A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Jé az előző oldalt én fejeztem be, ezt most én kezdtem és még folytatom is! :D

Babások eléggé kerülnek minket! :roll:

Szilcsiről láttam, hogy a helyzethez képest egész jó hírek?
De Kiscsillag, Mfpan, Vakond, Áfi jól eltűntek!
Sőt Judis is, pedig lassan tényleg szül, vagy már szült is?

Na jó a friss gyermekesek felmentést kaphatnak! Bár hébe hóba láttam Cenit és Robcsit is! Na meg Athizt és Tonticát is, bár inkább a másik topicban!

KATICA! FEJEZZ LE! HÁT PONT TÉGED HAGYTALAK KI!
Hogy vagytok? Vagy? Ha van valami írj! Rád is sokat gondoltam a héten, de valahogy mindketten behavazódtunk! :?

Kép
bettike
Eger

És akkor én tartozom egy kis vallomással, csak még én is emésztettem a héten! :roll:
Túl vagyunk az apjuk vizsgálaton és én is voltam dokinál!
A fejlemények 2 hét múlva megyek dokimhoz megbeszélni az esetleges átjárhatóságit mikor csináljuk! Ha az rendben lesz, akkor ismét egy apjuk vizsgálat! Annak és az átjárhatóságinak a tükrében ha szerencsénk van inszem, ha kevésbé marad a lombik!
Az inszembe belevágunk, a lombikon még gondolkodunk! Egyenlőre igyekszünk mindent megcsinálni itt helyben és csak tényleg végső eset a Kaáli!

Boni! Köszi mégegyszer az infókat, írtam e-mailt is nekik (Kaáli), kedvesen válaszoltak is!

Kép
bettike
Eger

sziasztok!

egy időre elvonulok, a dolgok egyre kevésbé alakulnak úgy, ahogy szeretnénk. ha összeszedem magam újra, akkor majd jövök.

minden jót nektek, mennek a drukkok mindenkinek!

kati
katica30

Sziasztok,

Bocsi, de nem tudtam olvasgatni. Én túl egy mellgyulladáson :cry: Lázas napokon, most már jobb. Gyermek viszont igen jól van, nagyon szépen fejlődik, már 4640 gramm. Tegnap voltunk vesegondoba és makk egészéges a drágám. Igaz a vizsgálatok megviselték, engem lehet jobban :cry: De több már nem lesz, huuuh.

mennek a drukkok Andi mikor tesztelsz?

bettike, hajrá inszem.

Szilcsi, nagyon nagyon szurkolok, minden nap gondolok rátok :cry:

Pusszantok mindekit.

Purc

Kép

Kép
purc

Bettike: na, most bepótoltad az egész heti elmaradásaidat :lol: nagyon helyes, hogy ilyen sokat írtál :lol:
És az is, hogy ráfeküsztök a bébi-témára...Kíváncsi vagyok a kivizsgálások eredményeire. Az apavizsgálatnak sincs meg az eredménye? (Vagy arra is vonatkozott a 2 hét, amit írtál?)

Nekünk ez a ciklus nem sanszos, egyrészt mert már 18. napon vagyok, és túl a pé-n (ha volt), másrészt a műtét miatt el vagyunk tiltva egymástól :oops: na de majd a következő ciklusban!!!

Klarissza: nemsokára újra babás leszel :wink: mennyi időt kell várnotok? (Remélem Magadat nem hibáztatod a történtekért :( Ezernyi oka lehetett...

Gaby: nagyjából ezek voltak (a héten)
Snufi és Boni lebetegedtek
Boni átjárhatónak bizonyult
Bettike belevetette magát a tanításba és élvezi
Babim túlvan a sikeres inszemen
Cocának megvolt az UH lombik ügyben, egész ügyesek a tüszői, bár a dokija nem elégedett, így tovább kell szúrnia
Monyó görbéje (szinte csak ő mér már :lol: szépen alakul...
Surmi HSG-re készül...
Andinak jó magas a hője :lol: (csak ma mérte...)
Katáék rossz híreket kaptak az apavizsgálaton :( (nem részletezte)
Szezsónak ma kiszedték a varratokat, amiért jutalmul pizzát kapott Apától :lol:
A banda nagy része inszemezni fog a következő ciklustól!!!

Na, ennyi...Ha valami fontosat kihagytam, bocs... :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, igen, Szilcsi kórházban :( jelenlegi infoink szerint most már rendben van..

