A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Helloka!
Voltunk vasarolni, aztan furdes, eves...es meg tornaztunk is apaval :D

A korhazban minden babanak ennyire bekotottek. Emi! Nektek, lehet hogy le is vettek, mire magkaptad Majat. Nekem mondtak, hogy vegyem le en, de akkor mar rajta volt a sapka es aludt a dragam, nem akartam zavarni vele. Otthon vettuk le.
Hencsi! Vervetel volt a korhazban.

Olyan szepek a bebek!!

Emi! Maja nagyon szepen alszik. Kis draga!!! Es mar no az uj hajacskaja! :D

Esztora! Nyunyi nagyon erdeklodo!! Mintha vmit nagyon meg akarna nezni. :D

Egcsi! Bence jol el van latva jatékokkal, de látom elvezi :wink: Kis aranybogarka!

Hencsi! Bogi olyan edesen fintorog. :wink:

Rugik! Ugyanaz, mint Manónál. Nyomatjuk a 68-asat es az 56-osat is :? De már egy csomó cuccot kinöött, felretettuk a kistesonak :wink:

Mi is vettunk sort. Most is azt nyomatom. Es apa epp vacsorat keszit, piritott gombat, mindenfele parolt zoldseggel (persze, csak amit szabad enni) es tofuval. Hamm-hamm... Nagyon ra vagyok allva, minden este ezt kerem, csak neha gombas-sajtos tojast (arrol Egon miatt alltam le, mert sok kiutese lett).

Babakocsi: nekünk is bolygositott, de mindket iranyban jo, en nagyon szeretem. Persze, ez mar a 2. kocsi, mert az elso nekunk is mellenyulas volt. :roll:
molkata

Kengurureklám
Kép
Kép
Kép
u.i. mégsem lett lázas estére :D
ckat

mintha ezzel a másik cumóssal is találkoztunk volna, igaz akkor 4keréken nyomatta.
látom most már mobilisabb lett, s tecc neki benne a hunya.

az előbb azt hittem, hogy kezd ébredezni a csajom, de mégsem. remélem nem most nyomja a 6-7 órás alvását. Bár 4 már lement belőle. Én meg gondoltam megvárom, vigyem be a hálószobába a kiságyba. Asszem berakom neki a bébiőrt, oszt én menyek az ágyimba. Bár még voltak máskor ilyen elgondolásaim, s akkor mire villanyt leoltottam volna, szólt, hogy "anyaaaaaaaaaaaaa, egyedül maradtam, ráadásul éhesen"

Kép
kissmanó

zsuzsi, itt vagy?

Kép
Kép
moni1973

bocsi, de egy kezes vagyok

Kép
Kép
moni1973

Kata :)
Ja, van egy pár játék, de egyiket sem kifejezetten neki vettem. Mikor kijöttünk, elkezdtem bébsintérkedni és be kellett ruháznom néhány dologra. Azért nincsenek lestrapálva. Bencének is tökéletes. Egyébként a járóka sarkában a zenélő micsodát ki nem állhatja, pedig direkt azért vettem jó drágán, mert szerintem tök buli. Úgy látszik nem egyezik az ízlésünk. :?

Ckat :)
Örülök, hogy nem lett lázas. :) Éppen ma gondolkodtam el a kenguruvásárláson, mert 2-3 napja "elromlott" a fiatalúr, állandóan rajtam lógna, ha megpróbálom letenni, hangos ordítással díjazza. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ná: Bodensdorfban voltunk. Villach-tól kb 5 km-re, az Ossiacher tónál. tavaly ősszel voltunk először, és olyannyira tetszett, hogy idén majusban újra elmentünk. Én mennék most októberben is, de Balázs(párom) szerint, ez még korai így Bálinttal. Azonnal példálóztam Manóékkal :wink: No mindegy, majd még próbálom meggyőzni :D Én nagyon mennék, jujj...nagyon-nagyon....nekem az ott kész szanatórium, komolyan....
Egyébként ti merre voltatok? Vannak képek? ha igen, küldjél, mert én imádom nézegetni ezeket a képeket :D :D

Jó éjt,

Móni

Kép
Kép
moni1973

Ckat! Bors milyen szépen alszik a kengurúban. Ùgy tüüník kényelmes neki. Egon is szereti. :D

Mòni! Utazás! Juhéjj!!! :D

Egcsi! Hátha változik még az izlése. :wink:

Manó! Remélem, jól fogtok alukálni!

