A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ckat!
Aha :lol:
torolve_20131003125716

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

OKÉ! Lehet nálunk, amennyiben nem zavar senkit a térdig érő gaz és a félkész ház ( bár Monccs igazi Macgayver-ként még villanykapcsolót is talált!)
ckat

Mennek a sörök!

Apasztó buli jessszzzz :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Na, megyünk kacsákat etetni. :D
molkata

Ckat!
OK. Jéger után semmi sem zavar.
:oops:
torolve_20131003125716

Kata, az nem méhecske, hanem nagyszemű, kockás csörgős hal. :)

kétfiús anyuka
babdorka

Miicsoda egy alkoholista banda! :lol: :wink:

Én még újévkor is kölyökpezsgőt iszom, sőt, az esküvőn is azt ittunk.

Ja, Manó, arra nem válaszoltam. Jelenleg a párom is egyetért abban, hogy Balázs marad egyke.

kétfiús anyuka
babdorka

Babdorka: szerintem meg a Lolka és Bolka világhírű sorozat egyik szereplője az! :D
ckat

Dorka
Igyál (majd), meglásd lesz tesója Balázsnak :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

babdorka: újév és esküvő AZ MÁS! Ezeken a helyeken ki kell néznünk valahogy. Akkor lehet, hogy Te még nem buliztál férfiember nélkül? Akkor Neked is itt a helyed, ha másért nem, akkor Te vigyázol ránk! :D
ckat

esküvőnkön mielőtt elindultunk volna a házasságkötőbe lenyomtam 3 beherovkát.
:lol:
Ja, Szivvi mesélte, hogy náluk is Ő a fő ivó. Nálunk is én. :oops: Ati nem annyira, sőt!
torolve_20131003125716

tequila rulez :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Bogi ma cukibéb volt, voltunk csvarogni is, és vettem neki sapit!

Kép

Kép

Apukám épp most hozott hurkit meg kóbit, majd éhen halok, most úgy kívánom, pedig sosem rajongtam a disznó cuccokért, de most...
Megyek és berakom a sütőbe nyami, majd utána ha lesz időm visszaolvasok picit!

Remélem mindenki jol van, szurisok nem voltak lázasok!
Vendég

Hencsi!
Ez az a cumi??
Én még egyre benevezek de többre nem.
Bogika aranyos, alszik.
Véres hurka nyamika
torolve_20131003125716

Hencsi: én is azóta eszem a hurkát, mióta szoptatok. Estére három disznótornyi kaja van bennem. ....aztán csodának tartom, hogy több mint 6 kiló a gyerekem... :roll:
ckat

Gurgi!
Igen ez az a cumi, van még két kék meg egy sárga, fel vagyok szerelkezve...
Vendég

Nekem is kéne sapkát vennem de olyat ami nem jön le a füléről.
Van jó pár satyeszunk de mind lecsúszik a füléről.. pedig nagyon kis divatosak.
torolve_20131003125716

Hazajöttünk. A kacsák már ismernek, szaladnak felénk :lol:
Egon meg most aludt el, itthon, mert kint csak nézelöödött. Kengurúval voltunk.

Bogi olyan, mint egy kis királylány. :D

Èn is akarok menni arra a piálós bulira :wink:
molkata

Ckat!
Pedig régen sosem ugráltam az ilyen kajákért, de most majd meg halok már éhen, alig várom hogy kisüljön.
Tegnap a mamáéknál volt disznóvágás, hát azt hittem apu sosem ér ide azzal a kajával... :oops: :lol:
Vendég

Gurgula: Szerintem akármilyen sapkát vehetünk, úgyis kicsavarodnak belőle. Bors is utálja az összeset. Tegnap megkötőset adtam rá, inkább fojtogatta magát a zsinorral, csakhogy levegyem róla.
ckat

Kata!
Köszi, királylány már van, Zzuzsi Pannája, mi hercegnők vagyunk, legalábbis apájának...

Gurgi, ez olyan satyesz ami a fülét is védi, pont ilyent akartam.

Na, tényleg visszaolvasok már.
Vendég

Hencsi! Ok! :wink:

Egon se szereti a sapkákat, de ha már rajta van, elviseli. :D
molkata

Samu még mindig alszik. Délután már nem hiszem, hogy lemegyünk.

Mtücsi!
Mi holnap megyünk a Pólusba de 5 után apával vásárolni. (nagypapi szülinapjára)
torolve_20131003125716

Buli: jó, akkor azt beszéljük meg ki meddig akar szoptatni :lol:
Bevárunk mindenkit, aztán egy napra elzavarom itthonról a fiúkat és kezdődhet az "eszem-iszom-inkább iszom...ereszd el a hajam...dínom-dánom"!
Addig mindenki gyűjtse a piákat! :lol:
ckat

Ckat, Hencsi!
Samu forgatja a fejét ha sapka van rajta.
Én is utáltam anno. Otthon elindultam sapkában, hogy anyukám lássa de már a lépcsőfordulóban levettem :lol:
torolve_20131003125716

Éhes vagyok bakker! Pizzát akarooook! :D :D :D :D
Vendég

Halihóóó

Borsnak cuppanós, remélem jól bírta az estét lázasan is!

és a nagyobb beteg gyerkőcöknek is jobbulást!

Manó nekem küldheted a képeket nyugodtan!

Kati nagyon szupik a fürdős képek!!!!!!!! Istenem, ennivaló ez a gyerek! Tényleg nagyon élvezi!
Egonnak háreme lesz ;)

Zsuzsi 6 hetesig hetente jött a védőnő, most már csak havonta fog, hozzánk legalábbis! De én csípem a miénket!

Látom nem csak nálunk volt nyüszi tegnap! „hajnali” inkább éjjeli 1től kezdve nem aludt el az istenért sem! Aztán 4kor sikerült, de persze még mindig nyögdécselt és óránként enni kért! Aztán de. helyreállt a dolog kicsit, de este a lassan szokásos szopi közben sírok dolog, én meg totál ki voltam a nem alvás miatt is + stb. szóval már sírtam, a fejem majd szétszakadt! Otthagytam apának ő altatta, éjjel szerencsére minden helyrejött 22-4ig aludt és onnan minden oké!

Fejből? Azt hittem azt csak a kórházban csinálják amíg bent vagytok/voltunk pl. a sárgaság miatt.

Zsú gartu a forduláshoooz!!!!!!!!!!!!

Gurgi nekünk is az van, nekem eddig oké, de ha a dupla kerék van elöl akkor tényleg irányíthatatlan!

Jééé, Kati miért kötötték be ennyire? Majának is vettek, de nem volt kötése! Csak a pöttyöt láttam a buksiján

Mi ma voltunk hasi és koponya uhn, mondanom sem kell, hogy a koponyát végigüvöltötte! Nem gondoltam arra, hogy a kutacsukat fogják cseszegetni!!!!? :(
Aztán sétáltunk egyet Veszprémben és tecsóztunk is, és 4 órát bírta kaja nélkül!!! Köszönhetjük ezt annak, hogy szereti a kocsit és mindig alszik ha megyünk

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Samu nemsokára 2 hónapos és 4900 gramm volt tegnap este viszont hosszú.

Hencsi!
Bogid mennyit nyom?
torolve_20131003125716

Emi!!!

A kutacsokkal pontosan mit csináltak???
Ojajj, mi hétfőn megyünk..

Szal neked bejön. Aha..

Zsuu!
Igen-igen, gratula a forduláshoz.
Nem semmi ilyen korán átfordulni.
torolve_20131003125716

Basszus most gondoltam bele, hogy nemsokára már 4-kor sötét lesz. :(
torolve_20131003125716

Egyébként Bogi is úúútálja a sapkát, de mostmár muszáj a megkötös, én oldalt szoktam neki megkötni nem középen így még valahogy elviseli, de persze úgy kell ráadnom hogy a cumi bent van, mertha kiesik akkor ez van...

Kép
Vendég

Gurgi!
Múlt szerdán volt 4920gramm, mostmár gondolom van 5kiló, nincs mérlegem.
Nem egy kövér gyekőc, de nem is sovány, olyan pont jó, de viszont nagyon hosszú, biztos nem 162cm lesz mint én, ami nem is baj...
Vendég

Helló Lányok!

Ahogy olvasom a "piás sorokat" már jobb is a kedvem....mi lenne ha innék is?!

kata: :D :D tényleg lett egy kis színem, bár fal fehér voltam már, így ez nem volt nehéz. ha jó idő lesz, holnap is napozok egy fél órát.... :wink:
nagyon jól élnek felétek a kacsák :wink:

A kórházban Bálintnak is a buksijából vettek vért. Egy kicsit besárgult, ezért kellett a vérvétel. Egyem meg, a szívem megszakadt, amikor hozták, és oda volt tapadva a kis hajához a véres ksi gézlap. Én is sírtam :cry: bár akkoriban mindenen sírtam, igaz Zsuzsi?!

Annyi mindent akartam írni, de elfelejtettem. Blanka folyamatosan beszél hozzám, nem tudok most ide koncentrálni.

majd még jövök.

Megyünk ma ortopédiára, a tatához, akinél Zsuzsiék is voltak.... :?
már alig várom :roll:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Kata!
Miért van bekötve kicsi Egon fejecskéje?
Kis tündérke, olyan drága!
Nem birtam visszaolvasni mert Bogi ébred...
Vendég

Zsú :)
Szerintem nyugodtan tornázhatsz, amennyi jólesik. Nem kell túlzásokba esni! :)

Kata :)
Egon tényleg élvezi a pancsit. :D Cukker kispasi. :)

Ckat :)
Jobbulást Borsnak! :)

Dorka :)
Kitartás! :)
Ne mondj le a 2. gyerkőcről, 1-2 év és babázni akarsz majd megint. Elfelejted a pocifájást, a nyekergést, a nemalvást...Csak a szépre emlékezel. :D Én meg voltam róla győződve, hogy a nagyfiam nem volt pocifájós. Erre anyám felvilágosított, hogy órákat kellett vele sétálni, mert üvöltött. Ki emlékszik már arra...3 éve volt. :D
Balázskád tündéri! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, vért vettek töle?
Bogitól is vettek a kórházban a fejéből.
Na, télleg lépek, jányom oooordíít...
Vendég

zsú: nálatok ez a mai nap nagyon aktív :D nagyon ügyes Marci :D

gurgi: ne is mondd, a halálom amikor 4-kor sötétedik...basszus már most depis leszek ha rágondolok. :?

Kép
Kép
moni1973

Köszi Hencsi az infot. :lol:
torolve_20131003125716

dorka: fel a fejjel, nekünk is voltak, vannak, és lesznek is ilyen napjaink, időszakaink :lol: ez benne van a pakliban.
nem akarom a többieket ismételni, de tényleg én is ezt mondtam 5,5 éve, hogy én többet nem szülök. Az eredmény ismert :wink:
Na de majd meglátjátok, pár év múlva biztosan ti is másképp gondolkodtok erről. Kitartás!!!!!!
A tegnapi meccset én is néztem :? no comment....

Kép
Kép
moni1973

mtücsi: köszi a tornát, még nem néztem meg, de este megkukkolom. Köszi mégegyszer.

Kép
Kép
moni1973

Móni: na végre valaki, aki bevallja hogy sírt mindenen!!!

Szerintem megint lázas lesz kics Bors :cry:
Azért van ennyi időm irni, mert itt alszik mellettem 15.00-óta :roll:
ckat

Szegény Bors! Gyógypusszancs neki!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi köszönjük!
ckat

Basszus, Samu nem akar enni :cry: Bekapja a cicit, de csak nyammog rajta meg feszeng meg folyton kiköpi :cry: Mi a fene lehet vele? ilyet még soha nem csinált :shock: A fájós cicimben meg szerintem nincs is tejcsi és a másikban is alig :cry: legalább is nemérzem, hogy lenne. Bár, ha megsszívja jön rendesen :roll: fejni viszont nem tudok pedig eddig ment :roll: Mi a fene van velem? :shock: :cry:

Piálós buliba én is bennevagyok :lol: Bár én néha belekortyolok apa sörébe :oops: Na jó nem sokat csak 2-3korty de olyan jólesik :lol:

Szivvi: szegény Lilkó :cry:

Kata: Egon nagyon cuki a kádban!

Gurgi: Samu igazi nagyfiú ahogy ott ücsörög!

Hencsi: Bogihercegnő tündéri a nagy cumójával!

Zsú: gratula a forduláshoz! Nem semmi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi az uh fejét a kutacsához tette és ott mozgatta, nyoogatta is kicsit nem is tetszett neki!
de ha belegondolok máshol nem is menne, mert csak ott nem olyan a koponya, gondolom onnan látnak csak be!?

a kocsi meg eddig bejön, de vannak hátrányai, de én újba nem ruházok most be, még jó, majd ha már ül, akkor egy sportra aztán annyi volt!

hihi tetszenek a súlyok, kiváncsi vok Maja mennyi,de majd jövő csütötökön csak! :( tippem a 6 hetes 5160 után szerintem közel áll a 6kg-hoz! :D

lynia-

nem is mondtam szupik a képek! olyan furi, hogy már ilyen "nagyok"!

lynia-

már kérdezni akartam, de ti gyerkőcötök nem nyújtogatja a nyelvét?
Maja folyamatosan 1 hete kb, de tényleg folyamatosan! kivéve persze amikor alszik! :D és nyáladzik, folyton ott vannak a buborékok a száján!
ez mitől? miért? foga még nem jöhet, de akkor mi?

lynia-

A babakocsink mellényúlás volt. Gurgi véleményét osztom, irányíthatatlan. Balázs szerint viszont semmi gond vele. :cry: Én vennék újat... meglátjuk.

Kép
zsuzsi**

ti merre toljátok? a dupla kerék felé? mert nekem csak arra nem jó :?

lynia-

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?