A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Khmm-khmm.
Nem is hízuik a májam. Szal igazam van?
Ó, ne! Még megárt nekem a dícséret. :oops:

Na, lépek, mett nekem is sulikezdés, apa meg most hív, sütött valami savanyúkáposztába bugyolált husit (anno Hegyeshalomnál egy étteremben lopta a receptet).
Szép álmokat, s mellgyuszisok: új hét kezdődik, újult erővel tessék megszabadulni a kórságtól.

Kép
kissmanó

Manó! :D

Mellgyuszi! Andi! Hol vetted a homeós cuccot? Patikában? Akkor itt is rákérdezek.
molkata

Orsi! Nekem kedden 1-fél2 körül lenne csak jó, mert 11re megyünk tornázni a Budai Kh-ba. Szerdán meg vsz Andival megyünk Hűvösvölgybe sétizni.
Monccs és Móni is XI.ker-i? Minden Móni "tőlünk" jön? ;)

Pénteki ikeás tali akkor még áll?

Dorka! Végül mi lett az extra táblával? Küldött vki vmit? Ellenérv? Hova töltsük? Milyen formában vigyem be az adatokat? Sima excel jó lesz?

Kata! Azt a homeós mammeres gyogyót nekem is lelkesen ajánlották (végül elmúlt, mire kiváltottam volna). Sztem sok patikában tartanak már M.o. is homeós termékeket, gondolom, N.o. még több helyen van.
Ennyire lelkes a cicid, hogy megint begyulladt? :(

Andi! Menj el dokihoz! Ez már túl sokáig tart!!!!

Lyniának buborék ;)
Kép
Vendég

Bori! Àdám nagyon magyaráz neked. Mekkora szemei vannak :wink: Gyönyörüü!

Lehet, én is úgy járok! Legalábbis remélem.

Andi! Az elööbb vettem egy forró fürdööt és messzíroztam benne a mellem. Csak úgy ömlött a tej. Próbáld ki! Hátha, segít.
molkata

Sziasztok Lányok!

Szokás szerint késő este jövök.

A hétvégém elég zsúfolt volt, nem tudtam fórumozni. Holnap visszaolvasok, és reagálok.

Andi, nagyon örülök hogy találkoztunk, bár nagyon szerettem volna látni Botondot is. No de sebaj, legközelebb :wink: Mit mondtak a nagymamák, hogy érezte magát velük Botond? Aludt végig?
Használtuk már a sóoldatot, tegnap este először, és a mai napon többször. Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik nekünk is jó lesz. Beszámolok majd a végeredményről is. Vettetek végül babakocsit? Remélem sikerült.....

Nálunk minden rendben, iszom a sört töretlenül, sajnos nem túl sok sikerrel... Nem érzem, hogy több tejem lenne, még mindig kell adnom szopizás után tápszert....nem mindig, de naponta 2-3x, az biztos :? lehet hogy ez már nem is fog változni? :cry:

Állítólag holnap jó idő lesz, úgy tervezem, hogy de. sétálok egy nagyot Bálinttal. Tegnap itt volt nálam egy barátnőm, elmentünk sétálni a Gellért-hegyre, nagyon élveztem, Bálint meg aludt mint a tej :wink: Holnap megismételjük kettesben :wink:

Most elköszönök, holnap visszaolvasok, és írok. Dobok majd pár képet is.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Bori: Nagyon édes Főni, hogy fogja a lábával a játékokat! Ez a kölök a végére zsonglőr lesz!
Nálunk is anyós nap volt tegnap, próbálom elfogadni, de k@rva nehéz, ki akarja sajátítani a gyereket teljesen, szinte senki nem tud vele foglalkozni, ha itt van és "elbújik" vele... tudom, hogy én is kemény eset vagyok, de nagyon félek (már most), hogy az összes benne felgyülemledt és ki nem élt "szeretetet,rajongást, csókolgatást stb." az én gyerekemen akarja kiélni... Én ezt nem engedem! Bocsi kifakadtam!
Nyálazás és nyelvnyújtogatás nálunk is van, olyan édes, mindig megpróbálom elkapni a kis nyelvét, nagyon tetszik neki!
Mellgyulladás, már javult, szinte semmi nem volt, aztán visszajött... Gondolom hullámzó a tej mennyiségem (több-kevesebb, mondjuk a legkevesebb eddig 120 ml volt) és mikor javult kicsit elhanyagoltam... :oops: milyen dokihoz kell menni?

Orsi: Nagyon szép a kiscsajod, és hasonlít rád nagyon!

