A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Köszi, Szabina!
Igen, ezt a vizsgálatot csinálják nálunk is. Anno Beninél 3 v. 4 hónapos korban kellett mennünk, hát... elég ciki volt altatni. Most talán jobb lesz.

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Gratu mindenkinek! És bocsi, hogy nem jártam erre, de bevallom semmire nincs időm...

Nagyon gyorsan eltelik minden nap:

3-4 körül kelnek éjszaka akkor etetés, majd tejci fejés
reggel 7 körül ébresztő ua. műsor
aztán van egy fél órám a Gergőre
fél 10 körül újra kaja
11-kor újra tejci fejés
majd ebéd, Gergő altatása, fiúk etetése
aztán ekkor van egy fél óra - óra szusszanásnyi időm (takarításra)
aztán 2 körül etetés majd újra fejés
aztán megyünk ki mind a négyen levegőzni
fél hat körül bejövünk etetés, tejci fejés
majd kezdjük a fürdést nagy tesó, anyuci, apuci, picurok
etetés, majd fél 10-kor utolsó fejés és alvás

Így néz ki minden napom.........

De szuper rájuk nézni és látni, hogy jól érzik magukat a bőrükben, apuka pedig rengeteget segít, IMÁDOM!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
times

Times: Tök jó, hogy jelentkeztél! Gondoltam, hogy Te sem a lábad lógatod egész nap!:) A Gergő is nagyon pici még, de legalább később nagyokat fognak tudni játszani együtt!

Jucu: jobbulást! Szedj vitaminokat! ha nem akarsz tőle hízni, mert ugye, jó kis étvágyat tudnak csinálni, akkor este kell bevenni őket!

Nekünk nem volt soha ilyen hallásvizsgálat...
Franciska: Nektek rutinszerűen csinálják vagy van vmi problémátok, azért mentek el?

A tegnapi meg a mai délután nyüglődéssel telt el. Alig aludt 1 órát...már alig vártam, hogy apa felváltson egy kicsit! Néha lelkiismeretfurdalásom van, hogy a nagyokkal nem tudok annyit lenni! Remélem ez a 3. hónap után változni fog!

mamiblue

[quote="mamiblue"]
írta:
mamiblueMandala, Bogesz: Nem inkább a króm? Az szokott lenni a fogyibogyókban is!

Cink?! :oops: Hú, banyek... télleg... ez nagggggyon cinkes! Asszem vissza kell adjam az "orvosi diplomámat". Vagy prof. dr. Sabine pótvizsgázhatnék a nyom(orult)elemekből? :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Times!
És akkor még merek panaszkodni... :) Örülök, hogy jól vagytok.

Mamiblue!
Nálunk ez totál rutinszerű. Nem kötelező, de felajánlják a lehetőséget. Legalább valami jó is van a vidéki nagyvárosban... Meg nálunk a koponya- és hasi uh is rutinszerűen lezajlik újszülöttkorban, nem kell külön hurcolni rá. Csípőszűrésre is van már időpontunk.

Na, megyünk fürcsizni szépen sorban..

Kép
Kép
pfranciska

Mikegirl: na, itt a kombizsák. Alant megcsodálható. A színe nem jött le rendesen. Én döglött málnának hívom, de anyósom szerint a leginkább ráillő a fagylalt rózsaszín. Hát, kinek mi tetszik, a lényeg, hogy nagyon szép és pláne praktikus. Első fotón látod összezipzárazva, akkor gyakorlatilag babakocsi zsáknak, amolyan bundazsáknak használhatod. Télen egy harisnyanadrág és egy kombidressz a gyerekre és bele a zsákba... takaró sem kell. Ha autós üléssel viszitek (hordozóval), akkkor a lába között megnyitod a zipzárt annyira, hogy az ülés alsó csatját áthúzhatod rajta... a zsákoknak az a bajuk, hogy ezt nem tudod megoldani, itt viszont tuti működik. Aztán jövő télen meg az azutáni télen (Encsi is 2004-2006 telén hordta, azaz három telet viselt ki a miénkben) átzippzárazod zsákból anorákká és kész a téli ruci... Mondom én imádom, mert "együtt nő a gyerekkel".
Ez a zsák 6 ezer forint, persze a célbajutást megbeszéljük.
És alant láttok egy almazöld rugit is. Ez 56-tól talán még 80-as méretben is van, 2 ezerért. A felső minta változó. Nekünk van lovacskás és virágos is. Ha kéritek, az is variálható. Ezt is szeretem, mert alá adsz egy kis trikót és kész akár nyárra is. Ha alá adsz harisnyát és egy kis pulcsit rá, akkor még egy takaróval télen is oksi. Szóval tényleg ajánlani tudom csak.
Válasszatok, és ha kedvetek tartja rendeljetek. Ezen kívül bármit kitalálhattok, anyósom (a képek igazolják) profi kivitelben és minőségben, gyönyörű ízléses ruhákat készít.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na, akkor a fotók:

