A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Móni: mikor nagyon kivoltam, akkor volt, hogy 3at is leküldtem.
apa kicsit reklamált, hogy hamar fogy a láda, de megmondtam, legközelebb úgy veszem, hogy nem is tud róla, s akkor mi van :?:

Kép
kissmanó

Még van ideje, nem most kell döntenie.
Max még más csajszika is beszáll a szépfiú kegyeiért :wink:

Kép
kissmanó

Hali!

Köszönjük az aggódásokat, puszikat, nagyon jól estek!
38 foknál adtam be a kúpot, majd 4 órával később mégegyet, hogy éjjel ne legyen gond. Jobb lett tőle (bár ugyebár azért van...)
Sajnos most is feltűnően nyüszis és alvós. Doki azt mondta 72 órán át lehet ettől lázas (akkor még 48 hátra van... :cry: )
Úgy látszik az én Macifejűm sem a rá vonatkozó ételadagról, sem a lázmentes kötelező oltásról nem olvasott eleget.

Kindernay: kenguru esprit, brendonos

fotot alvósat idővel küldök

Puszi mindenkinek! ckat:cry:

u.i.: Annee: jó az új járgány, de ennek a cipelésétől nem leszel Cindy Crawford :D
ckat

Csáá!

Úgy látszik, ma ilyen kézbentartós nap van... Panna is csak velem érzi jól magát. Jókat huny rajtam. Olyan édi.

Minden bébi extracuki itt a topikon. :D

Csajok nálunk általános az éjszakai alvás, kb fél 10-től reggel fél 6-ig alszik, akkor kaja, és utána huny még 1-2 órát. Napközben viszont aktívabb, de nem baj. Most csináltunk új képeket, majd teszek fel, ha számítógépen lesznek.

Én 1l laktoherbet iszom, meg mindenféle gyümileveket. Kipróbálom a sört is. Tejben akarok úszni, mert a kiccsaj egyre többet eszik szerencsére.

Brigi: Bocsiii :oops: :oops: Boldog szülinapot neked utóóólag... szégyellem magam. :oops:

17-én megyünk az ortopédiás uh-ra, nem csinálták meg rögtön bakker. Akkora szar az az egész rendelő... wááááá :evil: :x
18-án a régi gyerekdokkerhez, mert az új nem vállalt el, de nem adjuk fel, van újabb lehetőség, az én gyermekorvosom, de szabin van. Remélem, ő elvállal, mert ennél a nőnél nem akarunk maradni.

Ma meg ön a védőnő. Hozzátok jár még?

Kép
zsuzsi**

ön=jön háháháhá :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi - mi lett az acataroddal?

Kép
kissmanó

Manó: nem tom, majd utánanézek :)

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi: milyen kicsi a világ....doktornéni :D Az ortopédián csak egy doki van? bakker, akkor mi is a tatához megyünk ma :? Kiváncsi leszek mit mond.
Panka nagyon ügyi, ilyen sokat alszik éjszaka. Bálint kel még hajnalban, hét elején 2x 9-3-ig aludt, erre most éjszaka 9-1-ig. Mondtam is neki, hogy nana nem visszafelé fejlődünk.... :wink:

Mennem kell, mert ébredezik.
Én meg jól kinapoztam magam. ( kb 30-40 perc volt, de nagyon jól esett)

Megyek magamra csatlakoztatom a gyermekemet.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Nálunk még mindig nagytakarítás van, gyors leszek.
Lábtorna:www.novonordisk.hu/documents/article_page/document/labtorna.asp
www.mimnet.hu/gyogytornasz/Fiziotviln.htm itt még számos más hasznos dologról is olvashattok.

Gurgi és Zsú! Ha esetleg holnap mentek Pólusba szóljatok, mert én is mennék!

Később még jövök.

T.
mtücsi

Ma elég depis hangulatban vagyok, pedig én még nem is panaszkodhatnék, egy páran közületek még többet is bírnak. :(
Ma Balázs is egész nap rajtam lóg, hajnali 5-kor úgy befosott, hogy félórát pelenkáztam, majd nem győztem visszaaltatni. Mire sikerült, apának csörgött az órája, kellett mennie dolgozni... úgyhogy cenikő után szabadon: felmondok
ALUDNI AKAROOOOOK!
Mikor lehet már végre egy éjjelt átaludni???