Kata: én is ezt szoktam, de pl lefejtem fürdő után,jött is belőle vagy 2 dl, erre kb. fél óra múlva csinálom a kaját és a polómon átüt a tej mindkét mellemből ömlött... érdekes.. még jó, hogy nem gubát csináltam! :lol: Jobbúlást neked!

Szerintem mindenhol van homeós, nekem jobb lett tőle! Bár franc se tudja! Egyébként Lidikókának is u.e. van, kiváncsi vagyok vajon Ő hogy bírja?!

Na jó éjt mindenkinek, elmentem forró fürdőzni, fejés már megvolt, aztán hunyás! Gudnájt!

Andrea
Kép
kindernay

Móni: na egyszerre írtunk... drukkolok.... és le is kopogtam. Nagyon szépséges Blanka, meg Bálint is, szép gyerekeid vannak! Szerintem Blankán ne idegesítsd magad majd elmúlik, aztán ha nagyobbak majd elválik ki lesz a vezéregyéniség! :wink: Laktoherb tea nem vált be? Melegvizes borogatás? Fejés? - ez mind serkentőleg hat... na puszi

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

El vagyok maradva mind olvasásilag, írásra meg nem is nagyon tudok gondolni. Leterpert engem egy hülye vírus, szerencsére a csajok megúszták a torokfájásom, meg az orrfolyásom már elmúlt, csak a köhögés maradt.

Manó
Születéssztorit postáztam Dorkának, én megírtam csak valahogy elfelejtettem elküldeni neki mea culpa vagy hogy is írják

Nem tudom már ki rakta fel az BEBE Confort Iseos TT ülést, de én is csak ajánlani tudom, igaz azt csak menetiránnyal szemben lehet bekötni. Nekünk Safe side van ez 0-18-as változat, Gréti most lesz kipakolva belőle egy 15-36-os Jane Indybe amilyen Zsaninak is van. Az Iseos meg megy majd Petrának menetiránnyal háttal, jobban szeretem mint a hordozót, bár előtte szerintem veszek rá egy új huzatot mert 4 év alatt azt sikerült leharcolni, de más baja nincs.

Andi
Látom te meg egy Peg Perego P3-at vettél, az álmaim kocsija, nekünk az eggyel korábi verzió van, mikor Zsani született még nem volt ez kapható, most meg már nem is veszek. De tuti imádni fogod.

Mellgyuszisoknak kitartás, melegvizes borogatás, túrópakolás, gyors gyógyulást.

na tényleg egy képet gyorsan rakok fel én is.

Kép

Na megyek eldőlni, holnap a konyhát kell szétszedni, kicsit bontunk rajta, majd festünk, 2 hét múlva keresztelő valahogy ki kéne néznie

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt!

Kata - el is felejtettem mikor nálatok jártunk, hogy fel kellett volna Grétu ajánlja Egonnak a CIRKUS felíratu rugiját. Ugyanis az a kakis rugi. Mikor régebb felpakoltam ide egy képet, akkor is azon a fehér rugin éktelenkedett a nagy sárga folt. Pénteken meg szombaton nem volt kaki, szombat este fürcsi után megkapta a cirkuszt, erre akkorát nyomott, hogy ismét sárga lett a fehér. S ezt már nem tudom hányadszor. Szóval asszem nektek kellett volna adni a kakahozó rugit :wink: :lol:

Kép
kissmanó

sziasztok!

Bori köszi a bubit :wink:
kis tornász Főni, nem lesz gond vele az tuti!

Mellgyuszisoknak jobbulást!

adatok: 40+7 és mivel császár sacc 10 perc :D
mi kell még?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Jó reggelt!

Bocs, hogy eltüntem, de átmentem betegápolóba :cry: A hétvégém horror volt. Máténak az orra valahol a bokájánál, Marci köhög meg neki is folyik az orra, Dani lázas volt meg úgy minden baja, Samunak is folyik picit az orra :cry: Azthiszem most tényleg felmondok és elutazom egy lakatlan szigetre :oops:

Olvasni nem tudtam, csak képeket néztem, TÜNDÉRIEK!!! :lol: Főni milyen ügyes már, hogy emeli a lábacskáit, édibogár :P

Na léptem orrokat porszívózni :roll: Pusz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok bébik!

Jó sokat termeltetek.
Minden baba csudi szép!
Borikám te issssssss! Édösanya mily szép a kicsi fiával.

Emi!!
Kutacs nálunk is beszokott horpadni akár kajcsi után is, ülve..de ha fekve nem horpi semmi gond, állítólag fekve mérvadó, ülve nem.

