A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kedves Szépem!

Prüntyőke ma 7 hetes és 5 napos :D Hétfőn ügyes légy!

Bodza, privi ment!
albi2000

Sziasztok!

Jóóóók a fenékberúgások. szükség is van rá! Komolyan! :lol:

Rólam röviden: Barnázás hol erősebb, hol gyengébb, hol barnább, hol élénkebb. Bocsi. Szóval szerintem már minden remény szertefoszlott. De párommal már a következőn gondolkodunk....

Jaj, de félek a holnaptól, függetlenül attól, hogy már jó előre és alaposan kidepiztem, kibőgtem magam.. Csak hát a konkrét "ítélet" azért még biztosan fájni fog.

Ági! nem lehet, hogy bántottad magad a körmöddel???? Én szoktam attól tartani, nehogy megkarmoljam . Pihenj sokat, és még bízzál! Kééééérlek!

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

Ágikám:
nem lehet most könnyű Nektek, de még ne add fel, az Utró is kimarhatja a nyh-at, hívd fel Apánkat holnap ő biztos tud valami megnyugtatót mondani. Addig is pihi!!!!

Szépem:
megírtam pü-ben a mobilomat, rögtön megírom a lányoknak, hogy hány sejted lett ahogy SMS-ezel nekem. Holnap rajtad a világ szeme, ne félj és ügyesek legyetek!!!!

Albi:
csak úgy oda lehet menni a Nyírőbe, hogy Bhcg-t kérek, mindenféle beutaló, papír nélkül?

Zel, Bodza, Ági azért mennek a +++++++++++++

Nekem se barna, se mensi, se görcs, se semmi, ma vagyok a ciklusom 36. napján....csak pattanások vannak az államon, ilyenkor vajon mi van?

Zel: ahogy hazaértetek várunk az infóval, az lenne csak a meglepetés ha Apánk látna valakit az UH-on :D

Anikó
tatulány

Jaj, Csajocskák!
Jól próbára tesz bennünket ez a "türelemjáték"!!!

Szépem! Holnap ezerrel gondolunk Rád!!!!!!!!!!!:-)
KÖSZI a drukkot, ragit!!!!

Tatus! Válasz ment.:-) KÖSZI!!!!!!!!:-)
Holnap szorítok!!!!!!!!!!!!++++++++++++++

Mai ragacshegyek:++++++++++++++++++++++++++++++++

Albi! Köszi mindent!!!!!!:-)

Zel, Ági! Ezek a jelek abszolút lehetnek jó jelek, kérlek, ne adjátok fel!!!!
Bár, sok nő van, akinek pont akkor sikerül, amikor feladja, lehet, hogy ez a taktikátok??!! :-) :-)

Iszonyatmód szurkolok mindannyiunknak!!!!!!!!!!
Az indulókra is nagyon gondolok holnap és szerdán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusza, B.
bodza2005

Tatuka - megjött a számod, köszi!

Beus, Zel- én holnap farmerban, és asszem sötétrózsaszín kapucnis pulcsiban megyek, na meg viszek egy halványsárga hálóinget kék papuccsal... szólítsatok meg, ha láttok!

csajok: türelem!! és bizakodás!!
szépem

Albi - gratulálok a kis borsócskádhoz! :lol:
szépem

Kedves Tatu! Ha nincs beutalód akkor 2000 Ft.
albi2000

Sziasztok! Tudom, tudom, rég jártam erre...

Ági drága! Szerintem hívd fel a dokit holnap feltétlenül, ha nagyon fáj! Szorítok neked nagyon, de ezt úgyis tudod.

Kedves Többiek! Most hadd ne térjek ki mindenkire név szerint, de azért ÜDV NEKTEK! :D

(Rólam: tiszta csődtömeg vagyok mostanában... Készülünk ugyebár az októberi lombikra, szerdán elmentem progis vérvételre, erre pénteken elkezdtem barnázgatni... hamarabb jött a menszim, mint kellett volna... holnap így mehetek a hormonos vérvételre is. Tegnap ráadásul lebetegedtem, belázasodtam, ez is pont most... hát, nem kezdődik jól ez a lombik... :( )
noczi

Nóczi - de leglább jól fog végződni :)
LÁnyok tudom, hogy már megint linkeskedtem a táblicskuval, de most nagyon zűrös napjaim voltak, de most lesz rá időm :)
grillázs

Jó reggelt Lányok!

