Üdv.
Mona, szuper, hogy sikerült a babáknak anyatejet találni! A kamillateát sok védőnő nem ajánlja, én Petinek édeskömény teát adtam, már amennyit megivott belőle.
Klzsuzsi, akkor hajrá ketteske projekt!
Jó, hogy Dini végre meggyógyult...én el se tudom képzelni, hogy mit csinálnék, ha Peti ennyire lebetegedne!
Igen, turizni szerintem is jó dolog, én is hoztam már el pár rucit, amiben még benne volt az árcímkéje.
Zsuzsu, Ábelnek jó az étvágya!
Zitacicu, sejtettem, hogy nem lehet könnyű pihizni a három csemete mellett, de tudod, inkább legyél egészséges, mint betegedj le! Nekem most a csuklóim vannak ki, hogy a jobb fáj, hol a bal.
Spirál? Én is gondolkodtam rajta, de csak ketteske után, addig kibumlizom a bogyóval.
És kimaradt: Mátét Isten éltesse szülinapja alkalmából!
Hát én valamikor a nyár elején váltottam egy telefont Rikával, akkor nekem ígért képeket, mert mentek valahova nyaralni. Egyébként a babaszobán van most inkább, elmondása szerint.
Enikő, látom Viola sem beszédes...én is a falra mászok enyim gyerektől, ahogy mutogat, és mondja, hogy ööööööööö. De értelmes, ma pl. földhöz vágta a biciklivillogóját a mamáknál, és vitte a tatámnak, hogy csinálja meg, mert nem villog, és mutogatott a tv teteje fele, mert oda tette fel a tatám a csavarhúzóját. Aztán, mikor a tatám levette, vezette a fotelhoz, és ütögette a fotelt, hogy oda üljön le!
A Z. Nagyban egyébként nagyon drágák a torták, én Peti keresztanyjától megkérdeztem, és emlékeim szerint, amit a szülinapjára hozott kicsi zsúrtortát, az is 2500-3000 Ft körül volt.
Alvós Viola csúcs! Érdekes, hogy mióta Feri vidéken van, akármilyen fáradt a fiam, addig nem alszik el, amíg nem hívjuk fel kilenc után az apját...
Ja, takony miatt ne aggódj, kap Zalán elég levegőt. Én is aggódtam mindig, főleg, hogy Peti szinte állandóan cumizott, ha beteg volt, ha nem, hogy mi lesz, de még megvan. Mondjuk tény, hogy nekem is zavaró volt, minden percben néztem, hogy lélegzik-e.
Dancsi, akkor jó, hogy átmeneti volt Boldi viselkedése. Mondjuk Peti tegnap volt extra nyügi...
Jozsó édes lehetett, mikor megdícsérte a dajka köpenyét. Most hova jár óviba?
Szép napot.
Még vmi: a Debreceni utcai boltban vannak rucik, cipők, babakocsik, stb., akinek aktuális, ott is érdemes körülnézni. Én most csak pelusért voltam, meg a cipőket néztem, de csak később tervezek venni, na meg ahhoz Peti is kell.