Kata!
Mingyá szavazok én is.

A hétvége jól telt, jó gyorsan elreppent, Samu sokat aludt.

Majd jövök még
Tsók
torolve_20131003125716

Gyorsan mielőtt lefekszem hunyni. Nagyon aranyosak a gyerkők a képeken! :D
Kattintok még néhányat Egon manóra, hátha feltornázza magát a top ten-be. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szavaztam Egonra :lol:

Bori!
Ez igen, Ádám milyen cukin fogja a lábikói közé a játékokat. :lol:

Samuka ma reggel apa ölében meg akarta fogni a kis elefántot, legalábbis úgy tűnt :lol:

Ma megyünk koponya+hasi UH-ra délután.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

kutacsot tényleg fekve kell nézni,ülve hat rá a gravitáció

Gurgi Nyunyi a tornázon probálta megfogni a a csillagot (nekünk is ugy tünt)

ma mi is sokat sétálunk mert jó idő lesz és holnap oltás és nem akarom máshová vinni.

a dm-s pelus nekünk nagyon nem jött be,még jó hogy csak kis csomaggal vettem.amit az árán sporoltam az ment mosószerre stb..
minden kaki kijött az oldalán.

Nyunyi születése:40 +3
császár:farfekvés+lábtartás+magas vérnyomi
16.39-kor vettek fel a szülőszobán és 19.55 kor született meg Nyunyi.

Bridzsi

Kép
esztora

Manó átküldtem Dorkának a szülés történetemet!

Bridzsi

Kép
esztora

Andi! Mellgyula sztem nődoki. Legalábbis én hívtam, amikor volt, és mondta, ha nem enyhül 2 nap alatt, akkor menjek be hozzá.
Tej nekem is gyakran átüt a pólómon, de már nincs mellgyuszim!
Anyós ügy nehéz. Én igazán szeretnék jó kapcsolatot velük. Ugyanakkor nem hiányoznak, ha nem jönnek… (vidéken laknak már, mi nem megyünk egyelőre). Nem tudom apósommal megértetni, hogy nem tesz jót a gyereknek, ha fél órán át a hóna alatt függeszti. Ha nyűgös, nem hajlandó odaadni, érezni akarja, hogy ő is meg tudja nyugtatni. Aztán egy farkaséhes, extra nyűgös gyereket kapok vissza, és pirulhatok, hogy nem hallgat el egyből, ha hozzám kerül. Szépen elpanaszolja, mi fáj, és milyen messze voltam, és csak utána kezd cicizni. Úgy érzem, nem tartanak elég jó anyukának. Lehet, hogy csak a paranoia, de határozottan ezt érzem. (szokásos kérdések: van elég tejed?, majd nézi a gyereket, hát, ez tényleg nem éhezik! :twisted: :twisted: :twisted: , miért nem adsz neki egy kis almalevet? Nyugodtan adhatsz rá cipőt itthon is stb.) ÉS a kedvencem, ha végre megértik, hogy nem jó, amit csinálnak vele: Ki fogja bírni, olyan ritkán jövünk.
A saját apámmal sem találkozom sűrűbben, pedig ő bp lakik. Azt mégse nyaggatja a kölköt. Sőt, a 12 éves húgom sem, pedig neki aztán fingja nincs még a gerinc fejlődéséről….
Miért nem lehet megkérdezni az anyukát, hogy mit szabad a gyerekkel, és mit nem?
És persze tuti nem mosnak kezet a taperolás előtt. Igyekszem hinni az immunrendszer hatalmában, és nem szívrohamot kapni.

Kata! Igen, apjára ütött ez a gyerek. A fülünk hasonlít, meg a szánk. Meg valamit látok belőle apám kiskori képeiből. És persze igazi dumagép, ahogy azt egy ikrek gyereknek illik is. ;)

Rita! Köszi. Nem csak úgy tűnt, sztem Samu is nyúl már. Leglábbis Ádámnál mer nem is kuriózum, ha nyúl, olyan régen csinálja.
Vendég

Bori, megértelek!
szombati anyóslátogatás engem is zavart kicsit!
jajj, csak ez a body van rajta???? és hozzá az az elképedés és hanghordozás! :evil:
aztán mindent 20x elismétel "hozd ide nem baj ha nemalszik, nem sír, ha sír is kicsit az sem baj!" ez nem is gond, csak épp akkor amikor gyerek már tiszta nyűg volt, nem tudott elaludni az ajtócsapkodások miatt! :evil:
na meg amikor 100adszor a hallom a jajj de hideg a kezecskédet! persze akkor amikor gyerek keze még hűsnek sem mondható!

