A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Örülök a jó hírnek Szilcsivel kapcs.

Aludtam 2 órát, jólesett,de úgy érzem, mintha 8 kg-os lenne a fejem. :evil:
Snufiú bevásárolt nekem a patikában, 5900 Ft. :(

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jobbulást neked Snufilány. pussz

babaimádó
Kép
babaimado

TEsókám! Jobbulást!
Vendég

Sziasztok!
Most annyira önző leszek, amennyire csak lehet! :oops:

Kérdéseim:

1. A Kaáliba mennyibe is kerül egy konzultáció?
2. Ha inszemre kerül a sor, hányszor kell menni? (Ezt azért kérdem, mert nincs itt Kaáli, így utaznunk kellene!)
3. Mit fogadnak el máshonnan?
4. És mennyibe lenne 1 inszem?
5. És van, ahol ingyenes az inszem?

És egyébként is??? :D

Kép
bettike
Eger

BETTIKE

első konzultáció 12000 F

1 inszem 40000ft sajnos

vizsgálatokat elfogadnak máshonnan is, tehát nem kell ott csináltatni.

inszemet is megcsinálják máshol asszem, de nem mindne kórházban(de ezt lehet rosszul tudom)

azt, hogy miből mennyi az sokmindentől függ, egyénfüggő

pl ha nem vagy átjárható, akkor egyből lombik?

ha apa eredménye szar akkor szintén, vagy ICSI

mi csalkádi tanács miatt döntöttünk úgy, hoyg mindent egyhelyen csináltatunk, mert így nem kell futkoznom ideoda. de ez húzós, de nekem ennyit megér!
Vendég

Köszi Boni!

A miből mennyit arra értem, hogy ha mondjuk megvan minden és kezdik az inszemet, akkor UH-ra is oda kell járni, meg vérvételre is? Vagy csak elég az inszem napján hozzájuk menni?

Kép
bettike
Eger

Szerintem igen, ha már egyszer ők csinálják
Vendég

legalábbis az első vérvételre és az ultrahangra. egerben nem csinálnak inszemet?
Vendég

NEM :twisted:

És kb. hány ultrahang?

Kép
bettike
Eger

azt sajna nem tudom, de szerintem egy, amikor megállapítják a terhességet. de nem kötelező szerintem, hiszen bárhova mehetsz. ugyanígy vérvételre is! egerben a kórházba többiek majd megmondják.. vagy esetleg a kaális párok fórumán
Vendég

Köszönöm! :D

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

bettike majd táblába írd be, hogy következő ciklus inszem, closty :lol:
Vendég

Kép

Kép
bettike
Eger

Babim! Írtam pü-t! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike: én meg neked.

Köszi Lányok, igyekszem feküdni, de elég unalmas. Kicsit felkeltem most, aztán megyek vissza, de már fáj a fejem (+ hőemelkedésem van)

Gaby?

Szilva: drukk!!!!

snufi

Láttam! :D

Kép
bettike
Eger

Én már 3 napja beteg vagyopk! és dolgozom! lázam is volt. :cry:
Vendég

Fúúú Tesókám, nem tudom hogy bírod!!!! Én nem bírnám. A mai napot is alig éltem túl. :(

Jó éjt:

snufi

Erős vagyok! jobbulást és Jó ÉJT!
Vendég

Züldikém, mi volt UH-n? voltál? egy pár szó erejéig gyere mán!

Jó éjt!
Vendég

Ó jeee!

Kata! Gyere, segítünk!

Tegnap előbb végeztem, hiszen Dr. House rendelt. Már fél kilencre itthon voltam. És jól elaludtam House-nézés közben, ruhástul, egy joghurtos doboz és egy lerágott almacsutka között. :lol:

UH: 4 15 mm körüli, 2 kisebb, 10 körüli. Még nincs elragadtatva tőlük a dokim (bár én tőle igen :wink: ). Felírt még 2 napi emelt adagot (30.000.- :lol: ), péntek reggel újra UHkukk, aztán meglátjuk. Legkorábban hétfőn punkció.

