A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Valentina!
Minden gyerek más, ami az alvást illeti Emma éjjel 10 órát alszik napközben 1-1,5 persze nem egyben. A doktor néni szerint ez időszakos.

Emano!
Ne izgulj! Tudom milyen borzasztó érzés ez most de gondolj arra hogy kitartással meg fogod oldani! Nekem amikor hazajöttünk a heim-pálból 10g-ok voltak csak teljesen kikészültem de visszajött! Nem 1-2 nap volt hanem inkább hét de sikerült! Neked is fog! Vedd természetesnek hogy igen is van tejcsi, és igen is szoptatni akarsz! Semmi baj nem lesz!

Brigi!
A babakocsink átalakítható sportkocsi és rögzíteni lehet rá a hordozót de nem lát ki belőle így nagyon pipa!

Végre elaludt de nagyon nyűglődött az előbb fél óra múlva felkelt most remélem kicsit tovább bírja. Iszonyúan sokat sír és hulla fáradt. Ő is Mi is :(

Hófordulósoknak sok boldogságot kívánok!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Cukipofa!
A lányok elég anyásak. Szofi mindig is az volt, Kata csak mostanában. Kata újabban elég nehezen marad ott bárhol. Mindig velem akar maradni, így az elmúlt hetekben többször is volt, hogy azzal a lendülettel, hogy elvittem a papámékhoz, hoztam is haza. :oops: :D De ha már ottmarad valahol akkor nagyon jól érzi magát, addig a pontig hogy én megint megjelenek. Na akkor kitör belőle a kisördög és hiszi, nyüglődés és minden más. Szofi más. Ő is elvan egy pontig, de azán hogy fárad, csak én kellek neki. Ő, - mivel a szüleim nem vállalják el őket együtt - nem szokta meg, hogy távol legyen tőlem. Szóval ő a gyenge láncszem. A papám teljesen kivan, ha egy fél órára vigyáznia kell Szofira. Ha sír, dunsztja sincs hogy mi baja lehet. (a nevelőmamámnak sincs. Nem is szeretem őt otthagyni :oops: Talán majd ha már beszél)

Gyuzso/ Borsa!
nagyon aranyosak vagytok. Meg mindenki más is. Az a baj ezzel a sitteres dologgal, hogy nehezem bízom rá egy idegenre a lányokat. De tudom hogy valamikor el kell kezdeni. Másodszorra már nem lesz vadidegen. :D
Ja! a mai pihiből egy kiadós takarítás lett. :D :D :D De olyan jó érzés,hogy most tisztaság van. Jobb mint egy alvás. :D :lol:

Borsa!
úgy sajnálom, hogy Emma nem akar aludni. Én arra tippelek,hogy most 3 hónaposan van egy fejlődési ugrás és ez őket is megviseli. Remélem hamar túl lesztek rajta! :oops:

ALVÁS:
ez szerintem is változó. Kata mind a mai napid 3-4 órát alszik DU. Szofi nem. Tőle már kicsi korában is ki voltunk bukva, hogy pár hetesen, hónaposan, kevesebbet aludt mint Kata. Alig-alig szunyált nappal. Most ha hagynám, akkor kb 10-11-kor aludna egyet, de ezt én nem engedhetem :oops: Nyúzom szénykét és csak 12-kor rakom le Katával. Ha már 10-11-kor aludna, akkor fent lenne már 12.30-13-kor és akkor nem hagyná Katát aludni. Sikoltozik, bemegy hozzá, kopog az ajtaján stb. :oops: :D Rendes testvér. :lol: :lol: :lol:

Remélem nem hagytam ki senkit aki írt nekem!

Cancan!
majd rakok fel hírdetést. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:31-kor.
Vendég

köszi a jókívánságokat, tolmácsolom a nagyfiúnak! képek is lesznek nemsokára. természetesen az ajándékok az alábbiak voltak: nagy méretű traktor, markoló, barkács készlet. :) :)

ancsaboszi: torna tekintetében el vagyok kényeztetve, mert az egyik anyuka aerobic oktató és ő szervezi ezeket hetente kétszer a művházban itt nálunk.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Ancsa, a tornára én is akartam mondani, hogy anno én is a helyi művházban találtam baba-mama tornát. Gyakorlatilag mindenféle korú gyerek volt, 2 évesig. Ha sok a pici, őket is tornáztatják, de főleg mi anyukák tornáztunk :) A mi csoportunkban sok volt a mászó gyerek, őket már nem lehetett úgy tornáztatni. És ezek az alkalmak nem is drágák.

