A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nézzétek csak, ez az új aláírásom! :lol:

ancsipancsi

ancsi azért a szüléskor babát ért traumákról ne feledkezz meg - dominó ezért nenm szopott például pedig egyébként vele aztán minden rendben volt. nem mindegy a babának sem milyen körülmények közt jön világra. ha az anya békés környezetben, biztonságban érzi magát, na az a rendben lévő. ezt kórházban ritkán - nem mondom, hogy soha - lehet megélni
indianyo

ANCSIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
pocakpacni

Ancsi! Hurááááááá!!!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
rídonli#

Pocak, meelőztél! :wink:
Ancsi,
Akkor csak azt nem értem, hpogy Apátok miért produkálja a fent leírt tüneteket. :wink:
Bár, nekem az sokszor igaznak tűnik, hogy az apákok ugyanannyit híznak a babavárás alatt, mint a mamák. Akkor a fejük is fájhat, nem? :)
rídonli#

ANCSI,
annyira jóóóóó!!! És most már gratulálhatok, és itt is
:lol: :lol: :lol:
kisün

Ancsi,
gratula, és sok boldogságot!
Mennyi változás ebben az évben...suli, baba, lakás... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi,
ÉLJEN!!! GRATULÁLOK!!! :D :D :D Akkor most már értem a tüneteket :wink: A szellőztetést pedig amiatt gondoltam, h új a kégli és még a falak nem száradtak ki, meg a festés meg ilyenek. Nem az oroszlánszagra gondoltam :lol: :wink:

Votiv,
Nagyon egyetértek veled, szuper csapat van itten :D Én is örülök, h a tagja lehetek :D

Kisün,
Akkor most azért megnyugodtam. Azért az a fránya lelkifuri mindig túlbonyolítja a dolgokat :)

Kép Kép
curse

Sziasztok,

Ancsiiii :D Gratulálok :) És máris tudjátok, hogy kisfiú????????? :shock: Vagy csak úgy tetszőleges figurát választottál?

A többit majd később :)

Vica

Kép
Kép
vica94

gratulációkat köszönöm, habár nem jár érte. azért mondjuk esetleg, hogy ismertek, pontosan kiszámoltam, hogy mikor kell gyereket csinálni, hogy mikor ne jöjjön meg, stb, és így is lett, pöccre. Horvátországba már babásan, folyamatos hányingerrel mentem.

Curse!
tudom én, csak vicceltem. ez a fejfájás a betegség levezetője, szvsz nincs köze a terhességhez.

a terhesség miatt csak hülye vagyok, hánynom kell, érzékeny vagyok, ideges vagyok, fáj a hasam (ha rossz pózban ülök), nem tudok hátul rendesen fogat mosni, mert öklendezés a vége, paraanyubb vagyok, mint valaha, és ahogy a rossz események történnek sorban, mindent magamra veszek :), meg ilyenek!

Zsanci!
igen, és én a változásoktól félek eléggé. (mitől nem? :D )

Indi!
szerintem a császár mindenképp megterhelő a gyereknek, a tök sötétben ül, és egyszer csak kirángatják a hideg fényre. mondjuk ő akart jönni, én nem tehetek róla :).

Zuziék most mentek el tőlünk, mondtam, hogy még kicsit betegek vagyunk, de ők merészek voltak, gyerekek jót játszottak és a végén az összeveszés után szájra puszival búcsúztak. az a szitu, hogy L. még azért is bőg, ha ellökik, pedig nem fáj neki. elég anyámasszony katonája. persze egy puszival le lehet venni a lábáról.

és most nagyon kívánom a madártejet, és megyek is főzök egy v....ggal :)

és tök jó, hogy Pgabival együtt leszek terhes, meg még kivel is? :)
ancsipancsi

Vica!
még csak most fognak kialakulni a külső nemiszervei, úgyhogy :DDD
Zuzmó egy fiat kívánt nekem, hogy nálunk is legyen egy dínóbb természet a családban, de én psze lányt szeretnék jobban, viszont amúgy sík mindegy.
ancsipancsi

Ancsi :) Óriási gratula!!!!!!!!! :D :D :D :D Éljen Lencsi új ágya! Ugye hogy már elég nagy hozzá?! :wink: Teszel róla képet?

Tinu :) A Többiek már jól megaszonták, minden gyerek ilyen, nem Te vagy béna, természetes a "tiltakozás" orrszívásnál, pelenkázásnál, öltözésnél, stb... tudom nem sokat segít, de majd elmúlik ez az időszak és akkor már lelkesen fog besegíteni a ded az orrszivattyúnál vagy majd tartja a kezét a körömvágáshoz :wink: addig marad a "satuba" fogás, vmit a kezébe adni, hogy azzal szórakozzon, amíg kicseréled a pelust és hasonló trükkök. Ha meg apa úgy gondolja, hogy "kínzod" a gyereket, hát add át neki pár alkalommal a terepet, többé nem fogja azt gondolni :wink:

Ríd :) P-nek bulást!! köhögésre nagyon jó az utifű szirup és a Stodal :wink: vagy mit adsz neki rá?

Lindi :) Javultok már?? Képek csudaédesek, gyönyörűek vagytok!!! :D :D (Én részemről frászt kaptam a vállcsonttöréstől, még jó, hogy BB meg tudta oldani másképp is a helyzetet!)

Ruz :) Sztem ne aggódj B. beszéde miatt (tudom, mondani könnyű...), menni fog az, a lényeg hogy gyakorol és igyekszik :D meglesz nemsokára a gyümölcse, meglátod! :wink:

Vera :) Szuperek az ovis jóhírek!! :D :D Az jutott eszembe (de lehet hogy hülyeség :roll: ), hogy esetleg beszélni kéne a "félelmetes" apukával, hogy ha már a frászt hozta Dócira, segíthetne helyrehozni, pl. szánhatna rá pár percet és játszhatna vagy beszélgethetne Dócival, hogy ne féljen tőle ennyire, hm?

Votiv :) JAj, már akartam írni, hogy gratula Isti beszélőkéjéhez!! :D a "pacsipucs" eszméletlen jó :lol: jártok még a c.s.terapeutához Istókkal?

Szrek :) És Ti bultok? Édes lehet Ábel, ahogy orrot fúj :D

Vica :) sziaa!! :D Nagy gratula Mátérobotodnak a járáshoz!!! :D :D :D Remélem nem nátha, csak a foga, de azért ++++++++ (bocsesz, mél majd megy, amint az akkut időhiány elmúlik :wink: )

Curse :) Köszi a bókot, de igencsak túlzol... :wink: Szupi, hogy apa bevált mint bébiszittyó :D máskor is be lehet majd vetni :wink:

Tényleg klassz a banda és tök jókat írtok, olyan szívesen írnék én is többet, csak vhonnan több időt kéne teremteni... na? Bencus hív...

Kép
Kép
denizsa

Ancsi!!!!!
HURRÁ, HURRÁ, HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

És no para, ték it ízi, meg hasonlók!!! Ha valami aggaszt, meséld itt el - és majd mi parázunk helyetted, oks? :wink:

/és én mindig elájulok a tervezőképességeden és -bátorságodon!!! :shock: én még arra is félve gondolok gyakran, hogy holnap után mit csinálok... jövőbe vetett bizodalmam a nulla felé tart... francba /
leni

HALIHÓ! :wink:

