2003.05.14 20:56
2003.05.14 21:04
Az utazas nem volt rossz, bar most nyugosebb volt Emi, mint kifele. Aludni csak felorat tudott, mert a hatunk mogott ult egy 21 honapos kisfiu ,aki felnyafogta.
Fura volt, mert az anyukaja magyar, de vegig angolul beszelt hozza.
Azert ez furcsa, meg akkor is, ha a papa angol es kint elnek.Ezt csak tippelem. Mindegy.
Majdnem annyiba kerult, mintha a repteren hagytuk volna 1 hetre az autot a parkoloban.
Nekem lavorban alldogalva sikerult pisilesre birnom/.
Reggelre mar mindig terdelve -ulve-allva-ugralva fogadott.
Szurkolok, hogy gyorsan es viszonylag fajdalommentesen tul legyel rajta
2003.05.14 21:13
2003.05.14 21:14
. Ha péntekig nem fog akkor megint kórházba kell menjünk. Ma este adtam neki egy glicerines kúpot, de bent maradt és se kaki se kúp nem jött ki. Ilyenkor mi van? Úgy hallottam, hogy ez a kúp nem oldódik fel. Nem tudom mit tegyek, totál kétségbe vagyok esve, hogy miért van ez. Egyszerûen nem bírok rájönni. Annyira el vagyok keseredve
. Hisz mégse járhatunk minden héten beöntésre. Holnap paradicsomot gondoltam, hogy adok neki (még sose kapott), azt mondják az is lazítja a székletet.
.
.
. Ha jól sejtem akkor te azt mondod, ami egy kifli alak és a két végén van egy-egy állatfej. Azt már én is láttam több helyen, de valahol láttam már olyat amit nem a nyakhoz, hanem a fej alá kell rakni és ott csak egy anyag van, a két oldalán meg egy-egy párnácska. Nem tudom sikerül-e jól körülírni
.
2003.05.14 21:33
Hiába a páromat nem lehet túlszárnyalni
Egyik munkatársamék mindig tettek a kislányuk párnája alá, amikor kiesett egy egy fogacska
2003.05.14 21:43
2003.05.14 22:01
.
. De a lényeg, hogy jól sikerült az utazás
.
. Mi anno a Brendonban vettük, de akkor még nem volt netünk
. Szerintem nézz körül a babás oldalakon, biztos tudsz szerezni használtan jó állapotút. A miénk 2 éves, de teljesen pöpec
, semmi huzatkopás vagy ilyesmi, de nem eladó
.
Két foga is van Zsófinak, ez szuper!
. Remélem hamar túl leszel rajta. Nekem akkor kapták ki, mikor Malackával voltam pocakos. Nem fájt, csak utána egy picikét, de Algopyrint be lehet venni szopi alatt is.
. Alvás terén javult már a helyzet?
. 2003.05.15 03:14
2003.05.15 06:00

2003.05.15 07:15

!! 2003.05.15 07:59
Hát, sose volt különösebb problémám a fogaimmal, erre most
Fél 11-re megyünk a fogat kivarázsolni.
vagy csak véletlen egybeesés?
Remélem Nálatok is rendbe jön a kaki-projekt!
Milyen pofátlanok ezek a taxisok
2003.05.15 08:15
(Tegnap minden feltétel összejött, mégsem aludt, hanem üvöltött, minek következtében cipelhettem majdnem hazáig kézben a majdnem 9 kilós kis angyalt, miközben másik kézzel szenvedtem a babakocsival. Teljesen kikészültem, mire hazaértünk.)
). Télleg nagyon fiatalosan néz ki, de amúgy nekem sem az esetem, mint Gumicukornak. 2003.05.15 09:04
2003.05.15 09:09
Rettenetesen fájt, fej bedagadva, enni alig. Nem volt semmi. De csak kinõttek és azóta sincs semmi baj velük. Az egyiket ki kellett szedni, mert a mellette lévõ fogamtól elromlott, és vagy kiszedi, vagy nem és akkor késõbb 2 fog mínusz. De azóta is mind megvan és épek! A fogfájást én sem bírom egyébként, de a gyerekek is ugyanezt élik ám át... nekik meg muszály ugye, így meg van tapasztalatunk már