mtunde

Jó reggelt!

mi egész jól aludtunk, csak a cumit kellett egyszer beadnom. Igaz Szofi 6-os keltése nem esett jól. :D

mi lehet Zsuzsóci-val? lehet hogy már kibújt a kimanó????? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Sokat gondoltam éjszaka rátok! :-) Gyermekem többször felkelt és nyűglődött. Sokat pukizott, gondolom a hasa volt a probléma. Hááát, eddig sem irigyeltem a többször kelő anyucikat, de most aztán le a kalappal előttetek. Pedig ez csak egy éjszaka volt...

Kristóf, Neked is boldog hófodulót kívánunk! :-)

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Veronikusz, itt vagyok, még egyben. Hétfő a terminus, (a vonalzót még jó régen, akkor csináltam, amikor még 13-a volt a célidőpont)addigra Mészi doki is visszaér. Fogalmam sincs, hogy megvárja-e a kislegény, most épp nagyon fáj mindenem, de még nem gondolom, hogy szülni fogunk. Derekam le akar szakadni, alul nyom a buksija, szóval ilyenek. Várakozó álláspont. :)

Minden szülinapost, névnapost Isten éltessen, betegeknek pedig jobbulást kívánok!

Ha hazaértünk a kórházból, jelentkezem.
Addig is mindenkinek minden jót!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Zsuzsó, hatalmas drukk neked hamarosan ismét babázhatsz :D

Veronikusz!
Tudom hogy nehéz másra bízni a lányokat, de hidd el ha olyan embert találsz akiben bízhatsz nem lesz rossz dolguk! Sőt!!!

Ma viszonylag jól aludtunk csak 2X keltünk akkor is csak szopi aztán alvás.

mindenkinek szép napot

Persze a kisasszony mégcsak nemis ásít...

Orsi

borsa

Sziasztok!

Zsuzsóci! Hajrá! hátha kibírja héfőig az a kismanó.

Az én kismanóm olyan érdekesen nyúlik ki bennem, hogy alul is nyom, meg felül is, középne keze lába... Bene végig haránt feküdt, nála ilyeneket nem éreztem :)

Apropó, Bene, képzeljétek, nagyon szereti a kávét. Én szoktattam rá, persze nem direkt. :oops: Kávézóban megkapta a kapucsínó habját, egy kis cukrot, stb. De ha itthon iszom a tejeskávét, abba is mindig belenyalakszik. És a fekete kávét is szeret... :?: Ma reggel tejeskávét csináltam magamnak, és rájöttem, ez így nem lesz jó, gyorsan elővettem a Benének vett Macikávét, és neki is csináltam. Ült mellettem, kortyolta a kávéját, és ette a zsemlét hozzá, mint én. Olyan édes volt! :P

mtunde

Jó reggelt!

Zsuzsóci: megy a drukk!! Remélem kibírjátok hétfőig!!

Mi jól vagyunk. Tegnap nem volt nyűgős és nem is lázasodott be a fiatalúr. Szerencsére jól bírta az oltást.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Tegnap írtam, de elszállt... :twisted:
Három napja csak az olvasásig jutok el. És olyan gyorsan megtelt itt három-négy oldal, hogy nem is erőlködök, remélem nem baj.

De a képeknek nagyon örültem. :) És micsoda nagylányok vannak már itt!

Ricsi, utólag is Isten éltessen!

Lili. Gratulálunk, ez igen. Hát lesz miért drukkolni, rajtad lesz a fórum szeme.

Zsuzsóci, remélem, elmegy ez a két nap, aztán jövő héten valamelyik nap újra üdvözölhetünk, de akkor már a kicsi babódat is itt kint. :)

Tünde, Hugi is úgy rugdos, ahogy Melinda nem nagyon. De úgy élvezem. Hát ez a kávézás édes lehet. "Reggel megkávézok a fiammal..." "És hány éves a fia?" "Kettő...".