SzezsoKép
KépKép
szezso

Nagyon kedvesek vagytok hogy többen hiányoltok, de ne tegyétek. Többen több alkalommal nagyon megbántottak innen, nem szándékozom aktív tagja lenni ennek a topiknak. Néha olvasok mert vannak akik érdekelnek, akiről úgy gondolom annak szorítok is, tőlem most ennyi telik.
Vendég

Itt a barátnőm, majd jövök később.pussz

(KAtica))))))))
Vendég

Sziasztok lányok
Szezsó a legjobbkor írtad az összefoglalód :D Én is szinte csak olvasni tudok, de azt néha csak két naponta :(

Mindenekelőtt Szilcsinek sok-sok +++++
Áfi, sajnálom, hogy így alakult...
Katica, ne hagyd, hogy elemésszen egy esetleges rossz hír...én tapasztalatból tudom, hogy nem szabad átadni magad a szomorkodásnak. Ne tűnj el!

Mindenki másnak drukk! Ja, és kikérem magamnak, én is mérek :lol: Vagyis ebben a hónapban pont nem, de azelőtt igen :D

Pusssz
tapedli

((((((((((((((((Purc))))))))))))))))))))))

((((((((((((((((Klarissza))))))))))))))))))

Bettike: várom az "idézeteket"!!!!!

(((((((((((((((((Katica))))))))))))))))))))))

ELEGEM VAN A ROSSZ HÍREKBŐL, ESEMÉNYEKBŐL, EREDMÉNYEKBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

TEsó NEkem is! most ,már jöhetne a felemelkedés! valaki nagyon nem akar jót a topikunknak! :cry:
Vendég

és Purc jobbulást képet tudsz feltenni focistáról? :lol:

Szilcsi remélem jól avn!

Klarissza tesóméknál is RH összeférhetetlenség volt, injekciót adnak rá...

GAby reméelm jól vagy!

KAtica , Katám! bármikor lelkizésre van szükségetek, Én itt vagyok!
Vendég

Uff!

Dolgoz, dolgoz...

Tüszők: már 6-an vannak! Még 2 napi adag. (Most tartunk 80.000.- nél)
Vasárnap repesztő, kedden punkció.

Bővebben vasárnap.

Cupp mindenkinek

Kép
zölddisznó

Ezt a képet Nektek küldöm, szerettel. Azt hiszem, nem szorul magyarázatra....

Kép

Cocánk, ezt pedig Neked: :wink:

Kép

snufi

JÓ REGGELT!

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D :D

SZÉP HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!

Puszi

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt Mindnenkinke!

Zöldi drukkolok nagyon Neked. azért pihizz is! :wink:

BAbim hogy vagy? nagyon eltüntél....
Vendég

ja és ma sem leszek, ... nagyon fogtok hiányozni.

Bettike mire visszajövök legyen az asztalomon az idézet.... :wink:
Vendég

Bettike!Köszi! 8)

Tesztelőknek megy a drukkk!!!! ++++++++++++++++++++++ Aztán ne várassatok soká, az eredményekkel!!!!!

Kép
szilbee

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nincsenek ügyfelek, így tudok írni.

Rh-összeférhetetlenség: 2004 decemberében sejtésem szerint terhes voltam, (37-napja nem jött meg, 26-28 naponta kell megjönnie) amikor jött a tsunami nagyon megijedtünk éreztem egy pukkanást a hasamba és elöntött a vér. Mivel Thaiföldön tartózkodtunk nem kaptam Anti-D, amit 72 órán belül meg kellene kapni. Mivel ez már a 4. terhességem volt állítólag az idő előrehalad minden egyes terhességgel kockázatot vállalok. Sajna még nem tudom mikortól lehet próbálkozni mert a műtét után eltünt (hazament, szerintem nem szerette volna, ha megtömöm a zsebét, ezért is hívott szombaton sűrgősségi műtétre) a dokim és azóta nem láttam. Még két hét és látni fogom. :wink: A műtét kimenetelétől (kaparás, szippantás) függ a próbálkozás lehetősége. (3-6 hónap)

Bettike én is várom az idézeteket.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Jó reggelt!
De korán keltetek!

Én megyek dolgozni, úgyhogy csak este leszek.

