A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Apa köszöni a gratulációkat :D

Vali!
Igen már rázzuk, csipogtatjuk és néha megcsócsáljuk a könyvecskét.

Gabi!
Hatalmas gratula a szép naphoz :D Enci is biztosan nagyon élvezte :D

Steffi4
Ügyes ez a kismanó, úgy látszik megpuszilta sz a bizonyos álommanó :D

Veronikusz!
Szofi is hajlik már erre az alvás dologra, a végén még Te is alszol neha :D

MI ma elmentünk gatyát venni nekem Emmus az elején nagyon sírt ki kellett menni a kocsihoz "hőmérőzni" utána egy kis szopi de aztán aludt a hordozókendőben :D
Ma éjjel mi is jól aludtunk 2X keltünk enni de utána egyből visszaaludt.

Mindenkinek szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kép
Emmus és Micu :D :D :D

Orsi

borsa

De édesek!

Azota megneztem, es jar a tanari potszabadsag, meg most azt kell metudnom, hogy a fizumat is emelni kell-e most is a kotelezo 3 evenkent.

marha jo, hgy egesz nap torvenyeket bujok. Izgi :)

mtunde

Hahó Lányok!
Megvagyok ám, csak nem volt időm írni, bár tegnap lett volna :oops: , mert apa egész nap csajozott (félreértések elkerülése végett: a mi csajunkkal :) ), én meg "csak" főztem, meg pihiztem.
De ezt a sok szülinapot meg Emmát és Micut már nem hagyhatom szó nélkül.

Szóval: Isten éltesse Benét!
És Emmus és Micu milyen édik! Pici gombócok, ahogy alszanak.
Zill! Nagy-nagy gratula Zénó-babához!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok kedves Anyukák!

Hát előkerültünk!
Bocsánat mindenkinek az eltünésért.
8)
Ma délelőtt jöttünk haza.
Hú hát voltunk először is nyaralni a Balcsin 10 napot, de hát azt már el is felejtettem.
Majd Anyukámat vittük haza (az Ő házába) Kemencére, hogy gyógyuljon a kezelés után.
Úgyhogy most jó sok lapot kell majd visszaolvasnom.
de hát nagyon fáradt vagyok.
mert ez a vándor élet kicsit elfárasztott.
Szóval mindenkitől elnézést, ha nem leszek képben!

De majd igyekszem válaszolni.
Mindenkinek nagyon köszönöm aki hiányolt Minket!

Tünde,
láttam hogy Benedeknek a szülinapjáról is lecsúsztunk!
ezért így útolag kivívunk Neki nagyon boldog szülinapot!!
Remélem vannak fent (előző oldalakon képek)!

Minden Újnak üdvözlet!

Zill gyönyörű a kisbabátok!!!
Gratulálok hozzá!!!!

Veronikusz,
nagyon jók az új képek!

na de most mennem kell, mert a lakáson is látszik, hogy nem voltunk itthon!

Steffi,
csúdaklasszak a képek,
majd írok.

puszi, puszi

és igyekszem jönni.

Ancsa

ancsaboszi

Csak bekukantottam, erre itt van ez a gyönyörű kép. :) Juuuj...
Én is én is...

Steffi, ennek nagyon örülök. :) Olyan klassz, amikor az ember viszonylag pihenten ébred.

A lányom nem engedi, hogy mutogassam neki a mesekönyvekből a dolgokat, hanem ő maga fogja és rábök valamire (persze nem biztos, hogy eltalálja) és kotyog hozzá. Én gyakran énekelek, és azt csinálta, hogy fogta a könyvet és amolyan dúdolás-félét imitált. Nem gagyogott, hanem hosszan elnyújtott hangokat adott ki, és "hajlítgatta". Van egy versünk, a "Tánci-tánci-galambáci...". Olyankor lejtünk is. Amikor felveszem és elkezdünk forogni, ilyen kis hangokat ad ki, hogy "tá...tá.."
Hugi is aktív, sokkal inkább mint Melinda tavaly az ő korában.

És igen, egy táblázat jól jönne. Annyi változás volt mostanában.

No, megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Juj! Gabi!
Neked is gratulálok az összeesküvéshez! Remélem gyógyulgat a lelked...

Kép
Kép
kriszta36

Borsa!

ez a kép nagyon édes!Közelebbi nincs???
Annyira kis drágák!!!

Eni nem emlékeztett valakikre?
:wink:

ancsaboszi

Borsa: nagyon drágák!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Memme: ez a best of Kútvölgyi nagyon tetszett. :lol: Én komolyan úgy gondolom, ha ez a 9 hónap és a kórházban töltött napok és Beni születése nem ilyen csodálatos élmény és emlék lenne nekem, akkor nem gondolkodnék hármaskában. De ha meg így megy tovább, hol fogok megállni??????? :lol: :lol: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa!

