KNA felesege,
en spec. fraszt kapnek attol a dokitol, aki nem beszelne le valakit, hogy egy egyhonapos gyereknek epret adjon. Az en lanykamnak gyermekkori ekcemaja van/volt, rengeteget kinlodtunk vele. Csak az mondhat olyat, hogy "vagy lesz kiütése vagy nem", akinek meg sose viszketett egy ilyen kiutes. Felnottkent is pokoli dolog, nem pedig egy magatehetetlen, koordinalt mozgasra /vakarodzas
/ es kommunikaciora meg keptelen, csak sirni biro csecsemonel. Nem tudom ugyan, mennyi idos a dokid, de az szamomra nem erv, hogy megtette a sajat gyerekevel is, amit tanacsol. Ugy velem, nem feltetlen pozitiv, ha valaki nem halad a korral es ugyanazt vallja, amit mondjuk 20 eve vallottak, akar gyerekneveles, akar taplalkozastudomany teren. Ezzel nem vitatkozni akartam, csak nem birtam megallni, hogy ne mondjam el az ellenerzeseimet
-Afonya

Kertunk sajna nincs, de ha lenne, biztos figyelnek a viragokra, mert en csak Zyrteccel elem tul a nyarat. Bar tippem szerint nem is lennenek viragok, mivel se idom, se szakertelmem hozzajuk, egy jo nagy fuves elokerttel beerem, bogracsallvannyal, grillsutovel
Azóta persze bátrabban adok neki banánt amióta 2x eszik egy nap szilárdat. Délben gyümi, vacsira pedig zöldségek, lehetõleg olyan ami széklet lazító és még így is keményet kakál, de már "simán" kijön.