Ez is valami! Sok sikert holnap a szájsebészeten!! Drukk-drukk!
Biztos jól esett neki, meg én is ettem, úgyhogy gondolom utánozott is jórészt. De arra is rájöttem, ha vele együtt eszem akkor õ is rendesen eszik. Pl tegnap este együtt vacsiztunk és a szokásos fél üveg bébiétel helyett az egészet megette és még a banánomból is kunyizott, de csak pár falatnyit. Amikor én nem eszem vele akkor szenvedés megetetni
Gábor a fenekét pucsítja fel, de így csak hátrafelé halad
Meg már feltérdel akárhol van, meg négykézlábra ál és néha ringatja megát, de még nem jött rá a haladás titkára
Be is szereztem jópárat! Napozókat 298 forintért bodykat max 500 forintért, totyógók féláron 900 forint körül, sapik 200 forintokért. Úgy örülök! 4000 forintból bevásároltam
2003.05.15 09:28
, hanem hogy a pasas 40 eves!!!!
), enisenis jogazni akaroooook.
Drukk, hogy hamar tul legyel rajta!
2003.05.15 09:52
2003.05.15 13:38
2003.05.15 14:05
Csak nekem nem jön be fiúknál a félhosszú vagy hosszú haj. De van akinek ez tetszik a legjobban.
2003.05.15 17:12
2003.05.15 20:05
Aztan delelött a cicizes utan megint elkezdet ugy sirni, mint amikor erölködni szokott. Mentünk, megint en segitettem ki szegenykemböl a kakit. Lassan eleg lesz -marmint mennyisegre. De holnap is adok neki aszaltszilvat. Remelem ez segit... 2003.05.15 20:23
2003.05.15 20:37
2003.05.15 20:54

2003.05.15 21:06
: volt kaki. Igaz kicsit túllõttünk a célon, mert hasmenés lett, de a lényeg, hogy sikerült végre kajcsikkal valamit kicsalogatni. Nagyon bízom benne, hogy most már visszaáll a régi rend. Viszont tegnap el is felejtettem említeni, hogy Lili leesett az ágyról
. Du, édes hármasban lefeküdtünk egy kis szunyára, aztán apa felkelt, de olyan halkan, hogy nem ébredtem fel rá. Aztán egyszer csak bumm és sírás, apa rohan be én meg csak pislogok, mert Lili az ágy mellett sír. A hátára esett, de szerencsére nem lett semmi baja egy kis szopival 1 perc alatt megnyugodott. Amikor pattantam fel hozzá, sikerült olyan bénán, hogy a nagylábujjam megrándult, azóta is nagyon fáj és tiszta kék-lila. Apa már mondta, hogy szerinte meg kellene röntgeneztetni. Úgy látszik ez lett a büntim, hogy nem ébredtem fel arra, hogy Lili elmászott tõlem
, pedig az éjszaka közepén is bármikor ugrok egy nyekergésére is, nem tudom mi lehetett velem. Azért megnyugtató volt, hogy múltkor írtátok, hogy mire kell figyelni ilyenkor.
.
.
. De nagyon nem tetszett amit és ahogyan csinálta
.
, így holnap most már biztosan nem kell kórházba mennünk. Vagyis mégis, de csak vérvételre. 2003.05.16 06:56
Túl vagyok a mûtéten, csak utána elég pocsékul voltam, amikor elmúlt az érzéstelenítõ hatása. A mûvelet nem volt veszélyes, révén, hogy elõtte úgy lezsibbasztottak, hogy a hamut is mamunak mondtam. Szerencsére látni nem láttam semmit, mert letakarták a fejem, csak a számat nem. A legnagyobb gondot az okozta, hogy a gyulladás miatt nem tudtam rendesen kinyitni a számat, de a doki ügyes volt és hamar kikapta a fogat. Biztos vágott is, mert a fog ugye nem volt kinõve, meg utána mintha varrtak volna. Ja és kiszívtak egy csomó trutyit. Ma kell kontrollra mennem.
remélem motmár rendbe jön Levi szeme
A vérvételen biztos hamar túl lesztek. Jobbulást a lábadnak! 2003.05.16 07:27
Mint már írtam a szilvával mi is túllõttünk a célon.
Igaz Emmának akkor nem székrekedése volét, illetve nem olyan hogy egyáltalán nem kakilt, csak több napig csak pici bogyókat sikerült kinyomnia. én akkor vetettem be a szilvát. Szerintem a vérvétel, bár kellemetlen, nem árt, mert legalább megnézik nem e vérszegény. Én is el fogom vinni Emmát.
)2003.05.16 07:51

