A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

((((((((((((((((((((Snufi))))))))))))))))))))))))))!

babaimádó
Kép
babaimado

Uuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Nemrég értem haza.

Ne tévesszen meg senkit, bekapcsolva maradt a gépem. ...csak hogy egész nap tudjon vírusokat küldözgetni! :wink:

Alvás.

Kép
zölddisznó

Jóóó reggelt!

Zöldi Uff vagy Off? :wink:

KAta, Baba, Szilva babaragacs!.

Várom már a hétvégi gruppentesztet.

Kati csütörtökön megy párod?

Mindnekinek puszi
Vendég

Boniko drága!

Köszi szépen, hogy gondoltál rám, igazán jól esett! :lol: Nekem a sorrend is megfelel, türelmes vagyok.... :lol:

Szilcsinek nagyon-nagyon szorítok! Remélem minden rendben lesz velük és a baba még nem akar megszületni!
Vendég

Grönland, nincs sorrend, ez agy gyönyörűséges csoportkép! sosem tudhatjuk, melyik zebra unja meg a beállítást...... :lol: :wink:
Vendég

no megyek dogozni....
Vendég

jó reggelt!

négy órát aludtam. hogy élem túl a napot? :roll:

kati
katica30

Boni!

Úgy meg még jobb, mert mindig lesz meglepi! :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Hát azt hiszem búcsuzni jöttem!!!! Tudom nem erre számítottatok, de én sem......
Miközben írom a sorokat nektek potyognak a könnyeim.
Tegnap olyan szinten kaptunk rossz hírt, hogy nekem még emésztenem kell és fel kell fognom a dolgokat!

Néha azért benézek hozzátok!!

Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok!

Puszilok és ölelek mindenkit!

Kata
kata05

KAtáááááááááááááááááááááám! ne ! ez nem lehet! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

sziasztok.

masfajata tesztem ful negativ,ugyhoggy a regi teszt egyszeruen szar.

snufi,gyogypuszikat kuldok.(nincs puszis smiley :? ):-*

kata nagyon sajnalom,esetleg egy mondatban hogy milyen rosz hirt kaptatok?a parod eredmenye?ha nem akarod ne mond el.
(((((((kata))))))))))

boni koszike a zebramat,elteszem majd joljon ez meg:)

Kép
monyo83

Kata!!!
:shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
szilbee

Testvérkém :cry:

kispiskóta

Jó reggelt!

Boni:édesek a zebrák,és én is köszönöm,hogy gondoltál rám is.

((((((((Kata))))))))))? :cry:

Snufi:jobbulást,pihenj,tea,vitaminok!
vedresandi

Sziasztok!

boni: nagyon szép csoportkép :lol: :lol: :lol: Köszönjük!!! Nagyon tetszem magamnak :lol:

snufi: feküdj amennyit csak tudsz, sok-sok tea és c-vitamin.

kata: :cry: Nem szabad búcsúznod! :cry:

A gruppentesztelést én is kihagyom, elkezdtem barnázgatni :? Részbe jó, részben nem. Rossz, mert ez a hónap sem sikerült. Viszont jó is egyben, mert pénteken megyek harmadik napi hormonvizsgálatra, elkezdődök az inszem.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drága Kata!!!Ne sírj!!!!!!!Ez csak egy dolgot jelenthet, amit írsz, de még arra is vannak megoldások, ha másfélék is....
Nem akarunk faggatni, der ha könnyebb lesz a lelkednek, mond el, mi a baj, hátha tud valaki segíteni..Kérlek!Ne tűnj el! Mi nagyon szeretünk! Puszillak!!!

babaimádó
Kép
babaimado

boniko: neked is sok-sok tea és c-vitamin !!! És este takarózzatok be :lol: :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

KATA!!!!!!! Ne tűnj el, kérlek... :( Egyetértek Babimmal, biztos, hogy van megoldás a számotokra! Bár gondolom, még emészteni kell a dolgot...De aztán nagyon várunk vissza!!! (Írok privit...)

Betegek! Jobbulást!

Szilva: :( Sebaj, akkor inszemes bébid lesz még az idén :wink:

Monyo: hülye teszt :evil:

Kati: 4 óra alvás? Az Neked szerintem kevés :lol: Nálatok most mi a szitu? Indul a lombik? Vagy inszem? Párodnak drukk mára!

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: jó az aláírásod :D tecc

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Kata!
Ha a párod eredménye lett rossz,arra biztosan van megoldás!!!!!!
Sajnálom hogy ennyire szomorú vagy! :(

Bonika!
Köszönöm szépen én is a zebrát! :D Nagyon kedves tőled!Akkor most drukk az inszemhez! :wink:

Szilcsi!
Nagyon sokszor eszembe jutsz!Remélem hogy minden rendben van,és lesz is!Puszillak!!!

Csajok!Valaki aki jártas a szolárium használatában!Tudna nekem válaszolni arra hogy csak két naponta lehet menni????
Hétvégére kéne hogy legyen valami színem! :?

Kép
Kép
ancsa81

ancsa, attól függ, mennyire vagy fehér bőrű

de érdemes szünetet tartani legalább egy napot. de esetleg az időt növeld, előtte kérj tanácsot az alkalmazottól. ő járatosabb benne!