Nekem sem jött még meg, már csak az hiányozna!

Már ebből a h...lye szemváladékozásból is elegem van. Lennénk már túl az átmosáson, úgyis az lesz belőle. :( De 3 hós koráig csak antibiotikumos szemcsepp óránként. :(

Legalább titeket jó olvasni.

kétfiús anyuka
babdorka

Lehet, hogy ez csúnyán hangzik, de én tuti nem szülök még egy gyereket! Nem lenne hozzá energiám. Minden elismerésem a többgyermekes anyuciknak.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka - óránként :?: ti szegények
nem irígyellek, az tuti

Kép
kissmanó

Köszi lányok, talán alakulok, ma már nem fáj annyira, de még nem is tökéletes :roll: Samu meg nem akar enni :roll: Pár korty és elég :roll: Viszont nem is nyügösködik. nézelődik meg alszik :lol: Bezzeg éjszaka akkor 2óránként ébredt és evett :evil:

Dorka: dehogy nem fogsz te szülni. Én is ezt gondoltam dani után! Vártunk is 10évet, de azután jött 3is :lol:
Na jó néha én is kivagyok és én is szivesen felmondanék, de azért vannak jó napok is :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Dorka - ne mán a fiadat megfosztani egy tesótól, nem tehetsz ilyet, majd átgondolod ezt túl szigorú vagy magadhoz.
pl. nagyon zavart téged a pocidon a csík, meg a pár plussz kiló, meg az esti fürdés (amit ugye milyen szépen, leleményesen megoldottatok), meg még pár dolog. Ne légy most ilyen kategórikus. Hagyj időt, nőjjön picit Balázs, igényelje a társaságot, s akkor jöhet neki a tesó is

Kép
kissmanó

Na most jól elkiabáltam... megjött. :( :( :(
Még valami?

Az ebédemet kb. fél órája melegítem, még mindig hideg. Basszus hány száz óra alatt melegszik fel egy paprikás krumpli???

F*szomkarate! :evil:

kétfiús anyuka
babdorka

Brigikém: ne csak alakulj, gyógyulj meg :wink:

Kép
kissmanó

ujujj, Dorka asszem ma paprikásabb hangulatban vagy mint a krumpli.
nem baj, kell ilyen is, hogy megnyugodj utána

Kép
kissmanó

Zsuzsi! Nincs senki, aki segíthetne? Nekem annak idején, még veszprémben, mindig ott volt Egon keresztanyukája. A házimunkában és Egon dajkálásában is sokat segített.
Egy-egy napra jó lenne valaki neked.

Móni! Akkor most lebarnultál? :D

Monccs! ìrtam privit!

Emma! Neked is! :wink:
molkata

Zsuzsi Dorka akart lenni... :oops: :oops: :oops: :oops: bocsi!!!
molkata

[quote="babdorka"]i írta:babdorkarigy-irigy az összes anyucira :(
Ti hogy csináljátok, hogy ennyit alszik éjszaka??? És azt is, hogy 9-kor alszik el?
Balázs ha esik-ha fúj, 7-7:30-kor úgy elalszik, mint a tök, csinálhatsz vele akármit, nem ébred fel, ez az igazi mély álom (ilyenkor szoktam neki körmöt vágni). Na de emiatt éjfélkor már fent van, és innentől 3 óránként eszik. Már tök kivagyok, szeretném már végre átaludni egyszer az éjszakát. HELP MI PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ Mi a fenét csináljak???

mi lenne, ha 1x-2x te is lefeküdnél vele este 7-8-kor?
szerintem pihizősebb hangulatod lenne

Kép
kissmanó

Kata
Egont megzabálom! Annyira helyes!!!!!!!!!

Dorka
Hallottam már ezt sok embertől (sogornőm 7 évig tartotta magát)....Lehet, hogy 2-3-4-5 év múlva máshogy látod....