. Spinning edzés volt (mindig váltogatják), attól...
Remélem most már mindig sikerülni fog. 
Akkor Nátán már nagyon sokszor leesett volna! Ö pl. megtanult lemászni a kanapéról (néhányszor megmutattuk neki, most már tudja magától), igy egy gonddal kevesebb.
Nátánnak se megy a csörös pohár (Avent szelepes), se szeleppel, se anélkül (ez utóbbi esetben az a baj, hogy jön belöle
). Viszont a múltkor nagyon szomjas volt, és akkor még az én "sport"kupakos flakonomból is bírt inni
, pedig azt is ugyanugy szivni kell, mint az ö csörös poharát... 

2003.05.16 09:45
2003.05.16 10:06
Tok nagy lila pukli van a helyne, meg nem fakadt ki, de szerintem csak ido kerdese. Jut eszembe, mit kell vele csinalni, ha kifakad?
Latni meg nem latok semmit, de erzek egy kis rucskot
2003.05.16 10:22

- ja most látom: gumicukor is ott lesz - akkor mégis van valaki, akit be tudok azonosítani
2003.05.16 11:12
Szóval kapott a gyerek pepsi-t a poharába, de úgy az orra elõtt, hogy lássa mi kerül bele. A kis huncut azonnal rájött, hogy kell inni a pohárból. Utána már ment a tea is és a víz is.
Most meg már a szívószállal ismerkedik. Ha szomjas akkor szívja is, de ha nem akkor csak rágcsálja. 2003.05.16 13:03
Gondoltam hátha Emma örökölte.

egyébként több barátnõm is kifejtette már hogy mind zenében mind pasiban rém nyálas ízlésem van.
Dehát ez van.

No persze a pasik elméletben értendõk, mert ugye a valóságban nem csak a kinézet számít.
Úgyhogy köszi az ötletet.
2003.05.16 13:04
2003.05.16 13:10
2003.05.16 13:11
Hanem fáj a popsim!
Spinning (tudod a biciklis) edzés közben teljesen szétültem, meg ráadásul itt tekerés közben fel is kellett állni a biciklin, aztán újra vissza az ülésre és meggyötörte a popsimat. Az izmaimban semmit nem érzek (bár nem is tudom, hogy kellene-e, emrt direkt zsirégetésre mennek, és ahhoz egy bizonyos pulzustartományban kell maradni, tehát nem cél a jól felpörgetés. Azt is kellet csinálni, ha túj "jól" sikerült a pulzust felvinni, akkor lassabbra kellett venni a tempót. 

2003.05.16 13:13
.
. 2003.05.16 13:45
Vettem egy totyogót ami 74-es és épphogy jó a gabira. A többi ami ilyen volt az mind 92-es, de lehet, hogy visszaviszem, hátha kicserélik! Ha lesz még hasonló, vagy levásárlom... 

2003.05.16 13:51
Én most is 80-ast vettem, remélem jó lesz rá. mert a Keguru goldos napozóból ami vanb itthon még a 74-es is jó. 2003.05.16 14:04
2003.05.16 14:12
Én szombaton nem akarok úszni járni, akkor itthon vana férjem és ilyenkor lehet egyéb programokat csinálni.
2003.05.16 14:25
Nekem nem a hosszú hajjal van problémám, csak úgy az összkép nem annyira jó, de persze én is amellett vagyok, hogy megismerni valakit egészen más, mint egy fotó alapján ítélni. Sajnos sokszor a szép emberekben csalódok a legtöbbet. 2003.05.16 14:38
2003.05.16 15:11

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint