A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ti látjátok a kis képet amit felraktam mert én nem csak egy piros ikszet.

Andi
zsembi

felvettelek! :)
Nem én sem látom! csak a kis x-et.
Nem túl nagy neki??
yamita

Zsembi:
Vettem bőven a +++++++++energiákból, mostmár semmit sem érzek. Ez most jó vagy nem??????
Vas-hétf-kedd kicsit fájdogált a hasam, cici akkor sem.
Szintén piros X-et látok.

Zel: Mizu? Csináltál másik tesztet?

Yamita: hol vannak az esküvős képeitek?

A csirkemáj jó hús gyanánt?

A talira ugye jövő pénteket beszéltünk meg?

Anikó
tatulány

Yami! Privi ment :D!! Puszka, Bodzi
:D :D :D
bodza2005

Zsembi! Felvettelek! :D
bodza2005

A mai tündérkék/angyalkák - ragacsok és egyéb energiák gyanánt:
Kép
bodza2005

Johi/Zel! Merre vagy???? Várunk nagyon!!! :D :D :D
bodza2005

Hanyatka közben rám is szólt, hogy miről beszélek a most péntekkel :D:D már nem tudtam követni :D nekem mindegyik jó!!!

tatu, küldök privit! :D
bodzi mindjárt olvasom :D
yamita

Nagyon el vagytok tűnve csajszik???

Én is piros x-et látok Zsembikém :(

Bodzám!Merre vagy???Hogy vagy??Mit csinálsz???
Én hétfőn tutti reggel megyek apánkhoz,nem tudom még a szerdát hogy oldom meg,de az is lehet,hogy csak du.án tudok menni,2 körül :(
Yamita!Dolgozol nagyon??
Ágica!!!Pihizgetünk,filmezgetünk???

Tatu!Ne stresszeld magad,nem tesz jót a babóknak :)Nem bíztos,hogy érezned kell bármit is.
Talira a jövő pénteket beszéltük.Hány óra legyen???

Zel,te még bírod???

Mindenkinek nagy puszi,akiket nem említettem,azoknak is :-*
hanyatka

Naaa,amire megírtam és frissítettem látom,hogy nem is vagytok már eltűnve :)
hanyatka

Tatus! Válasz-mail ment. Pusza :D :D
bodza2005

Itt sasolok egész nap 2 ügyfél között :D

Nem stresszelek, pár napja valami földöntúli nyugalom szállt meg, lesz ahogy lesz........

Bodza: édesek az angyalkák, remélem sikert is hoznak

Péntek hány óra legyen, nekem mind1, úgyis 2-ig dolgozom..........ééééééééééssssssss megyünk az INDIÁN-ban, mostmár jól írtam, ugye?? :D

Anikó
tatulány

Hanyatkám!
Éppen Tatuval mailezünk, hogy tiszta idegesek vagyunk, úgy izgulunk már, mint "állat"!!
Írnom kell egy cikket, ezért hallgatok (a hallgatás relatív, ugye :D, magamhoz képest :D).
Nem baj, mert pénteken végre akkor is talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Hogi vagi????????????
HOLNAP PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D

Yamitám!
OK! De jó, hogy jössssssssssssz!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
bodza2005

Na, ez jó!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Illetve INDIÁN-ba

Yamita: köszi, pár képet tudtam megnézni, olyat ír ki, h a böngésző nem támogatja a nemtommmit, majd otthon....... férjecskédet már megismerném bárhol

Anikó
tatulány

Miért nem megy a privim, vajon?????? Csak otthon????

Akkor most péntek vagy jövőőőőő? Melyik a jobb?????

Anikó
tatulány

Akkor jövőőhéét! De jó!
Ne tegyétek túl koránra hogy még elkapjalak Titeket..
Bár, max lelépek ;)
igen Tatu, kincsemet nem nehéz megismerni :D:D:D
bodzim, nem is mondtam, hogy hogy várom már a mosómedvémet ;) :lol:
yamita

lányok, ha hétfőn lesz a leszívás, akkor mennyire biztos hogy nem kedden kapom vissza az ebriókat? vagyis másnapra már szoktak visszaültetni?
szépem

Bodza nem látlak vagyis nem kérdezte a Skype hogy engedélyezzem. :(

Szépem nem jellemzö hogy másnap visszaültetik.

Na én most lelépek fözni Tepsis krumplit vagyis sütöm.