Ancsi!
:wink: gratula!!!!!!!!:D

Kép
Kép
zuzmo1

Szia Zuzi!!!! :P
ez azt jelenti, hogy ezentúl LESZEL? :roll: :P :P
leni

Ancsi, gratula!!! :D

Leni, nem vagy magadra hagyva! szules utan 5 napig naponta "kotelezo" a konzultacio a ba'ba'val, ill. nyilvan barmikor, ha gondod van. meg mire odajutsz, - a tanfolyamnak koszonhetoen - birtokaban vagy egy csomo informacionak, ami segit csokkenteni a(z esetleges) parasagot ;)
utogondozas alatt mit ertesz? a 6 hetes kontrollt? ilyen van, a 8. het utan.
hercehurca: bosszanto, de igazandibol alig van jelentosege: van ami karpotol ;) (Agi azt szokta mondani, h ezeknek a szivatasoknak megvan az az elonyuk, h csak a legelhivatottabbak szulnek otthon :lol:)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Ancsi:
hetek óta gyanus voltál nekem :lol: ,GRATULÁLOK! :D
Integrált teszt,/paraanyuknak :wink: /www.downszures.hu

Lindi:
nem is tudok mit írni :shock: ,csak azt,hogy szerintem is nagylépés volt Tőled,hogy leírtad.Ami Petidet illeti...,férjeink ebben is hasonlóak :wink: Idő,idő,idő.
A képek csodaszépek :D .Tesód hogy van?

Zuzi:
SZIA! :D

Vica:
gratulálok RobotMátédnak! :lol:
Sikerült ezt megörökítenünk anno Dorkánál.Imádja nézni. :D

Kisün:
remekül hangzik ez az óvis dolog :D
Dorka is nagyon várja már,mi hétfőn kezdünk. :roll:
Ma du.jönnek az óvonénik családlátogatásra.

Rid:
Ti is nagyszerűen haladtok. :D Na nem a náthával :? ,de ezt nem lehet kivédeni sajnos.

Nuk:
én is pókcsípésre gondolok.Legalábbis Dorka tud így kinézni tőle.
Viszket is rendesen :roll:

Neet:
szia :D

Többieket is üdvözlöm :D ,folyt.köv.

petergabi

Ancsi: GRATULÁLOK A KISTESÓHOZ! :D
Máskülönben meg igazad van, hogy ha a kórházban jók (lennének) a körülmények, akkor mindegy is lenne, hogy hol szülünk. De nem azok. Meg az orvosok is túlságosan paternalisták és hierarchizáltak. Ha egyenlőbbek lennének a kapcsolatok, nem utálnám ennyire a kórházat sem.

Zuz: üdv!!! :)

Recca: tudom, hülye kérdés, mert itt nyilván mindenki tudja, de én nem vagyok olyan régi, szóval: te otthon szültél?

Kép
Kép
tinu

Tinu,
igazat szóltál kórház ügyben! egyenlőbb kapcsolatok, mint Veráéknál!!! ez lenne a normális(abb)
:wink: :lol:

Zuzi,
Isten hozott, de jó, h itt megint!!!!
Gyermekek hogy és mint???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Deni,
már múlt héten sikerült félelmetesapukával beszélnem, nagyon normális volt, ő is sokat gondolkodott előtte a dolgon (hogy esetleg hoz csokit vagy valami hasonló pozitív inputot), de abban maradtunk, hogy ezekhez a módszerekhez akkor folyamodunk, ha nagyon durva maradna a helyzet :shock: De szerencsére oldódni látszik. Szerintem az is jót tett Dócinak, hogy egyrészt ott voltam vele (= biztonság) ennél a találkozónál, és érzékelhette-láthatta, hogy egyáltalán nem kezelem úgy az apukát, mintha félelmetes lenne. Beszélni azóta sem hajlandó vele, meg mindig elpityeredik, ha meglátja, de gyorsan abbamarad, tehát úgy tűnik, szépen megbirkózik a félelmével :D

hellllllóóóóóóóóó Zuzi 8) :lol: :lol:

Rec,
erre nem is gondoltam, de tényleg igaz, hogy a sok hercehurca legalább kiszűri a trendiségből otthonszülni akarókat, mert belőlük szerintem soksok problémája származna a bábáknak! :D