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Pont a legszebb minta nem látszik. Ez van az elején:

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na, még néhány fotó Mesiről, az ifjú topmodellről.... :)

A rucik szabadon választottak... anyósom kreativitását tükrözik, szóval, lehet álmodni lányok... bármit kivitelez... :)

Kép
Ez az egyik kedvencem... annyira helyes az a nagy bamba kutyus... :)

De ez a kukuc is kafa:
Kép

Ez meg az én kis manóm... :
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na, akkor agyon reklámoztam magunkat... mármint anyósomat... :) Lépek, mert Mesi baba éhen hal... szegény... már 3 kg!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Jó reggelt!

Dögrovás netovábbja van. :oops:
Éjjel nuku alvás,de kisfiam legalább tartotta magát a 2 és 6 -os keléshez. :lol:

Mandala
Nekem is kell kék,olyan aranyos kéreeeeeeeeeeeeeeeek!!!
62-68-as méret kell ,azt hiszem mert most 60cm kb a cicibúvár.

Mennyi algópirin vehető be???

Kép

Kép
jucu

Franciska: sajnálom a kisfiadat, Márknak is folyik az orra.

Most jutott eszembe, hogy az osztály most éppen fogorvosnál van, de a papíron azt jelöltem be, hogy ha gond van ne kezeljék, majd én elviszem.

Times, Sabine: minden elismerésem az ikres anyukáké.

Mandala: Emese nagyon tündéri kiscsaj, a képen többnek néz ki, mint 3 kg.

Na megyek, mert ébredés van, majd még jövök.

Kép
Kép
márkanyuka

Hello!

Mandala: Szupi anyósod van! Bárcsak én tudnék így varrni! Bár szerepel a terveim közt, hogy megtanulok.:) Mesinek is szürke még a szeme? Én már nem emlékszem, hogy mikorra alakul ki náluk a szem szin...:( De Sebinek is bizti barna szeme lesz mint a lányoknak!

Jucu: Sebi is el van "romolva" olyan nyügős 2 napja...de le sem merem írni, éjjel alszik! kop-kop-kop Sajna mostmár mikor az oviba megyek akkor sirdogálni szokott, bár hamar megnyugszik, de jó lenne, ha megint végigdurmolná az utat!

Felkelt:( Most hasra tettem vissza, hátha most az szereti...

mamiblue

Újra itt vagyok tisztába tevés, átöltözés, szopizás és büfizés után. Most cumikázik, közben Plutó kutyussal szemez.

Jucu: jobbulást!

Éjszaka egyedül tartottam a frontot. Apának este be kellett mennie dolgozni, csak reggel 6 órakor jött haza. A tévét fél 1 után kapcsoltam le, nemsokára a Márk kiabált, rosszat álmodott. Míg nála voltam, hallottam, hogy Ádám nagyokat nyög és rotyizik. Még visszafeküdtem 10 percre, ekkor már jelzett, hogy anya kell neki. Tisztába tettem (fullra tele volt a pelus kakival), szoptatás, majd fél 3-kor én is lefeküdtem. Aztán valamikor megint kiabált a Márk, de két anyázás után abbahagyta, így nem mentem át hozzá. Ádám 1/4 6-kor megint enni kért, mire a szoptatást, böfiztetést befejeztem, már le sem tudtam feküdni. Gyorsan felhívtam apát, hogy jön-e, vagy nekem kell a Márkot vinnem a suliba, de szerencsére hazajött. Szóval így telt a mi éjszakánk hármasban a fiúkkal. Azért elég jól sikerült.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok.