Szép álmokat!!!
molkata

Hali!

Kindernay: mi nagyot csalódtunk a tejgyűjtő tasakban: buzi drága, kevés és nagyon kicsi. Hipp-hopp megtelik. egyszer vettünk, tanultunk az esetből.
Hihetetlen hogy nem lehet steril tasakot kapni, mondjuk magyar gyártmányt, hogy olcsóbb lehessen (miért kell ezeket a cuccokat pl. Angliából -lsd.avent- hozni...)

Egcsi: én nem bántam meg. csak azt a részét, hogy az összerakásnál olyan pipa voltam, hogy Apuval összevesztünk. Mielőtt megveszed, nézd meg van e hozzá normális tájékoztató. Ez esprit, brendonban vette Apu. Elvileg 12kg-ig jó, felém és ha nagyobb lesz menetirányba is lehet benne a gyerek, meg hátra is tehető. Ha ilyet veszel és elakadsz az összerakásban, már tudok segíteni. sajna ez is drága és normális leírás sincs hozzá... de a többi csak 9kg-ig volt jó, azt feleslegesnek tartottam megvenni.

jó éjt!
ckat

Sziasztok!

Jol eltuntem, sorry... Remelem jovo hettol, otthonrol mar fogok tudni surubben jelentkezni. Akkor majd en is teszek fel kepet pici fiamrol;)

Visszaneztem a kepeket, tunderiek ezek a babak!!!
(Kata, jol all Neked nagyon ez az uj frizura)
Ja, es a talis kepek is szuperek, olyan jo latni az anyukakat is, arcok a sorok melle...)

Ja, s lattam szines sorokat is, koszonom szepen a nevnapi koszonteseket, nagyon aranyosak vagytok!

Olvasni csak hebe-hoba ide-oda picit bele sikerult;)

Fozes, haaat, majd jovo hettol kiderul hogy fog menni a haziasszonyoskodas a babaval. Mindenesetre mar elore szoltam az uramnak, hogy lehet nem leszek 100szazalekos, szoval ne haragudjon;)

Mi meg nem vettunk babakocsit, majd lehet a honapban nezunk vmit... Most ilyen felvalas, fektethetos hoppaban setalgatunk.

Nyelvnyujtogatas itt is van egy jo ideje, eloszor azt hittem vmi baj van a szajaban;)

Hetvegen megyunk Hiroshimaba, majd onnan haza vmelyik nap. Kb. 6-4ora autokazas, remelem birni fogjuk;) Bar eddig is jol aludt kocsiban...

Alkoholt en is innek... (parom most volt ugye Belgiumban, haat, jo irigy vagyok;)

Tucsi, majd irok az itteni oltasi rendszerrol, ha hazaertunk, nem felejtettem el!

Hehe, cipo;) Eloszor mikor bebujtam a cipombe baba szuletese utan, elnevettem magam. Mert minden erolkodes nelkul sikerult a dolog. Szerencsere minden ruham is ramjon.

Puszi Nektek, szep napot!
...hiv a kotelesseg...
Vendég

Ckat :)
Nem tudom itt milyen márkák vannak, majd körülnézek. Köszi a felajánlott segítséget, nagyon rendi vagy. :)
Szerintem nem fogjátok használni olyan sokáig a kengurut, elvégre ahhoz derék is kell. 8) 12 kg az elég húzós.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Móni férjének lenne egy üzenet a párom részéről, mikor olvasom neki, hogy jé, velünk példázódnak. Most idézem Zoltánomat: "mért ne mennének, hisz az nekik közel van :?: :!: ".
Na, szal ez az én véleményem is. Nem maratonoznátok úgy mint mi, s ha neked tetszett, akkor tuti jót tenne most is, s miért kihagyni? Hajrá, győzködjed, én tuti addig rágnám a fülét míg beleegyezne.

