anyukáméknál vagy nálunk (minden évben máshol) tartjuk a karácsonyt és a vacsit.Nagyszüleim sajnos már nincsenek.Aztán még vagy 24-én éjszaka vagy 25-én reggel irány Gyula és a rokonság.Általában innen csak január elején szoktunk hazajönni.
Ez volt az első karácsonya Máténak:
Kép
Ez a 2005-ös:Ja,ezen nem jó a dátumozás... :oops:
Kép
Ez meg a tavalyi:
Kép

Magi
Nagyon szépen feldíszítetted a lakást! :D

Viki
jobbulást,vigyázz magadra!

Dodó
mit csinálsz Svédországban?Nektek is nagyon szép a karácsonyotok!

edoci

Magi
30 év nyugdíjig....hát igen....rohan az idő! :lol:

edoci

Edoci!
Páromnak jött egy munkalehetőség itt. Kijött állásinterjúra, és 3 évre kötöttek vele szerződést. Máj. 2-án kellett itt kezdenie, igy április 30 óta vagyunk itt! Én csak nyelvtanfolyamra járok... ha megvan legalább az alapfok, akkor lehet csak munkát találni. párom nem beszél svédet, de annak a munkahelynek magyar a főnöke, neki elég az angol és persze a jó tervezőképesség!

d.dodó

Edoci!

TEtszik a sorozat!
En is dobok meg fel.

Elso:
Kép

Masodik:
Kép

Harmadik:
Kép

Magi
Vendég

Na jól van azért én is szeretem ha megvan minden ami kell. De pl tavaj nagyon rossz volt az hogy én aznap dolgoztam. :cry: :cry: Így a férjem csinálta meg a nagyját a haminak. Általába nálunk majonnézes buri rántott pipi és pároltkáposzta meg krumplipüré is szokott lenni de nem vagyok ellene az újjításoknak.
Ezt a lakást amiben most lakunk nem nagyon lehet feldíszíteni. Majd a kerteset mikor odamegyünk na majd azt. Én szerettem volna azt bevezetni hogy ugye szenteste megvacsizunk vagy ebédelünk és ennyi, és másnap reggel mikor felébrednek akkor lesz ajándék a fa alatt. Ezt majd az új lakásban fogom elkezdeni. Idáig én díszítettem a fát mindig de most már a fiúk is segítenek. Elszoktam hívni anyámat de ő mivel egyedül van nem szereti a karácsonyt abszolute nem. Már előre látom (remélem) Hogy szenteste vagy másnap a gyerekeim és a családjuk eljönnek mindannyian hozzánk és leszünk jó sokan és úgy üljük körül az asztalt na ez az álmom.

harivera
Budapest XXI. kerület

Magi
Jók a képek!
tényleg,nemsokára itt lesz Zoli szülinapja!Készülsz rá?Mit fog kapni?

Dodó
jó lehet Svédországban!Legalább nyelvet tanúlsz! :D

edoci

Lexa Drága
látom ám hogy te is itt vagy valahol! :wink:

edoci

Vera!

Mint nalunk.
Nezd:

Kép

Na jo mostmar tenyleg eldugulok!

Magi
Vendég

Edoci!

Nem lesz semmi kulonos, egy kis csaladi osszejovetel, a szuk csalad 21 fovel.
Vasarnap delutan lesz egy kis osszejovetel es kesz.
Tolunk a vonatkeszletehez kap meg kiegeszitoket.

Magi
Vendég

Magi
A család egy része.. :lol:
Kép

edoci

Sziasztok!
Tök jó ez a karácsonyi hangulat!!!

Mi tegnap nagyon összekaptunk apával ezen a gyerek neme dolgon aztán ma úgy döntöttem nem érdekel az én részemről lezárva a babaproject.

majd ha beérik az esze újra egyezkedünk addig nem lesz gyerek míg be nem látja hogy ez nem kívánságműsor és annak örüljünk ha lehet és hogyha egészséges!!!

Nem pedig az apukája nyomásának engedünk mert csak a fiú gyerek a gyerek ő mikor megtudta hogy lányunk lesz elsírta magát és nem örömében!
Gondoljátok hogy esett!Soha nem felejtem el ezt neki!!!
Akkor még a Gábornak mindegy volt sőt imádja rékát de most tele lett beszélve a feje!Én nem azt mondom hogy nem fontos ez persze megpróbálnám úgy időzíteni hogy fiú legyen de ha nem az lesz nem halok meg bánatomban!