Jó barnulást!
Vendég

Ancsa:célszerű kihagyni napokat, de a Loreálnak (mert megérdemeljük) van egy nagyon jó barnító krémje, amit minden nap használhatsz, és nagyon jó.Azt hiszem 1500-1600 forint körül lehet az ára. Én a Rossmannben vagy a DM-ben láttam.Én a normál/világos bőrre valót vettem.
vedresandi

Ancsa! Én óvnálak a gyakori szolizástól. A szolárium lehet hasznos (pl. arcbőr problémáira a kozmetikus is ajánlja), de a túlzásba vitt sdzoláriumozás igenis káros. Andi ötlete jó, önbarnító krémet használj inkább, bár én az még sosem próbáltam, de azt mondják jó...

babaimádó
Kép
babaimado

Ja,azt elfelejtettem mondani,ha szépen egyenletesen kened, nem leszel tőle se sárga,se foltos.Nekem bevált.
vedresandi

Sziasztok,

áááááááááá :( látom nem lesz a nagy tesztelésből semmi :(

Kata, azért ha van valami írj és várunk vissza. (((((Kata)))))

K.

KépKép
Kép
csikken

KATAAAAAAAAAA :!: A REMÉNY HAL MEG UTÓLJÁRA :!: :!: :!:

ÉS TE , OTT MÉG NEM TARTASZ :D
surmi
kockasfulunyul

Ancsa: szerintem hétvégére nem fogsz tudni egy kis színt összeszedni szoli által, hacsak nem mész mindennap, jó hosszú időre.
Az önbarnítóból jó a Nivea is, nekem van külön önbarnítós testápolóm és arcbarnítóm is. Ha mindennap kenem magam, akkor 2-3 nap alatt elég szép színem lesz. Anno az esküvőm elptt sem szoliztam, hanem önbarnítóval kentem az arcom-nyakam-dekoltázsom-karjaim, és nagyon jó színem volt.

SzezsoKép
KépKép
szezso

én is ilyen önbarnítóval kentem magam eski előtt :lol:
Vendég

Snufi, jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

MI VAN SZILCSIVEL :?: TUD VALKI VALAMIT :?:
surmi
kockasfulunyul

Sziasztok!

Nem vok jobban, sőt! A mai napot még le kell dolgoznom (most raktam le a kislányt aludni). A délelőtt volt a húzósabb, fél 6ig akár fél lábon is, de kibírom. Holnaptól viszont nem dolgozom, fekszem majd egész nap! (most is ledőlök, azt hiszem)

(((((((((((((((((((Kata))))))))))))))))))))))))) Mindnere van megoldás, hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szilcsi?

Este jövök.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Szilcsi jobban van szerencsére. Nem nyílt tovább a méhszája és a fájások is abbamaradtak. 3 üveg infúziót kapott (visszatartót).
Ma került fel a terhespatológiára. Hogy meddig fogják bent azt nem tudja!
Holnap megyek be hozzá, ha minden jól megy...

Pusz, és köszi a drukkokat a nevében is! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tesó jobbulást! :lol:

Ceni! köszönjük Szilcsiinfót! :lol:
Vendég

Sziasztok,

Cenikő, köszönjük az infót. Drukkolok Szilcsinek, hogy minden rendben legyen!

Cs.

KépKép
Kép
csikken

Snufi: Kép jobbulást!

Ceni:köszi a Szilcsi infot, drukk, meg puszi, meg minden, ha beszélsz vele, és kitartás.
vedresandi

SZILCSI vetted a ++++++++ :D :) :lol: :P kisugárzásunkat :!:

Ügyes vagy, csak igy tovább :D :!: De CSAK A WC-ig :wink:
surmi
kockasfulunyul

ceni: köszönjük az infót szilcsiről. Ha mégy be hozzá, akkor addj egy nap cuppanóst neki és egy nagy-nagy ölelést is a nevünkben!!!

Szilvi

szilvaqueen

Végre valami jó hír is! :D 8)
szilbee

Ceni! Köszi az infót és ha mész hozzá, akkor mond neki, hogy ne legyen elkeseredve, csak pozitív gondolatok és hogy sokat gondolunk ré, és öleljük, és pusziljuk..és..és..és

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szilva! Ezek szerint neked is azt mondta közös dokink, hogy a barnázgatástól kell számolni a napokat? Én eddig mindíg onnan számoltam, amikor rendesen megjött. Múlt pénteken voltam 21. napin, a progeszteronszintem jó (16.4) . Pedig én arra gyanakodtam a barnázás miatt. Most következik nekem is a 3. napi, majd ha az is jó lesz, összeférhetetlenségi teszt. Valakinek volt már ilyen? Erről még nem sokat hallottam.
zsebi_baba

zsebi: én is mindig azt számoltam első napnak amikor megjött. Most viszont a pötyiket is bele kell számolni. Nekem is 16,0 lett a progim 21. napon, a múltkor elírtam (katának írtam, hogy 13 volt). Az összeférhetetlenségi teszt valószínűleg olyan, hogy megnézik, hogy meddig életképesek benned a katonák, vagy hogy a hüvelyváladékod nem-e pusztítja el őket. Én erre tudok gondolni. De hátha más jobban tudja. :oops:

Szilvi

szilvaqueen

Amennyiben a pár egyik tagjánál sem találnak rendellenességet, ún. postcoitális teszt elvégzésére kerül sor. A nemi aktust követő 6-12 órán belül mintát vesznek a női méhnyaknyákból. Ha ebben nem található élő, mozgó spermium, akkor a méhnyak területén lévő fertőzés, vagy immunológiai összeférhetetlenség gyanúja merül fel. Utóbbi azt jelenti, hogy a női immunrendszer védekezik az általa károsnak ítélt spermiumokkal szemben és elpusztítja azokat.
Vendég

Én sok emberrel összeférhetetlen vagyok,de még nem tesztelt senki :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

boni: szebben már meg sem lehetett volna fogalmazni, mint ahogy te tetted :lol:

andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Dr. Boni,köszönjöm a kimerítő választ :wink:
vedresandi

csajok dr. Boni megmondja! :wink:
Vendég

babaimádó
Kép
babaimado

BArátém, hát nem nézed ki belőlem? :wink:
Vendég

:)

babaimádó
Kép
babaimado

:lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?