Sziasztok Lányok!
Zel, csatlakoznék az előttem szólókhoz: lehet, hogy ez a tesztelés korai volt. A párom unokatesója szülésznő, Ő azt mondta, hogy mindenképpen reggeli vizelet a jó, hiába írják, hogy a nap bármely szakában. Ráadásul az az igazi, ha két pipi között legalább 6 óra eltelik. Mondjuk ezt én sosem tudtam kivitelezni, mert ilyenkor óránként járok csurizni.
És ugye tudod, hogy a végszót Apánk mondja ki, tehát fel a fejjel. Előfordult már, hogy tévedett a teszt. Kitartás!!!
És +++++++++++++++++++++++++++
Ja, az OEP által támogatott két babaproject között
három hónapnak kell eltelnie.
Yamita, nekem minden egyes alkalommal elmondja Apánk a beülti után, hogy három hétig nincs autózás, buszozás, fürdő és házasélet. Erre készülj!!
Hanyatka, mizujs? Én ma voltam Doki bácsinál, édi-bédi volt. Rákszűrtünk, cicit néztünk, stb. Túl vagyok rajta, remélem, hogy minden rendben lesz. A cisztáim nőttek, de nem annyira vészes, nem lesz cisztapunkció a stimu előtt. Megkaptam a beutalókat a hormonvizsgálatokra, és hamarosan
KEZDÜÜÜÜÜNK!!!
Minen Kismaminak: +++++++++++++++++++++++!!
Bodza drága, szerintem nem fogunk olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó lesz, mivel a babásodás különböző stádiumaiban vagyunk. (Hűűűű, ezt jól megaszontam.

) Szerintem is többször kellene talizni inkább. És majd beszámolunk annak, aki nem tud eljönni. Mit szólsz?
Pusssszzz