És ezennel lezárom ezt a témát és nem beszélek róla többet és bocsánat ha valakit ez bánt hogy a nemén vívódunk!

Lehet hogy ezentúl csak olvaslak benneteket mert nem untatlak titket azzal hogy majd mire jutunk!

Nagyon jó volt veletek és HIÁNYOZNI fogtok de tudom ezzel a problámával kilógok a csapatból!

Mindenkinek minden jót!
Puszi:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!
Ez olyan szomorú! :( Ilyen butaságon veszekedni! más egyáltalán annak örülne, ha lehetne gyereke, és nem azon veszekszenek, hogy fiú legyen inkább vagy lány! Na mindegy, te nem tehetsz róla! Szerintem azért még nyugodtan maradj itt velünk, és irogass! :)

d.dodó

Betti
:twisted: Meg ne halljanm hogy ezért itt hagysz minket! :twisted:
Engem sem dobtak ki a topikból,mert nem jöhet még a baba!
Tessék írni!

edoci

hú, csajok!
Múltkor elnéztem a Jónás-naptárt, nem jól értelmeztem! Mivel ma egész nap kívánom a szexet reggel óta, gyorsan elővettem a Jónás-naptárt! És most 4-e és 7-e között kell próbálkozni! szóval ma mindent bele "party" kell legyen! :)

d.dodó

DE jóóó képek!Hűűű de elkapott ez a hangulat.:)
Apa is hazajött már 1 órája,dvd-zünk,nasizunk.Fűtés bekapcsolva,teát főztem...jajjj... :lol: :lol:

Betti!!
Ne hogy itt hagyj minket!!!!Eszedbe ne jusson!!!Ejnye!Mérges leszek.
Majd csak észhez tér a párod...Ha meg 2 hó múlva csak,akkor is itt a helyed!Különben is,végre találtam zalai anyukát és Te elmennél???? :cry: :cry: :cry:

Dodó
Akkor mindent bele!Holnap hetedike.:):) :wink: :wink:

Erről jut eszembe...holnap anyum szülinapja...jajjj vennem kell neki vmit...legalább megvan a holnapi programom. :shock:
Vendég

lego!
Szerintem ma van a csúcs......előbb éreztem ovulációt a bal oldalamon! :) Eddig is volt már hogy kívántam a szexet mensi alatt, de nem tudtam mire vélni...valószinü, akkor volt mindig a Jónás-napoknak a csúcsa?

d.dodó

Vera!
Számomra meg egy próbát megér, főleg ugy, hogy sem engem, sem a páromat nem zavarja, hogy mensizek...eddig is volt, hogy szexeltünk mensi ideje alatt! De hát ez mindenkinek a magánügye!

d.dodó

Betti!

El ne menj!
Ismeros a szitu!
Nekem apam volt ilyen.
Versenyeztek anyam testverevel, hogy kinek lesz fia.
Termeszetesen mind a kettonek ket lanya lett. :lol: :lol: :lol:
De errol a no nem tehet.
A ferfi adja a spermat, amitol fiu vagy lany lesz.

Amugy en is nagyon kivagyok az uramra.

Mikor Zolit szultem nem is azzal foglalkozott, hogy mi van velunk, hanem hogy mikor szulok mar meg, mert a betegei varjak.
Alandoan az orajat nezegette es telefonalgatott.
Jo velunk is foglalkozott, csak azt nem fogom soha elfelejteni, hogy mindig mondogatta, hogy na mar ekkorra sem erek oda dolgozni.
Ha osszeveszunk mindig a fejehez vagom.
Szoval Betti szerintem nem kell annyira foglalkozni veluk, ferfiak es nem olyanok mint mi.
Mas vilag es mi soha nem fogjuk oket megerteni.

Magi
Vendég

dodod bocsáss meg ha megbántottalak. Persze hogy megér sőőt nem egy próbát :wink: :wink: :wink:
És kébzeld a jónás naptár nekem is akkorra mondja és én ezért mondtam hogy nem hiszek benne mert mi ugye nem csináltuk akkor soha. De nálad remélem hogy a pociban van még a baba és csak ijezgetett tégedet. De ugye vannak a kivételek. :wink: :wink:

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Nem vesztem el, csak néhány napja inkább olvasgatni jöttem.