Kis kukk.

mandala: gyönyörű Mesibaba. :D És a rucikat tényleg anyósod csinálja??? Tök jó. :D

Na hoztam két mai képet missz röfiböfiről. :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jucu: rugit szeretnél v. zsákot? futok mer' bömbi van. . .

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala, én is szeretnék ilyen zsákot kékben :lol:

Kép
mona76

Jó reggelt!!!

Mondjuk már 6 előtt indult a napom. De már nem gáz, azt hiszem hozzászoktam.
Na, mivel indult a reggel? Na mivel? Nyögéssel.....vártuk a kakit. Doki mondta, hogy két napig most ne piszkáljam a gyereket, max torna, hasmasszír, és itassak vele teát, hátha beindul.....Torna, hasmasszír megvolt, a teát most nem volt hajlandó meginni. Tegnap este itta....én ezt nem értem. Pedig éhes is volt most is, akkor sem kellett neki. Így elég nehéz.... :cry: :cry: Franc sem érti. Majd főzök másikat.

Dudu
Manókád nagyon édes. :D :D
Házimunka...sok-sok részletben megy csak nekem is.

Sabine
Pedig én már úgy vártam a gyümileves, gyümis időszakot :( Én úgy képzeltem, hogy négy hónapos kortól igyexem minél több mást is adni neki, nem csak anyatejcit. De most már másként gondolom.....

Szájpenésszel kapcsolatban eszembe jutott, hogy a cicitartóbetétet is gyakran - minden szopi után cserélni kell. Én legalábbis cserélem., baromi sok fogy belőle Ti milyet használtok? Én csak a fixies-t próbáltam.....A mosható jó?

Jucu
Velünk ezt anyósomék játszották, amikor még 2in1-ben voltam. Ingyen hívhatnak :cry: :cry: :cry: ...és meglehetősen gyakran unatkoznak :cry: :cry: :cry: Szóval a módszer ugyanaz, végighívták az összes telefont a családban, ha nem vettük fel, és állandóan üzenetet hagytak hangpostán. Hiába mondtuk, hogy neeee, úgyis látjuk, hogy ki keresett, majd visszahívjuk őket, ha alkalmas lesz......
Jobbulást!!!

Az én félelmem inkább a látáshoz kapcsolódik. Azt valóban lehet látni, hogy a hangokra reagál, megijed, odafigyel, stb, de azt, hogy lát-e, és ha igen, akkor mennyit, na ez az, amit nem tudok lecsekkolni.

Times
Hűha, kemény ez a napirend, még az olvasásba is belefáradtam. Te is azok közé tartozol, akiktől el vagyok ájulva, hogy nap, mint nap mi mindent "tesznek le az asztalra."

Mandala
Köszi a képeket!!! Király a szerkó. :D Nekem kékbe kellene, mert fiacskám van. Anyagot ki szerzi be? Anyósodnak készlete van? :) Célba jutás - Szentendre nem a világ vége. :) Simán elugrunk érte két szopi között.
Mesi baba szabad még? Kellene egy jó csaj a kisfiamnak :)

Mamiblue
Varrás...nálam is örök téma. Kaptam is egy szupi varrógépet, és a függönyeinket én varrtam vele, de mindössze eddig jutottam. Azóta is azt hallgatom, hogy a gép árából rengetek függönyt varrathattunk volna meg....

Márkanyuka
Nem könnyű éjszakád volt. Én holnaptól négy napig leszek egyedül. Apa reggel négykor elmegy, és vasárnap éjjel jön csak haza. Tréningre megy. A wisky-t már kikészítette, nehogy itthon hagyja. És folyamatosan sajnáltatja magát. Mondtam, hogy ezt azért nem kellene......

Pattogo
Nagyon édi pufók babócád van :D

mikegirl

Sziasztok!

Mellem helyre jött valamelyest.Tegnap Zsófi egész nap rajta volt,úgyhogy ő megtette a magáét :) .Egy kis csomó még van benne,de azt majd apa kimaszírozza :lol: .