Üdv újra itthon, már tényleg hiányoltunk benneteket. Képek a nyaralásról? Remélem a mamád már jobban van!

Kriszta!
Jó hogy tudtál egy kicsit pihenni is :D Apa meg kényeztethette a kis szeme-fényét :D

Memme!
Ezek szerint Melinda formában van :D

Cancan!
És mikor jön a hármasszámú csibe? :D

Orsi

borsa

Hááát, mondjuk jővő júniustól lenne a természetre bízva.... most legalábbis így gondolom. :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Lányok!

Ma olyat hallottam, hogy nem akarom elhinni.
Tényleg bezárták a Kútvölgyit?
Mert én ilyesmit nem olvastam a neten.
Meg azt is hallottam, hogy valamelyik doki agyvérzést kapot,ti tudtok ilyenekről???

Nagyon ki vagyok,mert Viktor nem alszik rendesen és enni se akar normálisan. Jön a fogacskája és totál kisírja a szemeit. :?
Valami ötlet lányok hogy csillapithatnám neki?
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Valentina, nekünk az első fogaknál a Dentinox gél még segített, jól elzsibbasztotta az ínyét. Később már nem volt jó :(

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

Kép

mtunde

sziasztok!

Mi van a kútvölgyivel? én nem hallottam ilyesmit. remélem csak kacsa-
Rita ha itt vagy,- légyszi tájékoztass minket mi lesz szeptember után?

Kriszta, ANcsa már nagyon el voltatok tűnve.
tényleg Kriszta! nálatok mi újság kistesó ügyben?bocs,ha pofátlanul kiváncsiskodom.... mert még régebben "beszéltük"hogy ti is szeretnétek majd..nekiláttatok már?
Vendég

Tünde!

Beírhatod a táblázatba,hogy neked és Memmének kislánya lesz :D
Vendég

Mi van????? Ez durva lenne :twisted: ..... ha ne adj' isten ez lenne a döntés, akkor sem zárhatják be egyik napról a másikra.........

RITA TE MIT TUDSZ???????

Lányok, tavaly ezen a napon tonikon éltem - meg is tette a hatását...... :lol: De inkább Vidadokink magzatvízvizsgálatában hiszek :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Gyerekek!
Ha bezárták, akkor már holnap nem is kell mennem dolgozni ?! :lol:
Hát, én még nem tudok semmit, csak annyit, hogy ha elküldenek, akkor van már olyan hely, ahol befogadnak önkntesnek és mehetek oda szülést vezetni és szakmát el nem felejteni...
Ha bármit tudok, mindenképpen szólok!
Szeretettel : rita
nováky_rita

Na, jól van.... én is így gondoltam, hogy csak kacsa.....
Én még szeretnék ott szülni egy babáááááát! ( Önző módon csak magamra gondolok :oops: )
Annyira de annyira sajnálnám, ha egy ilyen szülészetet bezárnának....... én tényleg JÓL éreztem magam ott!
Bocsi, kicsit elérzékenyülős hangulatomban vagyok már most. :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Zill, majd légyszi pótold az adatokat. Beírtalak a babásba.

Gabi, olyan rossz volt kihúzni téged. :( És igaz, a lányokat beírhattam volna.

mtunde

Jó reggelt Lányok!

Fúúú...... micsoda randa idő van itt és hideg :twisted: grrr.....
Tavaly ez egy gyönyörű napsütéses őszi nap volt! És milyen szép lett! :lol: :lol: :lol:
Na, megyek is mert hív a kispasim! :lol: :lol: :lol:
Majd még azért benézek.

Tünde, köszi a táblát!

Heni

Kép

Kép
cancan

BENEDEK
Boldogboldogvoldog 1 születésnapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa,
István nem ismerte meg a közeli fotókon Emmust, annyit változott! :lol:
A Micu közös már legalább 2 hetes, ugye Borsa?

Eni/Barbi,
minden elismerésem a Tiétek!! shopping hétvégén :lol:
mi múlt hétfőn próbáltuk a nővéremmel, neki kellett néhány új cucc, de már fél kettőkor tele volt az Árkád, Mica meg nem tolerálta, úgyhogy 2 felső után kegyelmet kaptunk :lol:

Tünde,
hatalmas gratula a kétéves Benének!!
Fényképeket a szuper jólöltözött Fiatalúrról!!