Dodó!
Eredetileg azt akartam írni, hogy sajnálom, de most már inkább kiváncsi vagyok. :wink: Sajnos nekem ennek idején, még Gordon előtt volt ilyen korai vetélésem, s tudom, hogy ugyanakkora szomorúság, mintha később történik. :( Viszont ilyenkor általában egyből sikerül a következő hónap mert a szervezeted is igyekszik visszakapni az állapotot. :wink:
Én sosem próbáltam a szexet mensi alatt. Nem trutymóztok ilyenkort mindent össze? :oops:

Betti!
PLEASE DONGÓ!!! (don't go)
Pasik :roll: :roll: :roll:

Magika!!!
Úgy örülök, hogy jobban vagy!!! Nálam múlik de időnként még mindigf vannak szutyok napok... :(

Ez a karácsonyi hangulat a hideg miatt tört ki? :wink: :lol:

Melyikőtök írta, hogy karácsonyi a kislánya? Gordon 2002. december 25-én reggel születettt meg. :D

Mindenkinek puszi akinek név szerint nem írtam.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Vera!
Nyugi, nem bántottál meg! :wink: Apa épp fürdik, aztán jöhet a próbálkozás!

Mpatr!
Igen, nekem is nagy szomorúság volt észlelni, hogy megjött......ma viszont éreztem ovulációt, ugyhogy tényleg lehet ebben a Jónás-napban valami! Mert amúgy majd csak 18-án lesz peteérés (egy-két nap eltérés lehet).
Mensi alatt csak akkor szexelünk, ha kívánom....hát ma pl meg vagyok őrülve ugy kívánom a szexet. Nem trutymózunk össze semmit...általában nem :) Véletlenségből előfordulhat! Viszont ilyenkor csakis a misszionárius póz jöhet szóba, mert amíg háton vagyok, nem folyik ki:) És az éjjeli szekrényre meg oda van ilyenkor készítve az uj tampon, és még ugy fekvő helyzetben berakom...(ha elfelejtenék bevinni magammal, akkor egy zsepit odafogva szaladok a wc-ig:) ) Bocs ha egy kicsit nem lett gusztusos a magyarázat!:)

d.dodó

Mpatr!
Az még kimaradt, hogy természetesen mindkét félnek előtte és utána is kell zuhanyoznia, mert ilyenkor nagyobb a fertőzés veszély!

d.dodó

Hűű ez kimerítő válasz volt, és csak annyira gusztustalan, mint a kérdés :wink:
Mondanám, hogy kedvet kaptam, de mára nekem (3 hónapos teljes megvonás után) egy 2-3 percig tartó folyamatos (!) csúcs sikerült... :oops: :oops: :shock:
hallottam már, hogy a második harmadban fokozot az élvezet, de ez azért engem is derekasan meglepett :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

mpatr

Betti! Odacsapok, ha itt hagysz minket! De nagyon komolyan! Eszedbe ne jusson elmenni! Mindenki találhat vmit, ami miatt kilóg a sorból! Nem vagyunk egyformák, ki ezért, ki azért "nem illik ide", mégis mind itt vagyunk, és írunk, jókat dumálunk, és azt hiszem, jó csapat vagyunk! Nekem nagyon sokat segítettetek, eszméletlenül jól esett, h támogattatok akkor, amikor közeledett az ovu nap, vagy amikor volt, vagy amikor közeledett a teszt, vagy amikor eljött a teszt napja! És mégjobban esett, h velem örültetek, amikor pozitív lett! Rengeteg erőt adtatok, és ezért aztán, saját tapasztalatból beszélve TUDOM, h mi is erőt adnánk neked ehhez az időszakhoz! Nem lehet neked könnyű, h a párod ilyen önfejű (bocs - amúgy nem is tom, h ez-e a megfelelő szó), sőt, rohadt nehéz lehet most neked, legalábbis nekem az lenne.. de hidd el, ha leírod, kibeszéled magadból, akkor könnyebb, jobb lesz! Szóval ezzel a marha hosszú monológgal csak arra akarok kilyukadni, h kérlek, ne menj el, mert nagyon hiányoznál nekünk, és nagyon rossz lenne, ha nem olvashatnánk, h mi van veled!