Pgabi,
drukkok hétfőre! Családlátogatás??? :shock: Mesélj! :lol:

Tinu,
hogy ne csigázódj, amíg Rec jön: igen, otthon szült :lol:
kisün

Ja, és lányom még mindig az óviban van!!!!! YESSSSS!!!! 8) 8) :lol:

Deni,
ja, és mondhattam volna az apukának, hogy a lányom kedvence a mozartkugli, de az nagyon drága terápia lett volna :mrgreen:
kisün

Deni!
szinte te vagy az egyetlen, aki megpróbál mindenkinek válaszolni, mindenkit bátorítani. úgyhogy ha tudnék, varázsolnék még neked időt :)
L. ágyáról akkor teszek be, ha itt lesz az ágy is, mert most a matracon alszik.

ALVÁS:
ma pl. kihagyta az alvást, csak beszélget a babáival az ágyon. vki írta, hogy 2,5 éves kora óta nem alszik du. a gyereke. nyugtassatok már meg, hogy ez nem általános dolog. én pont arra apelláltam, hogy majd legalább összehozom a két gyerek alvását és lesz időm. hisz még az oviban is van köt. du. alvás. mindenképp úgy akarom erőltetni :), hogy du. alvadjon kicsit.

10 tojásból főztem madártejet, most ott hűl az erkélyen. és h. a férjemnek is kedvezzek, főztem egy kis bolognai(?) spagettit, vagyis darálthúsos, de gomba is van benne. (ez genovai, vagy nem tudom milyen) nagyon szeretem ezt főzni, noha évente csak párszor készítem, de megadom a módját, mindig kerül bele fehérbor is :).
ancsipancsi

Zsan,
rájövök én is néha, hogy kivételes helyzetben vagyok :lol:
kisün

az a szitu, h ha csak a nőgyógyászaim :) járnának be szülés után, akkor nem is lenne semmi gáz. annyira empatikusak, és leereszkedők, hogy csak lesek. nagyon jól esett, hogy szülés után BZS bejött egyik este megáltogatni, pedig nem volt szülése, szabin volt, csak hallotta BB-től, hogy lebabáztam. mikor ezt a két dokit , v K.né Verát megláttam, mindig megnyugodtam, nagyon sokat segítettek. később az Edit nőci is, a csecsemősöktől.

majd ha eljön az ideje, tanácsot kérek tőletek, hogy fogadjam-e fel, vagy hogy hogyan keressem fel, stb.

viszont, hogy őszinte legyek (meg biztos írtam már), több szülésznő sem volt szimpi, na és a gyerekorvos boszi főként nem.
ancsipancsi

vagyis nem hogy nem volt szimpi, hanem a végén már attól rettegtem, csak nehogy beléjük botoljak. ha megláttam a doki öreglányt, már bőgtem is, úgy leugatott korábban a tejhiányom miatt.
ancsipancsi

Nos igggen... az orvosok nem csak paternalisták és hierarchizáltak, á la Tinu, hanem totálisan kizsigereltek is, ezért csak az egészen kivételes emberekben működik még náluk az empátia.
A többség annyira túlhajszolt, hogy örül, ha luk van a hátsóján - és gyógyító-robotként teszi a dolgát, teljesen elfelejtve, hogy akit kezel, az egy ÉRZŐ LÉNY - alias EMBER.

Azokat most nem említettem, akik kizárólag zsozsószerzési céllal lettek dokik, és alapból nulla empátiás készségük, jó szívük, stb. van. Azok most úgyis szívnak, mert ma Magyarországon a pénzügyi szakma sokkal jobban fizet, mint a doktorkodás.... :roll: :roll: :roll:
leni

Ancsi,
Azta!!! Gratulálok.!!!!!!

Macsék nekem is hiányoznak!

Szia Zuzmó!

