Sziasztok,
Képzeljétek, már itthon vagyok!

:D Ma csak 14 óráig dolgoztam! Olyan jóóó egy kicsit lazítani.
Nefke,
Ha minden jól megy, akkor március környékén megyünk újra. Akkor telik le az egy év…
Süni,
Örülök, hogy jól éreztétek magatok a rossz idő ellenére is.
Gabi,
Millió drukk! Mindjárt leszívás
Bonya,
Lehetőleg napi negyed kg túrónak + egy pohár tejfölnek megfelelő fehérjét minimum. Minél többet, annál jobb. A folyadék pedig 3-4 liter.
A hiperstimu azért veszélyes, mert besűrűsödhet a véred, mert az érfal kiengedi a folyadékot a hasüregbe a vérből, és a fehérje, ha jól tudom ennek az erősítésére kell, a folyadék pedig a „hígításra”. Ha sűrű a véred, akkor trombózist is kaphatsz akár. Szóval tényleg elég veszélyes. Nekem is volt a leszívás és a traszfer után, engem be is fektettek, és le is csapoltak

Na az nem kellemes
Törpe,
Nagyon gratulálok a sikeres biopsziához!

:D Ez nagyon jó hír! És tényleg hős a párod!!!
Seriandi,
Üdv itt! Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál tegnap! Ez már teljesen biztos? Nem próbálnak még egy stimut? Ez volt az első? Hátha a következőre már másképp reagálnál…
Nagyon drukkolok, hogy legközelebb jobban reagálj, és ha nem, hidd el, akkor is van remény! Mindent babóért… - ez a topik mottója

Nagyon drukkolok neked, és kívánom, hogy mielőbb anyuci lehess!!!
Nika,
Végtelenül sajnálom, hogy nem sikerült!

De ne add fel kedves, meglátod, csak idő kérdése…
Manda drága,
Merre vagy? Mikor is kell menned megint? Jövő hét? Drukkolok ám nagyon!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Jaj drága, sajnálom, hogy ennyire kivagy. Biztos, hogy ez az idő sem kedvez, rajtam tegnap volt a depi nagyon. Iszonyúan ki voltam, csomó minden eszembe jutott, ami történt, és egyszerűen csak bőgtem, és… húúúú, szóval borzalmasan megzuhantam. De ma már kicsit azért jobb
Gil,
Hasonlóan érzek, mint te… Alig van időm élni, meg ide is írni… pedig olyan jó itt, Veletek. Csak pörögnek az oldalak, és alig tudok néha bekapcsolódni
Kellemes napot mindenkinek!