A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Tatu te meg ne agyalj folyton a teszten nem tesz jót! :-)

És különben is nekem egy héttel többet kell kibírnom, mint nektek! :-)
Ági28

Sziasztok!

Tatu! Ezt figyeld, én és a teszt: Pisiltem reggel a pohárba is, de bele már nem lógattam a tesztet. Pisike a polc mellett figyel a pulton, de nem merem..... Teszt még a dobozában van. :oops:

Ági! Ügyi csajszi vagy! Simán el fog menni ez a hét! Észre sem veszed!

Bodza, Tatu, Ági! A ragik továbbra is kellenek!!!!!+++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Hát remélem igazad lesz. Másokkal nagyon bölcs tudok ám lenni. :-)
Ági28

zel! hányadik napon vagy?
Amúgy sziasztok! :D

manoka
manoka71

Amúgy szia neked is Manóka!

Szombaton emlegettünk a párommal, hogy milyen jó, hogy ajánlottad a pékséget. Mostanában van náluk 100%-os barna zsömi is. Nagyon fincsike!
Ági28

Na megyek kicsit teszek veszek, pl ki kell mpakolni a mosogatógépből. Fú mekkora meló! :-D

Meg nézek valami jó receptet a sertéscombomhoz ebédre.
Ági28

De jó, hogy itt vagytok végre, aranyos Csajocskák!!:D

Hanyatka!!! Milyen volt a hétvégéd???
Remélem, szupi!!:D:D
Allergia- sajnálom!!:-( Próbálod a Calcium Sandozt?
KÖSZI, hogy így drukkolsz!!!!!!!!!Tündérke vagy!!!
Mi is Neked!!!!!!!!!!!
Én jól, köszönöm szépen, csak türelmetlenül már...
PÉNTEK;-) Ez már belátható és nehezen, de kibírható időtáv, ugye?

Tatu! Köszi!!:-):-) Várom a privit otthonról:D
Nekem hiába mutatná, mivel tele vagyok Ch.-nal, az 10 nap, mire kiürül, tehát semmi értelme még. Nem??
Hogy megy a munka??
+++++++++++++++++++++++

Zel! Haláli vagy!!!!! Fúúú, drukkolok!!!!!!
+++++++++++++++++++++++

Ági! Te aztán elvagy, buli, mozi, színház!!!!!!!:D:D:D
+++++++++++++++++++++++

Szépem!
A Puregont megnéztem, 2009.09-ig jó, de kérdezz rá azért.
Mi volt ma???:-)

Yami! Vérvételen túlestél?
Pusssssssz:D:D
bodza2005

De jó, így valamiről eszedbe jutok, a pékség tényleg jó. Nagyon jó minőségű finomságokat lehet vásárolni! A barna zsömi új nekem mert korábban ilyet nem láttam.
Ági! A husi evéssel hogy állsz? Hétvégén minden husievő leányzó eszembe jutott ugyanis családi összejövetel volt és annyi féle husi volt, gondoltam hogy örülnétek neki! :D
Lányok! Óvatosan ebben a szeszélyes időben, az ilyen időjárás kedvez a vírusoknak, úgyhogy vitaminforrásokkat tessék beszerezni!
Mindenkinek nagyon szurkolok, és kiváncsi lesz ki lesz a következő kismama Albi után.

manoka
manoka71

Ágim! Én is mostam, teregetek!!:lol: :lol:
bodza2005

Manóka én is csak a múlt csütörtökön leltem rá a zsömijükre. Érdemes kipróbálni. :-)

Bodza igen elvagyok, de csK LIGHTESEN.

pERSZE MIKOR ÉPP MENNI KÉSZÜLNÉK, VISSZAJÖN MINDENKI??
Ági28

Szia Manóka!!!!
:lol: :lol: :lol:
bodza2005

Bodza lassan csinálhatsz mindent, mert a lényeg már úgyis eldőlt! :-) Na jó nem mindent! :-)
Ági28

Bodza neked nincs Skyped vagy MSN-d??
Ági28

Szia Bodza!
Pénteken lesz a nagy nap ( 21. nap)? Nagyon szurkolok!!!!
Áginak igaza van, ekkorra már eldőlt, hogy mi lesz az eredmény, de mi is lehetne, csak az a két csík.
Olyankor persze, nem hisz a szemének, és csinál még egy tesztet.
Hidd el minden OK.lesz :D
Szerintem az ember érzi titkon, hogy mi lesz, legalább is én legutóbb megéreztem.

manoka
manoka71

na én most ténylek lépek kicsit. Du még jövök. Puszikaaaaaa!
Ági28

Manóka!
De édes vagy!!!!!!!
19-e vagy 21-e, mert a 21. nap az 20-a és csütörtök.
Köszönöm, amiket írtál!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
bodza2005

Szívesen!! :)

manoka
manoka71

Megcsináltam a tesztet. Negatív lett.