Nekem még mindig nem jött meg a mensi, de szerintem ma vagy holnap biztosan meg fog, érzem. (Remélem nem viccel meg hogy még később jön meg, mert akkor megint elúszik ez a hónap az utazás miatt.)

Ági, szerintem ma mindenképpen hívd fel Apánkat, biztosan tud valami okosat mondani, mint mindig. Ne add még fel, ha ennyire fáj, lehet hogy épp attól, hogy csinálja a helyet a baba magának, vagy a babák. :)

Zel, nagyon drukkolok, hogy lásson babát Apánk.

Bodza, Tatu mi újság??? Mai babaragacs szállítmány úton van felétek! Már lehet hogy oda is ért!!! ++++++++++++++++++++++++++++++

Szépem, hajrá!!!! Rengeteg sok energiát küldök, ügyes legyél a leszívásnál. Reméljük nem lesz túlstimu.

Albi, nagyon örülök, hogy minden rendben van Prüntyőkével! Vigyázz nagyon magatokra és pihizz sokat. De persze azért várjuk a híreket folyamatosan. Reméljük mi is minél előbb megtudjuk ezt az érzést!

Nóczi, ha nem is indul jól a lombik, de reméljük épp emiatt jól fog végződni! Gyógyulj meg és ne idegeskedj, minden rendben lesz!!

Szép napot Mindenkinek!

Bea
beus77

Szép jó reggelt lányok!
Ágikám! Nincs okod az elkeseredésre, ez lehet jó jel is.Csatlakozom az előttem szólókhoz, hívd fel apánkat!
Nóczi! Ezek szerint bekaphattál egy vírust. Sok, sok vitamint egyél, lehetőleg természetes formában. Én is most jövök ki ebből a megfázásos témából majdnem egy hétig tartott, szerncsére nem voltam lázas. Gyógyulj meg és hajrá!
Szépem! Drukkolok mára!
Albi!
Gratula a babócához, problémamentes terhességet kívánok.
Beus! mensimanókat küldöm hozzád, nekem most nincs szükségem rá, elég ha októberben hozzám ér. :D
Zel, Tatu, bodza!
Nagyon szurkolok Nektek! Szerintem, ma Zel megtudja mi újság odabent?
Grillázs! Azért ne nagyon tűnjél el!

manoka
manoka71

Manóka, köszönöm a mensimanókat, szerintem hamarosan ideér, márnagyon érzem. Remélem utána meg októberben már el fog kerülni, és még utána legalább egy évig. :D

Bea
beus77

Most sokat dolgozom, de muszály beírnom, hogy mennyire drukkolok ma mindenkinek!
Millió hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szõke

Sziaszto!

megint nem megy a privim, Beus írok e-mailt.

Szépem még nem írt SMS-st biztos most ébredezik.

Zel: nagyon drukkolok, remélem jó híreket kaptok!!!

Bodza: mi újság? Idegrendszered? Én szerdán valszeg délután megyek kontrollra vissza.

Nóczi: inkább most legyél beteg mint a lombikkor vagy utána, sok vitamin, forró teák-:))

Ági: hívtad Apánkat?

Anikó
tatulány

Ági, léééccccci jelentkezz, hogy mit beszéltél Apánkkal!!!! Nagyon kíváncsi vagyok mit mondott!!! Remélem nincs semmi baj és csak a baba/babák csinálják a helyet odabent!!!

Bea
beus77

Lányok nagyon izgulok Értetek!!!
tessék írni!!!!!
yamita

Csajok csak gyorsan írok! Apánk annyit mondott, hogy próbáljuk meg szájon át szedni az Utrot. Megfogadom, és még többet fekszem mint eddíg. De azért naponta kétszer bejelentkezem, jó??

Most épp a hófehérkét nézem ( édes)

Zel szorítok!

Bodza Tatu nektek meg még két nap!!! :-)

Na Du jövök!
Ági28

Ági, örülök, hogy nincs baj. Tessék sokat pihenni!!!!!! Feküdnöd kell, mert azt mondták és azt mondjuk!!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz nagyon magatokra és tessék megnyugodni most már!!!

Bea
beus77

Tatu, válaszoltam a mail-edre!

Bea
beus77

Ági:
nalátod, Apánknak mindenre van egy jó ötlete, remélem sikerült megnyugtatni egy kicsit. a barna/vér lehet, hogy felmarta a nyh-át, nem írtam itt, de az első pár Utrós napon annyira viszkedtem ott, hogy már majdnem telcsiztem én is.