Ma szülős nap van. Kicsi kincs bealudt fél11kor - 5 perccel a látogatók előtt - és még mindig szuny!!! Drágaságom... miért nem akkor csinál ilyet, ha ketten vagyunk :?: :?: :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!
:cry: :cry: :cry: qrva vérvétel :cry: :cry: :cry:
Csajok
Ha nem muszáj ne menjetek vérvételre! Majdnem belehaltam :cry:
Lilinek a kis fejét szúrták meg! Na azt a sírást, míg élek nem felejtem el :cry: Anyukám, én meg a gyerek versenyt bőgtünk a folyosón!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi - s megtudtad mi a fársznak ez a macera?
Fejéből vért? Edinának anno a kézfejéből vettek. S asszem max 2 héttel lehetett több mint Lilkó

Kép
kissmanó

Manó, minden nap szinte egyszerre alszom el Balázzsal, pont azért, hogy kihasználjam azt az időt, amíg alszik. Tegnap meccset néztem.... hát nem kellett volna... azon is felhúztam magam.

De legalább jó, hogy vagytok nekem, hogy kiírhattam magamból.

Szivvi, jaj ti szegények! Nem irigyellek titeket! Sok erőt!

kétfiús anyuka
babdorka

Manó
Állítólag a vashiányt nézték, meg mitom én mit :cry: De lehet nem kellett volna engednem...Pisit se tudtam vételezni.
Most alszik a picikém, de néha-néha még felsír :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Emma! Köszike!

Szilvi! Szegény Lilkó :( és szegény te!!! (Egonnak anno a kórházban vettek a fejébööl vért. Ott jobban látszanak a vénák. De akkor még sztem átalusszák.) Ès miért???!!!!

Dorka! Ìrj csak nyugodtan. Bárcsak segíthetnénk.....
molkata

Edinának is vashiányt néztek. a kézfejből.
Grrrr, haragszom a fehérvériakra, mit tettek veletek.... :twisted:
Majd tudósíts az eredményről, oké?

Dorka - hát akkor szerintem most nem túl sok dolog van amit tehetsz, mint türelmes légy, elősorban magaddal szemben, majd Balázsokkal (ugye apuka is Balázs? jól emléxem?). S hidd el, mikor majd telik kissé az idő, jobban fogod bírni.
Olyan szépen írta a párod a tudósításokat a szülésed után, hogy tuti segítő partner minden gondban, búban, bajban.
Ő hogy áll ama 5leted mellé, hogy Balázs egyke maradjon? Vagy csak elfogadja a mostani akaratod?

Kép
kissmanó

Kata - s Egonnak miért kellett vért venni?

Kép
kissmanó

Szivvi basszus, ahogy elolvastam könnybe lábadt a szemem. Szegény kis Lilkóóóóó, a fejéből vettek vért? :shock: Bakker..nagyon nagy puszikát és simit neki!!!!!!!!

Dorka!
Megjött? na bakker..
Nyugi, nekem is voltak (vannak, lesznek) ilyen napjaim. Most lekopogom jó hetünk van (eddig).
Megy a pozitív energia feléd! +++++++

Manó!
Iszom a serem.

Mi lent voltunk 1 órát délelőtt, kicsit nyüszizett aztán elaludt, majd megint felébred nyüszizni majd megint elaludt.. :wink:

Most alszik szokás szerint hason.

Megyek beülök a kádba áztatni magam, utána megmosom a csapzott hajamat. Na az igazi Bekemné ha látnaaa..háhá
torolve_20131003125716

Én meg már minnyán a második sörnek tettem seggrepacsit.
Micsináljak, ha szeressem?

Kép
kissmanó

Kata!!
Egon nagy cukker..hogy mosolyog és jól elkaptátok a képet!
torolve_20131003125716

na, épp most gondoltam, hogy lefényképezem nektek, hogy alszik a kis drágám, orral lefele. erre nem elfordította a kobakot? pedig előtte fél órát úgy volt. :roll:

Kép
kissmanó

Jó is az bár én boros vagyok egyébként..meg rövides is :oops:
Úgy buliznék egyet wazz..egy olyan ereszd el a hajamat típusút. Egy időre elég lenne.
Majd jövőre.
torolve_20131003125716

Képzeljétek, Marci játszik a trapézról lelógó figurákkal. Takarítottam és magyarázásra lettem figyelmes. Rugja a lábaival, ütögeti a kezeivel és magyarázz!!!!!!! És ha leállnak a figurák kezdi előlről!!! Megzabálom!!!!!!!!!!!!!! Ezt ma vettem először észre! Eddig csak úgy feküdt alatta és nézte.

kispiskóta

Aha mindenki iszogat otthon zugban, mi? :lol: Én is alig várom, hogy leteljen absztinencia, májusban, amikor Olaszban voltunk hoztunk egy csomó fincsi borocskát..Apát letiltottam, mondtam ő is csak akkor, amikor én 8)
Egonnak annyira jó a csókos képe!! És Samesz is vagányan hever!
Dorka
Nem tom mit írjak, csak annyit tudok, hogy lesz jobb is! Bele kell törődni, hogy most ez van. Balázsnak az a fontos, hogy ne idegeskedjen a mamája!