Szilcsi! De jóóóó! Ügyen légy továbbra is!

Megyek, csobbanok, mert House miatt az is elmaradt :lol:

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

csajok elkezdtem ma barnázgatni. :shock: már avizsgálat után is volt egy kevés, de azt mondták ne aggódjak, mert egy picit lehet megsértette nyálkahártyát. :?: azót a apró pöttyök(még gombostűfej nagyságú sincs) néha voltak, de most reggel egy nagyobb darab . szerintetek ez normális? nem fáj.
Vendég

((((((((((Boni)))))))))nem tudom..

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Szilcsi: örülök a jó híreknek!

Snufi: gyógyulgass!

Boni: szerintem menj táppénzre, ilyenkor szokott az történni, hogy többé-kevésbe meggyógyulsz, aztán 2 hét múlva visszaesel, sokkal rosszabb tünetekkel!
Barnázásról: szerintem normális. Inszem után még véreztem is, aztán abbamaradt...

Coca: nem is olyan rosszak azok a tüszők! Úgyhogy hajrá 30 000 FT! :lol:

Bettike: na, a Kaáliba készültök? De jó!!!

Rólam: megnéztem a köldökvarratomat, nem valami szép, Apa azt mondta, ha így marad, tetetünk bele piercinget :lol: Tegnap voltam babázni 4 hónapos ikercsajokkal :lol: jól elbeszélgettem velük :lol:

Puszi, megyek reggelizni! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.

boni, :shock: dunctom nincs ez mi lehet,szerintem probalj meg par napot pihenni.

szezso,anyut is laparral mutotek es a koldokenel nehezen es csunyan gyogyult a heg,de mostmar eszre se lehet venni,csak egy pici csik latszik.

coca,ezerrel megy a duk+++++

snufi,jobbulast.

szilcsi,tovabra is szoritok.

bettike,lehet hogy ti is inszemre mentek?

babimi,babaragacsokXXXXXXXXXXXXXX

velem:kapar a torkom es hanyingerem van.tegnap almaszedes kozben ereztem hogy fazom,de nem volt mit felhuznom magamra,na itt van meg en is lebetegszem.
pedig ma akartam menni megnezni hogy van a nagyi :?

Kép
monyo83

Monyó, akkor kúrálgasd magad!
Köszi a heges infót, talán nem kell piercing :lol: Mondjuk úgysem szoktam haspólót felvenni, jövő nyárig meg nem terveztem strandolást...Arra talán rendbejön... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

JÓ REGGELT :!:

KEZDŐDIK A SULI :evil: de legalább végre megjött a piri

és így már mehetek hsg-re :)

BONI: mennyi ideig tartott neked, és a vizsgálat alatt mit éreztél :?:
surmi
kockasfulunyul

szezso persze hogy rendbejon.anyunak februarba volt a mutetje.

Kép
monyo83

Táppénz jelenleg nem megy, valamennyire jobban avgyok már.

most ez kis alsótáji dolog foglalkoztat, de mivel nem fáj, biztos ne mvan gáz :?
Vendég

ja surmi

kb 5-10 percig tartott, és nem fájt. utána kezdtem el görcsölni, de ki lehet bírni.
Vendég

Boni: ne aggódj, tuti nincs gáz...Én nemcsak rendesen véreztem, hanem görcsöltem is inszem után. Meg most a műtét után is volt barnázás, szerintem azért, mert átjárhatóságot is néztek a műtét végén. (Ez ua. mint a többi átjárhatósági, csak itt kamerával követik a kontrasztananyag útját).

