A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Itt vannak a képek:

stégen
Kép

szülinapi "torta"

Kép

pocakosan együtt

Kép

mtunde

Lili73,
én is vittem, olyan éhes voltam, hogy 1 métert se tudtam volna menni kaja nélkül!

Györgyi,
köszi a biztatást a kakihoz! Ennek hatására már 2 pelust összekakizott ma! :lol:

Így maradt a garatgyulladás (elmentünk a doki nénihez), kaptunk cebiont meg halixolt.

Kriszta,
szerintem is tedd félre a teszteket, romantika, holdfény, gyertya és ráhangolódás.. :lol: :lol:

Gabi,
nagyon szépek vagytok!! Én is hallottam a szüreti vigadalom promóját, lett is volna kedvem kimenni nagyobb gyerkőccel, de akkor nem volt annyira nagy durranás..

Heni,
mi is szívesen taliznánk, de ez a hét a gyógyulásé! Legközelebb viszont de!!

KépKép
Kép
gyuzso

Lili,
kell számot húzni, csak a második vérvételhez nem kell, szerintem

Tünde,
nagyon szépek vagytok mind a 4en!!! Meeekkora már Bene!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Lányok!!!

Esélyem sincs visszaolvasni, olyan rég' voltam...
:(
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT és sok-sok puszit (+ ajándékot) kívánunk Beni babának !!!

A követkeő talira mi is megyünk ám! :D
Már egész jól lehet Kristóffal is csavarogni. :)

Borsa, Gyuzso Most vettem észre, hogy mi tök közel vagyunk!! Vmelyik nap egy dunaparti séta + egy fagyi???

Veronikusz Örülök, hogy semmi orvosi rémtörténet! :wink:

Gabi Annyira édes Enci a teknősön!! Ja, és gratulálok! :wink: Nászút???

Kriszta Én oliva bogyót ettem zacskó/üveg számra mielőtt (azonnal) terhes lettem!!! :wink: + tuti akkor jön, mikor NEKI jó! ne sürgesd! :D

Zsófi Léna baba első szülinapjáról (is) lemaradtam. Útólag is sok-sok puszi!!!

Emano Mi újsi tejci ügyben???

Tünde Tök jó a táblázat! És milyen hosszú már!!! Kristóf július 13-án született!
Nincs időm visszaolvasni. Hogy vagytok??? Pocakbébi?? Pocakos fotó??
Jaj, most láttam csak: BOLDOG SZÜLINAPOT utólag is Benének!! :P El tudta fújni a gyertyát a tortáján??

Memme És ti jól vagytok? Pocakos fotó??

Melinda még talán kicsi hozzá, de Bene ért valamit a kistesó közeledéséből? Meséltek nekik róla?

Dóri, Cukorfalat Ti sem vagytok minden oldalon! :D :P

Úgy látszik az ilyen picikkel rövidebbek a napok és nem csak nekem...
Borsa, Gyuzsó ti hogy csináljátok???

Jövök, amint tudok!

B.

Kép
vkbrigi

Borsa-Gyuzso!
nem is tudom, hogy írtam-e vagy csak akartam: Nagyon aranyosak a lurkók. Veszélyes lett volna ha elérik egymást???? :lol: :lol: :lol:

Gabi!
aranyosak a képek. Ezért biztos jó volt kimozdulni!

Tünde!
nagyon nagy fiú Bene :D és hogy tetszett neki a szikrázó torta :D ezt én is eltanulom. Nagyon szépek vagytok így 4-esben. Formás kis pocid van. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

gyuzso,
nekem a doki mondta, hogy soron kívül menjek, nem kell szám (de már akkor gondolkodtam, hogyan fogom megvalósítani, hogy villogó szempárok között odafurakodok...)

KépKép
lili73

Tünde Ez most érdekes véletlen volt (vagy "mifene"). Ezért vagyok én boszi. :D Csomószor megtörténik, hogy gondolok valakire és megcsörren a telefon... erre most ez is... Minden vágyam így váljon valóra! :D
Jó nagy és szép pocid van!! Bene + nagggyooon édes!!!

Kép
vkbrigi

TÜnde

Jaj de szépek vagytok! HAtalmas nagyfiú!!!!! Óriásit nőtt és nem is úgy néz ki mint egy két éves. Vagy csak a forók miatt? A pocid is nagyon aranyos!!! :lol:

Lili

Hát én is úgy emlékszem, hogy kell húzni számot. Én tutira húztam. Nagyon béna vagyok az ilyen sorbanállás témában és tutira legyilkolnak, ha nem húzok. Gratula az ikrekhez! :lol: Nem nehezek?? :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Lili!
szeritem a 2.-nál gondolta hogy nem kell. :?
Gratula a két pöttömhöz. :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na szépen vagyunk, hát nem baj, ennyi spontaneitás kell, majd meglátjuk, mit csinálok... :?

györgyi,
egyelőre nem nehezek, bár legutóbb, mikor felfeküdtem, a doki hátrahőkölt, és annyit mondott: magának aztán jó nagy pocakja lesz!
egyelőre én sem tudom elképzelni, hogy a 156 centis termetemhez képest mekkorára tud majd nőni a hasam :roll:

KépKép
lili73

veronikusz,
köszi, a tieid nagyon édesek, olyanok, mint két tojás, a képen legalábbis ikreknek látszanak, biztos a bongyor hajuk miatt

KépKép
lili73

Lili!
és tudni, hogy lányok vagy fiúk? vagy vegyes páros? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak gyorsan:
Tünde: már ideje voltm a fotónak, tényleg oylan ritkán látni Benneteket. Nagyon szépek vagytok, és Bene tényleg nagyobbnak néz ki és nagyon helyes a pocid!

Kriszta: tudom nehéz és sablon, de tényleg félre a hőmérővel és a teszetkkel. Én is míg ráparáztam nem jött össze, már hsg-re voltam bejegyezve, lenyugodtam és össze is jött minden beavatkozás nélkül. És ilyet meg ne halljunk, hogy lemondotok a tesóról. irgumburgum!
Még akartam valamit, csak rohanásban vagyok. Benus alszik, aztán jön a család.

Tavaly ilyenkor azt hittem meghalok, még 15 perc és kibújt a Kistöki! :lol: :lol: :lol:

És mindenkinek köszi a köszöntéseket! Szeretlek Benneteket!
Talira még visszatérünk, Györgyi jövő hét sem lenne jó? Eni? Veronikusz és a többiek? Please dobjunk már össez egy randit!!!!!
Na, lehet este még jövök, de az is lehet hogy csak holnap, viszont kaptok majd képeket!
Zsófi: ez már egyre rosszabb lesz? ! :lol: :lol: Különben szerintem azért van így bennem Benus születése , mert anynira szép és meghitt volt - Szandié teljesen más volt. És ezért is érzem úgy, hogy nekem ezt mégegyszer át kell élnem.
Bocs, ha kicsit sokat érzelgősködök ma........ :oops: :oops:
másra is akartam még írni, de most mennem kell.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Lili!
igen :D folyton ezt kérdezi mindenki: "ikrek???" pedig csak a hajuk egyforma. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Csak gyorsan vagyok,megyünk nemsokára fogorvoshoz :?

Mikoltnak boldog hófordulót

Vkbrigi:Tejcsi most megint akadozik 2 napja :cry: :cry: és nem tudom mit csináljak,pedig nagyon sokat iszok...

Lili73:Gratulálok a két csöppséghez
Sorszámot kell húzni, de csak az elsőhöz ill. ha jól emlékszem a másodikhoz is csaak akkor már soron kívül kell bemenni!Valami ilyesmire emlékszem(de rég volt :oops: )
Ki az orvosod?

emano/Andi
KépKép
emano

Most olvasom, hogy 16.12-kor született Beni! Így hát sok-sok boldogságot kívánok a most 1 éves Benének!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Jaj már, milyen ez a babanetes óra.... pedig most van 16.12. !! :o

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok Lányok!

Hát megvolt a költözés...látom senki nem hiányolt :(

Jó nagy forgalom volt itt pár nao alatt csak úgy nagyjából tudtamátolvasni...

Hát Vali!
Komolyan ez már a pofátlanság netovábbja...

Képzeld Dani is már elalszik egyedűl :D
Mostmár napközben is...így jobban is alszik és nekem is egyszerűbb az életem :lol:
Már nagyon virgonc, egész nap pörög-forog és mindíg van valami a szájában... :D

Veronikusz!

Orsinak mostanra jöttek ki a hátsó fogacskái...2,5 hónapig tartott, addig szinte minden éjszaka felébredt...

emano!
Kitartás a tejcsi miatt...eddig is ügyes voltál, már 4 hónapos Balázs és nagyon szép :D
Tápszert is kap kiegészítésnek???? Vagy csak tejecskét?????
Ha megeszi a barackot akkor azt nyugodtan lehet adni, nem?????

Képzeljétek Dani múlthéten kedden kakilt...szombaton már nagyon nyűgi volt és akkor villant be, hogy nem is kakilt azóta...
Na, jött a glicerinkúp és az meg is hozta a hatását.
Azóta már kakilt megint, de ha megint nem kakil akkor nem lehet neki valami mást adni, hogy ne kelljen kúpozni????
A kamillateát nem issza meg :?

Na megyek pakolni...még sok a doboz...

Szép napot mindenkinek

Ja és persze BENEDEKNEK nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

veronikusz,
egy lány-egy fiú, de még nem 100%

emano,
Sándor Gyula a dokim

KépKép
lili73

Lili!
Úgy legyen! :D Ezt a mákot. :D Nagyon ügyik vagytok. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa

Helló! Költözés. Fúj. én lemaradtam bocsi, mert annyira gyorsan kell mindig átolvasni meg válaszolni. :roll: Szerintem a kaki miatt ne aggódj, ha nincs felpuffadva. Jázmin egyszer 9 napig nem kakilt, de akkor sem volt semmi baja, általában pedig egy héten egyszer, vasárnap vagy hétfőn. :lol: :lol: A dokim azt mondja, hogy ez anyatejes babáknál gyakori és ha nem fáj neki, vagy nem puffadt, akkor nincs baj. Ha úgy látod hogy szenved tőle, nyűgös akkor kell közbeavatkozni. Én kúpot sosem adtam. Jázminnál egyszer-kétszer lázmérőztem és szépen ki is jött neki. De tényleg nem volt probléma. Szóval ebben a kaki témában otthon vagyok. :lol:

Kép
gyorgyi33

Halihó,

most nem tudok írni, (olvasni se igen), csak beugrottam, BOLDOG SZÜLINAPOT BENINEK!

Kép

Kép

Kép
memme

Gyögyi Krisófnál is vasánap a kakinap! :D
Jó, hogy írtad, mert én is mindíg aggódom... Bár tudom, hogy nem gáz ha őt nem bántja, mégis...

Cukipofa próbálkozz ánizsmaggal! :wink:
Még mindíg jó ötlet! Főzheted erősebbre is és u.a. tudja, mint a kamilla! + én vegyítem a kettőt, úgy egész jó íze van!

Kép
vkbrigi

Hali!

Cukipofa, ebben a nyárban nehéz volt követni, ki utazik, ki költözik, de üdv újra itt :)

Igen, a pocakom szép nagy, és Bene szerintem is nagyobbnak néz ki 2 évesnél. Persze viselkedése, beszéde nem, de nem is kell.

Ez a tüzijáték annyira bejött, hogy az itthoni tortáján is majd az lesz. A gyertyát úgysem tudja elfújni, regalább nem macerálja a család, hogy hogyan kell elfújni, stb. :)

mtunde

Gabi

Egyenlőre nem tervezünk kistesót Dorcsinak, mert vissza szeretnék menni dolgozni egy kicsit.
Szeretem a munkámat és már nagyon hiányzik!!
Képeket is teszek majd fel csak még kicsinyíteni kell őket.

Kép
tikó

Kép Kép

Kép
tikó

Tikó!
annyira helyes kislány. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jól van, naaa :lol: , én csak kíváncsi voltam, hogy egyáltalán van-e piteérésem, de nem vesttem már két hónapja semmit, és a hőmérődzést is abbahagytam. De ez már (megint) a 10. hónap, és sehol semmi. :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Tujó!
Nagyon szép Dorcsi.

Tünde! Szép poci!

Kép
Kép
kriszta36

Tikó! Bocs, én miket írok... :oops: Hát persze, hogy TIKÓ!!!

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
én is csatlakozom a lányokhoz. :D Az ismerőseim közül két olyan házaspár is van ahol jön a baba 1 ill. 1,5 próbálkozás után. Akkor fog összejönni, mikor nem is gondolsz rá. :D Csak bujkáljatok! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cukipofa
Hát én mindent megteszek tejcsi ügybe, de ma kellett tápszert adnom :cry:
Amúgy csak tejcsit kapott igaz cumis üvegből, mert így legalább rendesen evett!!!!!!
2 napja megint alig van tejci :cry: :cry: :cry:
Gyümölcsöt azóta kap, mióta a doktornéni azt mondta, hogy adjak neki
Hogy csinálod, hogy Dani egyedűl alszik el????

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta!
SZóval csak lazán, relax... az hogy 10 hónapja,azzal ne foglalkozz most.Mert ezzel stresszeled magad. (én is alig győzöm kivárni ezt a félévet is amit kell, de szerintem nem lesz annyi....már januárban startolni fogunk :D )Tudom,mondani könnyű. De tényleg, hidd el 1ercsak -amikor a legkevésbé számítasz rá-összejön. :wink:
SZ :wink: SZóval kitartás!hamarosan lesz öcsike vagy hugica. VAgy mindkettő!!! :D
Vendég

még írtam hozzá az hova tűnt???hülye babanet :x
Vendég

na kezdem előlről.....

Tikó! nagyon aranyos Dorina :D és mivel foglalkozol? hány éves vagy? és mennyi korkülönbséget szeretnétek a tesók között?
bocs a sok kérdésért...

Tünde! Irigykedem a pocakodra... :oops:nagyon szépek vagytok (én most lennék 26-27 hetes :cry: ) de remélem mielőbb újra jön hozzánk angyalka!! :D :D

Lili73! Üdv és gratulálok az ikrekhez!!! Sorszámot 1ör húzni kell, sztem menjél 7 vagy 1/4 8ra. Leveszik az első adagot. Ezután idd meg a tejet,zsömlét. 1óra múlva mész, húzzál sorszámot DE ne várj, hanem bemész rögtön! Sajnos én nemrég voltam ugyhogy tudom...
Vendég

emano!
Hát elösször is kellett az ELHATÁROZÁS :D
Orsit a mai napig altatni kell és ez nagyon leszívott már régebben is...már nagyon megbántam, hogy nem voltunk elég következetesek.
Miután ez megvolt jött az első nap. Este fürcsi, félhomályban szopi és letettem a kiságyba (persze ehez szerencsés ha már fáradt). Sírt kb. 5 percig eszetlenűl aztán elaludt. Másnap még sírt egyszer-kétszer azóta nem sír...és azóta sokkal jobban alszik. Reggel 8kor kezdődik a napunk, délelött alszik egyszer másfél órát aztán ébren van két szopi között és a következő szopi után alszik 2-3 órát és még késő délután egy kicsit. Így fél 9kor este már alszik.

