A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nefke ment a válasz!

Lippa
lippa

Nézegettem a táblát, és bizony jó sokan vannak akik már régen írtak!
Babások közül hetek, hónapok óta nem jelentkezett:
Macika, Milike, Swister(Akik talán már meg is szültek)... :roll: :roll:
Tini, Timy, Ballagyó, Brumi........És még sorolhatnám...Azért a többiek néha 2-3 hetente írnak 1 1 hsz-t......

Jó lenne, ha adnának ők si valami életjelet!!!Úgyhogy ha olvastok bennünket, jelentkezzetek!!!!!! :lol: :lol:

A mi kis táblánkból felsorolni nehéz lenne, ki az aki nem jelentkezik...Még többen vannak....Kb.15-20 ember van jelen, a többiek nagyon el vannak tünve, pedig 44-en vagyunk!!! :shock: :shock:

Na, akkor a t ábla:
Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák
Vendég

Kriszti!
Annyi helyesbítést kértnék a táblában, hogy 5 hetes terhes voltam, mikor angyalka lett a babánk.
Ja és 32 éves leszek.
És lehet a héten kezdünk!, de ezt majd, ha már biztos lesz!
Nefke
nefke

Nefke!
OK drága, már javítottam is......Az angyalkádat.....
A korodat pedig csak 31-re írtam.... :wink: Biztos nem ma leszel 32!!!! :roll:
A kezdés pedig remélem tényleg ilyen közel van!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Nagyon köszönöm a drukkokat!
Hát sajnos ez sem jött össze! Ma voltunk UH-n és vérvétel is volt, és hát nem sikerült.
Puszillak benneteket!
Majd jelentkezem!

Küldöm drukkjaimat, a babatapikat, petikenövesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és köszönöm mégegyszer nektek!
de most nem tudok többet írni
manda

Manda, nagyon sajnálom! :(((
elan

Manda!
NAgyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Manda, sajnálom :( Kitartás!
süni76

Rettentően sajnálom Manda! :cry: :cry: :cry:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Krisztike!

Csúcs ez a tábla!! :) és köszike a drukkot ari vagy!!!!!!!!! :wink:

Manda!!!!!!!!!SAJNÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sírd Ki magad Drágám,és ahogy jobban vagy gyere!!!!!!!!!! :cry:

Benszike!!!!!

Igérem nem agyalok!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti,
Szívesen, nincs mit! :D
Szerintem is tuti a tábla!!!!

Anett,
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

A siker szériát én sem nyitom meg. Ez nem jött össze.
Holnap megyek BMC-be második napi uh-ra.
Remélem nem lesz ciszta és kezdhetjük a lombikot.
Tudjátok, kicsit sem lepődtem meg rajta.
Nekünk mindenért keményen meg kell küzdeni. Hát ugy látszik, hogy ezért is. De annál jobban fogjuk szeretni!
Nyunyi, Gabi remélem találkozunk. Én 9-1/210 körül leszek ott.

Manda Sajnálom.

Denika
Veled mi van? Kitartasz csütörtökig. Szurkolok, hogy neked sikerüljön+++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Erika, épp most néztem a táblában, hogy esedékes a teszt... Mit mondjak? :(((

Nade majd a lombik!
elan

Erikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaj neeeeeeee!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!Kitartás kedves!!!!!!!!!!!!!Remélem holnap találkozunk!!!!!!!!!!!!!!Pedig én azt hittem megnyitod a baba esőt!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Komolyan nem hiszem el!!!!!!!!Jó is történhetne mostmár!!!!!!!!!! :x

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Denika!!!!!!!!

Drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda :cry:
Erika :cry:

tényleg történhetne már valakivel jó is :roll:

Nyunyi! Gabicsibe! Húzzatok bele!

Törpe

Kép
törpehzs

Erika!
Sajnálom! :cry: Pedig én is azt hittem, Te megnyitod a babaesőt...De hajrá lombik!!!Megyünk, amíg nem lesz babánk!!!Nézzétek sűrűn a babás táblát, ők is sokat szenvedtek, de nem adták fel!!Igaz voltak mélypontok, hisz az eseményeknél látható sokan "szenvedtek a sikertelenségtől", de megéri!!!!!
MI követjük őket!!!! :wink:
Vendég

Törpe!!!

Igérem belehúzok!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Krisztike!