Jaj, erről az jut eszembe, amikor egy barátomnak karácsonyi ajándékként a Shrek figurát vettem meg egy vásárban. Mondtam, hogy fiúnak keresem. És kérdezte az eladó, hogy segíthet-e, és hogy hány éves a kisfiú. Én meg alig bírtam kinyögni, hogy harmincnégy... :oops: :D

Majd jövök még, most sok dolgom van.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

A kávézás tök édes, csak egy kávézóba már nem lehet vele bemenni úgy, hoyg a felét ne ő igya meg. Lehet, hogy neki külön rendelnem kéne egy koffeinmenteset? Az egy dolog, hogy a kapucsínóról hab nekem nem jut, csak a tejeskávé, de azt is 1 másodperc alatt fel kell hörpintenem, különben megissza...

mtunde

helló!

tünde!
hát ez szenzációs lehet!!!! :lol: :lol: szerintem rendelj neki koffeinmenteset...

zsuzsóci!
drukk-drukk, én is gondoltam/gondolok rád! egy képecsek esetleg?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!

Apja kiakadna rajta, de én biztos jobban járnék :) Lehet, hogy legközelebb kipróbálom. Bár pont itt a helyi cukiban nincs koffeinmentes... :(

mtunde

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Mi ez hogy ma az utolsó rás időpontja 14,20 :roll: . Séta volt?

Veronikusz,
Mire jutottál szitter ügyben? És hogy áll a nagyi projekt?

Hú, akkor kemény dió lesz, majd hozzászoktatni a babyszittert a lányokhoz!
Megértelek, én is úgy örülök mindig ha szép rend és tisztaság van.
És igazad van, csak az első alkalommal lesz idegen!!!Hajrá!!!

Vali,
Ádámnak nagyon boldog hófordulót!
Egyetértek, az a lényeg, hogy Ádám jól érzi magát! Lara az első 2-3 hónapban alig evett, nem nagyon hízott, most meg már 9 kg.

Eni,
Aranyos vagy!
Köszike átadtam Gellértnek az üzidet!
És nem válaszoltál
Miért nem a növérpult?
Na mit hallok??? Felfalnál egy cukit, csaknem megint kórházba akarsz menni pár napra :wink: , és nem egyedül távozni onnan. Gyanús vagy! :lol:
Mikor költöztök??

Brigi,
Kristófnak boldog hófordulót!!!
Örülök, hogy megértesz, és másnak is vannak ilyen hajlamai, ami a kakilós képet illeti Hát igen, mi is 8 hónaposak leszünk lassan, és mi is mindent megeszünk, de azért én sterilizálok mert szeretek :lol:
Nem vagy önző dög! Nagyon helyes magatokra is kell idő!!

Borsa,

Tényleg ez jó kérdés. Mi az a babakocsi ami ennyire nem jön be?
Remélem a ma éjszakátok is jó lesz! Drukkolok, és bízom benne, hogy már az igazak álmát alusszátok!

Cukorfalat

Petynek nagyon boldog hófordulót!
Annyira édes!!! Meg kell zabálni! Én is szeretnék egy gyönyörű kisfiút is!

Vica,
De jó hogy jöttél! Boldog hófordulót!!!
Nagyon édes Réka! Kérünk mindig sok, sok képet! :wink:

Gyuzso,
Hogy van Micu?

Heni,
Remélem már jobban vagy!
És mit mondtál Szandinak hogy került a pocakba és hogy jön ki? Ez érdekel!!! :wink: Hogy történik? :wink:

Tünde,
Tessék vigyázni magadra! Pihenj sokat!!!
Ez a kávés történet nagyon édes!!! Elképzeltelek Titeket! Mond meg a Párodnak, hogy kérünk egy fótot, ha már nem rendel koffeinmentes kávét Benének!

Lilluska,
De jó hogy jöttél! Már olyan rég hallottunk rólatok! Kérünk szépen képeket!!!!

Manóka, Tünde
Köszönöm szépen hogy válaszoltatok a kérdésemre! Akkor majd körbenézek a környéken, de lehet veszek azért egy dvd-t is.

Zsuzsóci
Hú ez már nagyon izgi! Nagyon drukkolunk Neked!!!
Tesókkal mi lesz még TE kórházban leszel? Várják már nagyon a kistesót?

Memme,

Igen jó hogy jöttél, már akartam kérdezni, hogy merre jársz! Hogy vagytok???

Barbi,
Milyen volt az úszás?
Ki tartotta?

Györgyi,
Most már egész héten dolgozol? :cry:

Gabbó,
Hogy vagytok?
Képek?

Masni??

Zsófi??

ancsaboszi

Senki másnak nincs tapasztalata baba-mama torna ügyben?
:roll: :oops:

ancsaboszi

Képzeljétek!