Lego! Nagyon szuper a kocsi!!! Énisénis!!! Milyen márkájú? Én egyelőre csak azt tudom, h olyan kocsit akarok, amiben van mózeskosár. Konkrét tervek, ugye? ;) Nagyon tetsziiik!! UH-ig kitartás! Már nem sok!

Magi, Edóci! Szuper az összes kép, amit feltettetek!

KépKép
lexus

Lego mögül lemaradt egy Béjjbíí megszólítás, pedig akart menni :D

KépKép
lexus

Dodó!

Akkor hajrá ma este! :wink: :D

Pati!

Akkor 2002-ben szép karácsonyotok volt! :wink:

Betti!

Sajnálom, hogy a férjed így áll a dologhoz, de kitartás! És légyszi, ne menj el!!!!!!!!!

Magika!

Örülök, hogy jobban vagy!

Én ma már egész embernek éreztem magam, egyelőre nem jött ki semmi, remélem ez már így is marad,és persze leginkább azt, hogy a babának nem lesz baja ettől a nyavajától, amit benyaltam! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki! Jobbulást, és nyugi, nem lesz semmi baj :)

Jó éjt, pussz!

KépKép
lexus

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek! Ki hogy van ma?? Tegnap este próbálkoztunk apával! Hát mondjuk kicsit furcsállom, hogy szerencsétlen "katona" hogy tud odauszni, mikor a vérzés meg sodorná kifelé, de bizzunk benne...ha nem, akkor még mindig itt van a 18-a vagy 19-e, mikor peteérés lesz!:)

d.dodó

Sziasztok lanyok!

Egesz delelott probaltam jonni, de nem tudtam, mert rossz volt ez a vacak babanet.

Hogy vagytok ma?

Dodo!
+++++++++++++++++++++
Ezer drukk neked!

Lexa!
Nagyon varlak az UH eredmennyel!

Gabi!
Na milyen lett az LH teszt?
Gyere mert nagyon kivancsi vagyok.

Viki!
Kitartas!
Nemsokara teljesen elmulik a rosszullet.

Magi
Vendég

Egy kérdést elfelejtettem irni! Erre a hónapra 4-től 7-ig irta ugye a Jónás napokat! Tegnap délután éreztem a bal oldalam fáj...este együtt voltunk apáva. Ma délelőtt viszont sokkal intenzívebben éreztem a bal oldalam? Akkor most mi van? lehet hogy még csak ma volt ovu. ? vagy a kiskatona célba ért, és azt éreztem? vagy hülyeségeket kérdezek? De ez van!

d.dodó

Sziasztok

Betti eszedbe ne jusson itthagyni minket, azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak és együtt örüljünk mindenkivel,vagy éppen szomorkodjunk.

magika sajnos ugyan olyan az lh mint tegnap, semmit nem változott, hőm 37,3 volt.

Ma talán mintha egy kicsit jobban lennék, de még fáj a torkom, és köhöhög.

Most megyek.

Majd még benézek

Gabi

Kép
lieglgabi

A fene esne ezekbe a vírusokba, lassan az egész topik kifekszik itt nekem.
GYÓGYULJATOK!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

harivera, igen tudom, bár napközben nem voltam lázas, még hőemelkedésem sem volt, de belekalkuláltam ezt is. Ha nem jött össze, akkor majd próbálkozunk újra, most csináltam du egy tesztet, de - volt.:(

Kép
lieglgabi

Halihó!

Előre is bocs, ide csak magunkról fogok írni, mert rohannom kell melózni, de gondoltam, előbb még jövök azzal, h megvolt a 12. heti uh, és minden rendben van, a baba a korának megfelelő méretekkel rendelkezik, és rendesen fejlődik! Kaptunk képeket is (3), ha van rá igény, feldobom, de megsúgom, h a 2008. márciusiban fent vannak :)

Rohanok, jók legyetek!

KépKép
lexus

nem bocs, ide - hanem BOCSI, DE ... :D

KépKép
lexus

Lexa!
Másik topikban megnéztem Törpicseket!:) Nagyon aranyos!

d.dodó

Köszi :)

KépKép
lexus

Jó reggelt!!!

Hűűű,LExa Szívem!De szép képeket töltöttél fel.Gyönyörűségesimádnivalócsöppség! Szerintem Csajszi. :D :D
Megérzés... (Te azt írtad nekem is lányom lesz... :evil: :lol: )

Dodó
Hogy vagy ma reggel???Pocid fájdogál?