Most dobtál rajtam egy nagyot,mert el vagyok egy kicsit szonytyolódva,de amit írtál adott erőt nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Addig kell csinálni amig babánk nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Sajnos másképp nem is megy!!!!Bár történnek csodák, és hinni is kell benne, mert lehet egyszer nálunk is csoda lesz...Még nem érkezett el a szerencse-csodahozó kocsi hozzánk, máshol nagyobb szükség van rá, most ott osztja a boldogságot!!De egyszer ide is eljut! :wink: Én hiszem !

Na, lepihenek, mert megyek éjszakára...
Puszi nektek
Vendég

Krisztike!!!

Ugy legyen!!!!!!!!!!!! :wink: Jó pihit!!!!És jó munkát északára!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Segítség!
Kis avatar képet szeretnék feltenni, de nem tudom miért nem látszik!
Nálam csak a pirox látszik !
Ti látjátok?
Mit csinálok rosszul?

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonyám!

én is csak az x et látom!!Lehet hogy kell egy kis idő neki!!!!Vagy lehet kéne egy pár hozzá szólás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bizti büntibe rak ,mert nem írtál még ma!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyikám!
Annyira édes vagy!!!
:lol: :lol: :lol:

Megvárom a férjem majd kitalál valamit!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok,

Manda, Erika nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Benszi én is örülök, hogy találkoztunk, de sajna tényleg csak keveset tudtunk beszélgetni, de majd bepotoljuk :wink:

Törphezs, mennyi szalmátok lett végülis?( bocsika a kiváncsiskodásomért)

Gabicsibe, Nyunyi mennek a drukkok++++++++++++

Kriszti, hajrá spontán :wink:

Anett Boldog 18. szülinapot :wink: :

Kép

csibe
csibe32

Manda, Erika :( :( :( :( :( :( :( :( :( !!!!
nika28

Erika,
Jaj ne :!: :!: :!: Sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Csajok, mi van itt, hogy ennyire pechszéria van :?: Kezdődjön már az a babaeső :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Bonyám!

Köszike!!!Várom az a tuti képet!!!!!!!!!Apoka bizti kitalál valamit!!!Nekem is ö csinálta,azért nem tok segíteni!!!!! :wink:

Csibe drága!!!!

Köszike!!!!!aranyos vagy!+!!!Gyere sűrűbben!! :wink:

Elköszönök mára!!!reggel még benézek!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda, Erika

Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira bíztam mindkettőtök sikerében! Tényleg lehangoló ez a sok sikertelenség! Sok erőt kívánok a túléléshez! Tudom, hogy ezek nagyon nehéz napok!

Gabi
Remélem, nem lesz gond pároddal! Írd meg mindenképp, mikor lesz a leszívás! És pihengessél ám!

Nyunyi
Nem feladni! Ekkora tüszőméretekkel igazán esélyes vagy! lehet, hogy múltkor az időzítéssel volt csak gond!

Zsókuci, Süni
Kissé megkésve nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!

Lexi
Inkább írd ki magadból ezeket a borzalmas gondolatokat, hátha hamarabb feldolgozod a tragédiát!
Hülyén hangzik most boldog szülinapot kívánni.... Isten éltessen sokáig egészségben, nagy családban, szeretteid körében!

Anett
Boldog szülinapot!!!!

Kriszti
Köszönjük a sok fáradozást!!!!!!!!!!!!!

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, és remélem, nem kevertem semmit össze :oops: :oops: , de rohanok.
Sok sikert az eheti BMC-seknek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Manda, Erika, igazán sajnálom! :( :( :(

Puszi mindenkinek, majd még jövök, de ezer a dolgom. Nelli

:)
nellike

Sziasztok!

Manda, JErika: Annyira nagyon drukkoltam Nektek.. Nagyon nagyon sajnálom. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Manda,Erika
Kép

Kriszti
Az én párom mindent beszed lelkiismeretesen csak most a lábáról van szó arra mostanában meg elég rigolyás.

Gil
Ezen ahéten még nem kéne pihennem,de lusta vagyok mindenhez :oops:

Süni
Én is már túl vagyok a sokadik szurin és 2 napja bénázok!Már tele van a Kép vele.A hasam mint egy szita,de pár hét múlva úgy is azt fogom mondani,hogy megérte :D

Anett
Szülinapod alkalmából kívánom az legyen benne amire már régóta vágysz!!Kép
gabicsibe

Erika :(

Mi a csuda van mostanában??? Tényleg történjen már valami jó!!!

