A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szépem! Neeeeem kaptam még meg!!!
Én nem mászkálnék beülti után a helyedben! 1 hétig!!:D
Tudom, vannak olyan tanulmányok, melyek szerint nem változtat a fekvés az eredményességen, de biztos, ami biztos...:D
Jaj, de jó lesz! Remélem, mindhármunknak (Tatu is aznap megy) IGAZÁN SZÉP nap lesz a 19-e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DKép

Úgy emlékszem, Manókának sem jó a hó vége, mert elutaznak.
Lehet október eleje is!!! De annál tovább ne halasszuk, ha az mindenkinek okés!!!!!:D:D

Írjátok meg, kinek, mi az, ami tuti nem jó és akkor realizálódhat végre az időpont!!!! :D :D :D :D :D :D

Zsembikém! KÖSZÖNJÜK, Te aranyosdrága!!!:D:D
Hol tartanak a dolgaitok???

Pussssz
bodza2005

Sziasztok!
Na hazaértem,nagyon jó kis puha lett a lábikóm :)

Bodza!!!!
Az Igazából szerelem c. film a legeslegkedvencebb filmem.
Hú,de sokszor megnéztem mááár.
Majd eccer együtt is megnézhetnénk :) :wink:

Hol vagytok??Még mindig nagy a csend :)
hanyatka

Köszi Zsembi!
De akkor meg mivel tisztogassam magam?? :D
hanyatka

Nekem bármikor jó a tali,de ne nagyon húzzuk el. :wink:
hanyatka

Látom Zel és Bodza: együtt ülünk a tűkön, azt magyarázom magamnak, h mostmár úgyis minden eldőlt csak nem tudunk róla.

Nekem az első beültetés nélküli stimunál napra pontosan jött a mensi, máskor előtte fáj a hasam, most NNEEEEMMMM, vagy ha mégis akkor másként...vagy csak úgy akarom hinni? Cicifájás sincs.

Nekem is kedvenceim a romantikus filmek, párom nemszeret moziba járni......van 1 állandó mozis barátnőm.

Hanyatka: Te kis puhatalpú :P legtöbbször tusfürdőt használok, néha érzem, h ott lentre nem OK, a natur babaszappan a legjobb ilyen célra.

Talit tényleg ne húzzuk nagyon, magam részéről járóképes vagyok, Bodza és Ági (mint pihenők) ha Ti úgygondoljátok megejthetjük még Szépem beültetése előtt....mert utána megint sokan pihennek otthon.

Zsembi: a nyugisugik most duplán ránkférnek, ma hogy levezessem a feszültséget vettem egy cipőt őszre.

Mindenkinek szép, nyugodt hétvégét kívánok, sok-sok hússal!!!

Anikó
tatulány

Tatuka!Juj de jó,új cipőőő,imádom a cipőket :)

Babaszappan???Az nagyon jóóó,imádom az illatát.Köszike.
hanyatka

Nekem is teccik az ötlet,hogy esetleg Szépem beültetése előtt legyen a tali.
Katóc neked is jó lenne,te jövő héten kezded???
Ágika!Te mikor leszel taliképes???
hanyatka

De jó, hogy mégis bekukkantottam, mert írtatok!!!!!!!!:D:D:D

Hanyat! Ezt már nem hiszem el, mert nem mertem bevallani rögtön, hogy nekem is az a kedvencem!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Tatukám!
Igen, biztos eldőlt már és remélem, mindhármunk/hatunk nagy örömére!!!!:D:D:D
(Nekem ma van a 24. nap és a 24-30ig minden előfordult már...)

Nekem is ok a találka, de lehet, hogy Szépem még óvná a tüszőcskéit!!??
Várjuk meg a csajokat, hogy Ők is javasolhassanak!!!

Jó éjt Gyerekek!!!:D:D
Kép
bodza2005

Ez annyira jó.Irtam mailt !!!!
hanyatka

Kár, hogy nem egy nagy hatalmas dévais találkozó lesz, hanem páran jöttök össze. De majd egyszer az is összejön... :wink: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!!Mi az,hogy jöttök össze???Te nem??????????
hanyatka

Sziasztok!