Zsanci,
Nem tudom miért durva. Konkrétan azt mondta, hogy méreg. De gondolom nem úgy méreg, ahogy mi használnánk ezt a szót. Ő elég gyógyszer és oltás ellenes és tényleg csak abban a szövegkörnyezetben van értelme ennek, ahogy volt (szóval gyereknek találomra adja az anyja bármily kis csípésre). Az is lehet, hogy nincs igaza...

Vica,
Sztem sem létezik szülés terén a béna-kategória.

Lindi!
De szépek vagytok!!!!! Ki csinálta a képeket? Olyan szépek, mint képek is.

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi,
Egyáltalán nem általános, hogy vki 2.5 évesen csak mert néha nem akar aludni nem fog!!! (Petin korábban is látszott - már akkor, amikor javában aludt.) Ne izgulj, simán összehangolod az alvásukat!

Móni
Kép
Kép
monisa

Ancsi: hatalmas gratula Nektek...

Kép
Kép
johanna1975

Macskáék is gratulálnak, immáron nyilvánosan is LencseTesóhoz :)

és pussz mindenkinek :)
macskanyu

Ancsi: én még titkon reménykedem, hogy velem is.... :wink: :lol:
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Ancsi :D
Kép

K
bkrityo

Hajrá, Johi! Húzzatok bele. :lol:

Én jövő nyáron szeretnék újabb teherbeesést. Ki akar velem szülni? :wink: :D

Kép
Kép
tinu

Ancsi: azt is akartam írni, csak elfelejtettem, hogy mi is vasárnap voltunk az Ikeában. :D Lehet, hogy elmentünk egymás mellett? :wink:

Kép
Kép
tinu

Ancsi,
Dócinak is voltak periódusai, amikor nem aludt 1-2 hétig délután, de ezek mindig átmenetinek bizonyultak :D De akár alszik, akár nem, némi csendes pihenő mindig van, ilyenkor - ha ébren van - tesz-vesz a szobájában, én meg elintézem az aznapi elintéznivalót :lol: De ma pl. az óvodában tett-vett, aztán elájult, szóval jó úton haladunk 8) 2-3 napig egyébként simán bírja alvás nélkül, de a 3. nap körül már kezd zombulni, meg marha raplis lesz, kell neki még a délutáni pihi.

Macs,
hellllóóóóóóó :lol:

Én hétfő de. ikejáztam 8)
kisün

ancsi éljen a pocak
indianyo

Boldog Névnapot Kívánok Macsék Fülijének és Pocaknak, ha ma tartják :) És minden rejtőzködő, mai névnaposnak is :)

Tinu :) ma éppen ez jutott eszembe, hogy ha majd Máté tesóját várom, akkor lesznek-e hasonszőrűek, vagy megint magányosan leszek várandós... hm, a jövő nyár egész meggyőző számomra :wink: 8)

Johi :) drukkolok Neked :)

Megyek vacsizni, még jövök :)

Vica
vica94

Na, ma egy kicsit bővebb tudok lenni!!!

Ancsi:
Gratulálok a Csemetepicúrhoz!!!!!!

Curse és akinek mostanában van/volt/lesz!
Boldog névnapokat!!!!

Tinu:
Mi is jövő nyáron szeretnénk Ketteskét, majd együtt szülünk :wink: :wink: :wink:

Deni:
Kérdezted a fejlesztőt: 2x megyünk a Kornélhoz, 1x az Angélához, általában akkor masszírozzák és 1x van babatorna. Plussz lehet, hogy befigyel az úszás is nemsokára! Szemtapasszal azt döntöttük (4 véleményből összeadva :roll: :roll: ), hogy amíg bírja, rajta van, ez általában kb fél óra. Ha jó napja van, mehet de és du is!

Vica:
Veled is szülök szivesen :wink: :wink: :wink:

Macs:
Szia!!! Várunk!!!

?????
Arwen
Kátya
és a többiek
???????

nukada

AAAAAAAAAAANnnnnnnnnnncsiiiiiiiiiíííííííííí!!! :lol: :lol: :lol: ÉLJEN! ÉLJEN!