Kata - hát csúcsszuper lett az éccaka. Kaptam magam, s fél éjfélkor lefeküdtem, 3-kor megébredtem, jöttem leellenőríztem a drágám, de hunyt mint kisangyal. 5-kor megébredek, mert Adriám bejött, hogy szomjas (s eszembe jutott, hogy kakijáért kéne esedeznem, laboroztassam meg, mett csak úgy mehet oviba - na sikerült is). Kiderült, hogy akkor már apa szgépezett (ő este 7-től aludt 4:30-ig, nem csoda hisz a sok km miatt kissé le volt maradva az alvással), na szal mikor bejött a szobába, kapásból villanyt gyújtott, leült a géphez, s hallja, hogy mocorog a babakocsi. Egyből leoltotta a villanyt, de közben persze farkasszemet nézett a lányával. Jól beijedt, hogy ordítani fog, s kap tőlem a fejére, de kicsi sunyi csaj az apjával tartott, s visszaaludt. Aztán mikor én is ránéztem pár percig, hát megébredt, elvittem magammal, bár még egy hangja sem volt, csak mosolygott ezerrel. Tisztába tettem, tűrte is békésen, asszem a félhomályban láthatta, hogy a tejjel nem lesz baj, mert mindkét tejcsap zárórendszere meghibásodott (ilyen szűk 10 órás kihagyásnál csoda-e :?: ). Na evett egy nagyot, beájult, s erre az előbb ismét szembenéztünk egymással, de mivel még nem telt el 3 óra a kaja óta, hát kijöttem. Most ott ujjong az ágyában, nem tudom minek örül, hisz még a forgó is hátrafele van téve, szal nemnagyon van ami szórakoztassa.

Egcsi - asszem az anyukák (na meg akkor a gyártók) ízlése egyezik, csak kisbébek ezt nem tudják. Ismételten bizonyított, hogy tojnak mindenre amit a felnőttek jónak bírálnak el. Nekem is tetszene az az izé amit említesz, de reméljük kisfiad későbbiekben véleményt változtat.

Mary - jó, hogy jössz közben. Majd tegyél képeket a kisfiadon kívül a környezetről is, tuti lenne itt sikere, hisz nem tudom hányunknak adatott vagy fog egyáltalán megadatni, hogy a felkelő nap országába látogasson. Ugye nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel?

Kép
kissmanó

Én nem kenguruba, hanem olyan csővázas hátizsákszerű gyerekhordozó kengurufélébe (na, jól körülírtam, tuti tudjátok miről mesélek) szeretnék beruházni, tavaly láttunk is jó drágákat valami márkás szabadidős cuccos bótban. Grétu akkor kb 4 hetes pocilakó lehetett, mondtam is apjuknak, hogy ilyenszerű izénk nekünk is lesz. Na, de ez majd tavaszi beruházás lesz, egyszer üljön remekül a drágám. Addig meg jól elleszünk a járgányunkkal.

Na mék, mett asszem csak kezd éhezni, rájött, hogy valami kimaradt.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!!!!

Mary! Jó, hogy jelentkeztel! Mikor koltoztok vissza?

Ma éjjel Egon 9 órat aludt egyhuzamban. Mikor felébredt már csupa tej voltam :D Most is alszik. Még én is visszafekszem mellé.

Nagyon fáj a gyomrom, pedig eszem rendesen. Van még valaki így?
molkata

Manó!Akkor hasonló éjszakátok volt :D
molkata

sziasztok egyenlőre csak egy kép később jövök Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

kinderke
asszem ezt buktam mert hétvégén nem lesünk bp-n és szerdán szemészet de köszikee

fél kézzel írok.. :lol: samesz a vállamon

egcsi
mindketten dunaújvárosiak vagyunk
hétvégén megyünk a nagyszülőkhöz szülinapozni..
egcsi mennyi idős vagy, neved? :lol:
ményázávut rita tabajdi

ckat
milyen cumitok van?
torolve_20131003125716

Mary :)
Igen, tegyél képet, mindenfélét! :)

Manó :)
A csővázas gyerekcipelő szerintem is buli, főleg, ha valaki túrázni is szeret. :)