Ez a fránya mensi mindenkinek csak bekavar, Beus Neked nem jön, nekünk meg reméljük, hogy nem fog jönni!

Bodza: adjjjj életjelet, teszteltél vagy bírod még????

Szépem még mindig nem SMS-ezett, biztos sok műtétes volt és még alszik.

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Én már megőrülök lassan, de kibírtam reggel.
Annyira izgulok, hogy mi lesz!!!

Tatusom! Te sem teszteltél végül reggel? :D

Beus, Manóka, Szőke! Tündérek vagytok!! KÖSZÖNJÜK!!:D

Szépem! Hajrá!! Jelezz, ha már megvan a tenyértitok!!:D

Ági! Éreztem, látod!!! minden rendben van/lesz!!!!!!:D
Legalább konkrét franciadrazsé :D!! Az ízt képzeld mellé ;-)!

Yami! Köszi a mailt, drága vagy nagyon!!!!!!!!!!!:D:D

Zel! Várjuk a jó híreket!!!!:D

Hanyatka! Mi újság?? Jól sikerült a hétvége ?;-) :D

Puszi és drukk MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!:-) :-)

B.
bodza2005

Bodza: már csak 1 nap, remélem legalább Te +++-at fogsz látni!!!!

Ma nem teszteltem, majd holnap........együtt, ugye??? :D

Most írt Szépem: 12 db petesejtje lett!!! HURRÁ!!!!? HURRÁ!!!
Remélem jó sok megtermékenyül belőlük-:))

Ha hazaérsz és lesz erőd várjuk a további infókat. ICSI v. sima IVF volt?

Anikó
tatulány

Húúúúú, jó sok petesejtje lett Szépemnek! Gratulálok, reméljük a megtermékenyülés is ilyen szép lesz és utána a megtapadás is! Nagyon drukkolok!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok csajszik!!!

Újra itt,egy gyönyörű hétvége után apával:)

Ma reggel voltam Apánknál,nagyon sokan voltak,műtétes is 3 volt.
Találkoztam Szépemmel is,nagyon ari volt.
Gratula neki a sok sok petesejthez.Most izgulhatunk miatta is szerdáig,hogy lesz-e visszaülti.

Zel!Téged nem láttalak,vagyis azt hiszem,9 után jöttem el.Ti mikor érkeztetek???
Jó híreid vannak???

Tatu,Bodza!Még másfél nap....!Nagyon nagyon szorítok,hogy szerdán boldogságtól könnyezzetek !!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ágica!!Gondolok rád....sok sok pihi...és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beus!Van már menszi???
hanyatka

Bodzám!
Nemsokára írok mailt!
Puszzz
hanyatka

Sziasztok csajok!

Ági bébi: ne add fel, lehet, hogy pont azért fáj a pocid, mert már ott figyel a baba.:)

Szépem: hú, ez nagggyon kiru. Gratulálok!!! :lol: :lol:

Nóczi édes: ezer puszi Neked, hidd el, nem lesz semmi gond. Hamarosan meggyógyulsz és minden rendben lesz!!! :lol:

Tesztelős csajok: nagyon szurkolok Nektek holnapra, ezer + jelet küldök a holnapi tesztre!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!

CseKa

Kép
cseka

Hanyatka, nincs még mensim, de már nagyon várom.

Bea
beus77

köszönöm a szurkolást Bodza nevében is, eléggé görcsölget a hasam, lehet hogy mensi készül de inkább csak képzelődök.
Csoda lenne, ha (nálam) + lenne a teszt holnap. Asszem dobnék egy hátast.

Fura lehet, ezt az Utrót szájon át szedni

:o :shock:

Hanyatka: végre hazajött Apa, jó sokáig kellett nélkülöznöd.

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok,

csak egy gyors bekukk, holnap hosszabban.

Köszönöm az infokat az Istenhegyi úttal kapcs. Fel is hívom majd őket időpontért.

Én is MINDEN TESZT ELŐTT ÁLLÓNAK nagyon nagyon szorítok és küldöm a POZITÍY energiákat +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem egy zebracsorda indul el holnap reggel a topic felé!!!!!!!!!!!!

Zel????????????????????????????

Reggel jövök amilyen gyorsan csak tudok!!!

Csodás őszi napot!!!!!!!!!

Bébé
bébé2007

hát ha már a gólyák nem voltak túl kegyesek hozzánk, legalább a zebrák lehetnének-:))

Zel:
nagyon kíváncsi vagyok. Remélem van baba...ha nincs akkor megbeszéltétek a továbbiakat?