Utólagosan mindenkinek boldog névnapokat! :lol:

+++++++++++++ a betegeknek

BS :lol: :lol: :lol:

Lindi :D

nagyon felületesen olvastam, s napokig nem is. Angi beteg lett. nem is részletezem. napokig lázas volt, küzdöttünk, s végül volt ügyelet, dokinéni, s még a Madarász rendelőjét is megjártuk. hozzányúltam panadolhoz, s még antibigyóhoz is egy kanállal. láz már nincs de bepöttyöződött (nem háromnapos, mert ez már az 5.nap). dokinénink azt mondta hogy mandulabaci szemfogáttörésesgyulladással keverve. ma vért találtak a pisijében. holnap kellene Váci H-ba vizeletetmintát leadni. Angi hála már jobban, de az étvágya, s enerdzsije még nem jött teljesen vissza (pl.: ma hétkor kért cicit, s aludni akart). rengeteget szopizik, s még sokat búj.
jómagam kezdek romos lenni. nehezen bírja a lelkem a megrázkódtatást. nővérkém azzal bíztat, hogy most faragódik ki a kemény anyuka belőlem. biztos...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

rádióban azt hallottam, hogy kénytelenek lesznek legálissá tenni az otthonszülést, s a dokik már beadták a derekukat, csak a törvényes kereteiket keresik. részemről nagy elismerés azoknak akik otthonszülnek. én azt hiszem a kövit BS szülőházában fogom :lol: 8)
gödibarbi

Mi mostanában ilyeneket csinálunk:
Kép

Kép

Réka kedvence a sütőtök!!! Újabban már kihagy egy tápit és csak sütőtököt eszik! De rafkós a kiscsaj, mert az üvegeset nem eszi meg, csak amit én főzök neki. Mondjuk felturbózom kis olivaolajjal, tápival és Holle rizspehellyel. Már egész komoly mennyiségeket megeszik belőle. Meg nagyon szereti a Hollét csak tápival, a képen is azt eszi!

És a kérdéesem is ehhez kapcsolódik: ha már kihagy egy adag tápit, kínálgassam innivalóval??? Ha igen, mivel? Sima víz? Mi az aminek esetleg van egy kis íze, de nem káros??? Az a baj, hogy nagyon "keményet" kakil, hátha jobb lesz, ha többet iszik... :roll: :roll:

nukada

Lindi:
Le a kalappal előtted!!!! Minden tiszteletem a tied!!! Most mást nem is tudok írni...

Otthon vs. Hban:
Én nem tudnám elképzelni, hogy itthon szüljek, talán túl parás vagyok... Nekem kell az a biztonság, amit a kórház, az orvos, mint intézmény ad. Persze, tudom, hogy ott is lehet bármi és GÁ is biztos remek szakember. Ennek ellenére én támogatom, hogy aki szeretne, az igenis szülhessen otthon. Mindenki szüljön ott, ahol "kellemesen", és a legfontosabb: biztonságban érzi magát!!!

És nagyon sajnálom az anyukát-apukát, mert tök mindegy, hogy hol-mikor-miért, de elvesztették a kisbabájukat!

/Zolinak elmeséltem Lindiék esetét ennek az ügynek a fényében, kulcscsontörés lehetősége stb... és szó szerint majdnem lefordult a székről.../

nukada

nuk nem kell a gyereket már most hozzászoktatni az édes itókához, jó az a kis vizecske. dé talán egyszer ivott színes vizet - higított ízesítetlen gyümölcstea volt - és nem panaszkodik :wink:
indianyo

Nuk! Angit először vízzel kínáltam, de csak köpködte. sokáig csak almalevet volt hajlandó inni. hála ezen a nyáron rájött milyen jó a víz. gyümileveket csak ritkán kap, de nem is nagyon érdekli.
gödibarbi