Hemej :)
Cukker! :D Hogy alszik... :)

Gurgi :)
34 és Rácz Edina. A neved nem ismerős...szerintem sokkal fiatalabb vagy nálam. :)

Bence kezd rászokni a vállon alvásra...nem nagyon tetszik, viszont sírni se akarom hagyni. Ma este 5 percet panaszkodott, nem is sírt igazán és nagyon lelkiismeretfurdalásom volt. Persze 5 perc után felvettem és elaludt a vállamon. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi
kapaszkodj! decemberben leszek 36 :wink:
torolve_20131003125716

Jóreggelt!

Remélem mindenkinek jobb éjszakája volt mint nekem. Samu 1.5-2óránként ébredt enni. Persze be kellett pótolnia a tegnap kimaradt mennyiséget. De mikor aludt volna akkoris szörnyen nyögött :cry: Szinte semmit nem aludtam, hulla vagyok és én is felmondok! Most persze egy nyikk nélkül alszik :roll:

Mary: jó, hogy vagy végre! Ha megkésve is, de Nagyon Boldog Névnapot

Bébek nagyon édesek!

Látom Borsnak bejön a kenguru :P Samu is imád a kendőben aludni!

Léptem mosogatni, fiúk oviba mentek! Na jó Máté csak kisérte Marcit, bár már nagyon menne ő is :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Gurgi :)
No, akkor tévedtem. 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!

Gurgula: aventes a cumi. Szerintem ezt nehéz bent tartania, bár lehet hogy ezért szopik ilyen jól.

Bors nem lett lázas, de sajnos felborúlt egy kicsit a rendszer: megint 3 óránként eszik és kétszer evett éjjel. Szegénykém, biztos cseszegeti a szervezetét az oltás

Szép napot mindenkinek! :lol:
ckat

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Jócakánk volt ma. És Marci vigyorog ezerrel, úgy néz ki ma jó napunk lesz. Pedig Apa megy legény búcsúba így egyedül leszünk este. Pfúúú, de utálok egyedül iccakázni. :?

Lányok, ti nem lettetek fejfájósak? Nekem napok óta fáj a fejem, de a vérnyomim tök normális.

Mi dédszülőhöz megyünk névnapozni hétvégén. :lol:

hemej, Beni tündéri!!!!

na megyek rendet pakolászni, aztán piacra majd, mert nincs semmi ennivalónak való!

kispiskóta

Ckat!
Köszike.
Aventes és lapos? vagy félig lapos? (bocsika de érdekel)

Egcsi!
Hehe.

Brigikém, sajnálom a iccakát.

Mi jól aludtunk ismételten de a hajnali nyögések meg vannak.
Nemtom meddig fognak tartani.
:roll:

Annak nagyon örülök, hogy Samukámat már sok minden leköti.
A pihiszékben is többet el van egyedül. /gyorsan elmosogattam, ágyat megcsináltam, lezuhanyoztam és még írni is tudok.
torolve_20131003125716

Hali!

Kérdés: így, hogy már átéltünk egy kis lázat, eléggé betojtam. Mi lesz, mikor megfázik? (remélem más betegség nem vár ránk!) Előre szeretnék gondoskodni a trutymótávolításról, nehogy aznap kelljen rohangálni vagy rosszabb esetben éjjel szenvedni.
Vettetek már orrszívót vagy orrszívó porszívót? Mi a véleményetek ezekről? Tapasztalt anyukák: mi a tapasztalatotok?

pusz
ckat

Ckat!
Mi vettünkl, a gyógyszertárban de eddig nem volt rá szükségünk viszont a barátnőim szerint nagyon jó.

na megyek a dolgomra
csüsz
torolve_20131003125716

Gurgula: lapos. előkaptam a katalógust, itt csak ilyen laposak vannak, csak mintájuk változik.
ckat

És mit vettél?
ckat

ckat, mi használtuk már egyszer az orrszívót, mert a tejcsi az orrán jött vissza. Tök szupi volt, szerintem kíméletes, és őt sem zavarta, nem sírt, nem nyüszizett!!! Nekünk ilyen kék dobozban volt benne, és az elefániban vettük, de gyogyitárban is lehet szerintem kapni. Megnéztem a nevét: Arianna-orrszívó porrszívó ez van ráírva a dobozára.
Egyetlen egy dologgal balódtam, hogy a fejét ki lehet fertőtleníteni de a csövét nem , illetve a csőből olyan nehezen szárad ki a víz. gyakorlott mamik, ti, hogy oldottátok meg?