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Láttam, hogy többen hiányoltatok, aranyosak vagytok!
Olvasgattam a fórumot, de írni nem nagyon volt mit, azt meg úgyis tudjátok, hogy drukkolok mindenkinek.
Annyi hír azért van, hogy már egy hete nem "szedem" az Utrót, és nincsen semmi, se vérzés, se görcs, remélem, már nem is lesz. (Ja, végül pont kitartott az Utró, egyet sem gurítottam el :) )

Szépemnek gratulálok, ez nem semmi! :wink:

Ágit pedig szeretném letolni, illetve az eddigi Ági-féle klasszikus fenékberugdosásból egy párat visszautalni. Ma olvastam ezt a véreskörmös mizériát, nekem rögtön az jutott eszembe, hogy lehet, hogy érzékenyebb a nyálkahártya, és pont a kúp marja (az én alfelem se volt odáig a napi 3x2 tortúráért...:roll:) A görcsök meg... hát ijesztő, az biztos, én is megijedtem, mikor életem első pozitív tesztje előtt egy héttel olyan görcseim voltak, hogy a munkehelyen alig bírtam kimenni a wc-re, ott aztán támasztottam a falat percekig, mert azt hittem, elájulok.

Lányok, cyprust régen láttam, mi van vele?
február

Zel?
február

Ja, majd elfelejtettem, van 3 doboz bontatlan Duphastonom, most találtam. (A progeszteron inj. miatt nem kellett beszedni az összest.) Továbbá van még két doboz, az egyikben 12, a másikban 4 szem (ne kérdezzétek, hogy ezt hogy csináltam...). Annak reményében, hogy mostanában nem lesz rá szükségem, szívesen átadnám annak, akinek kell, természetesen a bótinál jóval jutányosabb áron (=ingyen). 2011-ig jók, szóval van idő, ha most nem kell senkinek, majd időnként megemlítem, hátha idővel sikerül elpasszolni.
február

sziasztok

Ma nem megy senki apánkhoz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok!

Én is megjártam Apánkat nagyon édike volt 3 elött jutottam be szegény mondta hogy már nagyon éhes.
A lényeg vett rákszürést kimazsolázta a leleteimet és még adott beutalót mert kell hormon meg Hiv,Hepa ezeket kell elintéznem aztán Novemberben indul a mandula.

Ja láttam Szépemet de olyan kis lehajtott fejjel jött ki vécére Ági kisérte az infuzióval nem is mertem megszólitani.
Szépem gratulálok a 12-es számhoz randisugikat küldöm.++++++++++++++++

Zel??????????

Bodza,Zel,Tatu,Ági babaragacs szállitmány légipostával küldöm++++++++++++++++++++ Nagyon izgulok értetek.

Andi
zsembi

Sziasztok csajszik, megjöttem.

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, s kérném továbbra is!! A 12 sejtből 10et tudtak megszúrni, s nagyon- nagyon izgulunk, mennyi marad, mert sajna a fiúcskák elég rosszak, (fagyasztott bioptátumból), de rettentően reménykedünk!! A túlstimum stagnál, remélem szerdára kissé apad a dolog, így is azt mondta Apánk, hogy sak egyet kaphatok vissza valszeg, mert hasűri folyadékom is van. hús, hús, hús... grhhhhhhhhhh.
Nahát Zsembi, te is ott voltál? hát nem nagyon akartam körülnézni, mert igen rossz passzban voltam, görcsöltem kissé, véreztem is, plusz extra adag altatót kaptam állítólag, erre persze nem emlékszem :lol:

Hanyatka - örülök hogy találkoztunk!! legközelebb már megismerlek! nagyon mókás így utólag, hogy hogy néztünk egymásra, mikor aláírattam az altatást. :) sejtettem, hogy itt ismeretség lehet a háttérben :lol: :lol: csak hát ezzel a vacak penicillin-érzékenységgel annyira kínos helyzetbe hoztam ott magam Zsuzsika előtt, hogy elbújtam volna inkább. Aztán képzeld, az lett a vége, hogy csináltak rajtam tesztet. naná, hogy nem vagyok érzékeny... már az egész ház ezzel foglalkozott. :)
szépem

Szépem nagyon ari voltál ahogy kibotorkáltál. Elöször ott ülltem a szoba elött aztán már átültem Apánk elé.

Drukkolok a kicsikéidnek és pihengess hogy ne fájjon a pocid.