KépKép

KépKép
szivvi

Ja én is boros vagyok! Utálom a sört.

kispiskóta

Manó
És asszem a vassal nálatok volt annó probléma, ugye?

KépKép

KépKép
szivvi

Manó
És nekem is küldjél, amit a többieknek! szilvikukacvilnerszerviz.hu

KépKép

KépKép
szivvi

most értünk haza a sétából.. .elég hosszúra sikerült, de gyermekem K.O. :lol:

Kata Egon tünemény tündéri fürdős kis pasi!

na már nem K.O. megyek is majd még jövök

Andrea
Kép
kindernay

Manó, párom nem Balázs, hanem Attila. Azt hiszem, Zsuzsinak Balázs a férje. De abban teljesen igazad van, hogy a legtökéletesebb férj a világon! Mintaférj! És ezt most nem azért írom, mert nagy valószínűséggel olvassa, hanem tényleg így van. Imádom. Nagyon megértő, türelmes. Ha nem is mindig pont úgy vígasztal, ahogy én elképzelem, elvégre férfiból van, minden férfi racionális, nem érzelgős, de foglalkozik velem, és nekem már ez is nagyon sokat jelent. Hálát adok a sorsnak, hogy összehozott minket!

kétfiús anyuka
babdorka

Szivvi: Tudom mit érzel. Andrisnak is a fejét szurkálták össze amikor a kanárizás miatt kórházoltunk. :cry: :cry:

Tömzsi tegnap fél 8-tól aludt 11-ig amig úton voltunk. Plusszban este 7-től egész éjjel hunyt, reggel 4-kor nyitotta ki a szemét addig mig meg nem kapta a cicit. 3-4 korty és továbbszunya.

Most meg már 11-töl huzza a lóbőrt. :shock: :shock:

Lesz ennek böjtje úgy érzem... :roll:
Vendég

Na, még egy képet engedélyezek magamnak a hétre:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Jut eszembe, fürcsis képek szuperek! :)

kétfiús anyuka
babdorka

Végigbőgte, amíg kajáltam... :? :( Nem tudom, mi van ma vele...
Most is csak rajtam marad meg... szegénykém, biztos valami nem jó neki.

Móni: tényleg kicsi a világ... :D

Kép
zsuzsi**

Dorka
Ilyen kis csodából nem lesz elég neked egy :D :D :D

Bor- vöröset bírom nagyon!!! Azért nekem 1 héten egyszer egy deci lecsúszik... De én is bírnék már egy kis becsiccsentést :D

Képzeljétek Zalán 1 órát volt fent, most megint alszik... szegény nagymama-nagypap nem tudják élvezni az unokát

Kép
Kép
emma1976

Dorka: Balázs nagyon cukiii! :lol: :lol: :wink:
Az én férjem Balázs :D és imááádom! 8) :lol:

Kép
zsuzsi**

Átfordultunk hasról hátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy meglepődött! Édes volt!

kispiskóta

Zsuzsi!
:(

Emmáéknál meg alszik Zalán :lol:

Annee!
Tömzsinek jó az alvókája. Nem semmi a kisfickó.

Na én lecserélem a babakocsinkat, nagyon nem szeretem, irányíthatatlan..
Zsuzsi!
Te szereted ezt a bébkocsit? PS 822-es van nektek is?
torolve_20131003125716

Köszönjük!!! :D

Manó! A kórházban, legalább is nálunk, minden bébtööl vettek vért. :?

Na, beadtam Egonnak a normaflort egy kis lefejt-tejjel. Pohárból kapta, hát nagyon szépen tud pohárból inni. :D

Dorka! Balázs, de édi!!!! Hogy tetszik az a színes méhecske (mehecske?)! :wink:

Ès egy kép, amikor már otthon voltunk. Ìgy be volt kötve a kis fejecskéje. Kép
molkata

Zugivók: nekem már megvan egy 1literes jéger, csinálunk majd "apasztó" bulit?
ckat

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?