Marcinak se kell a lapos aventes cumi már,- bár az elején ezt szokta meg, -csak a kerek MAM.

Molkata, nekem sokszor fáj a gyomrom. Szerintem, ahogy kikönyökölték Marcit belőlem, attól van. Vagy a másik tippem, a sok gyomorégés terhesség alatt. De már ritkulnak, úgyhogy remélem előbb-útóbb elmúlik!!!

Na megyek piacolni, később jövök.

Ja a fordulás, az hirtelen felindulásból elkövetett hátrafordulás volt. Nem hinném, hogy tudatos. De meglátjuk! :wink:

kispiskóta

este kimaradt a torna is :oops:
meg lett az eredménye megint nyögdécselt így sétáltam vele picit és kijött a trotyi.

ma fodrászhoz megyünk,mivel Ricsi éjszakás volt így csak 2en Nyunyival.kiváncsi leszek...

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok

Istenem agyam elmászott valamerre, olvasom Egcsi üzijét: csővázas gyerekcipelő, na én cipellőnek olvastam és azon kezdtem agyalni, milyen csővázas cipőket gyártanak????

Off
Jól felhúztam magam, nem normális az itteni gászolgáltató!!!
Kiírják 20án 00-24ig gázszünet! Na köszi, szóval ha hideg lesz, fagyjon agyon a gyerek, meg ugye ne főzzek (nanem mintha főznék), gondoltam oké melegvíz azért lesz, ja a gázbojlerrel??? (régi lakásban villany volt azért volt bennem)
Erre tegnap jövünk haza, és mi van kiírva 20án 8-12ig áramszünet! A jó édes ….! Faszomkarate!!!!!!! Ki ne költözzünk arra a napra a lakásból???
Mondjuk miért nem lehet megoldani úgy a gázszünetet, hogy déltől délig? Éjszaka ígyis-úgyis beleesik!?

Szilinek is vannak rokonai Dunaújvárosban: Purgel Csilla? 30egynéhány körüli ő is

Éjszakánk nekünk is jó volt, 2kor kelt csak és utána 6kor! 7 óta pedig ismét szunya előbb egy kis nézelődéssel, de visszaaludt

Lilypie Maternity tickers
lynia-

na sziasztok, gyors benézés, mert rohanok... ugyanis ma shoppingolni megyek! :lol: Végre! Már annyira rámfér! Anyuék lesznek Botonddal, tejcsi bekészítve! :wink:

Bori: jövő hét áll természetesen! :wink:

Gurgi: sajnálom... remélem Sameszka bírni fogja a szemészetet!

Ckat: jó a kenguru, látom ti is pirosba "nyomultok". Nem paszírozódik hozzád a gyerek? Úgy látom nem! Akkor csak én vettem sz@rt!

Esztora: irigy-irigy a fodrászra! én már 1 hónapja nem voltam.. meg is látszik rajtam!

Orrszívó: nekünk hagyományos "Csöpi" van (szerintem mindegyik ugyanolyan) és már egyszer beizzítottam és elég jól bevált. Azért szeretnék venni egy elemeset is, azt mondják, hogy az is jól kiszívja.

Na puszika, rohanok fürdeni, de izgi nem voltam sehol 3 hónapja! Kiv. kórház... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hemej: Bence nagyon szép gyerkőc és jó cuccai vannak! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

nem rólam szól.... :lol:

Nöi logika

Utazom a busszal haza.
A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek
egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a jegyet.
De hogy szólítsam meg, te vagy önnel?
Az utolsó előtti megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik.
Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz
utazik.
A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki.
A falunkban két férfi van, aki jól néz ki- az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy.
A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea.
Katrin szabin van éppen.
Én: "Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?"
Andrea: "Ismerjük egymást??????"

