A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

BArátnőm hazament! ismét tiétek vagyok! :wink:

TEsó jó, hoyg már jobban vagy! kitartás a következő hetekhez!

GAby Neked is!

KAtám KAti neketek meg főleg!

Kép
Vendég

http://www.szules.hu/index.php?id=1706&cid=27655

és érdemes elolvasni a SZÜLÉSZETEK, KÓRHÁZAK/ OTTHON SZÜLŐK

beírt oda dr Kőhalmi Ferenc , aki jelen volt a baba mentésénél, de a csajok nagyon letámadták. nem értem...olyan szektásnak tűnika viselkedésük :cry:
Vendég

Jóó reggelt!

hol van mindenki?

SZEZSÓ BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! ÉS TELJESÜLJÖN MINDEN KÍVÁNSÁGOD!!!!!!
Vendég

szio boni,mindenki alszik :wink:

szezso boldog nevnapot:)

Kép
monyo83

Jó regg!

Szezso: Boldog névnapot! Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

JÓ REGGELT !

INDUL A MÓKUSKERÉK :x
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt!

Snufi:nem lesz könnyű egyedül eze na héten!

Babim:még mindig babaragacs hegyek.

Gaby:akkor most egyenesen felfelé!! :lol:

Szezso:istenke éltessen sokáig!!!

Zöldi:mikor lesz a nagy nap???

Én ma akrtam reggel tesztelni,de 36,93-at mértem.Inkább nem tettem :? :shock:
vedresandi

Sziasztok!

judis: GRATULÁLOK a kis Dávidhoz! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok nektek! :D

bettike: de jó, hogy életjelet adtál. :D Látom, nagyon élvezed a tanítást. Egy-két poénos történetet írhatnál. Lombikra még ne is gondolj!
Ha pozitív lett volna a tesztem, akkor tuti, hogy jelentkeztem volna valahogy. Alig bírnám ki hétfőig

klarissza: örülök, hogy egy kicsit jobban vagy már lelkileg. Köszönöm a jókívánságot!

katica: nem szabad feladni, ha átgondoltad a dolgokat és a pici lelked is jobb lesz már, akkor gyere!

purc: örülök, hogy a picurod tök egészséges. :D Tejlázad volt?

coca: nagyon szorítok a holnapi punkció miatt

snufi: köszi a képet Hogy érzed már magad?

monyo: tesztelj már, lécci +++++++++

szezso: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :D

kata: mindenre van megoldás! Kitartás!!! ++++++++

Ma voltam 3. napi vérvételen, szombaton megjött. Délben kész lesz az eredmény, azzal megkeresem a dokimat és megbeszéljük a további teendőket. :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva sajnálom mensit, HAJrá inszem!

Andi :?
Vendég

Szilva.piri monnyon le...hajrá inszem.

Monyo:teszteltél????
vedresandi

én is sajnálom egy kicsit, de most nem törtem le :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hehe, mától táppénz!
(Tegnap is fél kilencig dolgoztam. Kettesben voltam a portásbácsival, és a kutyák is el voltak engedve)

Szezsó! A füled érjen, ameddig szeretnéd!

Monyó! Figyelek ám, 27!

Bírod egyedül, Snuf?

Surmi! Tekerd, tekerd!

Andi! Szorít, szoríííííít! Engem holnap szippantanak le. meg apa is magát :lol: :lol: :lol:

Szilva! Most mész éppen "véretlenül" a dokihoz. Szorítok neked!

Boni! Akkor ma maci után van dolgod. :wink:

Megyek, lövök mamutot a vacsihoz. Apát ma jól kell tartanom. Kap vagy 20 fürjtojásból rántottát, ginzenggel és zellerrel fűszerezve, kőrisbogár porral meghintve. :lol: ...hogy holnap ügyes legyen az "újságosnál". :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi:mikor jössz már???egy apró életjellel!!!
vedresandi

Zöldi:bocsi,pont egyszerre írtunk.
Drukk holnapta,és utána mennek a kapaszkodás segítő babaragacsok!!!!
vedresandi

Zöldi! jó kis vacsi vazze! :lol: őőő mikor van tv maci? hogy tudjak időzíteni :oops: :lol:
Vendég

Holnap még csak szippantyú lesz. Most még nem ragacsokat kérek, hanem halk zenét, gyertyafényt és vörösbort a holnapi randihoz. Ha ragacsokat kapok, akkor nem tudják majd levakarni Őket a petricsésze faláról! :lol:

Kép
zölddisznó

Zöldinek:
Kép Kép Kép Kép
vedresandi

Sziasztok!