Hááááát... A mormota hozzám képest kutyafüle. Délután 2 - 1/2 4-ig, majd 5 - 7 -ig aludtam. Mit fogok éjjel csinálni??!?

Tatu! Remélem, mindannyiunknál a babás irányba dőlt el már a dolog.

Szépem! Az az igazság, hogy én is akarok várni a teszttel 15-16. napig.

Ági! De jó, hogy te tudsz a kutyikkal pihizni. Egérke még annyira kajla, hogy ha bejön csak ugrál mindenre. és most nem nagyon szeretném, ha a pocimat is trambulinnak használná. Ha nyugiban van, akkor a hátam mögé fekszik a nappaliban, és a nyakamba szuszog, úgy alszik, de sajna ez nagyon ritka.

Bodza, Tatu, Ági! babaragik továbbra is!! +++++++

Megyek, utrozni..

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

hanyatka
Szerintem én indulni fogok mire a találkozó lesz, és akkor nem szeretek menni sehová sem. Ha hamarabb lesz akkor én is elmegyek. :lol:
Majd figyelem, hogy mikor lesz!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Hanyatka, hétfőn csak rákszűrésre megyek, elvileg 21-én kell megjönnie, tehát akörül fogok kezdeni. Legalábbis remélem, hogy így lesz. :D Remélem, hogy Apánk nem talál (ki) semmi negatív dolgot. Igazándiból a cisztáim miatt izgulok, hogy mekkorára nőttek. :roll:

Szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Ja, és aludjatok szépen, mert álmosak vagytok!! :lol: :lol: :lol:
katóc

Hanyatka: nemcsak babaszappan, lényeg, h minél illat és szinezékmentesebb legyen

Szépem:NANÁ, hogy külön kell felszívótű és beadótű, meg is őrülnék ha a felszívóval kellene beadnom, így is nagy teljesítmény volt magamtól.
:D :P gésagolyó :P :D

Álmodjatok szépeket!!!!

Anikó
tatulány

Értem Tatu,köszike!!!!

Katóc,akkor neked is jó lesz a tali :)

Kagyló,téged is várunk!!!

Gyönyörű éjszakát!!!
hanyatka

Zel! Na, tudtál azért aludni az éjjel???
Én soha nem feküdtem le és aludtam el 24-02-nél korábban, de újabban 21-22körül elalszom... Remélem, ez is jó jel...:D:D:D

Tatu, Zel, Ági ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok! A 22-e milyen???
Akkor még Szépem és Katóc is el tudna jönni, Manóka még talán itthon van, a 3grácia már mehet, Kagyló az még Neked is ok, ugye? Ágica, Te hogy érzed, sétálnál egyet aznap? Zsembi, Yami, Hanyat jó még Nektek? Többiek?

Még várok szerdáig, aki addig nem küldi a mailt, azt úgy vesszük, nem szeretné megosztani (ezt tiszteletben tartjuk természetesen, nincs harag:D:D) és szerda este átküldöm körmailben mindenkinek, mindenkiét. Addigra találjuk ki az időpontot és azt is átküldöm a helyszínnel együtt. Rendicsek?
Eddig megérkezett: Yami, Hanyat, Beber, Február, Cseka, Katóc, Tatu, Ági, Moncso, Manóka és Zsembi. Szépem átküldte, de nem jött át, légyszi' ismételd meg!

Hogy vagytok ma Csajocskák????
Kép
bodza2005

Szép jó reggelt :)

Bodza drága!Nekem elvileg jó a 22.Az szombat??Akkor még stimus leszek.És az inszemnél csak aznap van pihizgetés,igaz?
hanyatka

Sziasztok!

Aludtam... Kicsit szarul , de aludtam. 10-ig. :lol:

Bodza, Tatu, Ági! Babaragik!!! +++++++++++++++

Mit csináltok? Remélem azért nincs itt senki, mert pihen!!!

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodza! ment egy privi tőlem is! :)
finch

szép jó napot mindenkinek!
süt a napocska! ez már önmagában is jó hír!