Andrea
Kép
kindernay

Nna, kaka leadva, kedd du. lesz kész, a garatváladékkal egyetemben, amit tegnap csináltatott apája. Szal akkor úszik az első két ovis nap. Ez van, ha nem voltunk itthon hét elején, meg szerdán kissé dögök voltunk reggel. Na, mind1, legalább Edó kezd hétfőn. Az előbb apjukkal a sulit is meglátogattuk, Edó ahhoz a tanítónénihez került akihez akartuk. Ja, s 1.B-s lesz a lelkem. Mondtam neki, erre felháborodott, hogy őt miért nem vittem. Hát ja, a húga még aludt, s ha megvárom míg felkel, reggelizik, felöltözik, akkor lekéssük a labort. Nem igazán tecc az elsőszülöttnek, hogy még hármat kell aludni a suliig, ellenben én csak azt sajnálom, hogy elfelejtem az ilyen beszélgetéseket rögzíteni, hogy majd mikor rövid idő után máris elege lesz a suliból, akkor játszodjam neki vissza anagy lelkesedését.

Kata - csurig a tej. Olyan jó érzés, bár útálom ha kezd a blúz hűlni azon a tejes részen.

Orrszívó: nekünk 4 éve olyan van mint amit Zsú is írt. Csak most épp nem tudom (már vagy 4 hetes a téma, azóta sem tom), hogy hova is vannak a hegyek jól eltéve.
Zsú - s miért zavar, hogy nem szárad ki? Ideje van, én felakasztom, s majd kiszárad.
Ellenben a hegyéről egy infó: először folyó víz alatt jól mossátok ki, míg minden trutyák távozik, mert hallottam olyant, hogy valaki egyből ki akarta főzni (no előmosás), hát naná a trutyi belefőtt, s utána az égvilágon semmi nem kergette ki többet belőle. Új orrszívóra beruházás következett nekik.
Én meg sosem sterilizáltam, jó meleg (ha volt akkor inkább jó forró) víz alatt elmostam, oszt pá.
Nálunk egyenlőre még a fülpálcikák játszanak, azzal szedtem ki eddig az orrából ha láttam valamit. De mert kezdődik a suli/ovi, föltétlen meg kell azokat a hegyeket találnom, mert tuti hamarosan valamit hazahordanak neki, még ha a nagyok nem is sínylik meg.

Na, ordibátor indul, lépek.

Kép
kissmanó

na gyors helyzetjelentés, aztán próbálok visszaolvasni...

Tegnapi csajok kiszabadulós este nagyon jó volt!!!! 8ra előrehoztuk az utsó szopit, fél 9-kor elindultam, apa már 5 perc múlva küldte at sms-t, hogy alszik a drágám, szóval tök felszabadultam :D
Nagyon kellett ez most nekem, bár éjfélre - mint hamupipőke - hazaértem. Azért vicces volt: alkoholmentes sör, kofeinmentes kávé, még egy nikotinmentes cigi kellett volna:D
Drágám csak 3/4 5kor evett, azóta alszik :D Így aztán lehet mulatni, és még kialudt is vagyok :D rendes gyerek, nem :?: :D

Kép
Kép
emma1976

Emma. Ügyes fiacskád van.

Kép
kissmanó

Gurgi! Köszi az invitálást, de a nagyok miatt csak a délelött, max. koradélután lenne jó.
A vonalzós képed nagyon cép!

Ckat! Én is -mint Zsú- Ariana porszívós orrszívót vettem éppen tegnap. Nekem nagyon bevált ez a típus a nagyoknál is. Csak hát 8 év alatt elhasználódott. Műanyag( nem törik össze, ha véletlenül leesik, nagyon sokszor leesett már) és 2 szívócsövecske van hozzá. Kifőzéssel sterilizálható a csövecske, a többi részt én jó forró vízzel szoktam átmosni.