batojok, Maja nézelődik a szobában mellette elérhető távban egy zörgőpapíros színes rágókás maci és a kalimpálását láthatóan direkt odairányította! nem megfogta, hanem direkt odakalimpált! aztán maci eldőlt erre jött a sírás! hihi imádom!

alig várom hogy ő is olyanokat csináljon mint Ádi a képen

lynia-

Sziasztok!Majd küldök adatot a táblázathoz, egy alapítóanya (Manó) kérésének nem lehet ellenállni!
A mellgyuszival szerintem is a nőgyogyinál kell jelentkezni, nekem ezt mondta a doki!
Buborékfújás nálunk is van, ha ez a horpadt kutaccsal együtt szomjúságot jelent, akkor Zsuzsi nagyon szomjas gyerek! :lol:
Zsuzska még nem nyúl semmi után, viszont tegnap meglátta a kezét. A cumit sikerült elkerülni, de az ujjszopást úgy látom nem, pár napja ez megy: Kép

Kép
m.andrea

Sziasztok,
Bori: nekem a nőgyógyász azt mondta, hogy fejem, és vegyek eletromos mellszívót, mert az jobban "kifeji a maradékot" hááát így is van, extrabrutál, még a hónom aljában is érzem a szívóerejét, de tényleg sokkal jobb (kopogtam). MEg egyszerűen elfelejtem állandóan leszívni, szerintem ez is baj, olyan dinka vagyok!
Tényleg jó nagy szemei vannak Ádámnak, nagyon heles kölök! Nálunk is "csak" a füle és szája az enyém.. meg remélem a szeme, mert világosodik, úgyhogy kék lesz. Nálunk egész familia kék szemü, sok ősre visszamenőleg! :wink: ja és hullámosodik a haja... édes!

Anyós téma: teljesen megértelek, ugyanez a helyzet, csak anyósommal.. folyamatosan "fogdossa" a gyereket, én meg mondogatom magamnak, hogy "csak" egy héten egyszer látja, szegény, engedjük meg neki... stb. de a rosszbaj kerülget ahogy fogja, ahogy beszél neki. Nem tudom miért, olyan görény vagyok, de idegesít nagyon. Kb. 100x elmondtam neki, hogy ne sétáljon vele, ne ringassa folyton, és ha elalszik tegye le, mert én napi 24 órában képtelen vagyok vele sétálni... de rám se hederít. A hétvégén már rászóltam, hogy tessék szíves tiszteletbe tartani a kérésem, erre a válasz: de olyan jó... csak még 10 percet... Szóval olyan , mintha nem lenne agya, ami felfogná a szavaimat! És.. teljesen kisajátítja, elbújik vele egy sarokba és "szeretgeti". A puszilgatást már megkértem, hogy nem kéne egy 1 hónapos (akkor még annyi volt) gyereket csókolgatni az arcán, meg ha félrecsúszik a szája szélénél (fúújjj) mert CSAK az anyja és apja csókolgathatja, a bacik meg minden, meg nem szeretem! Szóval azóta nem csókolgatja, vagy legalábbis remélem nem azért bújik el. Rohadt nehéz helyzet, itt vannak anyámék és ha apámnak egy percre odaadom a gyereket (aki mindent tiszteletben tart és nagyon szépen bánik a gyerekkel - megjegyzem rá folyamatosan vigyorog a gyerek) már rohan oda és toporog... apám meg idegbeteg. Nyelünk. NEm tudom meddig, de tuti én nem fogom ráhagyni a gyerekemet, pedig már azért nyaggat, hogy én nyugodtan menjek el, majd Ő vigyáz rá! Hát, lófaszt! Akkor fogom ráhagyni, mikor már nagy a gyerek kb. 4 éves és meg tudja mondani, ha valamit nem akar, vagy nem enne... és természetesen árulkodni is tud nekem, ha valami nem úgy történt, ahogy szerettük volna... :wink: Na nem panaszkodom, csak nagyon nehéz helyzet, férjem is látja a saját anyját, de most mit csináljunk vele? Eltiltani nem tudom, Ő is szeretni akarja, de szeretet és majomszeretet között is van különbség!

