A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Na ne már! A randa görbém van legfelelül..... :shock:
nyuszifülû

Babaimado!
Most látom... Ma van a nagy nap!!! :D Kép Kép Kép Kép Kép
szilbee

Sziasztok

már megint szomorú hírre jövök. Klarissza :cry:

de azért avnnak vidámak is!

SZirom, SZilcsi utólag is BOldog SZülinapot!

Szezso örülök, hoyg jobban vagy,

TEsó remeélm elkaptátok :wink:

BAbim drága nem tudom mikor volt, ha tusdtam volna drukkolok, de úgyis elég hozzá a többiek szurokja!

LÁnybúcsú jól sikerült, de megfáztam, nagyon cudarul vagyok, megyek is nem soká aludni! :cry:
Vendég

Tesókám: jobbulást! Holnapra drukkkk!!!!!!!!!

Babim: jelentkezz majd, ha tudsz!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

SZiasztok!

Csajok nagyon szépen köszönöm mindenkinek a köszöntést!!!

Szirom, boldog születésnapot!!! :lol:

Robcsi jaj de megzabálom őket azonnyomban!!! :D :D :D Gyönyörűek!!!

Babaimádó, kívánom, hogy ezen a gyönyörű napon foganjon meg a kisbabátok!!! És akkor legalább emlékezetes marad a nap, hogy az én (Szirommal Mi) szülinapunkon fogant!!!

Monyo, Speckodokiról valami hír???

Nyuszi, elég kicsi a görbéd, nem tudod nagyobb méretben feltenni? Nem nagyon látok belőle semmit... :shock:

Boni gyógyulj meg hamar!!!! Sok-sok mézes tea, tudom ajánlani a mentateát, torokfájásra kiváló, vagy a hársfatea, ha nem vagy rá allergiás!

Este uh!!!! Izgulok!!!! :D
Tegnap megleptem magam egy könyvvel (Egy gésa emlékiratai), meg a minimanónak vettem pár rucit. :D

Kép
szilcsi

szilcsi: mi is izgulunk az estéd miatt :D Beszámolót kérünk majd. Egy gésa emlékiratai-t csak filmben láttam, az nekem nagyon tetszett. Könyvben szerintem még jobb lehet, vagyis én jobban szeretek olvasni, nagyon nagy a képzelőerőm :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok,

Szilcsi ,Szirom! Boldog Szülinapot nektek.

Babaimádó, drukkhegyek mennek. Igazából főleg olvasó üzemmódban vagyok :)

Szilcsi, de jó, hogy este mentek uh-ra. Ird meg majd mi volt.

Monyó, akkor nem is tesztelsz???

pussz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szilcsi! Megpróbálom még egyszer :):)

Kép

Ovu előtt mindenféleképpen kell lenni tojásfehérjeszerű nyáknak ugye? Nem nagyon volt még. Talán pár nap múlva.....:):)
Lht tesztem négy db van még, nem tudom elpocsékoljam-e, vagy későbbre hagyjam :shock:

Pusz
És köszi a segítséget!

Nyusz 8)
nyuszifülû

hali.

na teszteltem reggeli pisibol.ott a csik de olyan szinten halvany hogy nem lehet oket lefenykepezni se(2 tesztet is csinaltam ugyanabbol a pisibol)
szerintem szar a teszt mert ha babas lenek akkor sokkal erosebbnek kellene lenie ennel,mivelhogy a szombati erosebb volt,na meg az delutani pisko volt.
mindegy,nem erdekel de hogy ilyen fajta tesztet nem veszek tobbet az tuti.

szilcsi speckodoki szabin van.szoritok az uh-hoz.

babimi++++++

Kép
monyo83

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Monyo! Még egyet nem csinálsz?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû

Szia Mindenki :!:

Óvi szoktatás :cry: :evil:
Surmika tök jól el van , sőt ott akart aludni, de az óvonéni ragaszkodik a két hetes beszoktatáshoz :evil:
De én már csütörtökön ott hagyom, nem tudok ennyit hiányozni a melóból.
Dokihoz se tudok az óvi miatt elmenni. Már több mint két hónapja nincs piri, csak hébe-hóba egy kis pecsételés.