Zel, Bodza - az álomkór biztos jó jel!

mindjárt küldöm megint a mélcímemet.

nekem nem jó a 22-e, mert számításaim szerint 19-én lesz a beülti, és utána rögtön nem akarok elmászkálni. (szegény babácskáim ne a körúton ágyazódjanak be, nem túl romantikus... :? :lol: )
viszont ha a többségnek az a jó időpont, tartsátok meg, ne egy emberhez kelljen igazodni, nem vagyok sértődős típus, s gondolom nem ez lesz az utolsó tali. ha "bemelegszik" a csapat, akkor sűrűbben is lehet talizni, s akkor csatlakozom természetesen. /így nagyobb fogadtatásban lesz részem, hehe / :lol:
szépem

csajok! az elküldött fiók és a kimenő fiók között mi a különbség? :oops:
finch

Sziasztok! Csajok tali ügyben én még a jövő hét vasárnapíg nem szeretnék mászkálni, de utánna bármikor jó nekem elvileg. A teázó meg szuper ötlet.

AZ Igazából szerelmet eddíg egyszer láttam, de nem volt rossz. Lehet, hogy megint rászánom magam.

Na ma fél 9-kor kaptam a szurit. Mit ne mondjak, azért fáj a senekem!

SZépem reméljük úgy lesz! :-)

Van akinek nem válaszoltam?? Olyan figyelmetlen vagyok!
Ági28

Finch nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az egyikben még akkor látod, mikor nem olvasta el a másik fél, a másikban meg akkor, mikor már elolvasta.
Ági28

szia Finch - te hol tartasz? a kimenő talán az, amit már elküldtél, de még nem ért oda, nem nyitották meg; persze ez közel sem biztos, csak tipp.

Tatulány - jól megszivattam magam a szurival - naná, hogy nem vettem felszívótűt, s a kicsi, vékony tűvel kellett akrobatikázni, mire sikerült nagy nehezen felszívni.

arra adjatok választ, hogy nektek is van némi nehézlégzésetek szurik után, vagy csak én vagyok ilyen érzékeny? de ez nem új jelenség, már régebben is volt, de nem foglalkoztam vele. azért majd megkérdem hétfőn apánkat. jön vki ? én ott leszek 9-13h-ig, megyek UH-ra és tájékoztatóra is.
szépem

Hát szépem én ilyennel nem találkoztam még. (nehézlégzés) De mindenképpen szólj.

A tűnél régebben én is akrobatikáztam, mert én olyan fecsit vettem, ami az inzulinosoknak van, és az csak rövid tűvel van. De azért avval is megoldható volt.
Ági28

Ági, Szépem! Köszi, igazatok lehet. Majd kiderül, ha Bodza rákukkant a privijéra!
Szépem, én lassacskán haladok, mert ebben a hónapban nem tudtam rászánni magam az első irányítottra. Szeptember 26-28 körül jön meg ( ha addig nem történik csoda ) és akkor indulunk az első irányítottal. Azért jövő hét elején rácsörgök dokibácsinkra, hogy van-e valami teendőm, vagy ha megjön, elég akkor jelentkeznem!
Hát röviden ennyi!
finch

Na én megyek előkészítem a helyem a két órás sziesztára, aztán megyünk anyukámékhoz szülinapi hamira, sok husikával! :-) Ja és persze fincsi tortával a Horváth cukiból! :-)

Na jók legyetek. Puszzzzzzzzzz Kép
Ági28

Finch! Szépem!
Vétel!!!! Vettem, megérkezett!!!!!!:D:D:D
Na, átkerült a másikba, tényleg?
Én sem értettem, mik ezek a fiókok...
bodza2005

Zel, Tatu, Ági++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bodza2005

Ágica!
Lyó mozizást, majd "bulizást"!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
bodza2005