Pattogó nagyon kis helyes Lala bébi!Kis husis :D

Mandala,nagyon ügyes anyósod van.Ilyenkor sajnálom,hogy nem tudok varrni :)

Jucu,gyógyulj meg minél előbb!A sebed már gondolom helyre jött :D .Én most megúsztam szerencsére ezt a kálváriát.

Kép
Kép
huni

Rugit drága :lol:
Zsákom van 3 :D +2 tökinek :lol:
Felhíttam védőnőt algo mehet akár 3×1 is de ha bébi széklete híg lesz hívjam fel dokinőt.

Pattogó
Elküldtem a képet a babódról barinőmnek.annyira édes kis tömzsi.
Mondom neki nesze itt egy igazi kerek bébi :lol: mert mindig mondja tömzsikémre hogy dundika.
jah tegnap este mértem és kiderült csak ma jár le 1 hét és már 23dkg hízott,tehát nem féltem a zabagépet.
Most is itt lóg cicimen,pedig 2 órája töltötte meg bendőt. :wink:

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Megjöttünk az orvostól. 4600 gramm Fanni :) A szájpenésze elmúlt, bár én nem látok semmi változást, de az orvos szerint az csak tejlerakodás. Múltkor másik orvos volt, szerinte szájpenész... és akkor igazodjon ki az ember. Azt mondta a doki, hogy száraz a bőre és még kicsit pöttyös, ami állítolag attól van, hogy én túl sok tejterméket eszem (bár szerintem alig eszem tejterméket), így most teljesen mellőznöm kell a tejtermékeket. Ja, és Fanni hajlamos a köldöksérvre :( Bár azt mondta, ez csak felnőttkorában fog neki esetleg gondot okozni. Egyébként minden rendben van.

Doki után anyukám vigyázott Fannira, és én végre eljutottam fodrászhoz :D :D :D Annyira jó, mert hónapok óta csak összekötött hajjal járkáltam, már annyira nem tudtam vele mit kezdeni :)

Fanni alszik, így most neki állok vasalni, ami már több napja várat magára... sok kedvem nincs, de muszáj kihasználnom az időt.

horvviki

Jucu: tudod, bébi... a gyengébbek (jelen esetben az én volnék....) kedvéért... :) :oops: Tudd be annak, hogy szinte semmit nem aludtam éjjel... JÓÓÓ??? :oops: Mert hát méretet írtál... nos akkor bocsi... :)

Az a helyzet, hogy jelenleg készen csak almazöld van. Ezek az ún. kifutó szériák... vagyis ezek vannak készen. A rózsaszín zsák 6 ezer, az öszes többi (mivel már az anyag ára emelkedett) 8 ezer! Az almazöld már kész rugik 2 ezer, az összes többi rendelés gőzöm se... de ha gondoljátok, írjátok le mit szeretnétek és megkérdezem pontosan, hogy később ne legyen félreértés. Az almazöld rugikból 74-es a legnagyobb készleten lévő. Persze bármit elkészít anyósom (megjegyzem, hogy a sógornőm menyasszonyi ruháját is ő varrta.. meg az enyémet is... :)

Jelenleg kék kombizsák nincs, van bézs, bordó, homokszínű, meggypiros, sötétkék és amolyan ízlésesen (!) tiri-tarka anyag, abból rövid időn belül elkészülhet a kombizsák, ha ragaszkodtok a kékhez, akkor arra sajna várni kell.
De ezek már 8 ezerbe kerülnek, a kész rózsaszín kerül 6-ba, mert az még tavalyról maradt. Akkor még ennyibe vót. Ezek készítői árak, sajna sehol nem kaptok ilyen minőséget ennyiért. Ezt tutira mondom.
Mindjárt dobok még fel fotót egy kis együttesről amit imádok. Encsinek rózsaszínű van (jelenleg egy másik baba hordja, ezért nem tudok fotót küldeni), de Emese napsárgájáról igen. Szla ilyet is lehet kérni, ez van gyönyörű égkék színben is! Ez is klassz, mert a nadrág pántján arrébb varrod a gombot, lehajtod a nadrág szárát és a kabátka ujját és még hordhatja sokáig. Ezt is lehet kérni pl. kapucnival, a lába között gombbal (pelenkázás miatt). Bármit, csak a képzelet szab határt.
Mindjárt dobom a képet.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na, itt a kis együttes:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Lányok!

