A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok! :)

Szépem, katóc, hanyatka hajrááááá :D:D:D

jó, hogy most ennyien pörögtök, így nekem is sokkal gyorsabban megy az idő!!
yamita

Sziasztok!

Ma valahogy nagyon döcögősen megy az internet nálunk. Mindenre órákat kell várnom. :evil:

Beus, hajráááááá! De jó, Te mindjárt kezdessz!! Még az is lehet, hogy találkozunk. :D

Kismamiknak millió +++++++++++++++++++ energia megy!!Készülődőknek szintén!!! :D

Ági, ma mit fogsz nézni kettőkor? :D
katóc

sziasztok -
Katóc - én az alagsorban voltam az előadáson, utána persze feljöttem, de mentem is ki. Barna melíros a hajam, fel volt fogva, zöld gatyában és barna hosszú ujjú felsőben voltam. én akkor már nem néztem körül, mert már nagyon mehetnékem volt...

Arra válaszoljatok, : hogy holnap reggel megyek megint uh-ra , aztán a nyírőbe vérvételre. viszont az uh után lesznek a szurik, így nem lesz állati magas a hormonszint??
szépem

sziasztok!
szépem! A hormonszintedből tájékozódik apánk, hogy hogyan is reagálsz a szurikra és ennek megfelelően csökkenti, növeli vagy stagnálja az adagodat. A lényeg sok folyadék és a hús. Reggel is igyál amikor apánknál kezdel, fontos, hogy a laborba úgy érjél , hogy aznap már ittál ne legyen besűrűsödve a véred.

Hú ez kicsit bonyolult volt, nem ez volt a szándékom.

manoka
manoka71

Szépem, erre sajnos nem tudok válaszolni, nem voltam még ilyen helyzetben. Lehet hogy azt fogja mondani a doki, hogy csak vérvétel után add be a szurit, de az is lehet hogy nem fogja még akkor befolyásolni.

Ági, nem akarok kötözködni, és az örömödet sem akarom elrontani, de nem Te voltál ma az első. :twisted: Bodza és én írtunk majdnem egyszerre még 9 körül. :D :D :D

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!
Ma először találkoztunk Dévai dokival és nekünk nagyon bejött!
Közel 50 percet voltunk bent, mindenféle dolgot kérdezett és mondott el, nagyon kedves volt, sőt ha minden leletünk jó lesz, akkor a novemberi programban is részt tudunk venni. Egyenlőre elrendelt egy csomó alapvizsgálatot és megbeszéltük a haditervet.
Mindent tök másképp fogunk csinálni mint eddig és ez nagyon feldob bennünket. Talán most sikerül….
Szóval köszönöm Nektek (Finch neked külön köszi) hogy őt ajánlottátok.

Szimó
szimó

Szimó szuper!!! :D:D:D
akkor jó leletvadászatot!!!!

griliiiii hol vagy máááá' ?? :D
yamita

Sziasztok lánykák!

Szimó: örülök, hogy szimpatikus volt a doktorbácsi, grat. a nov-i kezdéshez

Beus: jaj, de jó végre Ti is elkezdhetitek, jó sokan leszünk megint benne a sűrűjében

Hanyatka: hajrá szurik, ez lesz az első inszemetek ugye? Csupa jó történt, megjött a mensi és megjön a férjed is és inszem is lesz!!!!

Zel: igazi női autó, nagyon klassz :D Szerintem is ha 4 órát állt a pisike már veszít az "értékéből". Friss, reggeli kell...(ha ezt olvassa valaki-:))
csinálj pár nap múlva, az már +++ lesz!!!!
Apánk mondta, hogy 2 beültetés között 90 napnak kell eltelni, tehát a stimut el lehet kezdeni korábban ha úgy jön ki a ciklus.

Bodza: szerintem szerezz be mindenféle fajta plüssállatkát, sokan vagyunk itt a topicon :D , a plüsscicád ott figyel az ágyam mellett, ha sikert hoz aranyba foglalom-:))
Hogy vagy, testileg/idegileg/türelmileg????????

Szépem: Neked lassan leszívás!!!!! Nekem Vass doki csinálta végig az első stimut, nagyon szimpatikus, rendes volt.

Ági: előkészítetted a mai filmet????

Ha már unjátok a húst, megcsináltam egy új finom receptet:
Krumplibundában sült hús:
lereszelni 2 krumplit a legkisebb reszelőn, hozzátenni 2 tojást, sót, borsot, fokhagymát. Hússzeleteket befűszerezni ízlés szerint, lisztbe és ebbe a krumplis masszába forgatni. Bő olajban kisütni.
Nekem először nem akart ráragadni a krumplis cucc, úgyhogy 2x paníroztam
liszt- krumpli-liszt- krumpli
Elég tömény salátával célszerű tálalni.