Gabi,
sok boldogságot Nektek!!! Éljetek át rengeteg közös örömöt!!

Steffi,
Ne mááá, hogy ennnnyire jár!!! Gratula az alvásteljesítményéhez! Puszi a hasára érte!! :lol:

Emano,
örülök, hogy jól fogadta a barackot! Enivel totál egyetértek, Te azt teszed, amit Te jónak találsz, mi nem fogunk egy rosszat se szólni! :lol:

Manóka,
[color=red]Mikoltnak boldog 7. hófordulót!!
Nem irigyellek a keresztelői tömegért..

Ancsa,
üdv újra itt, pihizz sokat!!

Kriszta,
nem alszanak a közös fotón, csak kellő távolságban vannak, mert a kezük ugye "életveszélyesen" jár :lol:

Micu köhögött éjszaka, mondjuk a sok puki miatti tolás biztos negatív nyomással felelős egy részéért. De láza nincs, jó a kedve.
Orvoshoz még nem akarom vinni, csak betegebben hoznám haza a rendelőből..

Keresek homeopata megoldást, Rita/Györgyi tudtok segíteni?

Mondjuk én nem aludtam 1 és 5 között csak alig, de ha reggel már kimásztam, akkor kibírom estig.
Ennyi jutott mostanra, szép napot Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Benedeknek nagyon boldog 1. születésnapot!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Cancan!
Benedeknek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk! :D

Borsa!
szemtelenül fiatal vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár ha megszólalok akkor belőlem is csak egy 5 éves szól :lol:

mi sajnos ritka rosszul aludtunk. Hol Kata keltett, hol Szofi. Így Katát egy idő után át is vittem a mi ágyunkba. Férjem megint korán lelépett, így volt sok hely. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

BOLDOG SZÜLINAPOT BENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emlékszem, egy évvel ezelőtt vittünk fényképezőt a szülinapi összejövetelre, csak épp az elem merült le benne és vasárnap délben nem találtam sehol egy üzletet, ahol vehettem volna, így Ricsi 1 éves szülinapja sincs megörökítve. :?
ez nálunk már csak így megy.
úgyhogy ne felejtsetek el Benéről sok sok képet csinálni. :) :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kicsi Benének is nagy Benének is NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Isten éltessen titeket egészségben nagyon sokáig!!!!

Méghogy bezárták? :shock: Zagyvaság! Tegnap Enivel leellenőriztük, nagyon is nyitva volt! Vidadoki, rákszűrés :lol: .
Az tény viszont, hogy nagyon csendes volt a légkör. Nem nagyon volt mozgolódás, járkálás, várakoznunk sem kellett.
Rita! Kár, hogy nem te (is) voltál épp a pultnál. :(
Azért összefutottunk Rákóczi Ágival, és Ferenci Erzsikével is, ami nagyon jól esett.
Liftes bácsi viszont nincs többé. :cry:

Szia Ancsa! Anyukád ezek szerint jobban van?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

BENUS, BOLDOG-BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Heni, bőgd csak ki magad... tudom, hetek óta elérzékenyülsz, ha erre a napra gondolsz. Szép volt, ne felejtsd el! :wink: :D

GABBÓÓÓÓÓÓÓÓ, szia. :roll: Ja, leellenőriztük. Ismét csak jó érzésekkel távoztunk. Rita, úgy szerettünk volna veled is váltani pár szót. A csajok irtórendik voltak, mert vigyáztak a gyerkőkre, míg mi eltűntünk a mellékhelyiségbe/vizsgálóba... :lol: Még valami, ami feltétlenül fontos, és nagyon meghatott. Bencikének sürgős pelenkacsere jött közbe ott és akkor és gyorsan... Bemehettünk a papavetkőzőbe. :oops: :D Utólag is nagyon köszönjük, majdnem elhüppögtem magam, annyira annyira jó volt ott egy kis idő. Az összes többi érzésemről nem mesélek, túl sok lenne belőlem. :shock: :D Rita, nagyon köszi nektek, mindannyiótoknak!!!

Ancsa, anyukád rendben van? Mint Beni és Lara a kórházban.

Gyuzso, UGYANEZ!!! Mindig így álltam hozzá, és mindig így történt velem is. Akármiylen éjszakán voltunk túl, ha már felkeltem, valahogy elindult a nap, és végig is ment. Ehhez mindig volt erőm... valahogy. :D
vbea

Jaj lányok, köszönöm! köszönjük! Annyra rendik vagytok! És olyan jól esik!

Eni! Mi az a papavetkőző????? :shock: Már megint sutyi randit szerveztetek Gabóval????? :lol: Azért látom, Nálad is dolgoznak a hormonok? vag yanyai érzelmelk? ez már így lesz míg élünk! De így van jól!!!!!