Holnap megrendelem a Progi szurit. Annyira aranyos volt a pasi a telefonba. A végén mondta, hogy fényképet mindenképpen küldjek nekik. Gondolom nem rólam szeretné :D

Csibe, Veletek most mi van? Mikor kezdtek? Bocsi, nemcsak a pocakom lesz szita, hanem az agyam is.

Anett, nagyon-nagyon boldogságos szülinapot kívánok én is. Kívánom, hogy a következő már babasírástól legyen hangos! Aztán várjuk az élménybeszámolót. Ugye most nyaraltok?

Megyek, megnézem a táblát és igyekszem memorizálni.

Pussz
süni76

JErika: Nálam még él a remény.. de már alig, mert ma elkezdett mensisen fájdogálni a hasam.. szóval lehet, hogy nem fogom birni csütörtökig. Szoritok Neked, hogy ne legyen ciszta! ++++++++

Köszönöm mindenkinek, hogy szoritatok értem!

Holnapi BMC járatnak megy a drukk!!! +++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Nyunyi!!

Lehet, hogy már nem olvasod, de megy a drukk! :D :D :D

Gabi!

Szterintem pénteken meglesz a leszívás, én érzem!
Neked is nagyon szorítok! :D :D

És persze mindenkinek 1000-rel megy a drukk aki mostanában készül beavatkozásra, vagy eredményért! :D :D :D :D
nika28

Lányok, jó hírek Juciékról, itt: http://www.meiszter.extra.hu/
elan

Sziasztok,

Manda, Erika,
:cry: :cry: Őszintén sajnálom.

Denika,
Drukkok mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Most csak ennyi, szerintem hétvégéig nagyjából csak olvasó üzemmódban leszek jelen, rengeteg a meló, 12 órázom minden nap, és ilyenkor már csak az alvásra tudok gondolni :roll:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok
Ma voltam uh-n. Nem tűnik túl rózsásnak a helyzet. Reggelre elkezdtem vérezni. Láttam a monitoron a méhemet. Igazi patchwork. Király! Olyan fura volt a dokim, valahogy össze-vissza beszélt. Lelkiismeret-furdalása van, mert megmentette a babát a 11. héten. Mondta, hogy ha azt nem teszi, legalább a műtétet megúszom. Persze, ha tudtam volna én sem könyörgök, hogy mentse meg, de sajnos egyikünk se tudta, mi vár ránk.
KAPTAM MÉHÖSSZEHÚZÓT!!! Az 5. héten!!! Feltűnt neki, hogy gyakorlatilag terhesen is majdnem ekkora hasam volt. Mondjuk a SOTÉ-n kellett volna kapnom, nem itt, de már mindegy.

Tegnap egy sorstársunktól kaptam egy "nagyon kedves" levelet, melyben kifejtette, hogy ne magamat sajnáljam már, hanem a gyerekemet gyászoljam. Annyira kibuktam ezen!! Gondolja, hogy a gyereket nem sajnálom???? Tudja mit érzek???? Idióta! Mondjuk babát már veszítettem el, az egészségemet most először. És ha a méhem ép lenne, akkor tudom, hogy még lehetne gyerekem. Így már csak a remény halvány szikrája maradt nekünk. Sajnos másik méhem nem lesz......
Vendég

Na még visszakukkantottam...

Elan,
Köszi, megnéztem Juciék honlapját! Szuper, hogy Dorka kicsit jobban van! :D:D

Lexikém,
Sajnálom, hogy nincs jó állapotban a méhed! :( Jobbulást kívánok!
És sajnálom, hogy ilyen levelet kaptál. Tényleg igaz, hogy az nem érti meg, aki nem élte át. :cry: Senkinek nem kívánom azt, amin mi keresztül mentünk, de azt meg kell mindenkinek értenie, hogy mindenki másképp él meg egy ilyen tragédiát, és más az is, hogy miként próbáljuk túlélni...
Puszi csajszi, vigyi magadra!

Kép

Kép
zsókuci

Inszemes Lányok
Ma uh-n beszélgettem egy nővel, aki holnap fog szülni. (Ha akarja a baba, ha nem.:)) Kiderült, hogy az első babája Konc tanár úr közreműködésével született. A 3. inszem sikerült neki, amikor 38. évét taposta. Most, 20 hónappal később, várja a kistesót, aki spontán baba. Istenem, velünk ez a csoda mikor fog megtörténni??? Bár én a magam nevében hozzátenném, hogy csak akkor akarok terhes lenni, ha a végén egy egészséges kisbaba vár. Még egy angyalkát nem szeretnék.