Végre eljutottam oda, hogy bejelentkeztem kedvenc hematológus dokimhoz, :lol: szerdán hajnalban megyünk.
És akkor vesznek vért, és talán kiderül, hogy miért esik a trombocita terhesség alatt olyan nagyon :cry: , és meghozza az ítéletet, hogy milyen esélyek vannak a Tesó álommal kapcsolatban! :roll: Már izgulok!

És gondoltam rakok fel két képet, amin látszik, hogy Lara már egyedül mossa mind a 6 fogát! :lol:

Kép

Kép

de most már tényleg megyek
mert megint túltengtem.
:oops: :oops:
Bocsánat

Nyugodt éjszakát! Sok alvással
és szép hétvégét!

ancsaboszi

Sziasztok!
Megpróbálok feltenni pár képet. Kép Kép
Remélem sikerült!
Mindenkinek szép napot
V

valentina

Kép
Totálisan büszke vagyok magamra.
Nem vagyok annyira reménytelen eset, ja ma vagyunk 7hónaposak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valentina

Viktornak boldog hófordulót!!!
Szépek vagytok, Valentina!!!

Ancsa,
remélem megnyugtat a dokid!!
Mi még pocak állapotban terveztük atornát, de azóta sem jutottunk ennél tovább :lol: De biztos tök jó!!

Zsuzsóci,
megy a drukk ezerrel!!! :lol: :lol:

Tünde,
nagyon édes a kávés sztori!!!! :lol: :lol:

Eni,
tényleg, mikor költöztök?

Steffi,
hogy vannak Fiúk? Fogtündérünk jelentkezett?

Memme,
pihizzetek ezerrel!!

Györgyi, Masni, Gabbó, Manóka..?

Mi jól vagyunk, oldódik a slájm, bár az orrszívás nem a kedvence :oops:
Mostmár édesapja is fájlalja a torkát, de kiírtam neki is a terápiát, úgyhogy előbb-utóbb mindenki meggyógyul (méz, mega dózis C-vitamin, pálinka-fertőtlenítés :lol:)
Olyan szépen alszik már napközben, most is leraktam az ágyunkra, még nyitotta a szemét és magától elaludt. Ez nálunk nagy szó és én úgy örülök!! eddig csak babakocsiban vagy ölben aludt el, ágyon hamar ébredt..
Kép kedvenc családi fotónk :)

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt!

Veronikusz nagyon szép Viktorod, Boldog Hófordulót kívánok neki!

Gyuzsó: nagyon jó a családi fotó, Micunak kellemes napot mára, ennyi hármassal :) És gratula az ágyon alváshoz, sokszor van, hogy a Babákba mélységérzékelőt szerelnek, ami azonnal riaszt, ha a fenekük az ágy mélységi szintjét éri...

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Viktornak sok boldogságot! :D nagyon édes a fiú. :D

Ancsa!
fúúú, milyen nagylány már Lara!!!!!!! nagyon cukkancs :D :D :D
még nem intéztem sittert. Nem is voltunk itton. Szerencsére. :lol: :D majd keresek valami képes céges és mazsolázom. :D De biztos nem a 7végén, mert ma főzök, Brendonba szeretnék menni Römer ülést nézni, honap meg vendégségbe megünk, így ma még sütit is kell sütnöm. :D

Zsuzsóci!
drukkolok nagyon!!!! :D

Tünde!
ez a közös kávézás ez aranyos :lol:

bocsi de csak ennyire futotta. Rohanok. Majd még jövök ha tudok. :D Kellemes 7végét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
JaJ de szépek vagytok így együtt! :D
Mielőbbi gyógyulást nektek! :oops: Micu is páleszozik???? biztos azért alszik ilyen jól. :lol:

Snowwhite!
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: nekem nincs MÉG kisfiam!!!! de azért előre is köszi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lehet mégis reggel van még, így kávé előtt...

Tehát Valentina nagyon szép Viktorod!

Veronikusz: sorry az elírásért, vedd boszorkodásnak a jövőt illetően :)

KépKép

KépKép
snowwhite

gyuzso!
nagyon ügyi vagy, hogy ennyire kivártál és nem erőltetted az alvás dolgot! nagyon szép családod van!!!!! csoda, hogy ez a kisfiú is ilyen szépséges?? :lol: :lol:

ancsa!
szia!! masni jól van, sokat dolgozik szegény :( de okés amit e-mailben írtál!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Édi mindenki, aki hiányol, köszi Ancsa, Gyuzso! :wink: Semmi extra ám, csak a fogak. Bár korántsem olyan vacak a helyzet, mint két hónappal ezelőtt. Mára stabilan 2-3x kelünk éjszaka (csak! :oops: ), viszont olykor egy kicsit tovább szórakoztatjuk egymást... Amúgy egy édespofa.

