Köszönöm a köszöntéseket még egyszer
Votiv,
Igen, voltunk ott is

Nagyon szép és csöndes hely tényleg, nagyon szimpi lett nekünk is

Szerintem vissza fogunk még egy párszor menni. Egy dolog volt egy picit macerásabb, felfele menni az emelkedőn, fogyókúrának nagyon jó

Mire feltoltam a babakocsit, rendesen kifáradtam. Apa meg Adélt cipelte.
Deni,
Köszi

de te két gyerek után százezerszer jobban nézel ki

Apa jól bírta bébiszitterkedést, mikor hazaértem a csajom nem is volt rám kiváncsi

És örülök, h sikerült megvenni overállt. Fogzáshoz+++++!!!
Tinu,
Bódog évfordulót!

Nem vagy béna anya, csak bele kell jönni a mozdulatokba, hiszen ahogy egyre nőnek a kőcök, egyre ügyesebbek is, ezért nekünk meg egyre cselesebbnek kell lenni
Lindi,
Múlt heted

És most már teljesen értem miért nem akartad leírni a szülést

Nagyon nem lehetett könnyű

Képek nagyon ott vannak a szeren
Zsanci,
Grat az oldalraforduláshoz

10. fiú?
Leni,
Durva takony mennyiség

Bulást továbbra is!
Ríd,
Pannádnak is mennek +++++!!!
Ancsi,
Nem lehet, h a levegő nem okés bent nálatok? A fejfájás, meg a hányiger miatt gondolom

Bár biztos sűrűn szellőztettek.
Nuk,
Szerintem is vmilyen rovarcsípés

Nálunk is volt ugyanilyen, csak azokon a testrészeken, amik szabadon voltak, rövid időn belül elmúltak.
Ruz,
++++++++++++++++++++++++!!!!!!!
Kisün,
Örülök, h Dóci kezdi megkedvelni az ovit a csúnya apuka ellenére is
Vica,
Gratula a robotmenéshez

és a fogak, nem semmi!

És nem voltál béna!!!!!
Neet,
Diavetítőról jut eszembe, vmelyik nap, amikor a camponában voltam, elmentem a varázskuckó nevű játéküzelet előtt és majdnem szívinfarktust kaptam, amikor megláttam, h a lányoknak való babakocsi 11900 Ft volt

ennyiért már egy igazi is veszek
Otthonszülés:
Én paraember lévén szigorúan kórház, azért ott mégis több mindenre van lehetőség, mint otthon

Ettől függetlenül le a kalappal azok előtt, akik otthonszülnek
Beteg gyerek menjen-e oviba:
Szerintem ez tök nehéz kérdés, én is úgy vagyok vele, h NE, mert akkor a többi gyerkőc is elkaphatja. Ugyanakkor meg sajnálom azokat az anyukákat, akiknek olyan a munkahelye, ahol nem tolerálják a hiányzást

Persze, ha az ember otthon van, mert a másik bébi még pici, az más. De ha már az ember dolgozik és nincs semmilyen szülői segítség

Nehéz.