Zsú! Én egy fürdőszobai ruhaakasztón, mindig a porszívókoz csatl.-zó felével lefelé, közel függőleges helyzetben lógatva tárolom, a szívófejet pedig külön, nem rajta hagyom. Ha zavar, sterilizálós folyadékkal vagy egyszerűen Domestosos vízzel is át lehet mosni. Én időnként az utóbbival szoktam, persze túlzásokba nem estem.

Első babám egy éves is elmúlt már, amikor először használtuk az orrszívót. A második babácska már sokkal korábban beteg volt. Kezdődött azzal, hogy 3 és1/2 hónaposan elkapta a nagytól a bárányhímlőt. Most mi lesz, még nem tudom. Mindenesetre Gabinak nem folyik az orra, nem szörtyög. Remélem, hogy így is marad.

Hemej! Benike drága jóllakott és elterült. Gyönyörűség! :D
És most, míg eszemben van :egyszer még kismamakorunkban küldtél egyszer egy Jó reggelt! képet. Rajta rozskenyér, vaj, lekvár, gusztusos terítés.... Azt akkor annyira megkívántam, hogy 2 napig csak azt reggeliztem! És nagyon jól esett.

Hemej és Kata! Németo-i oltási rendről még nem írtatok. Engem -és gondolom Manót is -még mindig érdekel.

Andi, Móni! Megnéztétek a tornás oldalakat?

Mary! Már hiányoltunk! És merre fogtok lakni kis hazánkban? Fotókra én is kíváncsi vagyok!!!!! Babásakra is!!! :lol:
Most jut eszembe: Boldog névnapot! :D
Jövő héten pénteken itthon lesztek? Akkorra van megint IKEA-s tali szervezve.

Egcsi! A porontyon olvastam még néhány hónapja, hogy az USA-ban nem igazán főznek az anyukák. Inkább készen vásárolják és csak felmelegítik, vagy sütőben pár perc alatt készre sütik az ételt. Sőt, állítólag a gyümölcsök éretlen állapotban kerülnek a boltokba. Sokan pedig nem várják ki, hogy odahaza "beérjen", inkább nem esznek gyümit. Te hogyan látod?
mtücsi

fodrász:én újra hetente kétszer járok szárítatni (nem bírni göndör haj) eddig mindig kijött evés szempontjából viszont most viszem először magammal.
egy pedikürt már végig aludt. :lol:

feltettem neki a játszószönyeg tornázóját és most annak magyaráz,meg vigyorog.a pihenőszéké elég messze van még nem tud annyira fókuszálni.

Bridzsi

Kép
esztora

Süt a nap, megyünk csajokul játszótérre.

Kép
kissmanó

Üdv!

Orrszívó: olyat vettünk, amit csapra lehet szerelni, de még nem volt főpróbája.

Ádám úgy tűnik, visszatért az éjszakai evéshez. Jó nagyot kakil, aztán vagy felkel vagy nem. Ha igen, megetetem, annál is inkább, mert brutál kemény a cicim. Néha olyan érzésem is van, mintha belülről tűkkel szurkálnák. Viszont szerintem nem szopja ki teljesen.

Móni 1973:
mi is voltunk már az Ossiacher-tónál, de síelni (Annenheimban és Klösterlén). Egyetemistaként pedig Klagenfurt környékén. Csodaaszép vidék. MAjd Ádámmal is szeretnénk menni síelni.

:lol:

jól el vagyok ma,

Ilyen voltam, ilyen lettem :lol: Kép Kép

Marci így ül, ha felhúzom (csajosoknak kackackukacot nem megmutatni: :wink: ) Kép

kispiskóta

Ági! Nekem meg olyan érzésem szokott lenni, mintha késsel szúrkálnának. Néha nagyon fáj. Viszont most a 3. babánál egy dolgot nem érzek. Korábban egészen a hónaljamig éreztem a "mirigyeimet". Most ez nincs.
Kíváncsi vagyok a vízcsapos orrszívós tapasztalatodra. De ha lehet, minél később írjál róla! :lol:

Mensi: Ádikám ovistársának az anyukájával beszélgettem -2. babával kismama, 9. hónapnál tartanak- és bizony ő azon csodálkozott el, hogy 6 héttel a szülés után. Neki majd 2és1/2 évvel jött meg először úgy, hogy már elválasztotta a babáját és még ráhúzott néhány hónapot. Majd rákérdezek, hogy ő mikor bulizott baba nélkül és milyen itókára nevezett be. Gyanítom, hogy ő is óvatos volt! Alkesz mentes sörben is van minimális mennyiségű alkohol?