Tünde, Bene nagyon cuki lehet ezzel a kávéval. Sokat gondolok rátok, Memmére is...

Valentina, gratula a 7 hónaphoz. Látod, az egyik legégetőbb kérdés mindig az alvás (majdnem mindenkinél). Úgyhogy recept nincs. Nem akarok glóriát a fejem köré, de nekem még nem aludt át Benő egy éjszakát sem, mióta megszületett, a napközbeni legtöbb összalvás 3 óra volt... :roll:

Tegnap óta már nemcsak gurul ide-oda Benőke, hanem határozottan kúszik, mint egy kis kommandós, és irtóra élvezi. Veszélyben van minden az ágy alatt, a hosszabbítók, az erősítő, a cipők... Szóval igazán jár már nekünk a nagyobb lakás. :shock: Egyébként hivatalosan októberben költözünk, nemhivatalosan én már akkor boldog leszek, ha ott ünnepelhetem a szülinapomat (nov4).

Képek. És tudom, ciki a szigszalag a porszívócsövön, de ez van... :oops:

Kép

Kép
vbea

Sziasztok!

Ancsa! Apjának mondtam a fényképigényt, és megigérte, hogy csinál majd. És kap koffeinmenteset Bene egy cukiban a képhez :)

Egyébként meg drukkolok neked a hematológushoz, és várjuk az eredményeket.
Torna ügyben én is tanácstalan vagyok, én kismamitornára mennék vissza az Oxygénbe, ahova jártam eddig, csak délelőttönként olyan alacsony a vérnyomásom, hogy nem nagy bátorságom van még tornázni is... Sokszor a boltig alig vánszorgok el, ott meg majdnem elájulok. Lehet, hogy hagyni kéne a fenébe? Eddig ahányás miatt nem mentem, aztán nyár...

Eni, olyan édes Benő! Még jó, hogy nálatok tiszta a porszívócső :)

mtunde

Sziasztok!

Vica! De jó rólatok is hallani!! :D :D Szóval készültök ti is kistesóra?? de jó, hajrá,hajrá!! :D :D :D Réka is akkorát nőtt, tündéri kiscsajszi!!!

Ancsa! Drukkolok neked, de én nem értem ezt a trombocita-dolgot...anno nálatok ez okozta a bajt??(bocsi, én nem tudom,hogy mi történt anno...)
Én hétfőn megyek a dokihoz, és reményeim szerint pontos választ kapok a miért?-ekre.... :cry:

EMano! Jó a könyv, szerintem hasznos is. Lehet hogy nekem is előbb kellett volna elolvasnom, és akkor talán nem kellett volna ringatni...stb. hanem hagyni hogy magától aludjon el. Mert ez a lényeg! Megtanuljon aludni! MI 8 hónapos korában csináltuk azt a módszert, 3este ment rá, de megérte. Mert most berakom az ágyba, és 1 szó nélkül alszik... :D

Amúgy mindenkinek csodás szép napot kívánok! Most mennem kell
ma van ENIKŐ! Úgyhogy bulizunk.... :D
Sütni nem volt időm (mert a kutyához is jött az állatorvos stb..) ugyhogy még cukiba is el kell mennem... :D
Majd este jövök és rakok képeket is...remélem :D
Vendég

Hali,
csak beurottam,
Eni, boldog névnapot!

Majd jövök, ha alszik Melinda.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk mert Emma és Aapa épp játszanak. Ma sokat csavarogtunk 2X fél órát aludtunk de nagyon mosolygós beszélgetős napja volt a hercegnőmnek :D

Ancsa
Olyan sport kocsink van amire hordozó csatolható így Emma pont nem lát ki rendesen ettől tök kész van, de hát még nem ülhet...ha belerakom húzza fel magát de persze nem sikerül megtartani így "kikészül". de hordozókendőben szereti a sétát így most ennél maradunk amig nem tudunk ülni. Lara nagyon cuki!

Viktornak boldog hónap fordulót! Nagyon cuki!

Benedek és a porszívó... :D:D:D

Tünde!
Aranyos ez a kávé dolog, nem próbáltad az a kids-es új kávét? Én is azt iszom és tök fincsi...

Zsókuci? Hogy álltok? Nagyon szorítunk!