Andi
zsembi

Zsembi - az infúziót is a túlstimura kaptam.
Kagyló - te mikor indulsz? lehet hogy láttalak? én fél ötkor jöttem el.

Zel???????????????

Tesztelők - már annyira izgulok miattatok!!!! +++++++++++++++

Tatuka - köszi még egyszer az infó-híradót! :lol: olyan kedves dolog ez a tenyértitok, hogy nincs is kedvem lemosni! hogy néznének szerdán: "ezt a mosdatlan mamajelöltet" :lol:
szépem

Február - de jó, hogy adsz híreket, többször gyere! ha minden rendben megy, én szívesen átvenném a duphastont, mert még pár db -om van régről, s a mai receptet még nem váltottam ki. de majd üzenek addig.
szépem

Sziasztok!

Megjött rendesen, nagyon rendesen. Alig vagyok magamnál. Se ülni, se feküdni, menni meg egyáltalán nem tudok....

Apánk egy nagyon jó ember. Megint rá kellett jönnöm. Ágika meg simogatott, vígasztalt, még puszikát is kaptam. Sajnos babát nem láttunk, viszont még most is nagyon szép volt minden, a nyh még 14 mm, így ezzel szerintem napokig Niagarát fogok játszani, petefészkek rendben. Okt. -ben megyünk beszélgetni, egyeztetni, és novemberben újra belevágunk. Apánk nagyon bíztatott, mondta, milyen jólment minden, meg hogy legközelebb ültessünk be 3 babókát...

Holnapi tesztelők! Remélem, ott lesz a dupla csík!
Nagyon szorítok!!!!!!!!

Ági! Sokat tessék pihenni most, mert az utro szájon át elég sok mellékhatással lehet!

És be kell vallanom valamit: pénteken csináltam egy tesztet, amin nagyon halványan látszott egy második csík. Ez ad egy kis plusz reményt!

Szépem! Ott ültem az ajtónál, de nem akartalak feltartani, neked pihenni kellett!

Beus, Zsembi! Barna pulcsi volt rajtam, csíkos, meg világosbarna farmer, sok zsebbel, hímzéssel, és mert annyira fájt a pocim a sok üléstől, sokszor mentem pipilni, mert még az is nyomott... :oops:
Fél kileinc körül értem oda, és majdnem egyig ott is ragadtunk. Csak a napraforgós mappámat kint felejtettem a kocsiban.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!!!

Szépem,én is örültem a találkozásnak!
Gratula a petikékhez.Drukkolok,hogy szerdán legyen beülti!!
Bejelöltelek az iwiw-en,remélem Téged :)
hanyatka

Zel drága:
annyira szorítottunk Érted :cry: sajnálom, hogy így alakult, de egy kis jó a rosszban, hogy benn minden OKés. Azért is szerencsénk van Apánk intézetével, hogy nem kell várakozni fél évig mint máshol. én beülti után minden este olyan hálával gondoltam rá :D
Hűha, ennyire fáj, akkor betárazok Algopírinnel a munkahelyre...ha megjön egyáltalán.

Szépem:
Neked sem lehetett könnyű a mai nap, de az infúzió és a sok hús segít felszívódni a folyadékot. Máskor is ez volt? Párod egy hős, hogy alávetette magát a biopsziának.

Hanyatkával én is úgy találkoztam, h a váróban hozzá vittem aláíratni valami papírt és ő megismert :D

Február: gondolom nagyszerű érzés, hogy lekattantál az Utróról, hány száz db-ot fogyaszthattál el ennyi idő alatt?

Zsembi:
végre kezdhettek Ti is, remélem az évvége meghozza a sikert sokunknak!!!!!

Yamita:
nagyon köszönöm, hogy ilyen aranyosan szurkolsz, ha ezen múlna már rég +++++++ lenne

Bodzám: reggelre :D :D :D :D :D

Pénteken tali, ugye nem felejtettétek el???????

Anikó
tatulány

PÉNTEKEN TALI!!!!! én nem felejtettem el:)Akkor a 4 óra is le van zsírozva?
hanyatka

Kicsi Zel! Érdekes az a halvány pozitív teszt, arra mit mondott Dévai doki? Sajnálom, hogy nincs a pociban babácska :( De majd novemberben.

Kedves Szépem! Gratulálok a 12-10-hez, most nálam is ezek voltak a nyerő számok :) Remélem minél több megtermékenyül majd.

