Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem, de olvastalak benneteket a háttérből, csak nem nagyon volt időm írni. Igyekszem visszaolvasni a hosszú termést. Bocs, ha mindenkinek nem írok rögtön, de mindenkire gondolok nagyon-nagyon sokat.
Madrin!
Sajnálom, hogy nem sikerült fel a fejjel, meglásd a következő tuti siker.
Manda!
Még ne add fel, babatapik mennek ezerrel. Szurokolok, hogy megmaradjon, HCG szint emelkedj!!!!!
Lexi,
A körülmények ellenére boldog szülinapot. Szegénykém veled aztán tényleg nagyon igazságtalanul bánik az élet. Nem elég a történtek, még ilyen ronda gyulladással is küszködnöd kell. Jobbulást Neked testileg lelkileg, és meglásd lesz még nagyon boldog szülinapod. A lakásfelújításhoz is sok erőt kívánok.
Zsókuci,
Nagyon-nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek. Mi volt a vacsi?
Nyunyi drágám,
Nagy drukk mára Gabicsibével együtt. Csak meglesz már az az inszem!!!!!
Gabi,
Hajrá leszívás!!!!!
Juci,
Sokat gondoltam rád és a babókra. Sok erőt, kitartást és egészséget kívánok mindannyiótoknak. Jobbulást a babócáknak.
Híreket majd várjuk Benszi-rádiótól!
Elan,
Kívánom, hogy úgy sikerüljön a dolog, ahogy elképzelted. Én bekajáltam a clostit, fogalmam sincs mennyi pete érett, mi a helyzet, doki ugye szabin volt, uh-ra nem küldött. Apával meg vígan akciózunk, amikor csak lehet. Én úgy gondolom, nem ezen múlik, és valószínüleg ez a hónap se fog sikerülni, én nem is nagyon gondoltam bele mi lenne ha több termékenyülne meg, mert sajnos az egynek se túl nagy az esélye, hiába mondják a dokik, hogy vigyázni kell.
Kriszti,
Köszi a táblát. Hát igazából nem is tudom hozzánk okként mit kéne beírni, mert igazából én sem nagyon tudom. Talán peteérési gondok, alacsony hormonszint? De ez se teljesen igaz. Vagy apabajok? Hát 100%-ig ez sem okozza a probléma nagy részét, merthát éppen határeset. Hát valahogy a kettő együtt talán. Rádbízom mit írsz be, mert nekünk egyéb szervi bajunk, betegségünk nincsen.
Anett,
Már megint el vagy tűnve.
Vikikéről tud valaki valamit?
Hú bocs, akiket kihagytam, de most pillanatnyilag ennyi jutott eszembe. De majd igyekszem hozzászólni.
Velünk annyi, hogy az építész 3 héten belül megcsinálja a házterveket, és októbertől úgy néz ki mégis indul a görög tanfolyamom. Szorgalmasan tanulok az idvez vizsgára, meg dolgozom.
Dokihoz szerintem a jövő héten megyünk, addigra nagyjából kiderül mi a helyzet, de meg kell beszélnünk a hogyan továbbot. Mert én több Clostis próbálkozást nem szeretnék, de ő is valami más gyogyiban gondolkodott. Ebben az évben azért legalább egy inszemet szeretnék, az bele is férne.
Szóval ennyi nagyjából rólunk. Na megyek dolgozni, leegyetek jók. Ha tudok benézek.
Puszi Lányok
Vic