Gyuzsó!
Nagyon szépek vagytok így együtt! És gratula az alváshoz :D:D:D Tudjuk ez mekkora kincs :D Ügyes vagy MIcus!

Steffi!
Hogy van a kis Martin?

Veronikusz!
Remélem hétvégén kicsit együtt lesz a család!

Mindenkinek szép napot!

Orsi

borsa

Ja és Emano!
Hogy áll a tejci?

Orsi

borsa

Enci! Boldog névnapot! Jó bulizást nektek!

Orsi

borsa

Sziasztok!

Tünde!
Orsi is imádja a kapucsinót...a hab mindíg az övé...most vettünk neki ilyen 3in1 gyerekkávét és azt issza ha a felnöttek kávéznak :D

emano!
Tejcsi????? Minden rendben???? Kapott már mást is mellékesen???? :)

Láttátok a hírekben az otthonszüléses sztorit???? Szörnyű...

Danival volt valami, mert két napig úgy jártam mintha Pamela Anderson lennék... :D de úgy veszem észre, hogy inkább talán ritkábban eszik és ez megviselte a tejtermelést, de nem fejtem hanem vártam, hogy beálljon magától...de nagyon fájdalmas volt... :shock:

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Enci! Boldog névnapot!
Betegek?hogy vagytok????Remélem jobban!!!
Tejci??Hát, nem túl jól :cry: Alig van!!!Éppenhogy elég!!!!!nem lakik jól!!!úgyhogy adok tápszert ha kell!!!Fenn is volt éjszaka 2X!!!!
Pedig szopizunk 1000 rel és fejek!!!
Adtam neki almát is,nagyon izlik neki!!!
De jön hétfőn a csoda védőnő,azt mondta,hogy megbeszéljünk mi is legyen!!!Kíváncsi leszek......

emano/Andi
KépKép
emano

Encinek Boldog Névnapot!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkot. Még itthon vagyunk, néha-néha jön egy-két fájás, de kisfiam csak tréfálkozik, mert mindig abbamaradnak az összehúzódások. :( várja Mészi doki bácsit, úgy látom. Tegnap este ment el a nyákdugó, érdekes, ezzel most találkoztam először, pedig ez már harmadik szülésem lesz. :)

Gyerekeim anyuval és a párommal lesznek itthon. Nagyon várják a tesót, főleg Ákosom, Alexa nem annyira. Ő féltékenyebb lesz, szerintem. Ákosra is féltékeny, ugyanis ha Ákost szeretgetem, mindig odajön, és addig nem hagy békén, amig nem vele foglalkozom. Ez fordítva nincs így. Ákos jobban szereti a kisbabákat, ha babás ismerősökkel talizunk utcán, mindig simizi a lábukat, kobakjukat. Kiváncsi leszek, milyen lesz 3 gyerekkel, kicsit tartok is tőle, ahogy a szüléstől is, na nem a fájdalmaktól, vagy ilyesmi, hanem attól, hogy nehogy gond legyen. Csak Gergő egészsége érdekel, az, hogy mennyire fog fájni, az kevésbé.
Szorítsatok továbbra is, légyszi!

puszi mindenkinek!
Zsu + Gergő - még 2 in 1

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Enikők ( Gabi Encije és Vbea - merthogy sokan nem tudjátok Ő valójában Enikő :lol: - ugye nem baj, hogy felfedtelek? :oops: )
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsuzsóci!
hát persze hogy drukkolunk. :D Nagyon irigykedem. Olyan jó még nézni is ezt a 3 vonalzót. :D Gergőnek pedig üzenem, hogy még ma éjjel hagyjon aludni. Ha jól emlékszem holnap jön vissza Mészi. :D Rendes fiú! :D

Gabi!
Encinek sok-sok puszit küldünk és sok boldogságot! :D

Emano!
csak így tobább! be fog indulni! Nagyon ügyes vagy.

Borsa!
hát a családdal leszek, csak épp nem a férjemmel. :oops: :cry: Még most sül a mákos süti holnapra. Megyünk (lányok + én) a nagynénémékhez Kispestre.
Mennyi idő alatt aludta ezt a 2*30 percet??? :shock:

Eni!
Beni nagyon édes. :D

Na megyek csokimázt csinálni :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni és Encike, nagyon boldogságos névnapot kívánunk Nektek!

Bocsi, majd bővebben is jövök, de most rohanás van. :?