Na megyek felébredt az én drágám, majd még benézek,

Andrea
Kép
kindernay

na bakker, jó lekicsinyítettem, most senki sem látja, hogy mennyire nem bírom az anyósomat! 8)

Andrea
Kép
kindernay

M. Andi, nagyon szép a kislányod, és édesen cumizik!

Andrea
Kép
kindernay

Bori!
Hümm, sajnálatos az, hogy nem értik meg egyesek, hogy mi a jó a gyerkőcnek és mi nem.
Nálunk is van ilyen de nem vészes szerencsére. Amit írtam, anyukám néha bele szeretne szólni de nem hagyom, végülis elfogadja.

Embere válogatja, hogy megsértődnek-e avagy bólintanak.
Nekem apósom ilyen szinten normális, abszolút nem szól bele, hogy mit és hogyan csinálunk. (anyósom sajnos nincsen :( )

Szal akkor azt mondod, hogy ezek a nyukálások már tudatosak lehetnek vagy kezdenek azok lenni. Akkor jóóóóóó :lol: hihi

Samukám alszik, gyorsan kimostam 2 adag ruhát, hajat mostam, tettem-vettem.

Az éjszakáink még mindig nagyon jók csak a hajnali nyöszörgések ne lennének, úgy sajnálom olyankor :cry:

Kinderkeeeeeeeee!!!
Apa el tudna menni az ampullákért vagy esetleg együtt apával.
Kérünk egy hét haladékot a szemorvos nénitől..

Mikor lenne jó nektek???
torolve_20131003125716

SziasztoK!

Üdv a tanyáról!

Két napja az új helyen vagyunk, a dobozvár már szűnöben, de még pakolunk. Ha alszanak, madj próbálok fotózni, s mutiba feltenni pár képet, de lehet hogy majd a másik honlapra.

NEmsoká megyünk felderíteni a terepet, sok minden nincs erre, csak kertes házak, meg 1-2 abc, de állítólag van valahol egy játszótér is, megpróbáljuk megkeresni.

Ja, és kocsi nélkül gáz lenne , igaz, most gyalogosan megyünk, de amúgy világvége. Nekem tetszik, hogy a város szélén vagyunk, 200 m-re tőlünk az utca végében már rét van. A levegő nagyon jó, nem szmogos, a kert ...hmm... még csak egy gazos homokmező, de virágzik a repce. csend van, néha kukorékol a szomszéd kakasa, meg pár kutya ugat.

BEni is elkezdett végre mosolyogni, már nagyon vártam!
Pár kis nyikkanás is voltr, gőgicsélésnek még túlzás nevezni, de alakul.

Méretre akkora, mint Emi 3 hónaposan, 5900 gramm. :shock: S rájöttünk, hason jobban szeret aludni, azóta többet alszik.

KépKépKépKépKép
uxi

Őszintén szólva nem szeretnénk ha Samukának ilyen korán ekkora negatív eseményt kellene átélni..tuti, hogy a tudatalattijában letárolódik :cry:
torolve_20131003125716

én elolvastam! jó az árulkodós rész! hihi :D :wink:

hasonlítás: szeme az apjáé orra anyámé szája mint unokanővéremé szal vmi közös felmenőtől akit nem ismertem
pofazacsi nagynénitől

tőlem egyedül a fejforma

lynia-

Mandi!
Zsuzska nagyon cuki, szopikázza az ujjacskáját..

Samu az öklét eszi egyelőre :lol:
Cumi továbbra sem kell amikor nyüszke és nem tudok éppen cicit adni neki.

UXI!
Gratula az új pecóhoz.
Dunakeszin az új részen laktok? (a temető közelében??) vagy a 2-es út végén?
torolve_20131003125716

Szaisztok!

Bori! Nagyon szépek vagytok! Ádi tényleg nagyon ügyes! Nem csoda, hogy a gyógytornára már nem kell olyan sűrűn menni. :D

Andrea! Igazából két cikket küldtem, az elsőt nem tudom miért nem hagyta a gépem kiemelni. Többször is próbáltam, de nem ment. Vszínű, hogy én vok a béna. A gyakorlatokat napjában többször kell ismételni. Időben ez nem sok, kb. 10 perc.

Brigi! Orrfolyás nálunk is volt/van. Az óvodából tett családlátogatást nálunk. Sajnos, de várható volt. Gábort még nem hallom szörcsögni, de félek, hogy a 2 hónapos oltással esetleg ráoltanánk. Még ma felhívom a dr.-t és megbeszélem vele. Jobbulást a gyerkőcöknek!

Kata! Egonkára ma reggel nyomtam jónéhányszor.( Legalább 40-szer). Hol tart most?

Gábor születése:41+0, normál úton, szülőszobára felvétel időpontja:14.50 születés időpontja:15.05

Szép napot mindenkinek!

