Betti! Odacsapok, ha itt hagysz minket! De nagyon komolyan! Eszedbe ne jusson elmenni! Mindenki találhat vmit, ami miatt kilóg a sorból! Nem vagyunk egyformák, ki ezért, ki azért "nem illik ide", mégis mind itt vagyunk, és írunk, jókat dumálunk, és azt hiszem, jó csapat vagyunk! Nekem nagyon sokat segítettetek, eszméletlenül jól esett, h támogattatok akkor, amikor közeledett az ovu nap, vagy amikor volt, vagy amikor közeledett a teszt, vagy amikor eljött a teszt napja! És mégjobban esett, h velem örültetek, amikor pozitív lett! Rengeteg erőt adtatok, és ezért aztán, saját tapasztalatból beszélve TUDOM, h mi is erőt adnánk neked ehhez az időszakhoz! Nem lehet neked könnyű, h a párod ilyen önfejű (bocs - amúgy nem is tom, h ez-e a megfelelő szó), sőt, rohadt nehéz lehet most neked, legalábbis nekem az lenne.. de hidd el, ha leírod, kibeszéled magadból, akkor könnyebb, jobb lesz! Szóval ezzel a marha hosszú monológgal csak arra akarok kilyukadni, h kérlek, ne menj el, mert nagyon hiányoznál nekünk, és nagyon rossz lenne, ha nem olvashatnánk, h mi van veled!
Lego! Nagyon szuper a kocsi!!! Énisénis!!! Milyen márkájú? Én egyelőre csak azt tudom, h olyan kocsit akarok, amiben van mózeskosár. Konkrét tervek, ugye?

Nagyon tetsziiik!! UH-ig kitartás! Már nem sok!
Magi, Edóci! Szuper az összes kép, amit feltettetek!