Majd jövök, ha össze tudom szedni magam.

Köszönök mindent! puszika mindenkinek...

Kép
Kép
Kép
zel

Ági: igaz, hogy 1 héttel kell többet kibírnod, de 1 héttel később is kezdted.

Ez a várakozás a legszörnyűbb, Manóka: péntekig teljesen biztos voltam a dologban, hogy ez tutti sikerül máshogy nem is lehet, itt figyel a teszt, 3. napja sikeresen lebeszélem magam róla.

Te jól vagy?

Zel: :( de azért ismételd meg 2 nap múlva, én is ettől félek, jobb lenne túllenni rajta.
nagyon sajnálom, de addig folytatjuk míg nem sikerül és Apánknál szerencsénk van, hogy nincs fél év várakozási idő

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Zel: hanyadik napon csináltad a tesztet?

Kép
cseka

Cseka! et+14

Kép
Kép
Kép
zel

Akkor még ne keseredj el! 14. napon kaphatsz fals eredményt! Majd ha apánk mondja...

Kép
cseka

Nem érzel semmi különöset? Pocakfeszülés, légszomj stb?

Kép
cseka

Zel! Könyörgöm, neeeee!!!!
Biztos, hogy ez még korai!!!!!
Kérlek, ne add fel!!!!!!!!!!!
Majd a 21. napon csináld meg!!!
++++++++++++++++++++
bodza2005

Cseka!
Ugye??!!
:-)
bodza2005

Zel: azért próbáld meg pár nap múlva még 1x, lehet, h kevés a HCG még.

Cseka: Te éreztél valamit ilyenkor?

Bodza: én is már túlvagyok a saját ciklusomon 1 nappal, elméletileg már kimutatja a teszt

Anikó
tatulány

Szia Bodza!

Zel: Szerintem is...én sosem mertem megcsinálni ilyen korán. Ugyanis egy barátnőm mesélte, hogy már a pocakjában volt a baba és csinált egy tesztet, ami negatív lett. De ő érezte, hogy ott a baba, 4 nap múlva megcsinálta megint és akkor már pozitív lett:)

Én mindig a 21 nap hajnalán teszteltem, mielőtt mentem Dévai bácsihoz...ha negatív, akkor is bőven elég akkor megtudni. De Nálad még egyáltalán nem biztos, hogy nincs ott a babó...

Kép
cseka

Tatulány: nekem a beülti utáni 3. napon nagyon feszült a hasam és ez onnantól csak még durvább lett, már kicsi légszomjam is volt, olyan pufi lett a hasam. Annyira megijedtem, hogy elmentem Dévaihoz. Ő aszonta, még nem lát semmit, de ez attól lehet, hogy megtapadtak a babák, nem is egy...és persze, hogy elmismásoltam a húsevést. Magyarul tólstimu és víz a pociban. Na akkor elkezdtem őrült módon húst enni és mire mentem hozzá a kontrollra, már nem volt egy fia víz sem, viszont baba az igen:)

Kép
cseka

Sziasztok,
Zel még nem elkeseredni!!!!! Nem szabad!!
bátor vagy, hogy megcsináltad, benne volt hogy még nem lesz pozitív. NEHOGY feladd!!!!

Jajj, csajok sok erőt küldök..Gondolom, hogy ez a legidegtépőbb időszak..
NAGYON szorítok mindannyiotoknak!!! :D:D:D:D

Szia bodzi :D, túl vagyok a vérvételen. Megint kalandosra sikerült. Megkérdeztem a péterfy-ben hogy beutalóval jöhetek-e ide is, hát peeersze..erre hiányzott valami naplószám, hívják Dévait, Dévai nem tud semmiről..Hívom én, jaa, hát amíg nem volt meg a jó záró, addig nem írhatja rá..stb-stb..agyrém.. de nagyon aranyos volt, megadta a naplószámot mi meg átbattyogtunk a nyírőbe. Egy lélek sem volt, az eredményért sem nekem kell mászkálni.. Ez jó hír. :D
nem tudjátok mennyi idő alatt lesz meg???
yamita

Sziasztok Lányok!

