Editeknek boldog névnapot először is!
Lívi!
Köszi, persze meggyógyultunk, ez olyan 1 napos hányás-fosás volt, hamar túl voltunk rajta, de csak holnap megy oviba!
Klassz az ugrálóvár, főleg hogy van hely hozzá!
Gangi!
Tök ismerős a verekedéses-sztorik, amiket írtál, tényleg őszinte részvétem, főleg mikor ismerős-barátnő-szomszéd gyereke az áldozat, meg az orvosi rendelő.... brrrrr!
Lackó kiságya nincs már meg?
Ági!
Anyósod hol is lakik, hova kéne vonatoznotok?Hát nem is értem, miért nem bújod már a menetrendet, mért nem mész hozzá?
Addig jó, míg nem jön-Neked. Persze Dorkának akkor is a mamája, így elég rosszul esik, meg gondolom a férjednek is!
Az enyim anyós se jobb: utoljára 2 hónapja látta 1-szer fél órát a piacon(ott árul,ha odavisszük, ott látja, el nem jön)!
Mikor S. született, dec. 24-én jöttünk haza, 27-én már a férjemet azzal nyaggatta, mikor el megy vele az OTP-be kölcsön felvenni NEKI!Karácsony és egy új család összeszokásának a legelején+szoptatási gondok Nekem+friss császáros seb!Gondolhatjátok, milyen érzés volt! Mi vegyünk fel neki kölcsönt, 5 évre, a férjem nevére, úgy hogy meg se beszéltük, mert én ugye előtte kórházban voltam!!! És felvettük, most fog letelni dec-ben, tőlünk vonják havonta számláról, ő meg fizet, ha éppen időben sikerül!
Lagzinál is volt gond,nálunk is, az ő rokonai részéről, meg élettársától rendesen,mennyasszonyi csokorral is bekevert, menny.tánc pénzre kölcsönbe igényt tartott... soroljam még?
Nálad mit művelt?
És még ezek után elhívnád magatokkal a bev. körútra? Korábban én is megtettem, mostmár nem teszem, mert mindenbe beleszól, hogy miért veszünk ilyen drága-olyan drága dolgot, szó szerint irigykedik a saját fiára. Ha mi veszünk szám.gépet, neki is kell (azt se tudja, hogy kell kezelni), nekünk lett net annó, ő is akart... de fizetni nem tudja!És a 3 gyereke közül szeretet-sorrend van, ő maga mondta, és most kapaszkodjatok, a férjemet szereti legjobban!Gondolhatjátok az öccse+húga érzéseit!
Cirmike!
Ügyi vagy, hogy így észrevetted ezt a dolgot és sok-sok kitartás a kórházhoz, persze hogy szorítunk!
Honnan vesznek vért ilyen picitől, vénából?
Rozi!
Egyszer el kell kezdeni az ottalvást, remélem jól sikerült!