Na,végre megint eljutottam ide.Tönkre ment a telefon,amivel netezek és alig tudtunk kiharcolni egy másikat cserekészüllékként.Nem foglalkoznak ám vele a Vodafone-nál,hogy neked szükséged van a netre!Mondd le az elõfizetést,amíg javítanak.Egyszerübb.De hogy a kiesett melót ki fizeti meg!
Hát,nem a fogunk jött,hanem egy kis vírust csíptünk meg!3 nap láz ,aztán jó kis kiütés.De azóta semmi gond.
Bár nem volt egyszerû az a néhány nap,mert én jól megfáztam,alig éltem.GYermekem nyügi volt a betegségtõl,apa nem volt itthon,mert egséz nap dolgozott.Mindez 2 napon át.Azt hittem,sose lesz vége!!!!

De ami jó,hogy Bulcsú egyedül felül!!!

Tegnapelõtt kezdte,ma már profi benne!Csak azt vettem észre,amikor mentem a szobájába,hogy ül a szekrénykéje elõtt és rámolja le a ruháit!Ezt azóta többször is megtette!
Szilvi
Na,rendbejött az alvás,bár nem volt egyszerû.Volt,hogy négyszer is felkelt éjjel a kis ördögfióka.De aztán nem reagáltam rá és szépen visszaaludt.Ma már semmi gond.Egyszer szopi éjjel és kész...Kata hogy halad?
Kati
Jó volt a majális nagyon,csak meleg volt.Meg hát akkor BUlcsú már beteg volt,de végül nem is viselte meg annyira.Másnap kezdõdtek a nagyobb gondok,akkor már tényleg nyügi volt.Na azért nem volt ám olyan igazi, "régirendszeri" majális!Nem repkedtek a lufik,meg ilyenek!600 Ft-os lufit ki hagy elszállni?!!Még most is megvan,csak már nem száll!
Sajna tényleg több a lánycucc.Pedig a fiúkat is öröm öltöztetni.Még...
De most túrtam én is egy csomó pólót,meg rövidgatyót.Ja,az egész városban nem lehet rövidnadrágokat kapni.Nem készültek ilyen gyors nyárra!!! Én is voltam így,hogy egyszerre annyi ruhánk lett,hogy nem tudtam hova tenni.
Igika
Gratula Olivérnek!!!!!!

Mi csak du vagyunk kint,mert nagyon tûz a nap.Be is szoktam Bulcsút kenni naptejjel.Bár inkább barnul,nem ég.A kézfeje tök barna,mert ott sokat érte a nap
Házimunka

Ahogy anyósom szokta moondani:befejezni nem lehet,csak abbahagyni
Na,rohanok,mert 10-kor ballagás!!!
Puszi mindenkinek!
Anyapoc