A gmail-ra mi is a cím?A jelszót tudom.
Augibabak?

Egyszerűen nem tudok ide képet feltölteni,pedig mostmár én is szeretnék dicsekedni a mazsolámmal. :cry:
csak azt írja ki,hogy hiba történt.
tuza edit

Edit: a cím: 2007augibabak

Várjuk a képeket, tegnap én is jól elszórakoztam vele.

Kép
Kép
márkanyuka

Edit!

Kicsinyitsd le a képet! Nem lehet, hogy túl nagy, azért nem tudod feltölteni?

horvviki

Sziasztok!

Megkerültem. Olyan ügyik vagytok... Én csak nagy ritkán olvasni tudok és annyi...
Mától nevelem a lányomat. Nem akarom úgy folytatni, ahogy eddig teltek a napok. Szinte minden nappal arról szólt, hogy ha nem volt kézben, akkor ment a sírás. Ma hagytam bömbölni, akár milyen rossz volt mindkettőnknek, és most kifáradt és alszik. Egész délelőtt sírt, persze oda-oda mentem, nyugtatgattam, kicsit ringattam (ilyenkor persze rögtön abbamarad a sírás, gyorsan el is akar aludni a karomban...) persze jól bepörgette magát mihelyst visszakerült a kiságyba, de végül is én győztem. Nem akarok úgy járni, mint itt az egyik szomszédasszony, elmúlt egyéves a kislánya, és most is cipelteti magát egyfolytában mert mindig felkapkodták mikor megnyikkant. Most már sétájuk is úgy néz ki, hogy a szülők sétálnak, a kislány meg kézben hajlandó csak nézelődni, a babakocsiban sem akar lenni.

Sabine és tapasztalt anyucik! Bogeszről jutott eszembe, hogy ha szopizás alatt megjön és nincs fejve tejcsi, akkor mi a teendő? Mármint ha a baba nyűglődik a megváltozott tejcsitől. Rögtön tápszer? :roll: Nem hangzik jól...

Mandala
, Olyan gyönyörű overáll minket is érdekelne. Jó látom, hogy a lábaknál van zippzár? Szuper!

Kép
nap12

Sziasztok!

Most voltunk a dokinőnél. Nekem is egy kis tömzsikém van, 4900gr, és 3030-al jöttünk haza. Nappal még mindig keveset alszik, de van neki már legalább 100féle csörgöje, zenélője, plüssök, a kiságyban, és azokkal jól lefoglalja magát. Bár még rendesen nemtudja megfogni őket, ilyekor jól felhúzza magát, és sikítás van.
Nálunk az esték katasztrófálisak, már annak nem is tulajdonítok jelentőséget, hogy nem alszik a kiságyban, de csak úgy akar elaludni, hogy valamelyikönk hasán van, vagy ha a szájában van a cici :cry: Anyú azt mondta hagyjam majd álomba sírja magát, de nincs szívem hagyni, és talán Dani reggelig is bírná :?
Szájpenészünk is már csak egy aprócska van, pedig én csak a cumijára tettem a folyadékból.

Kép
Kép

Kép
mona76

Hello!

Rita: Tündér! És nagyon szép a pofija, hogy csinálod, hogy nem csupa kiütéses?...Sebikém nagyon.:(

Viki: ezek szerint minden tejtermék számít? Én ma pont rántott sajtot ettem, meg joghurtot szoktam, mert vhol olvastam, hogy savanyított tejterméket lehet, de ezek szerint azt sem!:(

Mikegirl: Hát én meg sajna olyan béna vagyok...szerintem még a függönyvarrásnak se mernék nekiugrani. Nővérem viszont nagyon sok dolgot meg tud varrani, csak neki meg nincs rá ideje, bár mostanában nekem sem nagyon!

Mandala: Nyiss internetes boltot! Gondokodom a homokszínű zsákon, annak mekkora a mérete?

mamiblue

na,megint kérdés.
Miért nem tudok a képekhez belépni.Többször is ellenőríztem a jelszót és nem enged be.Pfff.
Pedig viszonylag értek a géphez.Ja és lekicsinyítettem a képet,úgy sem engedi felrakni. :cry:

Ja,köszi a kódot márkanyuka!!!!
tuza edit

huh,idegbajt kapok,már személyi igazolvány méretűre kicsinyítettem és még mindig azt írja ki,hogy túl nagy.elegem van!!!
tuza edit

Mamiblue!

