Sziasztok!
Köszönöm a névnapi köszöntéseket, és én is boldog névnapot kívánok így utólag Encinek és Eninek is!
Veronikusz! Jobbulást nektek, remélem hamar túl lesztek rajta!
Emano! Nagyon ügyes vagy, hogy visszajött a tejcsi, csak így tovább! Elszáll az agyam az ilyen védőnőktől!!!
Borsa! Ügyes Emma, hogy hagy téged aludni! És kérünk közös képeket még Micával!
Eni-Barbi! Porszívós képek szuperek! Barbi, nem voltam a piacon, pedig ha tudtam volna, hogy börze van, biztos mentem volna... Na mindegy, majd legközelebb.
Gabi! Remélem jó volt az állatkert, lassan mi is akarunk majd menni Lénával. Már biztos élvezné. Befejeződtek a felújítások?
Cukorfalat! Biztos nem kapja el Petya, az anyatej véd, de azért ilyenkor ne nagyon puszilgasd.

Ez a legnehezebb az egészben!
Zsuzsóci???
Mi pénteken voltunk a védőnőnél, ünnepség volt, az anyatejes világnap alkalmából. Ami aug 1-én van, de most tartották, mert akkor úgyis mindenki szabin van. Olyan anyákat hívtak meg, akik vagy adnak anyatejet, vagy sokáig szoptatnak. Így kerültem én is a képbe. Sokmindenki mondott köszöntőt, meg kint voltak a helyi ovisok és adtak műsort, és kaptunk virágot is. Jól esett.

Csak azon gondolkodtam el, hogy ha egy kicsit összeszedtem volna magam, akkor én isadhattam volna tejet. Na, majd talán legközelebb, bár akkor ennyi időm sem lesz...
És sajnos Léna is taknyos lett egy kicsit, ma megyünk először az új dokihoz, kap agyhártyagyulladás elleni oltást, remélem azért megkapja...
És egy kép a végére:
(a kardigán nem kicsi, hanem direkt ilyen rövid, bolero fazonú, anyósom hozta Párizsból, rém praktikus darab... de nagyon aranyos)