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Jelentem javulok... ez is valami! Igen, a kids-es kávé finom, de a Maci kávét is megissza, és most az van itthon :)
Ma amúgy nem volt koffeinmentes a cukiban, ahol letelepedtünk a Pólusban, így forró csokit kapott, nem akkor merült le a fényképezőgép???

Eni és Enci, boldog névnapot!!!

Emano, nem tudom, te hogyan fejsz, nekem is nagyon kevés tejem volt, és nekem a kézi fejés volt még a leghasznosabb. Az lll.hu-n le van írva, hogyan kell csinálni. Kicsit időigényes, de jobban beindul a masszázzsal együtt.
Egyébként meg az a lényeg, hogy szereted a kiskrapekot, és amúgy a többi nem fontos!

mtunde

Ja, a tornáról jut eszembe, tudtok ajánlani valami jó kismama-torna dvd-t? (nem a Rubint Réka félét :)), rájöttem, hogy praktikusabb lenne itthon...

mtunde

Sziasztok!

Enci baba és Eni!

Nagyon nagyon Boldog NÉvnapot!
sok sok puszi nektek!!!

ancsaboszi

Sziasztok!

Valentina,
Nagyon édes Viktorod! Ezek a mosolygós szemek!
Boldog hófordulót neki!!

Gyuzso,
Én 2005-ben jártam kismama tornára, akkor nagyon élveztem, aztán Larával már nem lehetett csak sétálni, de most ez a baba-mama torna nagyon izgat.
Hát remélem jókat mond majd! De tényleg izgulok!
Örülök, hogy már jobban vagytok!
Nagyon jó ez a családi kép!!! Megértem hogy a kedvenc! :)

Veronikusz,

Köszönjük!
Mit sütöttél?

Steffi,
Köszi a tájékoztatást! :wink:
Emil?
Ti jól vagytok? Martin? :roll:
nagyon szükszavú vagy, minden rendben???

Eni,
Édes lehet Benő ahogy kuszik. És hát ez a két kép!! Imádnivaló!!!
Tényleg és ez a lakás mekkora lesz?

Tünde,
Várjuk a képet!!!
Aranyos vagy, köszönöm a drukkolást!
Ahogy érzed, inkább pihenj sétálj, de hát Bene úgyis megmozgat! :wink:

Gabi,
Édes vagy, köszönjük!
Nem a trombocita volt az ok, az volt az okozat :cry: Kiváncsi vagyok én is, hogy kiderül e valami, nagyon gondolok rád!!!
Nekünk nem derült
:cry: Várjuk a képeket!!

Zsuzsóci
Természetes, hogy szorítunk! Kérned sem kell! nagyon gondolunk Rátok!
Nem lesz semmi gond!!!!

Vali,
Várunk! :wink:

Tünde,
Irgum burgum, hogy nem készült kép!
Örülök, hogy már jobban vagy! Csak így tovább!!
Én a kórházban jártam kismama tornára, nagyon jó volt. Nincs már?
Dvd-t nem tudok!

Memme Gabbó együtt buliztok?
Györgyi merre vagy???
Barbi bulizol?
Zsofi nagyinál?

Nyugodt éjszakát!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Ancsa!
A kórház nekem messze van, és Benével is csinálni kéne valamit. Asszem veszek dvd-t. :)

mtunde

Köszi mindenkinek a köszöntéseket! :wink:

Encibaba, egy nappal utólag is boldog névnapot, remélem, jó buli volt... én kettesben voltam Benővel nap nagy részében, mert apának dolgozóban kellett lennie. :?

Tünde, hát igen, porszívócső. Elveszem tőle a papucsom alját, a babakocsi kerekét, a hosszabbítóból kilógó zsinórokat, porzívócső a huszadik választása volt... kész őrület. Én Rubint Rékát akkor dobtam el, amikor a 28. héten közölte, hogy "én még csak 3 kilót hízta, és te?" :shock: Én rendelőintézetbe jártam gyógytornára...

Ancsa, 1+2 dél. Nekem hatalmas lesz - végre!!! :D
vbea

Zsuzsóci, drukk drukk. :D
vbea

Enci babának és Eninek nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk így utólag is!!!