Nekem azt mondta, hogy semmi tejtermék! Tej főleg nem, de se sajt, se joghurt! Max. danone activia hetente egyszer! Sőt tojást sem ehetek, mint pl. tojásrántotta, lágytojás, tükörtojás... :( Fanni 3 hónapos koráig... Viszont igyak kalciumos pezsgőtablettát és szedjek vasat.

horvviki

Hú csajok, mi lesz ebből éjszaka.....
Babszika egész nap húzza a lóbőrt :D Délután én is csatlakoztam, most keltünk 3/4 4-kor. El sem hiszem. :D :D
Pedig éjszaka is aludt. És nagyjából egy hangja sem volt. Sem akkor, sem ma :shock: :shock: :shock:

mikegirl

Ja, és persze megint alszik :shock: :shock: Csak szopi és büfi idejére volt fent.

mikegirl

képzeljétek, Daninak délutánra nagyon rekedt hangja lett, mint a repedtfazéknak. Talán sokat sír?

Kép
mona76

Mandala
Nagyon ügyes anyósod van :lol:
A menyem meg gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pattogó
Az alsó kép...ahogy bemutat Lala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mona
Szinte ellepik Danit a játékok :lol:

Nap
Nem biztos, hogy a baba észreveszi... nálunk nem volt semmi gond...
Én akkor se nyúlnék egyből tápszerhez...

Mikegirl
Melltartóbetét... én nem használok...
Vendég

Nap!
Én is "gonosz vagyok" most. Nagyon álmos a picúr, de nem akar egyedül aludni. Hát, muszáj lesz neki. Egész délután nem lehet tartogatni. A nagy meg most azonnal palacsintát óhajt. Apa meg még nincs itthon, de remélem nemsokára jön.
Megyek is.

Kép
Kép
pfranciska

Viki: Hu...jó kis megszorítások! Tojásról már én is rég lemondtam...Én is szedek ca-t meg néha vasat is! Azt sajnálom, hogy a fincsi főziket nem tudom megenni, mert ugye legtöbbje puffaszt!:(

Én használtam melltartóbetétet, de elfogyott, így zsepit szoktam betenni. Most elkezdett sírni Sebi és jön is a tejcsim!

mamiblue

mandala, rendelhetnék a zsákból kék 68-ast?

Kép
mona76

Vendég

http://www.szoptatasert.hu/belso.php?in ... _problema1

És... két könyv... ezeket még otthon vettem... jó ötletek vannak a babával való foglalkozáshoz...
Boldog baba
Anya, taníts engem!
Vendég

Lányok!

Imádnivalók vagytok, ahogy megy a "versenyfutás Emese kegyeiért (vagy kezeiért)"! :lol: :lol: :lol:
Ennyi jó pasi közül már csak tud választani! :) Csak a többi topicos csajszi be ne előzzön minket! Mert hát a csini fiúk kapósak lesznek ám! :)

Nos, a zsák egy méret édeseim. Lehet, hogy nem voltam világos. Szóval képzeljétek el , hogy ez olyan kb. 80 cm a nyakától a lábánál lévő passzéig. Tehát belerakhatod a babát.... na, tudjátok mit? Holnap belerakom Mesit és Encsit, meglátjátok hogy is van ez.... küldök fotósorozatot arról, hogyan kell rájuk adni, így könnyebben elképzelitek. Oksi? És így akkor azt is látjátok, hogy hogyan is lehet a 6 hetesre és a 3 évesre is ráadni. :D

És akkor azt kérném mindenkitől, hogy jelezze (amikor már holnap beraktam a fotókat és világosabbann láttok), hogy tutira hányan kértek. Sztem a jövő hétre megvarrja anyósom a készletet, és feldobom a fotókat. Akkor lehet kvázi előjegyezni és eldönteni kinek melyik tetszik. Kint fotózzuk majd a napsütésben, nem a szobában, akkor talán a színek is élethűbbek.