Kedves Tatu, Bodza! Jó lesz holnap olvasni a pozitív tesztekről :)

Kedves Fórumozók! Kívánom, hogy mielőbb záruljon le a könnyek időszaka és mihamarabb Édesanyának érezzük magunkat!
Ma én is voltam az intézetben fél 12 körül. Jelentőségteljesen körbe is pillantottam, de a sok szép fiatal anyajelöltön kívűl sajnos senkire se volt ráírva ki milyen nickel szerepel a fórumban. Én szemüveges, meglehetősen kövér, hosszú egyenes hajú nő voltam, aki nem sokáig várakozott mert mindjárt felment Vass dokihoz. A Férjem is ott volt, neki meglehetősen ritka haja van.

Áginak, Tatunak, Bodzának és azoknak akik csak olvassák a fórumot boldog pocaknövesztgetést kívánok, a többeiknek felkészülést az anyaságra!

Pandi, L.Andi, Gizmix! Néha írhatnátok!
albi2000

sziasztok
Sajnos ismételni kell az összes vizsgálatot, lejárt szept1-el. Csúszunk, majd köv hónap.
Szépem
Nem láthattál, mert 7-re mentem.:(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kép

Drága, aranyos Lányok!!!

Nehezen telt ez a mai nap, annyira sok érzés kavargott bennem, de most már megnyugodtam, mert úgyis eldőltek a "dolgok", reménykedve nézek a holnapi nap elébe.

KisTatuska! Köszi a maileket, holnap Veled vagyok lélekben és "együtt" tesztelünk!!! :-) Szorítok ezerrel!!!!+++++++++++++++++

Yamitám és Hanyatom! Köszönöm azt a sok szeretetet és erőt, amit a maileken keresztül éreztettetek végig velem!!!!!!!!!!! Tündérkék vagytok!!!:-):D:-) Én is küldöm a sok energiát és szeretetsugikat!!!:D

Szépem! Gratula és ++++++++++++++++++++++++++!!!!:D
KÖSZÖNJÜK a szurkolást!!! Aranyos vagy!!!!!!!!!!:-)

Cseka! Bébé! Február! Albi! Zsembike! KÖSZI minden gondolást, energiát!!!!!!!!! Drágák vagytok!!!!!!!!!:D:D:D

Zel! Örülök, hogy már bizakodva tekintesz a jövőbe!!!:-) Én azért még mindig reménykedem, hiszen minden szép bent, ott a halvány csík és volt már rá példa, hogy akár 3 hónapig is mensizik valaki.
Ha mégsem most érkezne a drága kis csoda, akkor novemberben feltétlenül itt lesz, karácsonyi ajándéknak!!! :D:-) Nálunk bármikor aludhattok, ha úgy jön ki a lépés, hogy nyugodtabban érkeznél Apánkhoz!! Örülnénk Neked és a drága Párodnak, az én Drágámmal együtt!!:D
Szegénykém! De rossz, hogy így fáj!!!!!!!!!:-( :-( Ne fájjon!!!!!!!
KÖSZÖNÖM, hogy szorítasz holnap!!!:-):-)
bodza2005

Hát, sajnos nem láttunk ma zebrákat...

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Azért én nem tudok nem reménykedni holnapig...
bodza2005

Sajnálom Bodza, de ez a beszéd, hogy még mindig nem adod fel! Csak így tovább!!!

Azért én még mindig küldöm a babaragikat!!! +++++++++++++++++++++++

Zel, nagyon sajnálom hogy nem láttatok babát. Örülök, hogy ettől függetlenül minden rendben van odabent. A pozitív tesztet mondtad Apánknak? Mit mondott rá?? Valami tuti elindult, úgyhogy legközelebb egészen biztosan sikerülni fog. Ígyál sok-sok folyadékot, mert ha ennyire megvan, akkor a vérveszteséget muszály pótolni, mert teljesen legyengülsz.

Tatu mi újság?????

Szép napot mindenkinek!

Pusszantás

Bea
beus77

Köszönöm Beusom!!!:-)
bodza2005

Sziasztok! Bodza csak egy tesztet csináltál??

Velem annyi van, hogy ma reggel megjártam apánkat, 22 mm hasüri folyadék van a méhemben, 12 mm a nyálkahártya, a vérzést nem tudja honna njöhet. Nagyon aranyos volt, most extra adag husit kell ennem, és kell szednem Rutaszkorbitot. Ja és még annyit mondott , hogy a petefészkeim extrán meg vannak nagyobbodva.
Egyenlőre ennyi. Nagyon aranyos volt ismét!

Kb Cseka effektus van most nálam.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?