Nefke
Én igazat adok Neked, akármilyen kegyetlenül is hangzanak ezek a szavak. Senki nem lenne boldog, se a beteg gyerek, se a szülők, se a tesók. Azt mondjuk nem tudom, hogy ha eljutok a magzatvíz vizsgálatig, és megállapítják, hogy valami baj van, akkor képes lettem volna ítéletet mondani felette. El se tudom képzelni!!!! Amikor befeküdtem, egyből azon filóztak, hogy vegyék ki a kislányomat. Mondtam nekik, hogy addig, amíg dobok a szíve azon gondolkozzanak, hogy több legyen a magzatvíz, mert addig nem fogják kivenni. Akkor még hittem benne, hogy csak szórakozik velem az élet, de ezt nem gondoltam volna.
Akiről fent írtam, az a csaj megtagadta a magzatvíz vizsgálatot, mert azt mondta, ha beteg a baba akkor is vállalja.
Vendég

Sziasztok,

Hű, de jó, hogy Juciék Dorkája már jobban van! Továbbra is megy a drukk a két kis tündérnek!

Denika,
Hátha nem mensis fájdalmak ezek! Szorítok! ++++++++++++++++++++++

Lexi,
Jobbulást neked! Nem jó hír, hogy a méhed ilyen állapotban van. A levelet meg nem is értem. Nem tudom mit gondolt az illető. Úgy gondolom, ezt a szomorú dolgot csak az értheti és érezheti igazán, akivel már történt ilyen.

Jó éjt! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

LÁnyok!
Tartozom egy vallomással....
Többen érdeklődtek, ezért gondoltam most ide is írok, hoyg minden kételyt eloszlassak... :wink:
Annó írtam, (csak sztem mindenki elsiklott feleltt), hoyg a Juciék babájára a kis angyalkák vigyázzanak...És odatettem 2 kis angyalkát a kislányok mellé....(Annó Zsókuci kis Emeséjére is egy ilyen kis angyalka vigyázott:()
Nos, azért van ott a két kis angyalka, hoyg vigyázzon a babákra, és semmi rossz gondolat! :roll: :wink:
Olvasom, szerencsére Dorka is jól van...A kis angyalkáim tették a dolgukat! :wink: :lol: És bocsika, ha félreérthető voltam..... :oops: :oops: Néha vannak ilyen dolgaim!(Vagy Ti voltatok figyelmetlenek.... :P :P )

Puszi Nektek!
Vendég

Lexi!
Sajnálom,hogy nem kaptál méhösszehúzót előbb,de reméljük legalább most hatni fog egy kicsit!
Nyunyi!
Drukk a mai napra!
Manda és Jezsoerika!
Sajnálom nagyon!
Anett!
Boldog születésnapot!

Kép
Vendég

Jó reggelt Kedveskék!!!!!!!!

Lexike!!!

Sajnálom,drukkolok hogy helyre álljon odabent minden!!!!!!!!!!!!!!És végre boldog lehess!!!!!!!!!!!!! :roll: Nem tom ki mer ilyet írni neked,jó nagy bunyek!!!!Szétrugjam a valagát????? :? Csak szólj,megtaláljuk,apa nyomózó!!! :?
Nagy ölelés neked Kedves!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gil!Igérem nem fogom!!! :roll: Remélem ugy lesz!!!! :wink: Pusszantlak Kedves! :)

Denika,Nika,Benszike!!!!!!!!

Köszike a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ja és Denika!Egyik csajszikámmal együtt volt az inszemünk,és neki elsöre sikerült,és ö is ugy volt vele hogy menszis görcsei voltak ,de neki sikerült!!!!!!Nem feladni,mástól is fájhat!!! :wink: Ja és hozzá kell tennem ,neki azt mondta a doki hogy 1 inszemet próbálnak,ha nem sikerül lombik!!!És ma már 10 hetes ikrei lesznek!!!!!!!!!! :)

Jucikáéknak nadon örülök!!!!!!!!!!!!!!Továbbra is drukk nekik!!! :)

Na megyek,zuzu meg össze szedem magam,aztán apa remélem hamar haza ér!!!9 re bent kéne lenni!!!!!! :roll: Majd jövök!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!