Tücsi
mtücsi

Uxi: sok boldogságot nektek az új kecóhoz.
Emi: :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok! A hétvégén Ózdon voltunk Dédimamánál, úgyhogy esélyem sincs elolvasni a termelést, csak a képeket nézegettem végig, még mindig tündériek a bébik. :wink:

Manó, és még valaki (sajnos már nem emlékszem, ki volt :oops: ), köszi a sörös tippet, legyűrtem fél litert pénteken ebédre (utálom a sört, boros vagyok), és este csöpögött a tej a cicimből, pedig estére eléggé ki szoktam fogyni. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de ma megint iszok, meglátjuk, mi lesz. Éljen a Schlossgold! :lol:

Kata, hol kell szavazni? Rákattintottam egy linkre, de onnan már elmozdult a nagyfiú, úgyhogy nem találtam sem előtte, sem utána, valószínű sokat mozdult azóta onnan.

Ma megyünk kéthónapos oltásra, szorítsatok, hogy ne viselje meg a kis Tündérbogyómat! Köszi!

Kép
nenoke

Ja, és megjött az Államkincstártól a papír, hogy megnyílt Dávid babakötvénye. Nem tudjátok, milyen pénzintézetekhez lehet átvinni? Az Erstét tudom, meg azt is, hogy a Raiffeisen nem foglalkozik vele, más esetleg? Valaki utána nézett már, hol a legjobb? Köszi.
nenoke

Gurgi! Zsuzskának sem kellett a cumi, csak cici!Eddig ökölrágás volt, de most megtalálta az ujját!Szeretem ahogy szopizza, csak már előre félek a leszoktatástól, az Öcsém még hat évesen is "dudázott" :lol: :roll:

Kép
m.andrea

Na, és még egy utolsó. Akik még emlékeztek Móniára. Már mindennapos, szorítsunk érte nagyon, hogy Csodababa egészségesen lássa meg a napvilágot, és Mónit is elérje végre az a boldogság, amit minket már elért!!!!!
nenoke

Helló-bellóóó!

Nagyon jók a fotók! Már olyan "nagy" mindegyik babó! És ügyesek! Na de hát ezekkel a tényekkel tisztában vagyunk!!
Gurgi
Mán akartam írni, csak még vártam, hátha véletlen...Adom Lilkónak este a normaflort- büdi vizet meg egyet, vagy egyet se- és nincsen hajnalban nyögés, meg sírás! Csak nagy trottyok :lol: 10-ig aludtunk!
És olyan ari, nem sírva kel, hanem vigyorogva nézelődik! Annyira édi, amikor mondom neki, hogy jó reggelt kis bogaram, akkorát mosolyog!! Hú olvadozok ám :lol:
Uxi
De jó kis helyre mentetek lakni! Majd ide is dobj képeket!!

Anyós
Németo-ban lakik, szal kétszer jön egy évben, de én már kész vagyok előre tőle. Legutóbb pont akkor voltunk oltáson amikor jött. Hazaérünk a dokitól, kérdés: nem kell tiszába tenni? Mondom nem, mert kb 1 órája csomiztam át a dokinál. 10 perc múlva: ő tisztába teszi, én: NEM kell, most lett tisztába rakva. Bakker bementem a spejzba vmiért, kijöttem, a gyerek már a pelenkázón volt kicsomizva!! Egész nap: adjunk neki vizet, szomjas..Nem kell neki víz, elég a tej, nem szomjas...Este elmentem zuhizni, persze belediktálta azta kurva vizet! Olyan ideges lettem mint állat, az uram lebaszta, erre még ő sértődött meg!
Majd jövök, de sír a ded...

KépKép

KépKép
szivvi

Látom megint előjött az ősi téma, az anyós! 14év tapasztalata az, hogy nem szabad nyelni Annó én is elkövettem azt a hibát, hogy nyeltem aztánegyszerre borult minden. Nagy viták, sértődések, nem beszélés, stb. Csak a gyerek látta kárát :cry: Mostmár, ha valami nem tetszik, megmondom, és nem érdekel, hogy megsértődik vagy sem! Az én gyerekem, én nevelem, én vagyok vele 24órát, fogadja el azt amit szeretnék! Mostmár nagyon gomdom nincs is vele szerencsére. Magától nem jön :lol: Ha hívom, mert valahova mennem kell és nem akarom vinni magammal őket, akkor viszont 10ből 9* biztosan úgy intézi, hogy tudjon jönni :lol: Samut persze nem bízom rá :lol: A másik kettő meg már elég nagy, hogy megmondja mi a jó neki és mi nem :lol: Dani meg már nagy :lol: Mondjuk ő szeret ott lenni, sikeresen a maga oldalára állította :twisted: , de ezen már nem tudok változtatni, tanultam és nem hagyom magam :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!!!!