Más:

Mesi lázas. Szegénykémnek 38 fokos láza van, folyik az orra és köhög. Ha nem lesz jobban, pénteken (lehet, hogy már holnap) viszem dokihoz.

Jucu: már annyira akartam mondani, hogy tök ledöbbentem milyen szépen tartja a fejét az a vasgyúró fiad! Egyem a lelkét! Mesi még nagyon bólogat... hihetetlen, hogy milyen erős Bálint baba.

Pattogo: igazi kis harapdálnivaló Lala. Úgy megrágnám azokat a cuki sonkáit!

Mona: az igen! Milyen szépen fejlődik Danus! Annyira jó! Én meg folyton idegeskedem, hogy nem eszik eleget az én cseppem. Pedig felesleges, mert tegnap mértem, kereken 3 kiló az én drágám. 5 hete volt 2,11. Az végülis nem olyan nagyon rossz. :)

Istenkém.. kit hagytam ki? Annyi a lemaradásom, hogy behozni sem tudom. Ne bántódjatok meg, ha kihagytam valakit, magamban minden babát szívembe zártam és mutogattam a férjemnek nagy dicsekedve, milyen gyönyörűségesek.... :)
Megyek, mert a kis lázas babukám nagyon sír... szopizni nem nagyon akar, azért próbálgatom. De a baba-anya simulást nagyon igényli. Adtam neki kúpot, attól aludt egy órácskát, aztán szopizott egy keveset, bealudt, most ébredt újra. Jó éjt lányok! Holnap hallatom a hangom ismét.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala, ha jut, én kérek egy zsákot Eszternek. Olyan csajos rózsaszínűt :)

Melltartóbetét: én vettem mosható Medelát, nagyon jó, de 4 db 1990 ft volt. Állandóan szárad valamelyik pár.

Vitamin: szedek napi 1 calcium sandoz pezsgőtabit, vasat és multivitamint.

Lassan reggeli, úgyhogy lépek.
Szép, sírás- és hasfájásmentes napot mindenkinek! :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt!!!

Már 1/2 5-kor tornával és hasmasszírral kezdtük a napot, de semmi :cry:
Ez az új napirend bejött. Babszika amíg horpaszt, így hajnalban meg tudok csinálni jónéhány dolgot. Ha esetleg ma nyűgös nap lesz, akkor is már haladtam valamit.

Kaja
Főzelék - én is imádom. Most per pill krumplifőzeléket csináltam hajnalban, azt hiszem azt szabad....azelőtt meg spenót volt. Egyébként igaz a zöld kaja - zöld babakaki:D (Utóbbi sajnos nem magától volt :cry: :cry: :cry: )

Mandala
Még mindig a zsákocska téma. :) Nekem a kocsihoz van bundazsák. Tehát ezt a hordozóban használná. Mivel egy méret, és a hordozó miatt nadrágosra kell szétnyitnom, akkor is jó lesz? Nem gáz, ha most esetleg sokkal nagyobb? Nem lóg az ki túlzottan a hordozóból? A végét bepatentolom, és már cipőcske rész sem kell? Jól értem? Na, majd meglesem a fotókat drága kis topmodellünkkel :D
Ha úgy alakul, kesztyűt viszont mindenképp szeretnék hozzá, a "cipőcske" rész pedig attól függ, hogy hogyan is kell használni....
(Egyébként a Brendonba én ezt néztem ki:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Anyósod műve több funkciós, mint ez, a lábközépi zippzárat leszámítva egyébként meg ugyanígy néz ki.)

Sabine
Nekem csepeg a cicim szopizáskor. Mindig az éppen nem használatos...az ikrek miatt neked ilyen azt hiszem nincs :D :D

mikegirl

Jó reggelt!

Gyorsan írok, amíg Ádám alszik, lassan 4 órája evett.

Pattogó: nagyon édes Lara, olyan jó kis husi-musi. Még a férjemnek is megmutattam. És tényleg nagyon szép a bőre, Ádámnak tele van pöttyökkel az arcocskája.

Mona: Dani is nagyon aranyos, ő már komoly fiatalember. Ádám is nagyon szereti nézegetni a játékokat, néha kap egyik-másik egy pofont tőle.