Végülis ennyi...amit már Borsának is írtam ha elkezdi Emmát átszoktatni az egyedűl alvásra akkor minél hamarabb kell, mert nagyobb korban már nehezebb. És persze nagyon fontos a következetesség.

Balázs, hogy alszik??????

Szép estét!

Kép

Kép
cukipofa

10 körül fürdés, evés,aztán elringatjuk ölbe :shock: (fáj is a hátam) és alszik!általába 1x van fenn, de valamelyik nap fél6ig aludt!!
ÁM ha éjszaka szopizik, akkor elalszik a cicin :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Altatás: nálunk csak most lettek gondok, korábban nem :( Most viszont hátsimi, ének, dúdolás, stb... Őrület.... És nem tudok mit csinálni, mert már kijön a szobából!!!

Jogi továbbképzésem eredményét megosztom veletek. Ki tudja, mikor lesz rá szükségetek: szóval a szabadságot úgy kell számolni esetemben, ahogy én tettem. (amúgy a gyed első évében is jár szabi, meg előtte a tgyás idején, nekem meg előtte 6 hónap táppénz volt, az is jár most) A béremet emelni kell, mintha végig dolgoztam volna, és járnka a pótlékaim is. Erről álmodni sem mertem volna, nem is számoltam vele, erre most utánanéztem. Most aztán jöhet a levél és az égő pofám, hogy követelem, ami jár :roll:
Ez csak azért gáz, mert szakdolimat ezek után nem fogom a munkahelyemen írni :evil: Elég gáz lenne oda bejárni heti 1 nap, nem? Persze ennek még utánanézek.

mtunde

Emano ha éjszaka szoptatsz, akkor nappal miért nem????
Őszintén bevallom, először nem hittem el Ritának, hogy én kb. fele annyit tudok fejni, mint Kristóf szopizni!! És ez így igaz!!!
Végre van bőven tejci, de bizony vannak maratoni szopis napok, amikor akár óránként is szopizik és másnap kb. duplája a mennyiség! És volt egy olyan ötletem, hogy kipróbáltam, hogy két szopi között fejtem is! Én 40-50grammnál nem tudok többet, Kristóf viszont 80-100 grammokat eszik!!!

És Ő is egy mukk nélkül, egyedül alszik el az ágyában, bár én is megharcoltam vele! Tényleg 3-4 nap az egész, úgy hogy én alig hagytam sírni. Bementem, felvettem, megnyugtattam, kapott pár korty teát és visszatettem. Nagyon hamar levágta, miről van szó! Erre mondom én, hogy nem hülye, csak kicsi. :P és ha megteheti... miért ne??!
Na jó, nappal a babakocsiban Kristófot is tologatni kell egy kicsit... :D :D

Kép
vkbrigi

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok! Köszönjük szépen mindenkinek a drukkokat, mondtam Anyukámnak, és azt mondja hogy jobban van! Már egy kezelésen túl van, és holnap kapja a következő adagot! :oops: Puszi nektek!

És jól esett, hogy így örültök nekem :wink: , ezen a héten leszek, de nem tudom, aztán hogyan tovább, ha tudok jövök. :oops: Most már mindent megcsináltam, még mosogattam is, de a változatosság kedvéért most a kezem van szétszakadva, így nagyon fáj :cry: , de mától van rá krémem!! :lol:

BENEDEKNEK NAGYON, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép
Heni, hogy telt a nap? Mit kapott az ünnepelt? Mesélj!!!
Mi is szivesen találkozunk veletek!

Gabi,
Hogy vagy?
Gratulálok az esküvőhöz! És nagyon, nagyon sok boldogságot kívánok! És kívánom tiszta szívedből, hogy teljesüljenek közös vágyaitok mihamarabb!!!
Nagyon jól néztek ki a képken!!!

Memme,
De édes lehet Melinda, ahogy énekel!
Miért nem tudsz írni?
Remélem jól vagy!