Jó volt a hétvégénk, nagyiztunk, dédiztünk, Apáztunk. :lol:

Adatok:40+5, császár (nagy volt a feje+ az én medence csontom nem tágult, relatív téraránytalanság). Oxitocinos infúzióval indítás reggel 6-kor, csaszi 18:44 perckor, végig cgt-n tökéletes volt a szívhangja.

Az én anyósom holnap jön. De olyan, mintha az előttem szólok anyósa az én anyósom is volna. :roll:

Mónia, drukk+++++++

na léptem vasalni.

Ja és a jokerfoodtól rendeltünk kajcsit, majd beszámolok!!!

kispiskóta

Sziasztok Csajok.
Ne kövezzetek meg, én csak most keltem fel. :D Egon evett 7-kor, fél 8-kor apa elment dolgozni, mi meg aludtunk tovább. Egon még mindig...

Hú, Egon bekerült a top tenbe! Most a 10. Köszönkük! :D

Jaj, de édes Zsuzska, ahogy szopizza az ujját. Nagyon szép kislány! :D

Nadine! Zsani, milyen jó kedvüü! Esztra cukin nevet! :wink:

Anyós téma! Nekünk nincs, após sem :cry: és a szüleim még nem is látták Egont, csak képrööl...úgy látszik nem olyan fontos nekik, 6 éve költöztem Mo-ra, (pár hónap ja lakom No-ban), közben vettem egy lakást ott, de azt sem nézték meg. Pedig egyszer meg kocsival is elmentünk anyámért, úgy hogy le volt beszélve a dátum és nem jött, mert éppen kikeltek a csirkék :cry: Már nem idegesítem magam rajta. Ismerem ööket és egy biztos: Egon sosem fog náluk tölteni egyedül egy percet sem és velem sem sokat, de akkor nem is taperolhatják. Elrontottak már 3 kölyköt....(köztük engem is)...elég volt.

Mellgyuszi: kicsit jobb, de még mindig f´jogat. Lehet, jó lenne nekem is egy elektromos :? Mikor a kórházban kifejték a begyulladt mellem, azt mondták, hogy az nem jobb.

Egon már egy hete nem kakilt, megint :cry: pedig már mindent bevetettünk. A normaflor sem jött be, de még adom neki. Ma este megint megkapja a folyékony kuppot :cry: Annyira sajnálom szegényt. Viszont, nem szenved. Néha nyomogatja, akkor masszír és ennyi. Ùgyhogy elkellne az a cirkuszos rugi :D

Uxi! Jó felderítést! :wink:

Emi és Gurgi! Ügyes gyerkööcök!! Már fogdosnak :wink:
Egon is és már néha meg is fogja a játékait és szereti tapogatni az arcunkat :D

Brigi! Gyógyulást a gyerkööcöknek. Bakker, egyszerre.... :shock:

Móni! Sok tejcsit! Hátha, beindul! Nem próbálkoztál éjjel fejni?

Egcsi! Milyen furi, hogy te most alszol! :D Szép álmokat!
molkata

Sziasztok!

Csak egy pár percem van, Zsani oviban Gréti kint az udvaron (anyumék ablaka alatt motorozik) Petra meg alszik....

Kata
A képen nem Zsani van, hanem Petra, de majdnem így nézett ki anno Zsani, úgyhogy sokat nem tévedtél :lol: :wink:

Amúgy a legfrissebb képeink itt vannak: http://kep.tar.hu/nadine/50529193#2 a két nagy fodrászat után.

Szülés: a védőnő szerint 42+0 szerintem 41+0,a dokim szerint 39+4 vákum extraction hátsó koponyaforgás miatt (ja és két héttel a szülés előtt az UH alapján becsült súlya 4100g volt)

Nadine
KépKépKép
nadine

Szivvi!!

A büdi víz a Gripe??
Mi is pontosan a Normaflor?