Móni! Milyen a söröcske hatása? Van eredmény? Ez is milyen igazságtalan. Az egyik babánál rengeteg a tejcsi, a másiknál meg kevesebb, mint kéne. Egyébként szoktad mérni, hogy Bálint mennyit eszik?

Szivvi! Szegény Lillácska! A ti háziorvosotok aztán nagyon szeret biztosra menni. Csak az a kérdés, hogy a ti esetetekben ennek van-e/volt-e értelme? Egy vérszegény gyerek nem hiszem, hogy szépen gyarapodna. Mennyit gyarapodtok hetente?
mtücsi

Zsu!
Tényleg jól el vagy :lol:
Lapi a pocak mit akarsz :wink:
Marcika cukker, kackackukac :lol:

Mtücsi!
Vmikor összehozzuk.
Nekem a jövő hét nem jó. Mindennapra van vmi.

Na Samesz torka szakadtából űvölt..

Emma!
Éljen-éljen..Lehet kapni gyógynövényes cicit, több fajtát..ginsenges is van. Nem a legjobb de nem nikotinos..BIO boltban. Mi ecce-kécce kipróbáltuk Atival...hát..amúgy nem dohányzunk ill. ha buli van akkor igen.

Manó!
Nyomatom a Sloszit..nyamika

Kinderke!
Jó vásárlást!

Tsókesz
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Egont sokáig ölben kellett tartani, meg nyüügösködött. Most elaludt. :D

Na, akkor itt az oltásrend. Még én át kell nézzem. Egon még csak az elsöö oltáson van túl, amit a kórházban kapott. Jövööhéten hívom a dokit (most szabin van) idööpontért.

http://www.rund-ums-baby.de/gesundheit_ ... lender.htm

Hemej! Beni annyira édes. Olyan jó, hogy egyszerre több képen is csodálhatjuk. Kis dundika. De az nem annyira jó, hogy ritkán tudsz jönni.
Nemsokára megismerik egymást a fiacskáink! :wink:

Manó! Jó játszóterezést!

Emma! :D

Zsu! Kösz az infót. Nekem nem jotott ez eszembe... Nekem nem szokott fájni a fejem, csak mellgyuszikor.

Emi! Ez elég durva. Nekünk akkor vették el a melegvizet, mikor hazamentünk a kórházból és eppen be volt samponozva a hajam :twisted: és persze, bármelyik pillanatban érkezhetett a védöönöö és a gyerekorvos....odatettem melegíteni vizet, de mire megmelegedett visszaadták... :lol: Na, akkor kiakadtam.

Andi! Ez tök jó! :lol:

Mi hagyományos orrszívót használunk, de eddig csak tejtrutyikra. Egon nem tiltakozik. :D

Brigi! Sajnálom az éccakát! Hátha a nappal már jobb lesz.
molkata

Zsú! Csini voltál kismamának is és most is csini vagy. Irigyellek! :wink:
mtücsi

Zsú! Ez jó kis kronológia :D Kis drága Marci, milyen ügyi. :D

Gurgi! Gyógynövényes... :lol:
molkata

Zsú! Ez még babakukac!!! Ezt még szabad nézni. Drága kis Marcika, milyen szép nagy szemekkel néz! :D
mtücsi

Na, de Tücsi kiscsajoknak kiskukacot sem szabad nézni. :lol:

Kata, nekem ez csak tipp, hogy ettől fájhat. Másra nem tok gondolni!

Rita, nem mondod, hogy lehet nem nikotinos cigit kapni...Hmmmm...

Ja tejapasztó buliba én is benne vagyok. Nekünk van több lityi jéger ha jól tudom. Bár a tequila se rossz. Hamár Apáknak jutott tejfakasztó, akkor mienk a tejapasztó! :wink: :lol:

Drága fiam magától elaludt a trapéz alatt! Juhéjj!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?