Eléggé magam alatt vok: kolléganőm tegnap este közölte, hogy hetekig lent marad vidéken a szüleinél, de ha hazajön utána, akkor sem akarja folytatni a játszóházat. Mivel náluk van kialakítva, így mennem kell. Az állandó (napi 10 órás kislányt sem tudom bevállalni, mert havi 1szer iskolába megyek, + adódhatnak mellette dolgok (mint pl. szerdán a Kaái), így a szülőknek nem lesz jó, ők állandó felügyeletet szeretnének, ... nemtom mi lesz. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Kezdhetek állást keresni. :cry: :cry: :cry: Arról nem is beszélve, hogy le kellett már adni a szakdoga terünket, és én a játszóházról írtam. Most miről fogok írni?????? Minden téren szar az életem: meló, suli, baba sem jön össze,.... Szar az élet!!!!

Bocs Lányok, de Valakinek el kellett panaszkodnom magam... :oops: :oops: :oops:

snufi

Snufi!
Ezután már csak valami jó jöhet! Kép

Zöldi!
Drukkolok, hogy a holnap jól sikerüljön! Kép
Jó főzőcskét a vacsihoz!Kép
szilbee

Snufi:igaza van az előttem szólónak,ezek után tényleg csak jó történhet Veled!!!! ((((((((SNUFI))))))))))
vedresandi

TESÓKÁM!
Fel a fejjel! remélem minden rendben lesz! tényleg szar lehet, de ezután csak a jó!

ANdi Én is szeertnék estére ilyen jókat! :lol:
Vendég

Snufi!

És mi lenne, ha folytatnád a játszóházat, és vennétek fel valakit? Neki sem jó, ha üresen áll a ház. És akik már odaszoktak, sem mennének el. Számítanak rátok.
Szakdoga? Szerintem még túl korai lenne temetni a témát.
Baba? Ne viccelj, még csak mot mentek a Kaáliba. Onnan senki nem menekül baba nélkül! :lol: :wink:
Úgyhogy most jól gatyába ráztalak!!!

Andi! Csak ismételni tudom, amit MSN-en írtam: nagyot röhögtem a képeiden! :oops: de mindha meleg spermákat küldtél volna...
...igenis, megyek a mamutért!

Kép
zölddisznó

Sziasztok,

Zöldi, jó kis romantikázást :) :)

Snufi, :( Valami jónak tényleg kell mostmár jönnie.

Veresandi, azért én reménykedek a jó kis pozitív tesztedben. :)

Judis, gratula fiacskádhoz :)
Sok tejcsit kívánok nektek.

Piriket sajnálom :(

Juj, nem tudom mit akartam még írni.

Pusz mindenkinek.

Ja, voltunk uhn pénteken, kb 5 nappal kisebb a számítottnál, de nem olyan gáz. Szegény mitől lenne nagy amikor anyukája se ehet...
kb 1665 gramm.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Coca: nem állna üresen a ház. Előszoba + játszószoba ami csak a játszóházé, a wc és a konyha, amit használunk ugye (mosogatás, kanál kell, melegíteni,...) az az ő wc-jük és konyhájuk. És azt ugyebár nem szeretné, hogy a házban maradjunk így. (ami érthető) Vizesblokk kialakítására a játszószobában és előszobában nincs lehetőség, mert így is kicsi. :( Nem tudom érthető voltam-e. :roll:

snufi

Zöldi:ha úgy érzed,hogy meleg spermákt küldtem,akkor tessék itt egy csoda,ami rátok vár:
Kép
vedresandi

Azzal sincs gond, hogy egyedül maradnék, simán elbírnám, szerintem.

Köszi Lányok a bíztatást,.. :P

snufi

Igen Andi.. nekem is úgy tünt, mintha a spermák egymást szeretgetnék..inkább egy petécske kellene mellé..mindenesetre lementettem, mert annyira tetszett... :))))
Vendég

ANDI: nem lehetne szerda helyet holnap tesztelni :?:

a 36,9 az nem alacsony, sőt :P

most kaptam a hírt, hogy Surmika volt kedvenc gondozónénije a bölcsből, meghalt. Úgy volt, hogy jövőhéten meglátogatjuk a bölcsben Surmival. Szegényke keresni fogja, hogy hol van :cry:

ZÖLDI: micsoda gerjeztő fűszerek :wink:

ZÖLDI: írtam privit :!:
surmi
kockasfulunyul

Na így mán döfi! Szó szerint is :lol:

Értem Snufi. Hát, így már gázosabb a helyzet.

