Kicsit sok volt a lemaradásom olvasásból, mert tegnap Pestre vittük Zsebit a vesemedencetágulata miatt.
Hát a tegnapi napunk ezzel a kirándulással együtt egy komlett katasztrófa volt
Kezdõdött azzal, hogy éjjel 1-kor belecsapott a házba a villám, mitõl feldobta a talpát a telefonunk és egy pár mûszaki ketyerénk
Veszteségeinket magunk mögött hagyva a déli melegben elindultunk Pestre a két gyerekkel (mert a nagyobbat sincs otthon kire hagyni), mondanom se kell, baleset miatt terelés volt a 4-es fõúton, aztán a Hungária körúton is tötyörögtünk egy keveset az üvöltõ, nyöszörgõ dedekkel, miközben kerestük a megfelelõ útirányt a Bethesdába
Persze Timi napszuri okozta láza nem múlt el nyomtalanul, így õt külön is sajnáltam a hurcolászásért. A kórházban a kapott idõpont ellenére 1 órát várnunk kellett, Zsebi persze ordított az éhségtõl és a szomjúságtól, így a folyosó kellõs közepén ( a liftbõl kilépõk majdnem az ölünkben landoltak) elszántan megszoptattam. Így amikor bejutottunk a dokihoz, a gyereket a szokásos kólikás hasgörcse kínozta, amitõl non-stop üvöltött, hogy egymás szavát se értettük
A kommunkáció érdekében róttam a köröket a rendelõben és ráztam a gyereket, és persze közben beszélgetni próbáltam a dokival
Az orvos nagyon szimpi és kedves volt, de azt azért elmondta, hogy az a ceglédi doki, akitõl én sikítva menekítettem a gyerekemet, az egyik legnagyobb név a szakmában és érezni lehetett a hangján, hogy kicsit túlzottnak érzi a szülõi aggodalmat. Ezen a párom meg is sértõdött, ezért jobbnak láttam kitessékelni az ajtón az üvöltõ deddel. Ekkor végre négyszemközt mindent meg tudtam beszélni a dokival, aki végre tisztességes felvilágosítást adott a betegség fokozatairól és a kezelésekrõl, amiért nagyon hálás vagyok
Azt azért elmondtam neki, hogy attól, hogy valaki nagy név a szakmában, még nem ártana emberségesnek is lennie és azt a hülye aggódó szülõt is megnyugtatni egy kicsit, ami a kedves ceglédi fõatyaúristenrõl nem mondható el. Sajna az újabb hasi UH miatt jövõ csütörtökön újra fel kell mennünk, de hátha javult azóta a gyerek. Mikor ezt a férjem meghallotta, majdnem rám borította a hordozót gyerekestül, szóval nem volt nagy formában
és rámtámadt, hogy miért nem csináltattam meg Cegléden a kontrasztanyagos röntgent
Na ezen jól össze is vesztünk, közben anyukámtól összeszedtük Timit, aki persze egy szemet sem aludt még du.4-ig, így rohadt nyûgös volt
A hazaút elég paprikás hangulatban telt, a dedek ismét egymást túllicitálva üvöltöttek. Mire hazaértünk Timinek 39 fokos láza volt újfent, Zsebi pedig elhatározta, már nem alszik aznap többet
Itthon persze nem javultak meg maguktól a villámsújtott cuccok, úgyhogy csak még morcibb lett a párom. Ja és a munkahelyén hiába kért szabit tegnapra, mégis akkor mentek a telepre ellenõrizni a munkáját, naná, hogy teljesen kiakadt rajta. Már ott tartottam, hogy leülök egy sarokba és megvárom, míg vége lesz a napnak, amikor végre elcsendesedett hibbant kis családom minden tagja. Felüdülésképp még megnéztem a Vészhelyzetet az agytumoros Green doki búcsúzkodásával, hát mit ne mondjak, nem volt hangulatjavító
, aztán csicsikálni tértem.....volna, ha a lázas Timi nem sír fel többször is, így csak hajnali 1-kor lett csicsisó engedélyezve. És ekkor jött megint a vihar
.......rohantunk lakásszerte mindent kitépni a konnektorokból és kínunkban könnyesre röhögtük magunkat. Aztán végre jött pár óra szundi és ma már kezdenek helyrerázódni a dolgok
Hát nagyon hosszan ennyi volt a kálváriánk, viszont az, hogy ezt most egyszerre begépelhettem, azt jelenti, MINDKÉT GYEREK EGYSZERRE ALSZIK

Csucsuka, ismerõs ez a pókafalonszerû rohangászás (nálunk a csigalépcsõ a legkritkusabb pontja a lakásnak)
A kakatakarítás ma nálunk is stafétában ment, két Timipopsi pucolás közé egy Zsebi beiktatva
Myssnia, részvétem a mellgyuszi miatt és gyógyulgass meg hamar
Miszike, igen "osonos" a pancsivár, de protkóval kellett hozzájutnunk
Andi, az én lányaim mindíg anyatejet kaptak/nak itatás gyanánt is. Az elsõ, vizesebb tejci pont erre jó. Igaz, néha könnyebb lenne az életem, ha a ded ismerné a cumisüveget, de nekem elveim vannak kérem
és eddig általában a cici volt a kényelmesebb megoldás
Mariann, biztosan több lesz a tejed, ha Marci rákap a szopi ízére, mert ha jó a technikája, lekõröz minden fejõgépet
Addig is gyors javulást a kicsi fiadnak
Franyó, nekünk a vesemedencetágulat miatt kell havonta pisit gyûjteni, hogy nincs-e valami fertõzése a leányzónak, mert könnyen vesemedence-gyulladás lehet belõle
Egészséges babának nincs erre szüksége, ne izgulj, nem maradtál ki semmibõl

Norka, remélem, megoldódik az albérletkérdés ezzel az ajánlattal, majd meséld el a megtekintés eredményét
Most rohanok, mert Timi kiabál.
üdv
Momo

Szegény, szegény, szegény, már az olvasástól fáj nekem is! Milyen rucit vettél magadnak?