Kép
zölddisznó

Szép jó Napocskát Mindenkinek :!: :D

Most értem haza a suliból. Az utlsó óra végén, könyökölve elaludtam. még jó, hogy a szemüvegem eltakarta, hogy alszom :oops:

Már az óviban alszik Surmika :P
Szóltam az óvodavezetőnek, hogy molyen búnkó volt az óvonő.
Kiderült, hogy már tavaly kapott fegyelmit, mert valamelyik szülőnél , túl lépte a határt. Nem tudom, hogy az ilyen minek megy
gyerekek közé.

KI MIT FŐZ :?:
surmi
kockasfulunyul

JUDIS :!: GRATULÁLOK DÁVIDHOZ :!: :D :) :P

Kép
surmi
kockasfulunyul

Judis, gratula Dávidhoz, édes nagyon.

Coca, mennek a drukkok a kiscocákhoz ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Olvaslak benneteket minden nap, csak hát reagálni már nem nagyon van időm :wink:

Judis, nagy-nagy gratula Dávid babához!

Végül is elmaradt a nagy gruppen teszt?

Kata, ölellek.

Bettike, örülök, hogy bejön a tanítás és hogy haladnak a dolgok.

Coca, drukk a kiscocákhoz!

Snufi, Boni remélem már jól vagytok!

Szezso, hajrá inszem!

Klarissza, 3 hónap tuti elég a pihenésre, 6 hónapot már csak nagy terhességek elvesztés után javasolnak, de már az se gyakori. Álltalában 3 hónapot mondanak, de sok doki azt mondja, hogy elvileg az első vérzéssel helyreáll a rend, inkább a lelkiek miatt kell több idő.

OFF
Most hallottam, hogy otthonszülés közben meghalt a baba Budapesten. :cry: Borzasztó és személy szerint felelőtlen dolognak is tartom ezt az otthonszülésesdit. Nem igaz, hogy nem bír ki valaki a saját babája érdekében pár napot a kórházban ahol biztos kezekben van bármi is történik szülés közben, vagy esetleg utána a mamával vagy a babával.
És most a drága egészségügyi miniszter a hálapénz leszorítása miatt legalizálni akarja az otthonszülést. De hiába van ott orvos egy otthonszülésnél, ha valami műszerre van sürgősen szükség. Persze erre lehet azt mondani, hogy most is csak a problémamentes terhességeknél lehet otthon szülni. Gondolom ez a mostani tragédia is egy problémamentes terhesség végkimenetele volt :cry:

Na, befejeztem a dühöngést, csak ez most különösen érzékenyen érintett.

Kép
Kép
robcsi03

Én is olvastam ezt az otthon szülés dolgot :cry:

Hát, nem lennék most a nő helyében. És az EÜ miniszter ezt akarja támogatni. Már ezen is spórolni akarnak :?: Undorító :x
surmi
kockasfulunyul

Ha megengeditek, azért annyit hozzátennék ehhez az otthonszülés dologhoz. Csak annyit, hogy bizony kórházban is történhet sajnos ilyen szomorú esemény, még akkor is, ha ott a sok doki, meg műszer. Meg tán sok műhiba per is akad a világban, mert az orvos nem volt eléggé alapos, nem figyelt oda dolgokra. Pl. az anyósomnak is így halt meg az egyik gyermeke. De van még számos ilyen eset.
Azért hozzáteszem, én is félnék itthonszülni, de igazából nem ellenzem, aki meri, tegye.

athiz
Vendég

Szisztok,szép estét!

Bettike:drukk az inszemhez+++,és örülök,hogy ilyen jól megy a tanítás,és látszik hpgy élvezed is!

Katica:sajnálom,de ha jobban leszel gyere vissza kérlek!!!Ölellek!

Judis:gratulálok a babához.

Zöldi:gigamegadrukk a jövő hétre a kicsi zöldiknek!

Babim:ragacs hegyek továbbra is,és szerintem sikerült!!!!

Boni/Snufi:hogy vagytok????

Purc:mellgyuladást nem irigylem,de örülök,hogy már jól vagy.Látom lassan kicsi Purc eléri az 5 kilot.Gratulálok !!!

Ancsa:istenke éltessen sokáig!!!

otthon szülés:én is olvastam,de én nem merném...

Nekem még mindig egekben a hőm, harmadik napja mérem,mert nekem piri reggelén leesik ,viszont életemben először székrekedésem van :shock: .4 napig közdöttem,ma végre sikerrel jártam.hasam mint a lufi,és fáj,de nem mensisen,hanem nemtomhogy.
vedresandi

Sziazstok!