Ancsa, hát, beletrafáltál, tegnap egyik barátnőm szülinapját ünnepeltük, hát nem mondom, elég jó volt!!! :lol: :lol: Dani szerencsére nagyon jól viselkedett ma, mert a 3 órás alvás után lehet, h kicsit rosszul fogadtam volna, ha nyűgös :D Úszás nagyon jó volt, Dani is merült ahhoz képest elég sokat, h két hétig nem voltunk, a nagyok meg már hihetetlen, h miket műveltek, elengedték őket a vízalatt, meg volt olyan, h 3x merültek egymás után :D ti csináltatok már búvár vagymilyen merülést, amikor hsszan vagytok lent, meg mélyen?? mi már kezdünk egyre hosszabbakat merülni...

Steffi, jaj, de ari vagy, bár azt nem írtad meg, h mit is álmodtál?? Rakok fel képet, jó? :roll:

Eni, ez tipikus, nálunk is teljes őrület van, ha Dani meglátja a babakocsi kerekét vagy bármilyen elektromos kütyüt, már van saját számológépe, meg távirányítója is :lol: A képek nagyon édesek, pláne az a vigyor a végén!!!

Zsuzsóci, megy a drukk!!!!

Borsa, dani is az elején kb. 30 percet bírta a kocsiban, amíg aludt, aztán sírás volt, amint felébretd, szóval mi is kenguruztunk (nálunk a kendőt ne mszerette Dani) elég sokáig, aztán amióta már ülhet a kocsiban, nincsenek ilyen gondok, asszem eddig 2,5 óra volt a max., amit kibírt a kocsijában :D

Tünde, majd megkérdezem egy barátnőmet, neki van egy kedvenc dvd-je, amit csinálni szokott és az szülés utáni torna, pedig nincs is még gyereke :lol:

Steffi? Martin hogy van? Jól alszik? Evés? Fogak?

Masni???

Zsófi, voltál bion tegnap? Volt börze, vettem pár rugit Daninak egész jó áron, 900 volt és vadiújnak néz ki....

Na, és akkor a kép...
Kép Dani a porszívó másik végét szereti :D Felhívnám a figyelmet a lábujjára, imádja ezt csinálni, mi csak csimpizésnek hívjuk a csimpánzból :lol:

KépKép
barimami

Ancsa!
Mákos sütit sütötem :D nagynéném ölni tud érte. Képes volt ebéd előtt nekiesni :lol: aki mert belőle vágni, arra rögtön rászólt :lol: :lol: :lol:

Barbi!
Dani fiú gyönyörű!! Ezek a hatalmas kék szemek. Hát nem lesz problémája a lányokkal. (max. annyi, hogy nem bír majd a sok lánnyal. :lol: )

Tünde!
örülök, hogy már jobban vagy/vagytok. :D

Zsuzsóci!
Remélem kibírta a fiú ma reggelig és megvárta Mészit! :D Sokszor gondolok rád és ne aggódj! Egészséges kisfiú lesz!

Emano!
hogy vagytok? hogy vagy? tejecske? javult?

Mi sajnos nem vagyunk kirobbanó formában. :oops: Szombatról vasárnapra virradó éjjel Kata üvültve kelt 2-kor. 4-ig ott próbáltuk altatni közöttünk, majd a férjem kivitte a nappaliba, mert Kata ezt reklamálta. Be kellett raknunk DVD-t, mert a játékokkal csak zörgött, Szofi meg aludt. 6-kor még fent volt, majd szó szerint elájult, de csak fél órára. Szegénynek nem elég hogy jön a 4 leghátsó foga, de most még taknyos is lett. Iszonyat milyen hisztik vannak. Nem kap levegőt és tök nyűgös. :oops: :cry: Jó volt pár óra alvás után vendégségbe menni tegnap. Délután is 3-szor felüvöltött. Csoda hogy aludtak egy kicsit. Múlt éjjel is fent volt kétszer. Nem is viszem ma bölcsibe. Nem vagyok negatív beállítódottságú (csak e téren tapasztalt) de kíváncsi vagyok Szofi mikor csatlakozik hozzá. Félek ő sem ússza meg. :oops: :oops: :oops:

Derűs, betegségtől mentes szép napot mindenkinek!!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Veronikusz!
Hát mondhatni rosszul állunk tejci ügybe :cry: :cry: alig-alig
már nem tudom mit csináljak,adok kiegészítésnek tápszert!!!nem tudok mást tenni!!Éjszaka 3x volt fenn!!!ilyet még sose csinált :shock: :shock: ciczett mindkét ciciből és nem lakott jól!
Pedig nagyon sokat iszok, eszek,de........
Nemsokára jön a szenzációs védőnő és majd megmondja :shock: mit csináljunk!!!
Jobbulástés gyógypuszit küldünk

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?