Pénteken voltam a megbeszélésen. És hát valóban, a szabályok miatt kénytelen vagyok megcsinálni a 6. inszemet is. A doktor kedves volt, elég alapos. Egy rakás vizsgálatot kért még tőlem. Meg is vizsgált. Ő is megállapította, hogy a jobb oldali petefészek, és a tüszők is kisebb a normálisnál. A bal oldali jó. A mnyh elég vékony. Mondta, hogy hosszabb kezelésnek nézünk elébe. :roll: Tehát ő se vár semmit az inszemtől. Arra gondoltam, anyagi és időtakarékosságból a 6.-at még megcsinálom a régi helyen. Addig elvégeztetem a többi vizsgálatot. Aztán meglátjuk mi lesz.

Ági, Bodza :)
Izgalmas időszakban vagytok, nagyon drukkolok Nektek!!!

Kép
mofly

Cseka! Kicsit a gyomrom furcsa már tegnap is az volt. Persze szúrkál, görcsizik a pockom.
Fel nem adom, majd Apánk megmondja....

Köszi a bíztatást...., Próbálokmég kicsit, de így nehezebb....

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Ne keseredjek, mondom, hogy miért:
lehet, hogy tényleg korai volt, a legérzékenyebb tesz 25-ös, nembiztos,hogy ez nálad kimutatja. Csináld meg a 20 vagy 21 napon akkor már sokkal biztosabb eredményt kell kapnod.
Nem okoskodni akarok, csak segíteni.
Később csinálj egy újabb tesztet, ezt vedd úgy, hogy KORAI VOLT. NE TÖRJ LE, LEGALÁBBIS MOST NE!
HALGASS CSEKÁRA!

manoka
manoka71

Egyetértek Veled Cseka!!:-)
Ott lesz az a baba!!:D

Tatu! Te megcsinálod? Mondjuk Neked nem volt HCG injekció...
Neked is ott kell, legyen a baba!:D

Meg nekem is, ugye?!!!:D

No, meg Áginknak!!!:D

Babaesőt kérünk szépen, az égiektől (is)!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bodza2005

Cseka: ez azért is ördögi kör mert ha nincs baba akkor minek a +1 heti Utró/Duphaston?
De ha van ?!!!!! Most olvastam, h az elmaradt mensi 3-4 napja után biztosabbak a tesztek.

Mofly: lehet tudni, hogy mitől kisebb minden a jobb oldaladon?

Yamita: sztem másnap már küldik is a leleteket Apánkhoz.

Zel+Bodza+én: kitartás pár napig, jó lenne átaludni az időt a ++++ tesztig. Megfigyeltem ha nem lesem magam akkor soha semmit hasfájásos tünet nincs.

Anikó
tatulány

Bodza: próbálom magam tartani tesztügyileg, nemtudom meddig

Itt vannak a hcg szintek, lehet olyan is, hogy későbbi beágyazódás

http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt.htm

Anikó
tatulány

Yamitám!
Döbbenet ez már!!
A Nyírő azt hiszem, még aznap átküldi.
Nem baj, a lényeg, hogy indulás van végre Nektek is!!!!!!!!!!!!!!: :lol: :lol: :lol:

Mofly!
Drága vagy!!!:D
Mi is ezerrel Neked!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zel!
Minden rendben lesz!!!!!:D:D:D:D:D:D
Manókának totál igaza van!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Yami!
Kép
bodza2005

Sziasztok!

Zel még azért ne keseredj el igaza van a lányoknak.

Köszi lányok a homeopátiás bigyókat eggyenlöre ugy néz ki hogy a neocitrán segitett már csak a torkom fáj kicsit de azért felirtam mert hátha szükség lessz rá.

Ági,Bodza,Zel,Tatu a mai babaragacs szállitmány elindult+++++++++++++++

Jaj nagyon nehéz idöszak ez én sem mertem sosem tesztelni.

Viszont ti nagyon bátrak vagytok föleg Ági hogy igy mászkáltok én alig mertem mert azt mondták hogy lépcsözni sem szabad ilyenkor én meg a 3-dikon lakom.
Na de ki tudja mi ilyenkor a jo.

Mofly ez jo ötlet hogy megcsináltatod a 6. inszemet. Nekem is azt mondta Apánk hogy vékony a mnykhártyám :(
De majd ö rendbe teszi nekünk.

Andi
zsembi

Zel, ne keseredj el, én is azt gondolom, hogy túlkorai volt még a teszt. És ha jól látom az időpontot amikor írtál, akkor nem is a reggeli vizeletből nézted. Tehát ne keseredj el, ott van az a baba a pocidban!!!! Pár nap és tuti pozitív lesz a teszt. :)

Zsembi, jobbulást, gyógyulj meg minél előbb!!! És vigyázz magadra!

Zel, Bodza, Tatu, Ági, megy a babaragacs!!!!!!!!

