A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyatka a hasfájást se hagyd ki! :)
Ági28

Elvittem anyukámat ügyet intézni. Bánom is, mint a kutya. Óóóóóórákat vártam....

Bodza, Tatu! Átgondoltam a dolgot! Ti csak ne pályázzatok az én bőröm kilyukasztására! :lol: Ha mákom van, ugyanezt a stimut alkalmazzuk és akkor akkor megint minden mehet pociba. Ezt simán végigböktem, akkor a következő is menni fog!!!!!!! Viccet félre, nagyon kedvesek vagytok, hogy ilyen ajánlattal jöttök, mint ottalvás. Köszönöm. Amint aktuális lesz, megbeszéljük..... A főzést tényleg vállalom!

Szőke! Mint a zümis fejpánt első kitalálója én is elképzeltem. És mert elég vizuális típus vagyok jókat röhögtem. Emellé már csak a homlokunkra kellene írni a nevünket, meg hogy babanetről jöttem......

Tatu! Szép karácsonyunk lesz!!!! A legszebb. Az első legszebb.
( Képzeld el, a férjemnek tegnap volt a szülinapja..... )

Kép
Kép
Kép
zel

Jaaa,bocsi...hasfájás is...ne haragudj :)
hanyatka

Na megyek tovább pihizni. Holnap jövök ám! :-)
Ági28

Lányok jobbat találtam ki, kéne csináltatni egy fehér polót amin Apánk fényképe lenne és ugy mennénk hozzá mindig, na akkor nem lenne ember aki nem tudná hogy na ezek a Dévai topikosok.

Én is decemberben akartam a lombikot de Apánk lebeszélt azt mondta hogy mi van ha nem jön jól ki igy lett november.

Andi
zsembi

De én még beleférek vajon?
Mihez képest van a 90nap?
A stimu kezdés, transzfer vagy???
Én augusztus 17-én kezdtem.
Persze a mensitől is függ majd, gondolom...
Jaj, de szeretnék egy ilyen karácsonyi ajándékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Ez a fehér póló Apánkkal, ez isteni!:D
bodza2005

Bodza! nekem a stimu kezdéséhez számolta, de így számolhatnánk a transzferhez is. majdnem ugyanaz, szerintem, max tüszőnövekedéstől függően lehet + - egy-két nap nem?
Ja és én lelkiekben már januárra készültem. Gondoltam, november már kilőve dec kétséges, marad január. Erre tessék, akárhonnét számolom, nincs vissza 2 hónap...

Hmmmmm ez a fehér póló? Tök jó! Ha valaki meg tudja csináltatni, nekem is küldjetek! Apánk meg rájön micsoda fun-clubja van. Vagy hogy kell ezt írni. (xl-es legyen, jó lesz hálóingnek is! :lol: :lol: )

Lehet, hogy elvérzek, beledöglök a görcseimbe, de olyan jó lett a kedvem mellettetek, hogy csak na! Köszönöm!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Bodza hát a két lombik közt kell eltelnie 90 napnak na meg függ a mensitöl is hogy hogy jön meg.

Andi
zsembi

Zel vegyél be valami görcsoldót ez nem jó hogy igy görcsölsz. :(

Na örülök hogy tetszik az ötletem tényleg megkéne csinálni már csak Apánkat kéne lefényképezni. :D

Andi
zsembi

Még nem 100% hogy nem megyek a talira ám.

Andi
zsembi

Zsembi! Mondtam Apánknak, azt mondta, mivel még vastag a nyh, meg fogok vele rendesen küzdeni. Vettem be gyogyit. Muszáj volt.

Yamita! Most láttam, hogy skype-on írtál!!!!!!! Bocsika! Pockom jobban van a tegnapihoz képest.

Kép
Kép
Kép
zel

Küldtem RÓLA fotót Nektek!!:D
bodza2005

Pénteken egyeztetjük, amiket a Skype-on kitaláltunk!!!
Jó? Küldtem mailt. A meglepit, tudjátok!
Ha még benne vagytok!?:-)

Jól van na Zsembike!:D
Nehéz a felfogásom.:D
bodza2005

TALÁLKÁSOK!!
Jelentem, péntek 16-19ig lefoglalva a Zöld Teknős Barlangja - Native Teaház teázó egyik sátra.
Sajnos a 10fős Kék bölény foglalt volt, így maradt a 6fős Medveölő :lol: :lol: , de max. kiülünk asztalhoz, ha ennél többen leszünk egyszerre jelen:D!
Cím: 1066 Budapest, VI. kerület, Jókai utca 14. Telefon: 1/302-0024 www.zoldteknosbarlangja.hu
:P :P :P
bodza2005

Szépem! Írd meg majd légyszi, hogyan termékenyültek meg a picikék.

Kedves Cseka, Február, Bébé! Az utrót hogyan hagytátok abba, pontosan melyik naptól csökkentettétek (hét+nap) és milyen ütemben?

Kedves Bodza, Tatu! Holnap feltétlen írjatok!

Roxal! Még nézni is gyönyörűség a 3 kis Babócádat :D

Kedves Hanyatka! Jó tüsző növesztgetést.

Kedves Ági! Valamiért úgy érzem ikreid lesznek :wink:

Kedves Zel! Virtuális pocaksimit küldök, remélem holnapra már elmúlik a fájdalom.