ÖREG MÉG NEM VAGYOK A KLIMAXHOZ, ÚGYE :?: :cry: ( 35 LESZEK)

KLARISSZA :cry: :cry: :cry:
surmi
kockasfulunyul

Szilcsi: gyere uh után mindenképpen!!!! És pocakfotót is kérünk!!!! :D

Monyó: :shock:

Coca: hiába töröltelek msnről, már beköltözött a vírusod, úgyhogy nem leszek msnen, amíg ki nem űzik a vírust nekem. :roll:

snufi

Van itt Valaki? Kép

snufi

sziasztok!

Nálunk minden rendben zajlott :D , bár apacucc rosszabb volt az eddiginél, de azt mondta a doki, hogy inszemre azért még jó... :cry: :shock: Egyébként minden okés, a dokim nagyon rendes volt.

babaimádó
Kép
babaimado

Szilvi! Clostyt a 3. naptól kell szedni 5 napon át, ha a dokid másképp nem rendeli.

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Gyógyulást!

Monyóka! Nem vennél egy másik típusú tesztet? Összedobjuk a pénzt :lol: Szerintem ott az a baba :D

Szilcsi, SZirom, Mindenki! Édesek vagytok. Andi! Jöhet tonnaszám a babaragi, csak jó helyre tapadjon!

babaimádó
Kép
babaimado

Babim: drukkolok nagyon Nektek!!!!! Pihenj sokat és igyál sok folyadékot!!!! Kép

snufi

Sziasztok!

Milyen sok esemény történt. Nem is tudok visszaolvasni ennyit.

Gaby!
Sajnálom, hogy így végződött a dolog a pároddal, de jobb hogy még most mint két gyerekkel. :( Bár szerintem ezeket és még sok ehhez hasonlót hallottál már azóta. :? Hajrá új meló és sok pénz!!!!!

Klarissza!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nyuszi!
üdv!! Mielőbbi babásodást kívánok! :lol:

Monyó!
Miért nem csinálsz másik tesztet? :wink: Jaj én már kész idegbaj lennék az tuti! :?

Szirom, Szilcsi!
Boldog szülinapot!!! :lol:

Boni!
Jobbulást!

Babaimádó!
Remélem minden renden lesz nálatok! Nagyon drukkolok!

Rólam: 2 cn! :lol: :lol: Már teljesen elfelejtettem milyen is ha görcsöl a hasam. Na ma visszajöttek az emlékképeim. :shock: :? Tegnap késő este már jelét adta piri, de még nem kezdtem a clostit csak ma reggel. Nem is értem, hogy nekem miért nem a harmadik naptól kell szednem. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

ZSÚ :!:
Láthattalak ma d.u. kb. 17 óra körül a nyírpalota u-ban babakocsival , beszélgetni egy szőke hosszú hajú anyukával , mellette egy kislány , meg talán egy kisfiú :?: Rajtad sötét mellény és türkizkék felső :?:
surmi
kockasfulunyul

Szép estét!

Surmi:ha ügyesebben és hamarabb beszokik a gyerek,nem hagyhatod az oviban egész napra??? Nem vagy öreg a klimaxhoz, én most múltam 35...vagy én sem vettem észre,hogy klimaxolok :wink: :lol: :lol:

Babim:tripla adag babaragacs, de én tudom,hogy sikerül!!!Nem is akárhogy :wink: 8)

Monyó:másik teszt?

Snufi:ezt akkor most jól bekaptad????mármint a vírust a géped?!
vedresandi

Off:

Van egy olyan oldal a neten, ahova beírod, mid van otthon (milyen alapanyagok), és kidob rá recepteket. Régen "használtam", és nem mentettem le sajnos. Nem ismeri Valamelyikőtök? Köszi.

snufi

Andi: úgy tűnik. Addig nincs baj, amíg nem lépek be az msn-be. Ha belépek, fennáll a veszély, hogy automatikusan továbbküldi az elérhető ismerőseimnek a vírust. Holnap du. jön a számítógépdoktorunk és kinyírja: Kép , na nem a gépet, csak a vírust, hehe. :lol:

snufi

Sziasztok!

Szülinapos topik kollégáknak sok boldogságot! :lol:

Babim: úgy érzem, jó a hangulatod :wink: és ennek nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!!

Lili: hajrá az új ciklusban!!! (végre írhatjuk Neked is ezt, hosszú idő után :lol:

Surmi: Kissurmi nagyon szociális kisgyerek lehet, ha ilyen hamar beszokott... Én úgy mondanám, 35 évesen még túl fiatal vagy a klimaxhoz. :-D Anyukádnál hogy volt?