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso, megnyxugodtam, én is arra gondoltam, ha nem fáj....

vagy lehet a kiskatonák elakadásának okozói távoznak mostan, utána apa beküldi az utánpótlást, oszt elfoglalja/ák a nyertes katona/ák átmeneti otthonát/ukat! :lol:
Vendég

csajok most már rendesen vérzek :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Zöldi:hajrá tüszőcskék!!!+++

Babim:megtripláztam a babaragacsokat+++++

Torokfájósok:jobbulást, teázát,pihenést!!!
vedresandi

hali!

Először is minden betegünknek jobbulást kívánok!!!

coca: én is nagyon szeretem dr. house-t, annyira bunkó, de lehet őt nem szeretni? :lol: :lol: Elaludtam én is rajta, az első öt percet láttam :evil: Elég ritkán jársz felénk :D

bettike: inszem várható nálatok is?

Holnap úgy néz ki, hogy megyek 3. napi vérvételre. Vagyis nem tudom eldönteni, hogy mi legyen. Dokimat fogom hívni, egy kis telefonos segítségre van szükségem. A barnázgatást is bele kell számolnom (ezt már biztos, hogy többször is írtam) a napokba, a 2-3. napon kellene mennem vérvételre. Nos tegnap csak egy icipici, még talán annál is kevesebb pöttyöm volt, ma megint hasonló a helyzet (máskor több szokott lenni) :? :? Most akkor mikor menjek? Szombaton lenne a legideálisabb, de akkor nincs labor :evil: Nagyon határozatlan vagyok, komolyan! :? :oops: :oops: :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

boni: nagyon?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

nem nagyon, de már piros!
Vendég

boni: lehet, hogy nagy takarítás van most nálad odabent, és azért vérzel :?: :D
surmi
kockasfulunyul

boni: lehet, hogy csak tényleg a szervezeted ürül

Szilvi

szilvaqueen

remélem :cry:
Vendég

Sziasztok!
Boni! Köszi a kimerítő tájékoztatást az összeférhetetlenségivel kapcsolatban. :)) Vérzéssel kapcsolatban nem tudod fölhívni a dokit? Legalább megnyugtatna!

Szilva! Én is elkezdtem ma nagyon halványan barnázni, de ha nem erősödik, én ezt a napot csak nem fogom beszámítani, úgyhogy ha minden igaz, hétfőn megyek a 3. napira. Akkor lehet, hogy te is?
zsebi_baba

Boni: nem lehet felhívni a dokkert,hogy megnyugtasson, ez esetleg normális?
vedresandi

zsebi: hát nagyon úgy néz ki, csak nekem jó lenne elkezdeni a 3. napon a gyógyszeres kúrát :? Ezért vagyok határozatlan.

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Eddig pihiztem az ágyban, jobban vok már valamennyivel.

Boni: szerintem is hívd a dokid!

Babim: babaragacsok!!!!!!!!!!!!

Szezso: egy jó piercing nem rossz! :wink:

Coca: hajrá tüszők!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snufi

snufi: tessék továbbra is csak pihenni, néha-néha ránk nézhetsz azért :wink: :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Snufi:az jobb,ha kifekszed magadból a bacikat,és pihensz...örülök,hogy jobban vagy!
vedresandi

Dokim felhívtam, azt mondta, hyog ez elő szokott fordulni, mert azzal a kis hülye kütyüvel felsértik picit a méhnyálkahártyát. no para, ez nem mensi.

megnyugodtam. :lol:

köszi aggódást

húzok dogozni :wink:
Vendég

Hali!

Betegeknek jobbulást! :(
Kép

Szilcsi!!! :D:D

Boni! :(:(
Remélem nincs semmi gáz!! Azért nem árthat ha a dokid megnéz!

Bettike!
A tábliba módosítanád, hogy:
-Bébi: Dávid Andor
-Ciklus: 29
-Gyerekek: Levente Csaba

Rólunk:
Bölcsibe szoktatunk... azért nem vagyok...

Pussssz!
szilbee

Bettike!
... és novemberben leszek 29... ezt is nyugodtan írd be!!!
szilbee

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?