Andi
zsembi

Elképzelem pénteken Bodzánk beállít egy zsáknyi plüssállattal :D :) :D

Anikó
tatulány

Yami! Mosómaci már várja a találkozást Veled, illetve Bababával!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépem! Leghamarabb szerda, de lehet, hogy csüt., péntek!!!!
Ez több mindentől is függ!!!! :D :D

Zsembi! Akkor mit tegyek? Csináljam még 1x??
:oops: :oops: :oops: :oops: FINI!!! :lol: :lol: :lol:

Tatus! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hanyat! Most meg Te tűntél el!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Holnap PÉNTEK!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Igen Bodzám csináld mégegyszer ott fent a skype-nél van hogy hozzáadás vagy keresés ott.

Andi
zsembi

Yamita: az a mosómaci nem sokáig lesz a Tied, hazaviszed és lecsap rá Bababa-:))

Szépem: kedden nemhinném, h visszakapod a bébiket, minnél több napos annál jobb, és többsejtes

Anikó
tatulány

Nemigaz én semmilyen képet nem tudok felrakni mert nem látszik. :(

Andi
zsembi

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok megen, csak mentem rutinvizsgára és jól megbuktam :(

Remegett kezem-lábam, jól elcsesztem a parkolást, pedig már ezerszer megcsináltam tökéletesen...hát hogy lehetek ilyen bénabéla???

Na mind1, okt 1-én megyek újból, majd akkor királyul fog menni.

Ti hogy vagytok csajocskák? Bocs de még nem volt időm visszaolvasni...

Most végül mikor lesz a topiktali? Most pénteken vagy jövő héten?

Kép
cseka

Itt vagyok...Bodzika!
Igenigen,holnap péntek,juhééé.Végre jön Apa... :)
Annyira fáradt vagyok az éjszakai beszélgetések miatt,de holnap se fogok túl sokat aludni. :wink:

És a jövő pénteket is várom nagyon.
Ú,de jót fogunk dumcsizni,teázni...na és mindenki megkapja a szép kis kaballáját,tök jó lesz:)

Mennyire vagy a cikkel,dolgozgatsz???
hanyatka

Cseka szia biztos ügyes voltál csak hát ha izgul az ember.
Sikerülni fog az meglátod.
Hogy vagy?

Andi
zsembi

Köszi Zsembike! Jól vagyok, csak akivel telefonon beszélek, mindig azt kérdezi, miért szuszogok. Nos hát azért, mert a bébi elfoglalta a belső szerveim jó részét és ezért állandóan légszomjam van. De ma megyek kismama jógára, ott tanulunk jó kis légzéstechnikákat, az majd segít. :lol:

A bukó miatt nem idegesítem magam, egyszer úgyis meglesz majd a jogsim :lol:

Te hogyan vagyol?

Kép
cseka

Sziasztok!

Nem tudtam jönni napközben, bent ült a főnök egész nap. :(

Én sajnos nem tudok menni a jövő heti talira, mert nem leszek itthon. :cry: :cry: De majd gondolok rátok sokat, és kérlet Ti is gondoljatok rám!! Lécciléccilécci!!!!

Manóka, gratula az évfordulótokhoz és további sok szép és boldog évet kívánok, és hangos gyerekzsivalyt!! :lol:

Lányok, kérlek drukkoljatok nekem, hogy vasárnap jönnön meg a mensim, mert akkor el tudjuk ebben a hónapban kezdeni a stimut. Ha szombaton jön meg, akkor nem biztos, mert akkor szerdán kell elkezdeni a gyogyit, és pénteken uh-ra kellene mennem, de ugye nem leszek itthon és szerintem Apánk nem fogja megengedni, hogy kimaradjon az uh. Úgyhogy ezen az egy napon múlik, hogy el tudjuk-e kezdeni vagy sem. Nem szertnék már többet várni, már így is május óta várunk a kezdésre.

Én nem vagyok fent a skype-on, csak az msn-en. Ha gondoljátok oda fel tudok venni bármelyikőtöket.

Megy a mai babaragacs szállítmány mindenkinek!!! ++++++++++++++++++++++

Tatu, Bodza, Zel mi újság felétek??? Annyira izgulok értetek! Szerintem mindegyikőtök pocijában ott van legalább egy babó. :wink:

Bea
beus77

Cseka, sajnálom a buktát! :( Majd legközelebb sikerül!!! :D

Bea
beus77

Köszi Beus, igyekezni fogok :lol:

Szorítok Nektek, hogy tudjatok kezdeni. Akkor most elküldhetem hozzád az összes elmaradt mesi-energiámat??? :shock:

Kép
cseka

Beus nekem már ugysem kellenek ugyhogy küldöm neked a mensimanókat :)