Anikó
tatulány

Bodza, én is kaphatnék egy kabalát? :oops: :oops: :oops: Hátha szerencsét hoz. :oops: :oops: :oops:

Bea
beus77

Tali: mivel egyszerre úgysem lesz jó mindenkinek ki kellene már jelölni egy közeli időpontot, aztán 1 hónap múlva megismételni.
Naaaa????
Most péntek vagy szombat? Vagy jövő péntek????

Dokibácsink reggel fél 8-tól este 10 -ig nagyon türelmes és kedves, nemtudom hogyan bírja???

Magamhoz képest (ami nem szokott előfordulni) 2 napot késik a mensim, remélem nem az Utró és a Duphaston miatt. Már a párom is naponta 100-x kérdezi, hogy mi van????? Szörnyű ez az állapot.

Mai babaragik++++++++++++

Anikó
tatulány

Húúú Tatu, ez a husi krumplibundában nem lehet rossssz, sőőőőőt.... Tuti kipróbálom!!! :lol: :lol:

Bea
beus77

Igen nagyon fincsi :oops: és könnyű csinálni, ne ijedj meg, ha nem ragad rá elsőnek a bunda.
De tényleg csak saláta hozzá, nagyon laktató.

Bodza: Téged kinevezünk a fő-fő kabala-szállítónak, még Bababára is gondoltál :oops: :D :oops: :D

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

SZIMÓ!!!!!! NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI!!!!!!!! :D
finch

Tatu, nem csinálsz tesztet??? Annyira kíváncsi vagyok!!! És úúúúúúúúúgy izgulok érted, Bodzáért és Zelért is!!!!

Bea
beus77

Még várnék pár napot, ha kibírom, nem szeretném korán csinálni és pofára esni.

De nagyon biztató ez a 31. nap. Nekem még ilyen nem volt

Anikó
tatulány

Jajj Tatu, jajj tatuuuu :D:D:D:D:D:D:D
Helyes -helyes várj is még szépen türelmesen.. Néha fogdosd meg a tesztet, kis simi neki, aztán dobd is el még :lol:

a most péntek jó nekem a szombat nem.. dolgozom füreden.. :(
yamita

Na sziasztok ismét!

Beus már látom, hogy nem én voltam az első. Közben rájöttem miért láttam úgy. Na mindegy. Megelőztetek! Elismerem! :-)

Ma 2-kor a Csipkerózsikát akartam megnézni, de 5 perc után olyan állmosság tört rám, hogy inkább elvonultam alukálni.

Szépem ha vérvételre küld nem csak az ivás fontos, husit is egyél előtte, egyszer engem nem egyszerüen lecsesztek Ágikával, mert nem ettem reggel husit. Mondtam nekik, hogy reggel 6-kor még nem csúszik, erre még csúnyábban néztek rám.
Ági28

Akkor most péntek vagy jövő péntek??? Vagy tegyük el jövőre??? :D

tegnap már behoztam magammal a tesztet, de haza is vittem és eltettem.

Anikó
tatulány

Nekem a jövő péntek tökéletes!
Ági28

Sziasztok
Ági
Az egész 9 hónapot végig fogod aludni?! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :D :D

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok.

Zel szupi a kocsid.

Ági,Bodza,Tatu,Zel küldöm a mai szállitmányt++++++++++++++++++++++++

Már annyira izgulok értetek.

Nekem meg most 26 napra ma megjött velem még ez sosem fordult elö inkább késni szokott.

Jaj hétfön már én is megyek Apánkhoz ugy izgulok tök jo hogy megit készülödik egy kis csapat akik akcióznak.

Bodza én szeretném ha te találnád ki hogy milyen kabala illik hozzám. :D

Andi
zsembi

Kagyló ha kell átalszom, de azért szakítok rád is időt, jó??
Ági28

Na itt!

Nekem is a jövő péntek a jó!!!

Bodzám!Annyit hallottam ezekről a kabalákról,hogy már én is idepofátlankodok és kérek 1et!!! :wink:
Én a legjobban a sárga csibét (csőrikét)szeretem,majd a macikat,mókusokat :)
Na,lehet válogatni,hogy melyiket kapjam! :wink:

Zsembi!Hétfőn mikor mész???Én is megyek,sztem már 7kor ott leszek :)

Ági!Jó éjt! :wink: :)
hanyatka

Jaj,még 3at kell aludnom és jön Apa :)
Addig a menszim is távozik.... :wink: Vaúúú!