A talival kapcsolatban nekem jobb lenne, ha hétköznap taliznánk, vagy pénteken, mert a hétvégéink eléggé be vannak táblázva erre a hónapra.

És abban segítsetek légyszi, hogy kinek kell az e-mailt elküldeni? :oops: (nincs időm most annyira visszaolvasni)

Szép napot mindenkinek!

Pusszantás

Bea
beus77

Beusom! Nekem küldd! Köszi!
Pusssz :D
bodza2005

Nekem is olyan (2 féle) tesztem van otthon amire az van írva, h a nap bármelyik szakában alkalmazható...és 7-10 napos terhességet kimutat......azon meg elvileg túlvagyunk....bár a hcg egyénenként változó lehet.

Taliügyben: jó lesz a mostani péntek?????

Anikó
tatulány

Nekem nem jó most péntek színházazok!

Zel, igen ne keseredj el, túl korán teszteltél. Szerintem a hétvégén próbáld meg ismét.

Zsembi én a 4.-en lakom, de LIFTEZEK! :-) Ezért is van nagy fenekem! :-)

Én nem tudom érzek e valamit, mert nekem a leszívás óta fájdogál a petefészkem, meg a hasim is kicsit. A Cicim néha feszülget, de amúgy semmi. Szombaton du két halvány barna csepp volt a tisztaságimon, de azóta semmi, nem is gondolok rá, mert az a megtapadáskor előfordulhat simán.

Ja képzeljétek anyukám ma beszélt a körzetimmel, és tök simán folyamatosra kiírt. Annyit mondott, hogy 3 hét múlva vigyem Dévaitól a papírt. Az ultrahangról. És ha ott minden oké, mert már miért is ne lenne, akkor a régi dokimtól jöhet a javaslat a táppénzre, és maradhatok itthon! :-)
Ági28

Tatu: tudom, hogy vannak tesztek, amiket a nap bármely szakaszában el lehet készíteni, sőt van olyan teszt is, ami már 3 napos terhességet kimutat. De én akkor is azt mondom, hogy jobb reggeli első vizeletből megnézni, biztos ami biztos. Akkor magasabb, mint napközben.

Nekem jó a most péntek!!! Hánykor? És akkor a Jókai u-ban az Indiai vagy Indián :oops: teázóban??

Bea
beus77

Sziasztok!
Na újra itt!!!

Zel!Én is csak azt tudom írni mint a többiek,hogy ne add fel!!!Nem hiába mondja apánk,hogy 3 hét.
Bízz benne!!!

Bodzám!Írtam neked,de valamiért nem ment el. :(
Na majd most....

Tatu!Nekem nem jó a most péntek,mert sajna a kolleganőm szabin van és 6ig leszek,meg apa is most jön haza :(
Lécci legyen a jövő hét.

:wink:

Puszi mindenkinek!!
Kismamik kitartás,pozítiv hozzáállás!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Bodza, elküldtem az e-mail címem. :)

Bea
beus77

Beusom!
Vettem a mail-címet! Köszi!!:D:D
Ragikat KÖSZI!!!!!!:D

Ágica!
Nagyon rendesek a dokik körülötted!!!!!!:D:D
Próbállak hívni, de call refused-et ír ki a Skype. :-(

Zsembikém! Örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!:D:D
KÖSZIKÖSZI!!!!!!!!!
Rendben lesz az a nyálkahártya!!!!!:D

Mindenki eltűnt :(
bodza2005

Bodza, írtam priviben is, hogy a füles nincs bedugva, és amíg apát nem kérem meg nem is lesz, én meg most nem másznék be a gép mögé! :-)
Ági28

bodzám köszi a görit!!! :D:D:D imáádom őket! :D
persze az én gyerekem a legszépségesebb a világon, de azért szeretem a többieket is ;)

nekem bármelyik péntek jó, alkalmazkodom Hozzátok!!

Köszi a gyors válaszokat!!!!!! Csajok és én honnan tudom meg, hogy jó volt-e az eredmény? Mert ugye akkor én azokat nem is látom. :( és kíváncsi vagyok.

zsembi, jó, hogy jobban vagy!
Ági királyság van, akkor tök jó, hogy ilyen jó fejek a dokik!! :)
Tatu most meg nekem nem megy a privim valamiért..majd otthonról.. :(
Akinek van és kedve is van :D vegyetek má' fel msn-re :
timea.tokei@gmail.com
(ez még a lánykori nevemen maradt :D)
yamita

Aki már látta, az újra mosolyoghat, aki még nem, annak itt a lehetőség, hogy megnézze - vicces jelenetek a futballpályáról.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/200 ... yarol.html
hanyatka

Yamita én felvettelek! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?