Tavaly ilyenkor mentem magzatvízvizsgálatra, akkor Vida dokink közölte hogy minden okés, Beni nem akar még jönni, másnap randi. Aztán a liftben megpattanat a burok. Fél 3 körül kerültem a szülőszobára és 16.12-kor a pocimra rakta Ági!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ez nem ér, hogy én még nem találkoztam senkivel! Szerda-csüt vagy péntek kora du. nem randizaunk valamelyik játszóházban? Valakiiiiii!!!!!!!

Mi már reggel felköszöntöttük Benust, de du. 5 től lesz a családi buli. Úgyhoyg én most el , viszem anyóshoz én meg megyek a tortáért, aztán csinálom a kajcsit meg lesz egy kis csicsa is az ünnepeltnek ( lufi)

Majd még benézek! Pusziiiiiii

Ja! Hozzánk is lehet ám jönni baba-mama talira akár a héten is! ( Budakeszi, Moszkváról 10 perc - van jelentkező???????? )

Heni

Kép

Kép
cancan

Ancsa!
tényleg! jobban van már a mamád???? Jobbulást Neki!!!

Most akkor mi van a Kútvölgyivel??? Elpártoltak a kismamák??? Hát ez a bizonytalanság tényleg tarthatatlan hosszú távon. Ennél már a biztos rossz is jobb. (szerintem) Nem lehet könnyű a gárdának sem. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!!

Beninek nagyon boldog szülinapot!!!!

SZia Ancsa!!!Végre itt vagy!

Borsa

Jobbulást neki, de én mint mindig azt mondom, homeopatához vele. Orvos nélkül ne szedjen semmit. De lehet hogy Rita mindjárt ír nektek és segít. Mondjuk ha nincs láz, akkor reméljük nem nagy a baj. Egy fél év és remélem akkor már bátran merek mondani bármit. :lol:

Eni

Milyen kontrollon voltatok?

Heni
Dolgozom. :( Pedig m ár úgy találkoznék veletek!!! :roll:

Kép
gyorgyi33

Györgyi!
ilyenkor hol van Jázmin??? Bölcsibe fog menni? hova? lehet hogy a Duna TV mellé? mi is oda járunk. Tök jó lenne ott reggelente összefutni :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Beni Babynek nagyon-nagyon boldogságos születésnapot!!!!!

egy éve ilyenkor én is már javában olvastalak titeket és itt ültem nagy pocival, ráadásul ez a nap azért is maradt meg, mert egy éve regisztráltam be és azóta írogatok ide

gyuzso!
te olyan édi vagy! átadom a puszát, bár ma 'csak' negyed 9ig aludt, de azért ezért 2 hónapja mit nem adtam volna... én is puszilom Micut!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Nektek is nagyon lassú a babanet?

Heni!
Beninek nagyon boldog első szülinapot kívánunk Lénával!

2 hete én éreztem hasonlókat, mint te most... :wink:

És mi szívesen találkozunk veletek!

Ancsa, üdv újra itt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

hogy lassú????? be se enged nagyon :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Benedek Isten éltessen sokáig!!!!! :D :D :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Beninek boldogságos szülinapot!!!

Holnap is lesz szülinap. Ugye, manóka? :wink:

Gyuzsó!
Azóta már jobban megnéztem, tényleg nem alszanak, de akkor is drága kis gombócok.

Gabi!
Kistesó projekt megy, de úgy látszik, nem én vagyok akire csak ránéz az embere és máris terhes lesz. Panka is 10 hónap volt. Bár azt mondják, ebben a korban már kisebb az esély a teherbeesésre. :cry: Vettem ovulációs tesztet két hónapja asszem, az alapján úgy tűnik, van peteérésem. Hőmérőztem is, de bevallom, nem én vagyok a rendszeresség mintaszobra, meg elég nehéz is betartani, hogy nem keljek föl, amíg meg nem mérem, amikor van egy kicsi zsarnoknő, és kaját követel, ahogy kinyitja a szemecskéit. Na mindegy, még egy kicsit próbálkozunk, aztán szép lassan elfelejtjük. :cry:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja elfelejtettem,hogy vasárnap voltunk a Skanzenben ezen a szüreti rendezvényen...hát nem volt egy nagy szám :evil: és 1200 volt a belépő.Pünkösdkor van a legnagyobb buli, szerintem. Akkor ha van 50-60 ilyen kirakodó-árus...(meg kemencés lángos stb) most jó ha volt 5..
volt szőlőpréselés, meg lehetett bort kostólni (80 Ft/db)...
szóval amekkora hírverés volt, annyira nem volt semmi.
Encit pl.jobban érdekelte a piros tűzcsap, meg a játszótér :D
meg vannak hátul állatok is :D
Na azért felrakok 3 képet erről...
Kép a tűzcsap :D
Kép
Kép
Vendég

Kriszta!