Huhh, na előkerültem..
Tényleg gyakoló elmebeteggé vált mindenki a munkahelyemen, nagyon szar hetem volt..:(
De pénteken már szabin voltam, barátosnémmal elmentünk Bécsbe, vásárolni. A 3 csodaszép lányának..konkrétan kirámoltuk a H&M-et.. (egész télre, mindhárom csajszinak, 5és fél, 4 és 2 évesek) nagyon jóóóó volt :D gyönyörű dolgokat vettünk nagyon jó áron!
Ma reggel meg jógát tartottam, (most csak helyettesítettem, októbertől meg viszem a sajátjaimat is) hát erre mindig rá kell döbbennem, hogy mennyire jó dolog. Annyira kikapcsol és helyretesz bennem mindent.
Tényleg csajok.. Apánk mit mond a sportolásról? gondolom a beülti után 2-3 nap teljes pihi, utána sétafika.. és utána??? feltett lábbal mosolyogva pihi??? (persze ülök a kis seggemen ha kell, de asszem erre készülnöm kell lélekben) Én bezombulok ha nem tudok mozogni.. :( remélem normális keretek között nem tiltja... :roll:
Nagyon örülök, hogy mindenki jól van, mindenkinek sok-sok puszi, a tesztre váróknak naaagy ölelés, és kitartás!!! :D minden rendben lesz! :D:D:D
Végre nekem is megjött, hétfőn megyek hormonvizsgálatos vérvételre.. Egyre közelebb, egyre közelebb.. :D
Nekem jó a péntek du, jó a szept 22, de jó előbb is.. alkalmazkodom szívesen. A liszthez meg közel lakom..
Teázó is jó ötlet! :) úgyhogy én csak lesben várom, hogy mi lesz a végleges időpont! :lol:

jó hétvégét csajok..
kicsi tündér férjem már csukott szemmel nézi (halkan szuszogva) a sportműsort, a feje még a kezén támasztva... :D asszem odakucorodom hozzá.....
yamita

Bodza! Jelentem átkerült!
finch

Sziasztok!

Zel,Bodza,Tatu,Ági babaragik++++++++++++++++++++++++++

Lányok én tök sz@rul lettem mára éjszaka alig aludtam fujtam az orrom reggelre meg már olyan gyenge voltam fájnak a végtagjaim mintha influenzás lennék. Ittam neocitránt attól meg jól bealudtam tiszta kába vagyok.

Nekem is jo a 22-e.
Bodza én még sehol nem tartok majd 17-én megyek Apánkhoz.
Na most megyek lefekszem mert fáj az ülés is.

Andi
zsembi

Sziasztok.

Megint aluszkáltam. Úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger. Biztosan jó volt a meccs. De nekem is csak csukott szemmel, halkan szuszogva sikerült végigizgulni.

Zsembi! gyógyulj meg gorsan!

Ági! Fincsi volt a torta? Milyen volt?

Puszó!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Csajok!

Ne haragudjatok, hogy eltüntem pár napra, de elég zsúfolt volt a hetem. :(
Nagyon drukkolok minden beültisnek! Küldöm én is a babaragikat!!! Pihenjetek sokat, és egyétek a husikákat! Hamarosan én is csatlakozom hozzátok. :D

Sajnos nekem a szept. 22-e nem jó, mert 20-22-ig konferencián leszek, és csak valamikor este érünk haza. Ez előtte lévő péntek jó lenne, de ha a többségnek jobb a 22-e, akkor talizzatok nyugodtan, majd a legközelebbin ott leszek én. Reméljük az már kismamatali lesz. :D Nekem még jó lenne az utána lévő hét is (szombatot kivéve), mert akkor még nincs beültim, de utána már igen. De mondom, nem haragszom meg, ha 22-én taliztok, nem vagyok haragos tipus. :)

Szép estét és további jó hétévégét mindenkinek!!

ui. a jövő héten is sajnos elég ritkán tudok majd jelentkezni, mert a konferenciára anyagot kell készítenem, aminek a jövő hét végére készen kell lenni, hogy az illető át tudja tanulmányozni.

Na mentem!

Pusszantás Mindenkinek!!!!

Bea
beus77

Zel, Bodza, Ági: a mai babaragik+++++++++++++

Reggel én is alig bírtam kimászni az ágyból 11 órakor, röpke 12 óra alvás után......addig aludjunk lányok míg nincsenek itt a babák mert utána úgysem lehet.

Zel: nagyon gyanús ez az álomkór

Szépem: az még a jobbik eset ha felszívótűt nem vettél, nekem se volt nehézlégzésem, érdemes lenne rákérdezni Apánknál.