Otthonszülés sajnálom a pici babát :cry: nme itélkezem, mert nem tom mi volt....

Andi tesztellj reggel! naaaa

Robcsi, egyébként Én jobban vagyok! Tesó?

Mindenkienk pussz
Vendég

Andi :!: tesztelj már :!: NE KÍNOZD MAGAD :!:
Jó volna már egy kis jó hír :lol:

CoCa :!: sok kis röf-röf :D

Katica: csak rövid eltávra menjél !
surmi
kockasfulunyul

Ingyom-bingyom!

Köszönöm a bíztatást!

Otthonszülős hír: nekem elég gyanus a híradás hitelessége. Nem tudjuk pontosan, hogy mi miatt halt meg szegény baba, és miért nem vitték az anyát kórházba. Hmmm. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett valójában.

Kép
zölddisznó

Nem volt időm ma jönni,....

Judi: GRATU!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes a babád nagyon!!!! Gyors szülés volt!!!!!

Coca: drukk!!!!

Babim: drukk!!!

Andi: reggel tesztelj, ok?????? Drukk!!!!

Jó éjt!!!

(Jól vok már, szinte teljesen, köszönöm!) :D

snufi

Jó reggelt!

Snufi:már késő,ellőttem a reggeli elsőt pisit.Marad a szerda :lol:
vedresandi

sziasztok.

judis gratula gyors szuleset volt am,azta :shock:

coca drukhegyek.

andi,hogy birod ki szerdaig?

katica sajnalom,de hatha tudnak a ferjeden segiteni.

kata?jol eltuntel.... :cry:

bettike hajra inszem.

otthonszles?en inkebb szulnek korhazban,csak azert imadkozom mostmar hogy mire odajutok addigra olyan legyen a korhaz hogy beengedjek a ferjemet,nagyon szeretnem.

rolam,ugy erzem terhes vagyok,belulrol.ebben csak az a gaz hogy nagy pofaraeses lesz ha megjon :cry:

Kép
monyo83

Jó reggelt!

Katica, sajnálom, de biztos meg van az ok, ami a döntésedhez vezetett! Ne adjátok fel!! Remény mindig van.... ezt a héten tanultam!

Inszemesek, lombikos Coca, és Monyó, Andi nagyon-nagyon drukkolok nektek! Mind megérdemeltek egy babót!!

Nagyon nehéz hét áll mögöttem, de néha bekukkantottam! Köszönöm a nektek a támogatást, és a priviket!! Sokat segített!
kata05

Jó reggelt!

Judis! Gratulálok!

Andi: ma nem mértél véletlenül? :)

Monyo: én is mindig erre a "terhes vagyok" (meg)érzésre várok...tök jó, hogy Te érzed, biztos, hogy van valami oka :wink:

Coca: 1 kérdés...Lapar után neked mikor jött meg a mensid?

Na, megyek, eljátszom a jó háziasszonyt :lol: (pl. elpakolom a ruhákat és befűszerezem a csirekmellet..) :lol:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata:annyira örülök,hogy benéztél,és a történtekhez képest jobban vagy.Remélem jönni fogsz még!!!

Monyo:szado-mazo lehetek,de bírom :lol: :lol: Ja,a megérzés nálam mindig bejön,remélem nálad is!!!Drukkolok!

Szezso: 37,14,remélem nem elindult laposkúszásban lefeléa kis sunyi kígyó :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Jóóó reggelt!

KAtám! örülök, hoyg kicsit jobban vagy, és látsz lehetőséget! NAgyon Hiányzol ám! ha lesz hozzá kedved, jelentkezz Nálam!

Andi azta, jó magas a hőd!

:lol:

SZezso jó főzést!

Katica Tényleg van mindenre megoldás! NE adjátok fel!

Este leszek!

pussz
Vendég

Ungabunga!

Snufi! Jó, hogy jól vagy! Ne hagyd abba a vitaminokat, mert terjed a fosós-hányós-felsőléguti vírus. (Osztályonként 3-4 beteg a suliban!)

