Moni!!
Annyira azért nem dícsérem a Food-ot, mi napi menüt eszünk 595 Ft-osat de soxor ugyanaz a kaja és hús-hússal van..engem ez zavar picit de ezenkívűl van egy csomó variáció.
Én még a Joker nevű kajásokat néztem..
Én is elutaznék vmi fasza helyre de most Ati nagyon sokat dolgozik.
Majd jól bevásárolok magamnak őszre-télre

vmit-vmiért
Zsuzsi!
Csípőszűrésen mozgatta a lábakat a doki, mindenfelé..tekergette..hasra fordította + UH-val is megnézte a forgókat.
Kérdezte, hogy mindkét oldalra fordítja-e a fejét és egyenlő arányban + a lábaival rugdos-e rendesen
Hencsi!
Nálunk már javuló félben van a sírás. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy Bogi éhes amikor sír, márcsak azért is mert nálunk Samu sem eszik extra adagokat hanem ő is kisebb részletekben eszik többször de ez is változó. Ma pl. evett reggel 7-kor, 8.30-kor és 10-kor is de a 10-es az inkább komfortozásról szólt. Aztán evett még 12.30-kor de sztem keveset. Másfél órája alszik.
Szal nyüszikék vannak de egyre kevesebb. Samu is nagyon igényli a testközelséget és nagyon le kell kötni a figyelmét..Kaja után az ölemben van (úgyhogy fel van húzva a lábam) akkor gügyög+nézelődik+mosolyog+kakil (mindig így kakil) így el van fél órát, aztán 20 percet a kiságyában nézi a figurás falat + pihenőszékben is 20 percet elnézelődik..utána már nyüszög. Éhes vagy komfortozni szeretne.
Szombaton egyáltalán nem komfortozott, vasárnap sem, tegnap 2x és ma is 2x eddig.