Jó reggelt Pocikások és Anyucikák!
Timi26! Vagyok, vagyok, csak az a baj, mikor nyugi van, vagy ennem kell, vagy a cicimet ápolgatni.
Tegnap este megbeszéltem "vele" a zuhany alatt, hogy most már jól meggyógyulunk, mert a másik cici nem fogja bírni Babuka igényeit.
Ez a Viktor-baba milyen egy zabálnivaló kispofa!!!

És annyira jó, hogy Rebeka nem féltékeny, hanem tiszta szívből szereti, és segít mindenben. Apája meg milyen ügyesen fürdet!
Gabci! Ádi egy tünemény, nekem a husis szája tetszik a legjobban!
Tudom, hogy nem szabad jegelni a cicit, vagyis nem sokáig, mert akkor elapad. Hugom is és a dokim is azt mondta, fejjek ezerrel, próbáljak szoptatni (ez még nem megy a csomó miatt), majd jegeljem max. 10 percig. Ez lehúzza a gyulladást. Nem tovább, mert akkor tényleg elapad.
Hajnalban megint ki tudtam fejni 20 milit, remélem ez már a javulás jele.
Jobbulást kívánok neked, sajnos már én is tudom, hogy ez mi... Kitartás!!!!!!
Éjszakai alvás: Nálunk kétféle variáció van: vagy 3 óránként ébred és eszik, vagy alszik 6 órát, és utána nagyjából 3 óránként. Ez így klassz, mert én is tudok pihenni eleget. Már egészen megszoktam mindkét variációt - én, akinek a 8 óra alvás is kevés egyhuzamban.
Hörcsög! Nagyon cuki Ildike! Gyönyörű kislány!
Kiskolbi nagyi! Mégegyszer hatalmas gratula az egész familinak!!!!!! Máté egy kis cukipingvin, látszik, milyen elégedett. Várjuk mihamarabb vissza a Lányt közénk!
Anitja! Az a muzsika..... höm..... hát..... izé.... 2Pac volt..... Nem Halász Judit, meg Vivaldi, hanem amit éppen Apa hallgatott..... Olyan jó zúzós feka zene.....

De HATOTT!!!!!!
[b]Silka! HAJRÁ! Én tudtam, hogy Te leszel a következő!!!!!! Lehet, hogy már babázol? Nagyon várjuk a híreket!!!! Ügyes vaaaagy!!!!!! [/b]
Granda! és Mazsola! Le a kalappal előttetek, hogy így bírjátok a tempót a terhesség végén! Granda, nagyon aranyos vagy a képen! Csak nyugi, előbb-utóbb lesz nappali, meg pelenkázó. Ne idegeskedj Mazsola, attól jobb nem lesz.
Biztos vagyok benne, hogy mire Szelina kibújik, meglesz mindene!
(És ha nem is, bárhol be lehet pelenkázni a kis drágát!)
Miléna! Próbálj meg pihenni, Te se idegeskedj, nem omlott össze a világ! Lehet, könnyen beszélek, de megijed a tejcsi, ha ideges vagy! Tessék pihikézni, hogy legyen jó sok!
Egyébként én is azt vettem észre, ha napközben nem pihenek eleget, kevesebb termelődik. (De szerencsére még elég).
És egy éjszakai adat: Az én tokás Tündibündim hajnali fél háromkor 140 g anyatejet szopizott 1 ciciből.
Szegény cici csúcsra van járatva, ipari termelésbe fogtunk. Ezért kellett tárgyalnom a másik cickóval a zuhany alatt, hogy legyen már belátással a párjára, és Babukára, no meg rám. Remélem most tart egy kis önvizsgálatot, és hamar rendbejön!
Silka! Mégegyszer hajráááááá!!!!!
Olyan jó volt ez a sok babakép! MÉG! MÉG! MÉG!!!!!!!!!!!