Kép
zölddisznó

Mamut lelőve, megyek csobbanni.
Surmi! Válaszoltam.

Kép
zölddisznó

Surmi:nem tesztelek még...de ígérem a héten fogok,ha nem jön meg piri!
Sajnálom a gondozó nénit :( :cry:

Zöldi:hol lőtted???

Snufi:így azért tényleg nem lesz könnyű...
vedresandi

Sziasztok!

Besz@rt otthon a netünk! :twisted:
Így most suliból sunyiban netezek így főnöktelenül! Remélem már estére megcsinálják, különben felmondjuk a szerződést a szolgáltatónál, mert ez most már gáááz! :twisted:

öööö
csak egy gyors idézet a kedvenc házidolgozatomból:
"Economics has got a long definiton, but I don't write it!"
azaz " A közgazdaságtannak vagy egy hosszú fogalma, amit nem írok le!" :shock: :D

Mindenkire sokat gondoltam, meg szorítok, meg drukkolok, meg tényleg minden! Rendesen elvonási tüneteim voltak, apjuk is cikizett már, hogy hű most mi lesz, hogy nem tudsz bneteni!

Remélem otthonról tényleg tudok jönni és pótolom a kiesést!

Kép
bettike
Eger

köszi ZÖLDI, megkönnyebültem :D
surmi
kockasfulunyul

Szerintem zöldi ezeket lőtte a MAmmutban! :lol:

Kép
Vendég

SZiasztok! szereném a segytségeteket kérni hőmérőzés ügyben. tegnapelőtt és tegnap a hőm 36,7 volt, ma reggel 36,5 szerintetek voma van PÉ em? :mrgreen:

Bettike 1 idézet letudva! a tanuló kímélni akart! :lol:

Tesó és nálatok nem lehet megcsinálni? :roll:

Surmi sajnálom a bölcsis nénit! :cry:
Vendég

Megjöttem a dokitól :D

snufi: ne keseredj el! Nem lehetne bővíteni a játszóházat valamerre? Vagy átköltöztetni egy másik helyre?
Mondjuk, nekem is voltak ilyen nekemsemminemjönössze érzésem. Tavasszal a k...... konzulensem visszadobta a diplomamunkámat. Most újra beadtam, sajnos megint ő fogja elbírálni. 1-2 hónap múlva tudok eredményt. A baba sem jött össze. :evil: De valahogy elkezdett pörögni az életem és tudom, hogy minden sikerülni fog majd, csak idő kérdése :D :wink:

coca: sok-sok halk zenét, gyertyafényes mamutvacsorát fincsi borral! :D :D

bettike: én hétvégén vagyok így, elvonási tüneteim vannak péntek 14-től hétfő 7-ig. :D :D

surmi: sajnálom ami kicsi surmi gondozónőjével történt :cry:

Szóval, megjöttem a dokitól. A hormoneredményeim jók lettek. Clostit kell szednem, ma és szombaton egyet, a többi napon 2-t. Csütörtöktől vasárnapig napi 50 egységnyi Puregon-t kell szurkálnom magamba. Hétfőn újra vérvétel, uh és konzi a dokival. Rengeteg folyadékot és tejterméket kell ennem. Ha nagyon jól reagálok a szerekre, akkor csütörtökön vagy pénteken inszem lesz. Szerencsére a gyógyszereken kívül mindent a tb áll. :D :D Nagyon boldog vagyok!!! :D :D :D

Szilvi

szilvaqueen

OFF:tanácsot kérnét tanító néniktől kiskamasz ügyben!!!Milyen nevelési eszközt kell elővennem azért,hogy ne váljon link emberré a gyerek.Értem ezalatt,suli után megyünk a haverokhoz (még maradok mert pókerezünk),és majd jövök.Lecke sehol,gondolom a számítógép lesz az,amihez először nyúl, ha haza ér.Most tanácstalan vok,mert a bizonyítvány a továbbtanulás miatt már nagyon fontos!!! Priviben jöhet,ha van valami jó módszer!Hálás köszönet...
vedresandi

Szilva juhhé! végre valami jó hír!
Vendég

sziasztok,csak bekuk most ertem haz.

a helyzet,anyosomat penteken,apukamat hetfon mutik,most nem tudok tobbet irni reggel jelentkezem.