Indi:
Benned bíztam... :wink: :wink: :wink:
Almalevet próbáltam, de nem kellett, akkor maradunk a vizecskénél!
Ha már én nem iszom rendesen, legalább a gyerek tegye meg!

nukada

Indi :) a homeós bogyókat a konyhában tartom a többi gyogyóval együtt. De én úgy tudtam, hogy a kámfor, mentol csak a szájban, illetve nyálkahártyán semlegesíti a bogyók hatását, a csomagolásukban nem… mindig van új a nap alatt :)

Leni :) akkor én sem szülhetnék itthon. Szintén rövidlátás, és szívbillentyű problem is befigyel, úgyhogy szüljünk együtt otthon gondolatban :)

Ancsi :) na azért, mert hogy nálunk is csak a negyedik hónapban mondták a babát fiúcskának. Pont azért tettem a meghökkent smile-t, mert ezt még korainak tartottam :wink: És már napok óta madártejre gondolok, mindig meg meg állva…, de eleddig nem csináltam meg, talán holnap. No és a bolognai-ról nem is beszélve…. Itt törölgetem a billentyűzetet! :D Én hasonlóan éreztem a dokimmal és szülésznőmmel kapcsolatban. Nagyon szerettem, ha bejöttek, akkor mindig jobb kedvem lett és feledésbe merült egy-két dolog arra a néhány percre.

Zuzi :) Szia :D

Mindenkinek köszönöm Máté nevében a sok kedves szót :)

Ebből szerintetek mi igaz?
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=63378

Anginak jobbulást, remélem már túl van a szemfog növesztésen :) +++++++++++++++++

Apropó még nem válaszolt senki a (szem)fogas kérdésemre… plízz :roll:

Nuk :) én is a vízre szavazok. Máté, mióta a hozzátápi miatt itatom, csak vizet kapott. Kétszer kapott össz-vissz mást. Egyszer a saját készítésű szőlőlevemet, majd egy bolti 100%-ost. Egyik sem volt túlzottan nyerő :P Egy csomóan rá is csodálkoznak, hogy vizet iszik. Elszörnyülködnek, kikerekítik – guvasztják :D – a szemüket, nem értik. Sebaj, a lényeg, hogy én értem :D Szilvát próbáltad már kaki puhítónak? Héj nélkül azt hiszem már kaphatja – többiek mindjárt megmondják – és nagyon jótékony és egészséges megoldás. Talán még lehet kapni és fagyasztani belőle.

Vica
vica94

MACS, SZIAAAAAAA!!!! :P

Ok, Vica, szüljünk együtt otthon gondolatban!!!! De klassz is lesz nekünk! :D

Nekem Hanka most növeszti a szemfogait, de mégsem tudom, hogy csak akkor fáj-e, amíg áttöri magát... :roll:

Én is úgy Ikejáznék - scak ne lenne olyan bazi messze tőlünk :?
leni

Vica! utónéztem, s kérdést nem találtam :?
gödibarbi

Barbi :) az volt a kérdésem, hogy sztetek, a szemfogak csak az áttöréskor fájnak iszonyatosan, vagy a növekedés közben is? Máté nagyon fájlalja a fogacskáit, már az is eszembe ötlött - de próbálom elhesegetni a gondolatot -, hogy tán a rágók is beindultak, mert folyton hátul van a kis keze, nem elől a szemfogaknál. Mi van itt?
Ti hányadik szemfogat növesztitek?

Leni :) ezt megbeszéltük :)

Vica
vica94

Vica! biztos vagyok benne, hogy nem csak áttöréskor fáj: Anginak, ha látom a fogzás jeleit, felkínálok chamomilla-t. van hogy kér van hogy nem, ami számomra ezt magyarázza. Anginak kb. 2-3hete áttört a foga, s előző héten jött a betegség (az ínye annyira fel van duzzadva, hogy a dokinő várta a szájfertőzést is)
per pill 14 foga van Anginak.
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?