Az este bealakított Ádám: nem akart aludni. A cumit állandóan kiköpte, 11 órakor az apja már feladta. Ugyanis általában este ő szokta lefektetni. 11 óra után megszoptattam, el is aludt, betettem az ágyába, majd én is lefeküdtem éjfél magasságában. 2 perc múlva reklamált, de ment apa, bedugta a cumit a szájába, így 1/4 6-ig kibírta. Igaz közben 3 órakor Márkhoz is fel kellett kelnem. Komolyan mondom, a Márkhoz majdnem többet fel kell kelni, mint a kicsihez. De ezt már régen megmondtuk neki, hogy amikor a kicsihez már nem kell felkelni, hozzá még akkor is kell. De ezt nem rosszból írom, szívesen átmegyek hozzá, de már holnap lesz 8 éves! Szegénykém mindig rosszat álmodik, a vihartól, dörgéstől fél, ekkor velünk szokott aludni.

Ádám reggel annyit tüsszögött, a Márk is tiszta takony. Majd megnézem Ádám hőmérsékletét, remélem minden rendben van vele. Nem szívesen vinném beteg gyerekek közé a rendelőbe. A Márk alig volt beteg kicsinek, azóta is általában évente egyszer szokott beteg lenni: általában a mandulája szokott begyulladni. De volt már bárányhimlős és skarlátos is. Ez utóbbiba egymás után kétszer vissza is esett, mire mehetett volna oviba, estére már megint tiszta pötty volt. Na de nem untatlak benneteket ezzel.

Pár napja már én sem használok melltartóbetétet, eddig nem volt belőle gond. De ha megyek valahova, akkor teszek be, nehogy baleset érjen. Az tök ciki lenne.

Kép
Kép
márkanyuka

Mikegirl: ügyes vagy, már én is elmosogattam (este általában elmarad, mert 7 órakor irány fürdetni, szoptatni stb.) és felsöpörtem, most gyorsan netezek míg felébred Ádám.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Képzeljétek, egy bő hete már abbamaradt a trutyizás és most 2 napja megint jön belőlem valami sötét rózsaszín izé. :cry: :roll:
A hasam is fájdogál, azt hittem a mensi készülődik :cry: , pedig a fiúk születése után 10-11 hónapig nem jött meg Mi lehet ez? Idegesít, de a 6 hetes kontrollra csak a jövő héten megyek. Van valakinek hasonló tapasztalata?

Leila ma nyűgösebb az előző napoknál, csak kézben volt hajlandó elaludni.Már örültem, hogy ha letettem a kiságyba pár perc sírdogálás és/vagy gőgicsélés után elaludt.Na ma ez nem ment.
Tegnap olyan jó kislány volt, hogy egy csomó mindent meg tudtam csinálni mellette: 3 félét főztem 2 napra, sütöttem egy nagy adag palacsintát és lefagyasztottam ( legyen mihez nyúlni nyűgösebb napokon) kivasaltam egy halom ruhát, és még Balázzsal is játszottam elég sokat. :lol: Ma takarítani szeretnék, de lehet, hogy nem fog menni, bár eddig a porszívó hangja nyugtatóan hatott a kisasszonyra.

Mandala!
Mesinek jobbulást!
Gyönyörű kislány!
Anyósodat kár lett volna elröptetni, nagyon ügyes! Bár az enyém tudna ilyeneket varrni, és talán nekünk is adna belőle. Persze nem ingyen :evil: .

Minden baba csodaszép!!!
bee73

Tegnapi képek:

Imádok nézelődni...
Kép

...és pancsolni
Kép
bee73

Szia lányok!

Mindjárt dobom a fotókat... látom már lázas izgalomban vagytok... :) :wink:

Mike: asszem azt a közel tízezer forintot másra is tudod költeni ami a két overall árkülönbsége, arról nem is beszéve, hogy Brendonéknál jövőre mehetsz másikat venni, ezt meg még két évig tuti használhatod.

Bee: nem ingyé anyósom Neked is ad... :)

Agnes: sztem Te lőtted meg a bemutatott darabot... és spóroltál két darab ezrest!!! Mert ez még tavalyi áron fut... ez csak 6 rugó... a többi már 8-ért megy... de amint látom Mike 17 ezres Brendonos találatához képest mondhatni ingyé vannak azok is....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?