Boni: drukk holnapra!! Minden oké lesz, a lényeg, hogy lazulj el, amennyire csak tudsz, úgy kevésbé fáj, mintha görcsös vagy!

Monyo: én örülök annak a tesztnek :D de tudod, nagyon fura, ilyenkor... lehet, hogy most kéne dokihoz menned, egy UH-ra...

Szilva: Clostit vagy 3.naptól vagy 1. naptól kell kezdeni. Rövid ciklusnál kell elsőtől.

Szilcsi: UH-n mi volt?

Nyuszi: szerintem megvolt a pé. Főleg, ha ovus fájdalmad van. Az LH teszt logikusan negatív, mert megvolt a tüszőrepedés. A vérzés lehet ovus vérzés, ilyenkor az átmenetileg leeső ösztrogénszint okozhatja. Semmiképp nem kell feladni még :wink: Ja, tojásfehérjém nekem sosincs, pedig UH-val igazolt a pé-m, az igen... :wink:

Rólam: kérdeztétek többen, hogyan tovább. Pénteken varratszedés, és akkor beszéljük meg a dokival. Valószínű, hogy inszemmel folytatjuk. Már alig várom :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Snufi: a mindmegette.hu-n van olyan receptkereső, ahol megadhatsz hozzávalókat...De ide is megírhatod, hátha tud valamelyikünk egy szupi receptet :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: anyukám 46 éves kora után kezdett el össze vissza pirizni, nővérem most 40-en és tavasszal volt egy ab-a :cry:

nagymamám is 38 évesen szülte a nagybátyót.

megvartam életem első óvi zsákját, hát egy kicsit csámpás, de azért elmegy.
szerdán megpróbálok eljutni a dokihoz.
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Surmi igen én voltam!!!! Én láttalak téged???? Bár sose láttam rólad képet! Tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drága BONI: Ezt neked küldöm!!! :wink:

Kép

kispiskóta

Boni! Holnapra:++++++++++++++++++++++++++++

Snufi:Köszi.

Lili!Hajrá újrakezdés!

Szezsokám: Közel a cél. Biztos sikerülni fog, hisz minden rendben veled!

babaimádó
Kép
babaimado

zsú: elmentem melletted, fekete kardigán volt rajtam , szőkés félhosszú haj. csak nem voltam benne biztos, hogy te vagy , pedig a babakocsi is stimmelt, :)
surmi
kockasfulunyul

Hát surmi kutakszom az agyamban, de semmi. :( Pedig tök jó lett volna egy minitali. :lol:

Babaimi, drukk és én is küldök babaragacsot!!!!

kispiskóta

ZSú. mitaliról bármikor lehet szó, Andi is jöhetne :P

nem mertem oda menni hozzád, mert mi van ha mégsem te vagy? akkor meg égés, azt meg úgy nem szeretem. egy párszor már kijárt nekem.
surmi
kockasfulunyul

Ezn az Andi is jöjjön!!! :lol: Én mindennap sétálok! :lol:

Na megyek fürcsitime van!

kispiskóta

Surmi/Zsú:ez jópofa,ahogy "ELMENTETEK"egymás mellett.Minitali jó ötlet,legalább megnézném kicsiSurmit és Marcit élőben.Tapedli is jöhet :lol:
vedresandi

Ezn az Andi is jöjjön!!! :lol: Én mindennap sétálok! :lol:

Na megyek fürcsitime van!

kispiskóta

Sziasztok!

Boni! Holnapra mega drukkk!

Babim! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Kép
bettike
Eger

Katica!
Órám csak heti 2 van!
A munkám mellett elég is!
Kedd és csütörtök!
Még túl sokat készülök rájuk! Így nem baj, hogy nincs heti 20 órám! :D

Kép
bettike
Eger

Uff!

Kép
zölddisznó

minitali :?: nekem jöhett mindennap :)

ZSÚ: sét jöhett bármikor :)
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

ZSu Köszönöm szépen a köszöntést! :wink:
remélem hamar elmúlik a debla, és mehetek hozzátok! :lol:

Mindenkinek köszi mára a drukkokat.kicist izgultam, hoyg lázas leszek, és olyankor nagyon hisztis vagyok, így már nem izgulok annyira, mert jobban vagyok.Drága kicsi férjem is jön velem.

Lili Éljen a 3.CN!