Ne mondj ilyeneket!!!!dehogy felejtitek el!!!Lesz!!!!!!!!
Szerintem (bár nem tudom -Pankánál,hogy csináltátok :wink: )
Apával 2-3 naponta összebujtok, ja és Apa igyon vörösbort :D .
akkor meglesz az eredménye :D :D hidd el! Nekem anno a barátnőm :lol: mondta ezt a módszert. Neki meg az orvosa. Szóval nem kell a hőmérő,naptár stb. Csak a vörösbor, és 2-3 naponta "nászéjszaka" :wink: :lol:
Szerintem még idén te is jössz egy másik vonalzóval!! :wink:
Vendég

Benedeknek mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép
tikó

Szia Tiko!
te is rég voltál...tegyél majd fel képeket :D
tényleg nálatok lesz kistesója majd Dorinának?? :D :D
Vendég

Sziasztok,

csak egy kérdés erejéig néztem be hozzátok.
A vércukor vizsgálatra, ha megyek holnap a Kútvölgyibe, vigyek magammal zsömlét és tejet? Vagy leszaladok a büfébe, és ott tudok venni üres zsömit, meg tejet kimérve? Vagy akár haza is mehetek (közel lakom) és otthon egyek-igyak? Vagy hogy készüljek? Hogy zajlik a dolog?

Köszi előre is,
lili

KépKép
lili73

Veronikusz

Apukájával van! Hogy bölcsibe megy-e azt nem tudom még. Bár állítólag már most is el vagyunk késve a jelentkezéssel, mert akkora várólisták vannak. Szóval nem tudom, ha meg tudjuk oldani akkor lehet hogy nem megy. De egyébként meg lehet hogy jót tenne majd neki, mert annyira imád társaságban meg emberek között lenni. Tipikus nyilas! :lol: :lol:

Gabi

Gyönyörűek a fotók!!! Ja és persze hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Gabó

MOst vettem észre, hogy írtál! És azt is hogy miért voltatok kedvenc dokinknál. :lol:

Gyuzso
Kitartás! Szerintem már tutira mindjárt elmúlik a hasfájás, mert már három hónapos elmúlt. Majd meglátod, egyik pillanatról a másikra megszűnik.

Kép
gyorgyi33

Lili
SZia! Én vittem zsömlét is meg tejet is. Jól is tettem, mert a legvégére fértem be a vérvételre és ha nincs nálam akkor már nem tudtak volna fogadni, nem lett volna időm lemenni a büfébe. SZóval vigyél. :lol:

Kép
gyorgyi33

Lili!

Szia! Vigyél zsemlét meg tejet, a büfében nincs tej, és nekem anno azt mondta a dokim, nem nagyon ugráljak-rohangáljak abban a 2 órában, hanem nyugiban üljek, hogy pontosabb legyen a mérés.

Lányok, mindjárt teszek fel képeket, ha Bene még engdi, addig BOLDOG SZÜLINAPOT BENINEK.

Tünde

mtunde

hi!

banyek ezt elfelejtetteM :oops: : borsa-gyuzso páros! annyira drágák a kis gömböcök! :lol: pedig a férjemnek fél óráig itt magyaráztam róluk :lol: , hát hiába én is szeretnék már megint egy kis pöpit...

lili73!
én nem vittem semmit, a büfében mindent kapsz! de ha tudsz vinni akkor bátran, az még jobb is! jól látom, hogy ikrek??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, köszi,

de ugye jól tudom, hogy nem kell számot húznom, csak mondjuk fél nyolckor-nyolckor megjelenek, és odapofátlankodok az ablakhoz, hogy jöttem vércukor vizsgálatra? 1 zsömi és két deci tej? És mennyi időnek kell eltelnie a kajálás és az újabb vérvétel között?

Csak azért akarok tudni mindent ilyen részletesen, mert úgy tapasztaltam, hogy ez sokkal inkább célravezető, mint hogy a helyszínen derüljön ki, hogy "tudnom kellett volna magamtól is", aztán valami nem úgy alakul, ahogy kell.
lili

KépKép
lili73

köszi mindenkinek, akkor viszek, és ott maradok a fenekemen, majd viszek valami jó kis könyvet...

igen, ikrek :)

KépKép
lili73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?