Én csak Gripe-t adok neki, napi 1x-2 x.
Kakil rendesen, pocak nem fáj de hajnali nyögések-pukik vannak :(

Most miért kellenek megint az adatok??
Na mindegy, akkor itt van az enyém is: 40+0, indított szülés, 7-kor burokrepesztés, 14.35-kor kibújt Samu (hüvelyi)

M.Andi!
Én örülnék picit az ujjszopinak..bár amikor szopikázza majd sztem addigra a nyüszizés is alább hagy.
torolve_20131003125716

Jah, nekem a Pampers nagyon nem jött be.
Libero oké.
Mást nem próbáltam

Pénteki IKEA-s tali ha lesz nekünk tuti nem jó, jön a barinőm Samunézőbe. (régóta tologattuk az időpontot, szal bocsika)
torolve_20131003125716

LÁtom kellenek adatok a táblába :lol:
Szülés: 39+0, normál, Szülészeter felvétel 7.28-kor 1újnyí méhszájjal, spontán burokrepedés 8.05, szülés 8.16-kor

brigi73

Brigi: jobbúlást a lurkóknak!
Zsú: én visszamondtam, no komment!

Andrea
Kép
kindernay

Benedekfi Botond Sámuel
Szülés adatok: 41+0 szülésindítás: 6-kor, születés 14:58-kor császármetszéssel (arccal előre szeretett volna jönni és se ki, se be-nemtom hogy kell orvosilag mondani)

Andrea
Kép
kindernay

Kaptam két szülisztorit (nadine és esztora), felraktam.
Esztora kérte, hogy javítsam az életkorát (amit ki is javítottam), de erről jutott eszembe, hogy ezeket évente javítsuk, vagy ne maradjon inkább annyi, mint szüléskor volt? Vagy csinálunk magunknak is vonalzót? :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

most látom, hogy kellenek a szülés adatai: 40+2, amnioszkóppal és egyéb trükökkel indított szülés (de nem oxitocinnal). fél 12 körül burokrepesztés, 15.20-ra egy édi Kiskölök a pocakon (normál úton). :lol:

Kép
nenoke

Szivvi: én is a puki vizet adom neki, mit shoppingoltál?
Emma: nekünk is ilyen mamuszunk van, a kabátot meg nem vettem meg, - már sajnálom - de vettem helyette egy kord dzsekit! Keresztelő ruha nem tudom, én biztos majd kis ingbe és helyes kis vagány naciba fogom öltöztetni (inget a HésM-ben láttam).
Gurgi: nálunk sincsenek nyögések csak reggel... én úgy adagolom, hogy hajnalban adom neki egy kicsit a 4-5 órás kelésnél, és ha nem kakilt akkor még adok egy kicsit 7-8-kor...és aztán jön a kaka is! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi
Igen a gripe a büdi víz nálunk :wink: "A normaflor a bél flórájához tartozó baktériumot tartalmaz. " Gondolom olyasmi mint nekünk az activia..Helyreállítja a bélflórát és ezzel a bélműködést.

Én adatok: 35.hét, 0:50-kor vettek fel, vmilyen fertőzéstől megrepedt a burok, elfolyt a magzatvíz, oxi volt, 1 ujjnyi tágulás, 14:00 császár, többszörösen rátekeredett madzag miatt....

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Mikor, még múltkor? Anyunak volt a névnapja, vettem neki egy gatyát. Meg apróságokat, a gyereknek zoknit, meg bodyt, laktoherbet, muffin papírt..Ilyesmi :lol: Én is jó sokáig tapiztam azt a dzsekit, amit Emma vett, de aztán letettem róla...

KépKép

KépKép
szivvi

Dorkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Baj történt. Üres oldal gyün be.

Anyós téma. Van egyáltalán normális fajta ebből?

Na, sulikezdésen túl, gyermekem nem túl lelkesen szólt róla, hogy megy holnap is.
Eldöntetett, Adrienn 2 év múlva, 6 éves és 1 hósan kezdi a sulit. Extra szuper tanítónéni miatt, ő írta az 1989-es események után eddig kiadott egyetlen magyarnyelvű ABC-s könyvet. Szal jó fej. Meg tudok (mától) két anyucit akinek gyerekét most tanítja. Meg Zoltán róla eddig is tudta, hogy szuperrrr. Ja, s akkor ha megérjük, akkor ő lehetne majd a Grétué is.

Kati - jut eszembe cirkusszal egy baj van. Asszem Egonra kicsi lenne. Ápp azon gondolkodom, hogy miután ki lészen mosva, elpakolom, mert már rövidkének tituláltam.

Lépek, megnézni gyermekem, mert bébjárgányból ki, kocsiba be, onnan ismét ki, bébjárgányba ismét be, s 4 órája evett utoljára. S most az udvaron hunyál, én meg kéne bótba menjek.

Kép
kissmanó

ápp=épp

Kép
kissmanó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?