Andi! Szerdáig nem is pisilsz, csak mindig másodikat? :lol:

Monyó! Az jó, ha "belülről" érzed, hogy terhes vagy. Képzeld, ha kívülről éreznéd! :wink: (Hú, ez nem volt jó :oops: )

Kata, Katica!
Ezt csak nektek:
Volt pasimnak kamaszkori betegség miatt eltávolították mindkét ondóvezetékét.
Biopsziával nyertek egy, azaz egy darab spermiumot, sikeres volt a megtermékenyítés, szépen osztódott.....és ráadásul ketté....most ott vigyorognak az ikrek örömkönnyektől zokogó anyukája és apukája ölében. :lol:

Szezsó! Basszus varratszedés. ...erről beszéltem nyuszómuszó. De örülök, hogy túl vagy rajta.
Nekem rendes időben és rendesen megjött lapar után.

Helló estelevő Boni!

Én tegnap lőttem habtestembe az utsó stimus cuccot, ma éjjel repesztek, aztán már csak a napi egy véralvadásgátló nyomul a hashájamba.
...meg egy kicsit bemegyek dolgozni a könyveimhez. (Leltár, visszáru...)

Kép
zölddisznó

Szép napot Mindenkinek :!:

ANDI: most akkor a semmiért kelltem fel :?: :x Na, akkor megyek vissza aludni. De szerdán kellek :wink: :!:

COCA: egy (sok) kis malac, röf-röf-röf :D

KATA, KATICA: Az erő legyen veletek :!: :D
surmi
kockasfulunyul

Surmi! Röfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! És uííííííííííííííííííííííííííííí

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Üdv. Kata! Örülök, hogy jobban vagy némileg!

Coca! Már azt hittem haragszol vmiért, hogy én kedveskedek Neked kismalacokkal,...., te meg sosem írsz nekem! De látom, minden ok!!!!

Iggyekszem vitaminozni magam, mert úgy néz ki, innentől kiszámíthatatlan ideig egyedül viszem a játszóházat. (amivel, csak az a gond, hogy szerdán délután Kaáliba kell mennünk, jövő 7 péntek suli,... szóval akad elintéznivaló az ember életében, amit muszáj..... :roll: ) Kolléganőm pánikbeteg és depressziós (egyedül nem bírja a fiával, ezért leköltözött múlt 7 elején anyukájáékhoz. Folyamatosan halálfélelme van,.... ) Szóval innentől felköthetem a gatyám.... :?

Andi: szerdaaaaa????? :shock:

Szezso: jó főzicskélést!

Tesókám: mizujs?

Monyó: drukk, hogy igazad legyen!!!!

snufi

Coca: ja, túléltem szerencsére a varratszedést...Én kíváncsi vagyok, mikor jön meg :roll: elvileg a műtétig nem volt pé-m...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! A pé-vel nincs összefüggésben a mensi, úgyhogy max a műtét zavarhat be egy kicsit, de nem szokott, hiszen nem csináltak semmi beavatkozást, csak bekukkoltak.

Snufi!Köszi a malacokat, de eddig nem nagyon értem rá senkinek sem reagálni, pedig mindenki írt szépet-jót. Na de megállj, 2-3 hétig le sem fogsz tudni vakarni!

Kép
zölddisznó

Coca: tényleg, a hormonrendszeremhez nem nyúltak :lol: végülis a HSG sem zavart be anno...most meg majdnem ugyanez volt + hiszteroszkópia, ami belülről érintette a méhet + petevezetőket...maga a lapar meg gondolom még ennyit sem jelent ebből a szempontból...Na, ezt szuperül levezettem :lol:

Snufi: hát, ez kemény lesz! Főleg, hogy elkezdődik a baba-projekt kaális része is...De Te stramm csaj vagy! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Okóóóóóóóóóóós!

Kép
zölddisznó

Délutáni szieszta???? :D

snufi

Szép napot!

Szezso, köszi az összefoglalót :D drukk az inszemhez

BAbim, Coca
Rajtatok a topik szeme :P :wink: akarok menni hozzátok babázni, mindent bele :wink: ++++++++++++++++++++++

Boni
király, átjárható vagy :P haladtok a baba felé vezető úton :D

Snufi
az kemény, ami barátnőddel van :? nekem exnél skizofréniát álapítottak meg, az is kemény volt :?

Kata
sajnálom nagyon a rossz híreket, de majd sikerül feldolgozni lelkileg, és csak arra figyeltek majd, hogy most is van esély, csak nehezebb dolgotok van, de a végeredmény a kis lurkó lesz. Kitartás!!!

Mindenki másnak pusza és drukk. Jól vagyok. Volt pénteken egy kis mélyrepülés, de ma már ok vagyok. Bővebben erről most nem írnék.
gaby25

((((((((((((((((((Gaby)))))))))))))))))))))) Kép

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?