Köszi és köszi és küldöm.

Manda! Sszívből sajnálom!

Erika!

Sajnálom és örülök, hogy ma újra belelendülsz, drukkolok!

Denika!

Én még mindíg szorítok!

Elan!

Köszi a híreket. Bár nem ismerem Juciékat, teljesen belefészkelték magukat a gondolataimba, nagyon szorítok a tündér csöppeknek.

Lexi!

Sok ölelés, és jobbulást neked.

Talán ma megjön és holnap Bp. Kezdhetek. Holnap megy valaki a műintézménybe?
estike66

Lexi,
nagyon sajnálom hogy szomorúságodban is ilyen idióta leveleket kapsz...Hihetetlen milyen buta emberek vannak.
Egyébként itt a BMC-ben sokat tanultam a toleranciáról...Sztem amíg nem tudtam mi is ez az egész biztos én is adtam "okos" tanácsokat. MA már az átélt dolgok miatt sokkal ritkábban nyitom kis a számat, mert nem tudhatom ki mit érez.
A beteg gyerekkel kapcsolatban én is azt a véleményt osztom, hogy inkább ne kinek jó az? Soha nem fociszhat, biciklizhet stb stb, vhol önzőség is.
Nekünk is van egy ismerüsünk akiknek olyan betegsége van hoyg 100% a Down kóros gyerek, erre szült még egyet most van 2 elég súlyos Down kóros gyerekük. Ok most szépen foglalkozik velük a nő, na de mi lesz ha ő nem lesz???????
NA mindegy, nem tudok okosat mondani, csak hogy kitartás innen már csak felfelé van út....

Erika sajnálom nagyon és MAndának is ezt üzentem....
Ez augusztus nem volt vmi nagyon sikeres... Talán a szeptember....
madrin

JA én jövőhét kedden megyek kontroll uh-ra,hogy visszajött e az endo és folytatnom kell e a gyógyszert :evil: :evil: :evil: :evil:
madrin

Gabicsibe, Nyunyi: csuriban az ujjam értetek ;) Aztán jelentkezni ám!
elan

Sziasztok!!!

Manda itt is leírom, hogy nagyon sajnálom! :cry:
Erika sajnálom!!!! :cry:

Lányok!
Tegnap felhívott a lány, akivel egy szobában feküdtünk a leszíváskor, vagyis hárman feküdtünk, és kettőnknek nem sikerült, a harmadik lánynak igen (mindhárman blasztót kaptunk vissza).. Szóval felhívott, hogy angyalkák lettek a babái 5 hetesen.. Szóval ez az augusztus.. :evil: :evil: :evil: :evil:

Lexi!
sajnálom, hogy kapsz ilyen bunkesz :evil: :evil: leveleket, én a lombikom után az egyik meddőségis legjobb barátnőmtől!! :!: :evil: kaptam olyan leosztást telefonon, hogy azt hittem lehidalok.. De csak arra gondolj, hogy az ilyen emberekre nem éri meg időt pazarolni, ha ennek vagy a szomszéd topiknak a lakója, akkor meg erősen szégyellje magát!! :evil: Nézd, át nem éljük, amin keresztül mégy, mert ezt csak az érti meg, aki hasonló szituációt átél, de azt mindannyian tudjuk, hogy milyen hosszú időnek tűnik akárcsak egy eredményhirdetést is kivárni, így azt hiszem, hogy a legtöbben nagyon veled érzünk és ismeretlenül is sajnáljuk, ami veletek történt, mert erre nincsenek szavak.. :cry: Úgyhogy küldd el az illetőt a pitsába nyugodtan, aki a levelet írta. :evil: :evil:
torolve_20130114141731

Húúú, Gabicsibe, Nyunyi!!!!!!! Drukkkkkkkkk
torolve_20130114141731

Manda, Erika!
Sajnálom!

Tényleg jöhetne már az a babaeső. Annyira biztam a szeptemberben és eddig még semmi. Ki kezd még mostanában. Elvileg én holnap, de a mensi mano meg sehol, bár most egy kicsit szur a petefészkemnél, kb ugy mint mikor a peteérést szoktam megérezni. Nem tudom mitől lehet. Ja és kb. másfél hete fáj egy kicsit a mellem is.
szóval szerintem nincs sok hátra és kezdhetünk.
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?