Andi
zsembi

Szia Cseka!Ne aggódj,legközelebb meglesz az a jogsi! :wink:
Menj csak jógázni,jót fog tenni.
Ú,én is mennék már... :)

Beus!Szorítunk ezerrel,hogy megjöjjön.Próbáld ki a jó kis praktikákat!Nekem pl.hétfőn a forró fürdő(nagyon fáztam) után rögtön megjött.
hanyatka

Ú,ma nagyon sok munkám volt,pedig azt hittem,hogy itt leszek egész nap és írogatok veletek :(

Bodzikám!Dolgozgatsz???Azért tessék pihizgetni meg husikát falatozgatni :)
hanyatka

Tatu!
Szerintem apánk nem javasolja a májat. Mert abban gyűlik fel egy csomó méreganyag.

Kaphatok majd mélt én is a taliról?
Tudom, hogy kicsit kívülálló vagyok, hogy én spontán vagyok :-)

Ja valaki kérdezte, hogy akkor mit keresek itt?
Úgy hogy három évig nem történt semmi, pedig nagyon próbálkoztunk, az utolsó évben volt két vetélésem. S akkor úgy döntöttem elmegyek a Dévaiba. Mire az összes vizsgálatom kész lett, már bent volt a pocakomban Büdi.
A 20. hétig nem tudtam elhinni, hogy ez tényleg lehetséges, és hogy nem lesz semmi baj. Egyszerűen senkinek sem akartam róla beszélni, annyira féltem.
Amióta elkezdett mozogni, és olyan kis virgonc, mint egy béka, azóta kezdem elhinni, hogy tényleg babánk lesz :-)
Szóval nálam nem tudták meg, mi a baj, fogalmunk sincs, hogy hogy sikerült végülis, és csak nagyon reménykedni tudok, hogy mostmár minden rendben lesz.

Kép
szõke

Sziasztok!

Csajok! HEEELP!
A tisztaságimon látszik kicsit, hogy nem csak utro.... :(
Telcsizzek holnap reggel Apánknak, vagy induljak el reggel, vagy várjam meg míg rendes mensi lesz belőle???? Azt hittem nem fog jelentkezni semmi hétfőig, amikor kellett volna mindenképp mennem, és most teljesen elbizonytalanodtam!

Köszike!

Cseka! Ne aggódj, veszel még két órát, aztán röhögve átmész a rutinon!

Bodza, Tatu, Ági! babaragik ezerrel! ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Ha rendesen megjött akkor telefonálj apánknak, de ha ideges vagy hívd fel, hogy megnyugodj.
Ha jól értem hétfőn jár le a 21 nap? Ha addig nem jön meg rendesen (ne jöjjön) akkor hétfőn elmégy apánkhoz a kötelező uh-ra ott majd kiderül, hogy mi is van, de addig a gyógyszert szedni kell. Mert lecsesz ha abbahagyod.
Biztos eredmény akkor van, amikor apénk mondja a 21. nap.
Amúgy az utrótól is lehet pecsét....., a nyálkahártya felmaródása miatt
Úgyhogy, próbálj egy kicsit megnyugodni, még nincs semmi veszve.

manoka
manoka71

Manóka!
köszönöm... Fel sem merült bennem, hogy az utrotól is lehet. Csak az a baj, hogy már kicsit a pocim is szúrkál. Még nem az igazi mensis görcs, vagyis szinte teljesen más, de fájogat. Igen, hétfőn jár le a 21 nap. Apánkig mindenképp bogyizok.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel! Szurkálás nekem is volt és görcsszerű fájdalom is, mégis minden ok volt. Remélem sikerült kicsit megnyugodnod.

manoka
manoka71

Zel! Szurkálás nekem is volt és görcsszerű fájdalom is, mégis minden ok volt. Remélem sikerült kicsit megnyugodnod.

manoka
manoka71

Köszönöm mindenkinek a drukkot, remélem kihúzom vasárnapig. Már csak 2 nap.
Tatu, szerintem a máj nem lesz jó. Arra azt mondják az nem hús...
Zel, nyugi, amíg Apánk nem mondta ki a végszót, addig kár izgulni. Meglásd minden rendben lesz odabent.
Jó éjszakát mindenkinek és szép estét!!

Pusszantás!

ui., az e-mailek nagyon jók, köszönöm mindenkinek!

Na megyek!