Tatuka!Igen,igen,még tessék várni a teszteléssel!!!
Bodza,Ági,Zel nektek is kitartás és + hozzáállás!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Babaillatot érzek!!!
Puszzzz
hanyatka

Hanyatka köszke, de már felkeltem! :-)
Ági28

Akkor jó reggelt ! :wink: :lol:
hanyatka

Ó köszönöm! :-) Lassan megfő a marhapörim.
Ági28

Sziasztok!

Bodza, tatu, Ági babaragik viszont!! ++++++++++++++++++

Köszike az autóm nevében. ő Morbert, de csak Morcinak van becézve! :lol:

Tatu! nagyon ügyes vagy! Látjátok! itt a jó példa! Más hülyeségéből hogyan kell tanulni!

Ha a hétvégéig nem jön meg akkor dobok még egy tesztet én is. A biztonság kedvéért.

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Ó,Ágika!Hát te nagyon ügyes vagy!Csicsika is,marhapöri is...az igen!
Ú,én meg olyan éhes vagyok!!!
hanyatka

Ági marhapöri az nagyon fincsi.

Hanyatka én csak dél körül megyek ugy mondta Apánk :( te biztos hamarabb végzel pedig jo lenne talizni.

Nekem is jo a jövöhét péntek.

Andi
zsembi

Bocsi Lányok (Yami, Hanyat, Ági, Zel), de nem tudtam visszatérni a skype-ra!! Jó kis délelőtti party volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Babaragik, tüsző- és pocaknövelők, felkészülési energiák küldve.+++++++++++++++++++++++++++++

Drága Beus! Remélem, így lesz (angyalkák)!!!:D Hajrá Nektek!!!!!!!!!!:D Még szép, hogy lesz kabalád!!!!!!!!!!!!:D:D
Köszönjük szépen, hogy így szorítasz nekünk!!!!!!!:D:D:D

Katóc! KÖSZI!!!!:D:D:

Szimó! Drukkolunk nagyon értetek!!:D:D

Igen, én is hiányolom már Grillit!!!!!:D:D
???????

Tatus! Recept szupi!!
Jót nevettem az állatkás mondatodon!! ;-) meg a fő-fő kabalaszállítón is- hihi!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cica teljesíteni fogja a tervet!!!!!!!! Te csak figyelj és vigyázz Magatokra!!!!!!!!
Ma jobb volt, mert a fent említett nőszemélyekkel kezdődött a nap és annyit nevettünk:D:D:D! Köszönöm, hogy érdeklődsz!!

Ágicánk ma Csipkerózsikát játszott élőben!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsembikém! Nem ér már rá az a gyerkőc, siettet, látod!!!? :D :D :D
Rendben, akkor lemegyek alfába- :lol: :lol: :lol: !!

Úgy lenne jó, hogy oda is tudnám adni Nektek!! Ne csak innen sugározza és hozza a sikert!!! 19-én megyünk, ha addig minden rendben lesz!! Ki is jön aznap???

21-e jónak tűnik nekem is!

Hanyatka! Vettem és vedd teljesítettnek a kívánságodat!!! :P :D :lol: :D Cuki vagy a babaillattal!!!!!! :D :D :D :D Köszi a mai szállítmányt!!!!!

Zel! Detto ragik++++++++++++:D:D:D
bodza2005

Mindenki eltűnt :(( :roll: :shock: :roll:
bodza2005

én itt vagyok - illetve most jöttem - Bodza!
mindjárt írok is még!
szépem

ma elég hulla vagyok, valahogy most nagyon megvisel ez a stimu.. :( émelygés, pocakfeszülés, étvágyam nincs, nehézlégzés van szurik után.. hívtam is apánkat, aszonta, h. holnap reggel úgyis megnéz. kissé be is vagyok tojva, nehogy leállítsa, ezért nem akarom őt se ijesztegetni.
ezért is kérdezem, hogy ha előbb UH és utána szuri, "kiakad -e a mérőműszer" a z azt követő hormonvizsgálaton... de lehet hogy úgy lesz, ahogy Beus mondja, hogy csak utána kell szurizni.

nálatok ez hogy volt? többiek? (holnap úgyis kiderül) :)

a husit és a vizet is tolom befele, már amennyit bírok... nem is értem, miért nem találnak ki vmi fehérjetablettát a sok hormonkészítmény mellé, ha akkora szükség van rá...!
szépem

tali-ügy: nekem a mostani péntek lenne jó (ha hétfőre esik a leszívás) avagy egy hónap múlva... szóval nekem most ez elég instabil még.

lesz ma Született feleségek, ne titkoljátok, hogy nézitek! :wink:

holnap jövök majd, mit látott apánk! :)
szépem

Szia Szépem!:D:D

Ne izgulj, szépen, fokozatosan eljutsz a célig!!
Nekem az első Ch. után volt egy kis fulladás, de utána már nem.
Apánk holnap megnyugtat és az is jót tesz majd pszichésen, meglátod!!

