Sziasztok Lányok!
Édesek a babák!!!
Zsú: Marci tündéri, és milyen erős, ügyesen tartja magát.
Gurgi: ezt a hálózsákot már én is néztem a Tesco-ban, szerintem nem rossz, és nem is drága. Egyébként én szoktam babaruhákat venni a Tescoban, sztem nem rosszak, nem mondom hogy csúcs minőség, de nekünk megteszi
Tök jók a talis képek, kiváncsian várom a többit is.
Mi kb egy órája értünk haza az oviból, Bálint azóta kint alszik az erkélyen ( illetve a kinti folyosón). Az óvodába menet mindig beájul, és utána jó nagyot szunyál kint.
Szerencsére pocakfájós témához nem tudok hozzászólni, bár Bálint is megfeszíti magát időnként, meg sírdogál, de szerencsére odáig még nem jutottunk, hogy bármit adnom kellett volna neki pocakfájás miatt. Remélem mindenkinél hamarosan megoldódik ez a probléma.
Nálunk is hideg van, fűtés persze nincs, minek is?!

Mi a klímát szoktuk bekapcsolni a fürdéshez, pillanatok alatt brutál meleg van, de sajna elég nehéz szabályozni, illetve gyakorlatilag lehetetlen. No mindegy, fürdéshez jól jön a meleg, utána meg alváshoz tényleg tökéletes a 21-22 fok.
Jaja, sajnos holnap megint eső... a francba, így is mindjárt kiönt a Duna....( épp ma voltunk a Gellért térnél, elájultam, hogy már megint milyen magas a vízállás). No de állítólag utána megint jobb idő lesz, éljen, éljen, éljen!!!!!!
Andi: este írok!!!!
Teszek fel egy-két mai fotót. No és egy képet Blankáról, csak hogy lássátok, milyen szinten lökött az én kis drágám.
Sziasztok,
Móni

szundi

lassan pelenkázni is kell, és jön a cumi is

)))