Gabi?
Csináltál még tesztet????Torkod?

Betti!
Hékáska!REmélem nem gondoltad komolyan!Tessék jelt adni! :wink:

Magi
Energia még mindig túlteng???Érzelmileg hogy állsz? :wink: :wink:
Remélem március végén a párodnak nem lesz épp félben a kezelése. :lol: :lol:

Viki
Jól vagy?

Vera
Mikor tesztelsz te?Jajj látom még 18 napod van...Akkor most akciódús napok vannak???? :wink:

Pocsék idő...úúútálom.Ma rendbeteszem a házat,iylen időben úgysem lehet mást csinálni.Meg sütök somlóit (vagyis piskótát a somlóihoz).

Jók legyetek!Pusz
Vendég

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Lego!
Jól vagyok teljesen! Ezt a mensimet nagyon furcsállottam! Szerdán megjött....akkor még megtelt teljesen egy tampon. Csütörtökön alig a fele. Tegnap már csak egy-egy folt volt a tamponon, leginkább csak pecsételés. Ma mg már nincs is, csak enyhe barnázás! :shock: Szóval egy napot volt igazából csak vérzésem!

Többiek hogy vagytok? Remélem rosszullétek szűnnek!!!

d.dodó

Sziasztok

ego köszi kérdésed, ma a hőm 37,1. torkom már nem fáj, inkább csak a nátha van meg, de már az se vészes.

Csináltam ma is tesztet de -, úgy hogy elvileg szerdán kell megjönnie, addig nem is fogok csinálni. Szerintem nincs baba:(

De ahogy elnéztem a naptárt, a májusi szülésnél egy ünnep sincs, és ha folytatódik az ami a 3 gyereknél is volt hogy mindegyik ünnepnap vagy előtte ill utána született 1- nappal, akkor a szeptemberi fogantatásnak kell bejönnie, és akkor június elejére leszek kiirva és május végén van pünkösd. Szóval nincs kizárva hogy a szeptember lesz a miénk:)
Nem szomorkodok, előbb utóbb úgy is sikerül.

Ki mit főz ma? ÉN borsólevest, és mézes mustáros csirkét rizzsel, utóbbit dodótól tanulva, remélem sikerülni fog, és ízlik majd a családnak

Gabi

Kép
lieglgabi

Sziasztok!

Lego!

Köszi jól vagyok, szerintem végülis valami kaja volt csak a ludas!

Gabi!

Én csirkehúslevest főztem sok husival, másodiknak meg főtt krumpli kapormártás a főtt husihoz! :)

Lexa!

Édes a bébikéd, örülök, hogy minden rendben! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Köszi mkinek a dicsiket, Törpicsek nevében is! Nekem is tetszik :D

Legoka! Mit kellett volna mondani? Kisfiút??? :oops: :roll: Szívem, neked fiad lesz!!!! :lol: És úgy legyen, ahogy Te és Pati állítjátok, h az enyim gyerek kiscsaj!

Gabi! Úgy bírom, h te ilyen optimista vagy :) Nagyon drukkolok nektek! Biztos ez a baba is egy ünnepi napra pályázik, milyen snassz lenne már csakúgy születni, nem? ;) Én ma tojásrántottát csinálok ebédre :roll: Holnap jönnek anyuék meg anyósomék is (na most ne mondjátok, h nem vagyok egy hős), akkor majd csinálok ünnepi kaját.

A munkahelyemen tegnap az uh után még nem jelentettem be, egyrészt túl beszari voltam hozzá, másrészt meg örülltem a fejemnek, h minden OK, szal majd hétfőn újságolom el nekik.. kicsit azért izgulok, h mi lesz... :?

KépKép
lexus

örülltem = örültem

KépKép
lexus

Hahóóó :roll:

KépKép
lexus

Sziasztok!
Nálunk ma nem volt ebéd, délutánra jöttek Balázsék, meg Viktorék is lejöttek itt a ház előtti füves paccra, és grilleztünk! Én csak pogácsát sütöttem délelőtt.

Gabi!
Hogy sikerült a mézes-mustáros csirke? családnak hogy izlett? Hajrá optimizmus, hajrá szeptember!! :)

Nálunk holnap lesz borsóleves és krumplipüré, párolt zöldség, és husi!

Lexa!
Biztos jól fogják fogadni a hírt, és gratulálnak majd!:)

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?