Borsa,
Nagyon aranyos vagy.
És majd keresek képeket, de már el is felejtettük a nyaralást.

Valentina,

Hogy vagytok?
Fogak?
Nekünk már 6 fogacskánk van, és idáig a dentinox gél és az Osanit (heomos bogyó, Masni tanácsára  ) segítet, de most már a 7 foggal nagyon szenvedünk és már kapott igaz hogy csak egyszer de kapott, panadolt is.

Veronikusz,
Csak csodálni tudlak továbbra is, hogy így egyedül ilyen jól boldogulsz!!!! Remélem a ma éjszakátok jobb lesz!!!

Zsófi,
Hogy vagytok?
Most már jó lenne valamikor talizni!!!

Kriszta,
Ilyet ne is halljunk!!!
Nagyon drukkolunk! És én nem is kérdezlek, csak figyelek, és nagyon nagyon drukkolok, hogy mielőbb észrevegyem a másik vonalzót! :wink:

Lili,
De jó! Szia! Pont mostanában gondoltam rá, hogy nincsenek itt ikrek (kivéve Veronikuszékat :wink: ) és jó lenne, az Ő fejlődésükről is hallani! És láss csodát beköszönsz! Légy üdvözölve! És nagyon gratulálunk! Ki az orvosod? Na erre közben megjött a válasz! :wink: És ugyanaz a dokink! :lol: (Bár a beszólásból sejtettem, vagyis rá tippeltem) :wink:

Amikor mi voltunk, akkor is kellett sorszám az elején kell, aztán meg mondják, hogy mikor menj be!
Kérünk képet!

Györgyi,
Neked is köszi mindent! :lol:
Hogy hogy bölcsi? Miért már visszamész vagy mentél rendesen dolgozni? :twisted:

Tünde,
De örülök, hogy látunk rólatok is képeket!
Nagyon édes a nagyfiad! És hát nagyon csinos vagy a pocakoddal!!!

Emano,
És pihensz is? Idegeskedni pedig tilos! :twisted:

Tikó,
Rég láttunk! Jó hogy jöttél! Nagyon édes a kis hölgy!

Lányok,
Barbi, Masni? Hol vannak???

Na elküldöm, mert aztán még elszáll!

Nyugodt éjszakát!!!

ancsaboszi

És akkor íme pár kép a balatoni nyaralásról.
Bocsánat, de 350 kép közül nehéz volt választani! :wink:

Kép Csopakon vacsizom

Kép Apával teljes köztünk az összhang :wink:

Kép Apa szülinapján természetes, hogy csini vagyok!
Kép Anya kedvenc képe, Barbi kedvenc starandján készült

ancsaboszi

Kép Strandolni megyek!

Kép

Kép Itt már elege volt a sok képből Lara babának!

Bocsánat ha sok voltam, de most már megyek aludni!

puszi

ancsaboszi

Ancsa!
fúúúúúú!!!! szuperek a képek. :D :D :D ez a rózsaszín szerkós a sapival, meg az epres ruci!!! Nagyon édes. Mind a hárman nagyon szépek vagytok. Látszik, hogy jól éreztétek magatokat.

Mi múlt éjjel is fent voltunk. De már csak addig, míg Katát áthoztam mellém. :oops:

Szép napot mindenkinek! :D 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lányok!
tud valaki segíteni???
arra keresek megoldást, hogy Szofit (vagy Katát is ha nincs bölcsiben) le tudjam adni 1-2-3 órára. Van hogy egyedül kéne mennem intézni pár dolgot és már nem olyan kis "autós-hordozóban öcsörgős"mint volt. Neki most már aktívan kell felfedeznie a világot. Így múlt szombaton se tudtam bevásárolni rendesen, mert a zöldséges pultig már el se jutottam. (férejem dolgozott, Kata a nagyszülöknél). Azt hittem menni fog, de a végén már ott ült a karomban és így toltam a bazi nagy bevásárlókocsit. Szóval durva volt. Mindenki minket nézett, mert rikoltozott és visítozott. :oops: Nagyszülőkre nem tudom mindig hagyni .... Valahogy a kettőt nem akarják elvállalni egyszerre. :oops: gondolom ha Katára is és Szofira is kéne vigyázni akkor baby-sitter kellene, ha meg csak Szofira akkor meg valami megörző is jó lenne. Kinek van jó baby-sittere??? Azt se tudom, hogy mennyi egy b-sitter. :oops: vagy hogy van-e ilyen megőrző. :oops: jöhet a lenti mail-címemre is ha gondoljátok! előre is nagyon köszi. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsi. Még valami. :oops:
Tud valaki valamit Kiscsillagról????? :oops: :oops: :oops: már a blogja se működik.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ancsa: Mi nagyon szenvedünk a fogacskánkal,amit a Tünde is javasolt és te is az a dentinox és még nem probáltuk ki,de ma sort kerítünk rá.

Tegnap voltunk a szokásos orvosi nyavaján és ki volt akadva a doki, hogy milyen mozgékony a Viktor :?
Mint ha én szabályoznám, hogy mennyit mozogjon a gyerek. Majdnem hogy lehordot ezért.
hétvégén kapom vissza a gépet és teszek fel képet nektek.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

Nappal is szoktam szoptati,mint pl. tegnap is!DE addig szopizik amíg ömlik a szájába utána pedig nem hajlandó enni!!!!Üvölt, sír,ha a cicihez közelítek!!! :cry: :cry: Tegnap egész nap ezt játszottuk és nem lakott jól!!!!!Ezért szoktam inkább lefejni!!!!!!!
Amúgy akkor lakik jól ciciből, amikor annyira tele van, hogy már szét durran :shock:!Na ez nagyon-nagyon ritkán van!!!!Főleg 2 napja csak szenvedek megint,mert alig van tejem és nem tudok mit csinálni!!!!!
Eszek,iszok eleget,amennyit bírok!Pihenni is pihenek, de az nem olyan könnyű,mert ebédet kell csinálni,meg ezt meg azt,anyósomék meg semmit sem segítenek!Idegeskedni,na azt szoktam!!!!
Na de nem akarok panaszkodni!!!! :? :(

emano/Andi
KépKép
emano

úgyhogy el vagyok nagyon keseredve!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tegnap nem voltunk mert alvás ismét 0 ettől tiszta nyügi volt... kezdek kicsit besokalni....

Brigi!
Ti Dunakeszi melyik részén laktok? Mi alagliget 2. lakóparkban.

Emma mivel babakocsiban sem alszik itt a környéken szoktam sétálni vele hordozókendőben. Babakocsiban megőrül mert nem lát ki. A plüss kütyük kb 5 percig kötik le...
Hát igen kicsit macerás a kisasszony de csak túl lezünk egyszer ezen...

Ancsa!
Nagyon jók a képek.

Gyuzsó!
Ezek szerint össze kell majd hozni egy nagy családi banzájt nehogy István ne ismerje meg a menyét :D

Veronikusz!
Én mindig korán akartam szülni, mert én késői gyerek vagyok és ismerem a hátrányait...
Én is babysitterkedtem 1 gyerek 1000/óra 2 gyerek 1500/óra átlagban ennyi a tarifa.

Emano!
Azóta kevesebb a tejed mióta mást is adsz Balinak?
Nekem amikor kevesebb lett a tejem maratoni gyakori szopikkal jött vissza. Ja és töménytelen mennyiségű vizet ittam meg.

Bocsátat akit kihagytam de a kisasszony most sem alszik így rohannom kell.

Nagyon jó az összes kép kérünk még.

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
nem azóta kevesebb!
mi most3 óránként szopizunk, lehet,hogy sűrübben kéne??Bár 2-3 órákat alszik :shock: :shock:
Inni én is sokat iszok :shock: :shock:

Ancsa jók a képek!!! :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?