Zsembi: Neked jobbulást kívánok, nemcsoda ha megfáztál ebben az 5 fokos nyárvégében.

Yamita: húha, jógát is tartasz? Azt biztos lehet csinálni majd babásan is. Ma voltunk egy állatkereskedésben és fehér görényeket láttunk, Bababá-ra gondoltam......meg egy cuki mosómedvét....ára 66 eFt volt. Ki vesz ilyet?

Ági: jó volt a buli?

Nekem semmi tünetem nincs, ugye még korai lenne? ha sikerült volna akkor is????
ÁÁÁÁÁÁ......lennék már 1 héttel idősebb

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Zel, Tatu köszönöm gyógyulgatok meleg teát iszogatok meg neocitránt, nagyon utálok beteg lenni.

Bodza ugy néz ki hogy ez a 22 mégsem jo már 2en is jelezték akkor nem lenne jobb a 29-e?
Mert akkor már Szépem is mászkálhat.

Zel,Bodza,Tatu,Ági küldöm a babaragacsokat.+++++++++++++

Andi
zsembi

Bodza megkaptam az emailod nagyon tetszett én is küldtem.

Andi
zsembi

Zsembikém!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!
Reggel, délben és este igyál meg egy egész citrom levét kifacsarva!!!! Komolyan! A leghatásosabb!! Nálunk legalábbis mindig bevált!!! Esetleg ehinacea csepp még pluszban!!!
Ragacsokat KÖSZI!!!!!:D:D
De jó!! Megnézem!!
Nekem ok a 29-e!!

Tatuka, Zel, Ági++++++++++++++++++++++++++++

Szép vasárnapot Csajocskák!!!!!!!

Bodza
bodza2005

Sziasztok!
Mi szept. 27-én (csütörtök) elutazunk és okt.3-án jövünk vissza az utazásból. Tudom, hogy mindenkinek nem lesz jó az időpont ezért ha mégis erre az időszakra tervezitek a talit akkor jó szórakozást. És mit szólnátok hozzá a jövőhét pénte vagy szombathoz?
Puszi mindenkinek

manoka
manoka71

sziasztok csajok, ma alig van itt vki..
Zsembi - ugye jobban vagy már? bár ez a szél is kikészíti az embert.

holnap reggel megyek Apánkhoz, jön vki?
szépem

szépem ügyesen holnap reggel! ;) én holnap megyek vérvételre!

tatuka, édes vagy, hogy írtad, hogy eszedbe jutott bababa :D
Igen, jógát is. Sőt, kismama jógát.. októbertől heti több alkalommal. Nagyon szeretik én meg a guruló nőszemélyeket ;) tehát a szeretet kölcsönös.

zsembike, esélyem sincs, hogy leírjam, de osccilococcinum (vagy valami hasonló :lol: ) a legkirályabb homeopátiás szer ilyen megfázásos szarságokra.. én két perc alatt jobban leszek tőle még akkor is amikor halálomon vagyok!!!! a gyógyszertárban meg csak úgy kérem, hogy azt az oszcilo izét kérem.. mindig mindenhol tudják miről beszélek. :D:D:D - nem csak én nem tudom megjegyezni :D Gyógyulgass!!!

Ma megint voltunk színházban, jött anyósom is (tündérbogár) énekelve jöttünk haza.. a csókos asszony-t néztük meg.. Volt benne: éééjjel az omnibusz tetejééén, emlékszel kicsikééém de csuda volt! :D:D:D
a férjem pont a múltkor mondta, hogy na ő operettre sohhaaa többéé :D és meg sem kérdeztük hogy ez most mi, úgy emlékeztünk, hogy színdarab..erre elkezdtek kornyikálni :D:D:D hát látnotok kellett volna a fejét :lol: rámnézett én meg mutogattam vigyorogva a mamájára :D:D (ő vette a jegyeket )
azért nem volt rossz végül :D

kismamák, ugye vigyáztok a babácskákra?? :D
és húsevésben jeleskedtek még mindig!! :D
Ágika hogy vagy???
bodza baba, köszönöm a folyamatos vidámságot! ;)