Pussssszzz

Bea
beus77

Zel, nekem is volt rózsaszínes trutyi, a hasam meg az első 3 hónapban úgy fájdogált mindig mintha meg akarna jönni. Szorítok ezerrel :wink: !
Jövő péntek hány órakor lesz a tali?
beber77

a máj ugyan nem husi, ellenben csomó minden van benne ami kell a bébinek, pl. vas. Én úgy utálom, de ettem terhesen, tök egészséges.
beber77

Zel ha szurkál az még jelenthet jót jaj adja isten nagyon izgulok és elüzüm töled a mensimanót heeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss messsszzireeeeeeeeeeee.

Mindenkinek jó éjszakát és babciragacsot küldök.

Andi
zsembi

Köszönöm!

Sokkal könnyebb, ha van aki tudja miről beszélek, és tud tanácsot adni.
Nevessetek ki, de sokszor azon kapom magam, hogy megsimogatok egy-egy hozzászólást. Konkrétan a tenyerem lenyomatával van tele a monitor.. :oops:

Olyan jó, hogy vagytok!

Kép
Kép
Kép
zel

Cseka:
sajnálom a bukást, a pocakodon nem hatódott meg az oktató? Na majd legközelebb biztos sikerül!!!!

Hanyatka: végre megjön Apa, nembaj majd szombaton sokáig alszotok :lol:

Beus: drukk. a mensinek, próbáld megbeszélni Apánkkal, hogy elutazol, az elején még biztos lehet trükközni az UH-kal, akkor mégcsak 2-3 napja fogod szúrni magad....de persze megjön időben!!!

Szőke: én nem értettem az összefüggést a spontán bébi és a Dévai Intézet között, azta micsoda szerencsétek volt, jól megvárakoztatott a lurkó benneteket.

Zel: igaza van a lányoknak, barnás-rózsaszínes akármi előfordulhat, én az Utrótól az első napokban úgy viszkedtem ott, hogy majdmeg haltam. Teszt azóta?

Tali akkor jövő pénteken lenne, 16 óra jó lesz? Jó lenne ha minnél többen lennénk.

Aludjatok, mert álmosak vagytok-:))

pusszancs

Májat már kínomban sütöttem, a fülemen jön ki a húúúúúúúúúúús.

Anikó
tatulány

Tatu!

Nemrég mondtam Egérnek, hogy aludjon már mert álmos, és ne az ajtót kaparja. Úgyhogy most itt ülök a gép előtt és jókat röhögök. A mai napon először.. Köszi, fincsi volt!
Teszt? Neeeeeem.. No teszt, no para.
Hé, és te tesztelnél már végre? Vagy még vársz? Okés, megértelek ám!!!

jó éjt mindenkinek!

( Utro-time)

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Lányok! Vasárnap elégett belül a gépem egy része,bekapcsolás után, pedig van szünetments tápunk, úgyhogy szervíz 1 hónapos határidővel ezért nem leszek mostanában. Minden kismaminak és kismamijelöltnek sok sok energiát küldök. Cseka! hogy repül az idő, már több mint 20 hét.... de jó! A jogsi miat no para, a jobbak többször próbálkoznak.
Ágicám, pihi, pihi Szorítok!
Február! most nem láttak, vigyázz magadra!
puszi mindenkinek, akit most nem említwettem név szerint.
Vendég

Zsembibébi! Bejelöltelek, rajta vagy!! :D :D :D
Babcikat KÖSZCSI!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D

Cseka! Jössz, ugye?!!! :D :D :D 16 órakor!!

Hanyatom! Megírtam az egészet :o :o :o !!!!!
Köszi, hogy érdeklődtél!! :D :D
HolNAP!!!:oops: :oops: :oops: :oops:

Beus! Ezerrel drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: KÖSZI!!! A próféta szóljon Belőled!!!!!!!!!!! Sajnálom, hogy most még nem látunk!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Szőke! Várunk, még jóóó!!! :D :D :D

Zel! KÖSZI!!! Neked is tőlünk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ne aggódj!!!!!!! Ez nem mensi és kész!!!!!!! :D :D :D :D

Babóca! Pusz!!:-):-)

Ágica!!!!!!!!!!!!!!!! Hova lettél???????:-):-):-)

Yami! Bocsi, de ma nem tudtam jönni!!! Hogi vagi??? Tali 16órától!!!!!!!!!!!:D :D :D :D

Akkor jön: Tatu, Hanyat, Ági, Yami, Manó, Beber, Szőke és Cseka+ Bodza, ugye? 16órától vagyunk, mert Tatu végre a sarkára állt helyettetek, tehát a sarkatokra állt és kimondta a time-ot!! SZUPPPPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

még nem tuti, de val.színűleg tudunk menni, csak beugrani, mert 6-7 között fürcsitájm van Pittikének. Hétfőre megtudom, hogy OK-e a péntek :D
beber77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?