Kép
monyo83

monyo: nagyon sok lelkierőt kívánok nektek anyósod és apukád műtétjéhez (((((((((((((((()))))))))))))))))))

Szilvi

szilvaqueen

boni: én is nagyon örülök, végre elkezdtük :D

Szilvi

szilvaqueen

ANDI: ígérj be neki jóbb mókát. De szerintem kamaszokra nincs gyógyszer. Sajnos olyan világban élünk, hogy tanítod otthon jóra, mihelyt kiteszi a gyerek a lábát, amit felépítettél nála, az lebomlik :!:
surmi
kockasfulunyul

ANDI: írtam pívit :!: :!:
surmi
kockasfulunyul

Szilva.hajrá!!!!!!! Mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Nálunk nem lehet kialakítani (kicsi a házunk, ikerház fele, nincs szabad szoba), máshol meg... a bérleti díj kerül itt a környéken annyiba, mint amennyi pénz kb. összejön. Ez van, asszem jobb, ha beletörődök. Elküldtem 5 önéletrajzot,... nem keresnek szocpedest/mentálost, de gondoltam hátha. Sosem lehet tudni,... :?

Monyó: erős legyél!!!!

snufi

Sziasztok! Szilva! Gratula a jó redményekhez, és drukk az inszemhez!!!!!!!! A szurikat magadnak fogod beadni? Én ettől félnék a legjobban (persze mindíg van valami, amitől a legjobban félnék:(( )
Én is ma voltam a 3. napin, de mivel nekem még nem lesz stimuz, nem mentem ki az eredményért, csak telefonon kerestem, és azt mobdta, hívjam már holnap vissza, mert éppen nincs gépközelben. Úgyhogy csak holnap tudom meg az eredményt:(
zsebi_baba

zsebi: Nagyon nehéz volt elkapni a dokit, én is kb. 1,5-2 órát vártam rá, ide-oda rohangált. A regisztrációs pultnál is ki lehet kérni az eredményt. Pillanatok alatt kiadják. Legalább te is látod, hogy mi mennyi.

Szilvi

szilvaqueen

Andi! A sarki közértben. :lol:

Boni! Hááááát, nem hasonlít. ...szerintem ne is várj maciig!

Bettike! Jó fej lehet a kölök.
Nekem egyszer úgy adta me a dolgozatot a kölök, hogy a feltett kérdésekre ezt válaszolta:

"1. Miért? Nem tetszik tudni?
2. Szerintem csak viccel, hogy nem tudja.
3. Hát, pedig ez is könnyű!
4. Ilyet nem tudni tanárnő!?!

Máskor készüljön ám rendesen!

Szerintem ez most egyes lesz..."

Szilva! Köszi, már főzöm is!
Hormonhírek: király! Stimu: Király!
Nem muszáj ám a fehérjét csak tejtermékkel biztosítani. Ehetsz husit, és hüvelyeseket is, meg tojást és halat. Meg szóját. 2-3 l folyadék tényleg kell, de ne aggódj, ilyen kis adag puregontól nem fogsz túlstimulálódni!
Szurok-szurok-szurok!

Andi! Hát "egyszerű". Suli után irány haza, és addig nincs haverozás, amíg nincs minden kész. Arra ott a hétvége! Aztán ha egy hónapig minden oké, akkor lehet lazítani. Pl. suli után egy óra lazulás, és időre haza. Csak keményen lehet, mégha fáj is érte a szíved az elején.

Monyó! A legjobbakat szüleidnek! Értük is szurkolunk, jó?

Helló Kiskenguru! ha megvan nak az eredmények jelentkezz ám!

Kép
zölddisznó

Lányok/Zöldi:köszönöm s tanácsokat.Na asszem ma ellátom a baját,mert én azt mondtam neki,fél 5-5re jöjjön haza,és még sehol.Nem tudom mekkora sallert adjak neki,amikor haza ért :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
vedresandi

jönnnnn, ANDI, az ANYATIGRIS :!: :twisted: Reszkessetek :twisted: :wink: :!:
surmi
kockasfulunyul

Surmi :lol: :lol: Saller nem lesz,de szabályok igen,és nagyon megszívta!!!!!! :shock:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?