Én bevallom, alig várom...;-):D:D

B.
bodza2005

Helló lányok, Pistike figyel ám titeket a háttérből drukkol ezerrel és ezt küldi nektek:
http://kepfeltoltes.hu/view/070911/pke_ ... es.hu_.jpg
beber77

Jaj, de édes!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

köszi, köszi, csak szüljétek neki sorban a csajokat :wink:
beber77

Ez a Pistibaba már egész nagyfiú, milyen éberen figyel. Ti jöttök??? Kellene az élő példa, meg meggyömöszölnénk Pistikét....ha hagyja magát.

Hanyatka: nagyszerű volt az időzítés, mensi el, Apa meg hazaérkezik :D

Szépem: mindig az UH-k után volt a szuribeadás, kb. hasonló időben kell minden nap, vérvételi napon nem mondták különösen, hogy az injekciók befolyásolnák-e,v agyis nem az aznapi befolyásolja, azt nézik, h nincs-e túlstimu.
Fulladást sajnálom, lehet allergiás vagy valamire?

Kezd alakulni a jövő péntek, de így meg Szépem és Beus nem tud jönni :cry: ezért kell többször találkozni!!!

Zsembi: Ti is most kezdtek? má elvesztem a fonalat

Bodza: azt álmodtam, h jövő szerdán mindkettőnknek szép petezsákot/-kat lát Apánk és ott bőgünk a váróban :D :) örömünkben.
Kismamik Ti hogy reagáltatok mikor először megláttátok a csöppséget az UH-on?????? (Beber, Február, Cseka, Bébé)

Álmodjatok szépeket!!!!

jóéjtpuszik :P

Anikó
tatulány

tatu, hova? Csak nagyjából olvastam vissza. Van konkrét időpont? Megyünk ha jó persze, Pisti hagyja magát, férfi... :lol:
beber77

Jövő péntek lesz, ez tuti?
Nem tudom, hogy reagáltam, nem ujjongtam vagy ilyesmi, érdekes módon az akkor volt (ujjongás meg majd kiugrott a szívem) mikor + lett a tesztem. Onnantól kezdve folyton paráztam. Az első UH előtt is, úgyhogy vége volt a nyugalmamnak. A 12 hetes UH-n kezdtem elhinni, hogy tényleg,ott már igazi babaforma. Az Istenhegyin csináltak rólaD-t meg ideadták DVD-n, na az nem semmi érzés. Keze lába mozog, nagy pocak meg minden. És akkor belegondolsz, hogy az ott benned van, hihetetlen. Áh, nem lehet leírni, majd megtudod hamarosan :wink:
beber77

Beber! Benne vagyok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tatu! Válaszoltam a prividre!
Jaj, de nagyon boldog lennék, ha valóra válna az álmod!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Te is álmodj szépeket!!!!
bodza2005

Elküldöm most körmailben az emilcímeket, hogy mindenkinek meglegyen, ami öszegyűlt!

Pusszantás, aludjatok szépen, mert... tudjátok!!! :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Beber: talán alakul a jövő péntek, helyszínt Bodza javasolta, V. kerületben valami Indiai teázó.....bővebb infók Bodzától-:))

Anikó
tatulány

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, INDIÁN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

INDIÁN Teaház, Zöld Teknős barlangja:D :D
1066 Bp, Jókai utca 14.

http://apocalypse.rulez.org/kozos/Te%E1z%F3k

http://www.hotspotter.hu/hu/browse/hots ... barlangja/

http://tea.lap.hu/ all_comments/yes/?no_cache=1
bodza2005

Zöld Teknős Barlangja
Autentikus indián teázó.
2000- féle tea, normál ár.
A teázó budapest "legteásabb" utcájában, a Jókai utcában található az 1001 Éjszaka Teázóval szemben, és különlegessége, hogy alagsorában 6-7 különterem várja a vendégeket (ezek legkisebbike 3-4 fős, a legnagyobbakban 8-10 jóember is elfér). A hely az indiánok világát idézi, nagyon jó hangulatot tud teremteni egy nagy közös teázáshoz.
http://www.zoldteknosbarlangja.hu/
bodza2005

Az első weboldalon a térkép a lényeg, ha valaki nem tudja, merre találja.
bodza2005

Bodza!!!
Hová tűntél?????
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?