Aludjatok szépen Drágák! :)
yamita

Manóka!
Az jó lehet!!, de már nem tudom követni, ki, mikor...?:D
Puszik Neked is Manócska!
Mindjárt utaztok, de klassz lesz!!!!!!!!!:D:D:D

Szépem!
Nem tudom, meddig jó a Puregon szavatossága, nekem maradt 75ml+ két minimális adag. Jól rémlik, hogy Neked 50ml-t kell adnod naponta? Ha Apánk rábólint, hogy még felhasználható, holnap megkérdezhetnéd, mi augusztus 25-én használtuk utoljáta a penben, majd kivettük, steril, tudod, mert nem érintkezik semmivel a penben, hűtőben van azóta, szóval szívesen Neked adnám, mert elég borsos az ára, sajnálnám kidobni, ha Neked jó lehet.:-)

Yamitám!
De jó olvasni, amiket írtál!! Jó kis vidámak a soraid!!!!!
Végre elindulsz a kismamásodás útján, de lyóóóóóó!!!!!!
Van ám Neked is kabalaállatka, mivel Bababát nem kaptam, mosómedve lett belőle. Annyira vicces volt, hogy Tatu pont ezt írta, azóta is vigyorgok (a mosómedvésen, hogy ki vesz ilyet).
Kismama jóga... Bárcsak jogosan járhatnék...!!:D:D
Oscillo tényleg jó, hihi:D.
A színházon kész voltam, elképzeltem a Párod arcát...:D:D:D
+ a szitut! :lol: :lol: :lol:
Én nagyon vigyázok:D:D és eszem, mint vércse, szorgosan!!:D:D

Szép álmokat!!!

B.
bodza2005

Jóóó reggelt!

Nekem akár ez a hét péntek/szombai is jó a talira, csak döntsük már el, bár ennyi emberhez nehéz alkalmazkodni.

Tegnap megcsináltam a meggyes-mákos süteményt, aminek a receptjét (ha jól emlékszem) Zsembi tette fel. Finom lett :D

Én is naponta eszem a húst, ilyen sztem ezer éve nem volt.

Zel, Bodza kismamijelöltek: hogy vagytok? Hogy vannak az idegeitek? Nekem semmi különös tünet nincs, kezdek meginogni, hogy mi van??????

Babaragacsok a hétre++++++és tüszőnövesztő energiák+++++++++

Anikó
tatulány

Tatuka!:D
Jó reggelt Neked is!!:D
Te csak ne inogj semerre!!!!!!!!!:D:D:D
A meggyes-mákost és a túróst én tettem fel, örülök, hogy ízlett!!!
Már én is nehezen viselem a várakozást...
Köszönjük az energiabombákat, ránk fér:-)!!!!
VISZONT: ++++++++++++++++++++++++++
bodza2005

Jó reggelt csajszik!

Na hogy s mint,mindenki jól van??
Tatu!Igaza van Bodzának,ne inogj!még nincs itt az ideje :)
Kitartás!!!Már nincs sok és tesztelhetek!
Én nagyon drukkolok ám!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bodza Drága!Jól vagy???
Én nem annyira,ugyanis tegnap nagyon nekem esett az allergiám,szenvedek... :(
hanyatka

Bodza: na szóval a meggyes-mákos finom lett, sztem majd dióval is kipróbálom, azt jobban szeretjük.

Próbálok nem inogni és mint a mantrát mondogatom, h "nem fog megjönni vagy 1 évig", de Ti is tudjátok, h mindenfélét érez az ember. Innen bentről nem tudok privit írni, de UÚgy érzek!!!!!!!
De sikerülni fog!!!!!

Hanyatka: mikor jön a férjed???

Azt tudjátok-e, h beültitől számítva a 12. napon már mutatja a teszt, van ahol ilyenkor van a vérvétel.

Anikó
tatulány

Tatuka!
Pénteken érkezik a drágám :)

Persze hogy sikerülni fog,hisz ez a hónap a babásodás hónapja! :wink:
Ne feleddddd!!!!
hanyatka

SZiazstok!

Köszönöm a kérdést, a buli jó volt, a torta meg Isteni! :-)

Mi is megyünk pénteken színházba, az édes kettes hármasbant nézzük meg. Kíváncsi vagyok nagyon milyen lesz.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?