Midnenkinek mey a drukk és babaragacs amihez kell

Monyó azonnal mej el a dokidhoz, vagy vegyél egy másik tesztet. annyira drukkolok.

Babim babaragacs
Vendég

Boni!Ügyes légy!

Monyó! Irgum-burgum! Tessék normális tesztet venni, és még ma megcsinálni! És ha az is +, azonnal doki! Ha nem vagy egyedül, lehet, hogy hormonpótlásra lenne szükséged az előzmények alapján. Ha meg peteérést jelez a keresztreakció, akkor meg legalább megnézik, milyen a tüsző és a mnyh. Az sem árthat!

Mindenkinek az, amit szeretne! De nagyon! :lol:

Bocs, ha más is kapott a vírusomból, nem volt szándékos! :oops:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

boni: mennek a drukkok++++++

baba: neked is drukkolok++++

kinn zuhog az eső, lassan indulok dolgozni, jaj!

kati
katica30

Jó reggelt!!!!

Tesókám: utólag boldog névnapot!!!!! Drukkok mennek, veled vagyunk!!!!!!!!

Babim: hogy vagy?

Coca: tudom, hogy nem volt szándékos!!!! Ez tök egyértelmű!!!!!!!

Kép

snufi

Köszi lányok a drukkokat! LAza leszek mint állat! höhö
Vendég

sziasztok:)

teszt.nem tudom mit csinaljak,itt nincs masik fajta,a varosba meg nem megyek.

boni,boldog nevnapot es naygon drukolok at atjarhatosagihoz.

babaimi orulok hogy sikerult az inszem,mert persze sikerult......nagyon pozitivan allok hozzad:)

azta naon almos vagyok.

Kép
monyo83

Sziasztok!

monyo: :D ha nincs másik teszt, akkor csinálj a régiből egyet, ha az is + (biztos, hogy az lesz :D ), akkor elmehetnél a dokihoz. De én a helyedben mindenképpen elmennék a dokihoz!

boni: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Légy laza :lol: :lol: :lol:

babaimi, szezso: a clostis tanácsot köszi, akkor nem hiába mondta a dokim, hogy még a 3. napon az aznapi eredményemmel keressem fel :D :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva az a baj hogy attol tartok hogy.
1-hibas a teszt es csak hamis illuzioba ringatom magam,hisz esszel tudom hogy nem lehetek terhes(alacsony ho,es semmi nem utal terhesegre)
2-vteleskor bennemmardt valami szovetmaradvany es attol lesznek pozitivak a tesztjeim(egy masik topikon mondta ezt a lehetoseget egy lany)mostmar ettol is felek.

megprobalok apaval hozatni tesztet mert nekem mar leeg a pofam a patikus elott anyiszor voltam.

mindegy lanyok addig meg konkretum nem tortenik tema berekesztve.
szegeny ferjem is ertetlenul all a dolgok elott.

Kép
monyo83

JÓ REGGELT MINDENKINEK :!: :D
boni: ne mint az állat, hanem mint a lajhár, olyan laza legyél :D
fog menni :?:
surmi
kockasfulunyul

Madárfüttyös jó reggelt kispajtások!

Lili: Hurrá a 3 cn!

Boni:gyúrunk vazze?!!!Annyira laza vagy :lol: Sok sok +++++mára !!!

Monyo:én is tesztelnék még egyet a helyedben,reméljük Apa tud neked másik tesztet hozni.Egyébként a patikus meg le van tojva,neki ez bevétel....sztem nyugodtan vehetsz másikat. :)

Surmi: ma is oviba szoktatás van?
vedresandi

lili mar nem emlekszem vegul magatol megjott vagy gyogyivval?

bonikam tudod hogy lelekben ott leszunk veled,csak ugy tulekedni fogunk a vizsgaloban anyian leszunk:)

Kép
monyo83

monyo: szövetmaradmány okozza? Akkor meg pláne doki. Vagy inkább jegeljük a témát egy kis időre?

lili: örülök, hogy megjött :D (na, ilyennek sem nagyon szoktunk örülni :oops: )

surmi, andi: nektek is pálinkás jó reggelt! :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Monyo, ha vetélésnél szövetmaradvány maradt volna benn, akkor szerintem már rég görcsölnél, meg egyéb tüneteid lennének, mert azt a méh ki akarja lökni. Szerintem! Nagyon drukkolok, mármint hogy babás legyél!!!!!

Boni++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kispiskóta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?