A többi fórumozónak pedig erőt a reménykedéshez!
albi2000

Sziasztok lányok, látom nem túl jó hírekre jövök ma, s én se tudok sok jóval szolgálni sajna, ezért is nem jöttem előbb.. :( egy db kis sejtecskénk maradt csak, nagyon le vagyunk törve, s félünk a holnaptól... holnap du.írok.
szépem

Szépem:
gondoltam Rád ma, hát ez nemtúl jó hír, de egy szép sejtből is lehet szép baba....Február Neked is így volt ugye?

Cseka:
gyere amint végzel a melóval, mi ott leszünk-:)) Én a Tétényi kórház mellett dolgozom 2 percre.

Hanyatka: rákerestem a nevedre, de rengeteg "Hanyatka" nevű iwiwes volt, igazad van megkeresem ahogy írtad......lányok a többiek igazi nevét nemtudom :?

Zsembi: Te is gyere áááááámmmmm!!!!!
Többiek? Ági? vagy inkább otthon pihizel és kutyázol?

Bodza: Apánk múltkor mondta, hogy törvény szerint 2 beültetés között 90 napnak kell eltelni, nekünk min. nov. 29. után lehet, de elmesélte, hogy vkinek 88 napja telt el és az idióta OEP "leszúrta" Őt.
Karácsonykor is dolgozik? Má néztem kari hétköznapra esik, nemlenne jó akkorra időzíteni :(

Zel:
szegénykém, ennyire fááááj? Pocaksimit küldök én is. Férjecskédnek húzd meg a fülét a nevünkben!
Isten őrizz, nem én akarlak hasbaszúrni, felajánlom a párom szolgálatait az izomba adandó injekciókra, ha itt alszatok.

Dévais póló :D :D :D :D :D

Beus: mensimanód megjött????

Többieknek is jóéjtpuszik!!!!

Csajok, ha nem lennétek, biztos sokkal nehezebb lenne átvészelni ezt az egészet :oops:

Anikó
tatulány

Sziasztok,

Ági: nagyon drukkolok, hogy most sikerüljön! :)

Szépem: én is csak egy négy sejteset kaptam vissza, és lett belőle egy 3270grammos kislány :) még nincs veszve semmi :)

Kép

Kép
boszti

Sziasztok Lányok!

Végre újra működik az internet. A kiscipőm tele van a T-Commal. :evil:

Nem győzlek visszaolvasni benneteket, már lerágtam a tíz körmömet izgalmamban, annyi minden történt itt.

Szépem, az egyik lombikomnál 6 petesejtből 1 termékenyült meg másnapra. Bőgtem, mint állat. Aztán harmadnapra egy második is összeszedte magát, így kettőt kaptam vissza. Drukkolok Neked nagyon-nagyon!! :D

Ági! Irgum-burgum!!!! Most három dolgot kell tenned: husit enni, vizet inni, pihenni. Ezeket tetszőlegesen variálhatod. :D :D
Tudod Te is, hogy a betapadás is járhat némi vérezgetéssel, ugye??? :D :D

Roxal, ismeretlenül is gratulálok Neked a három gyönyörű kiscsajszihoz. Nem lehetett semmi három babát kihordani, elismerésem. Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!

Zel, sajnálom!!! :( :( Kitartás!! Millió puszi Neked!

Tatu, Bodza, azért én még szurkolok ám ezerrel!!! :D :D

Akiket nem említettem, bocsi, és persze üdv Mindenkinek. :D :D

Magamról: ma voltam Apánknál, mivel négy nappal korábban megjött a mensim. Jelentem belekezdtünk az ötödik lombikba. :D :D :D Egyelőre 4 tüszőt látott, de remélem lesz ez még több is, nagyon az elején vagyok.

Szép jó éjszakát Mindenkinek!!
katóc

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Háááát, ezt a mensimanót jól elűztük! Bár szerintem épp most ér utól. Úgyhogy szerintem felhívom napközben Apánkat, hogy mikorra menjek. Tatu Te 4 körül mész jól emlékszem ugye? Megy még ma valaki?? Bodza????

Szépem, sajnálom, ez tényleg nem jó hír. De nagyon-nagyon drukkolok, hogy az az 1 sejtecske megmaradjon, és 9 hónap múlva legyen belőle egy szép babóca. :)

Zel, szegénykém, nem irigyellek a nehéz mensi miatt. Igyál sok folyadékot és próbáld kímélni magad. Milyen gyogyi szoktál szedni? Nekem a cataflam nagyon bevált.

Bea
beus77

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, begyűjtöttem ám!

Csajok a taliról annyit, hogy majd péntekig még meglátom, mi lesz, és attól függ, hogy el tudok e menni. De a kövire tuti 100% vevő vagyok. Csak most ugye az utazgatást nem nagyon akarom kockáztatni, de még van több mint két napom!
Mert tegnap sem estt valami nagyon jól, az autókázás a Dévaihoz. Főleg azokon az utakon, ajaj!! De remélem azért elnézitek nekem. :-)

Bodza neked küldtem képeket!
Ági28

Zel, én ha nagyon fáj a hasam, tűzforró fürdőt szoktam venni! Az mindíg enyhít a fájdalmamon.
Ági28

Sziasztok!

Szépem sajnálom hogy csak egy maradt de neki nagyon drukkolunk és egy babához egy sejtecske is elég.
Jelentkezz minnél elöbb hogy miújság!

Katóc akkor mikor indulsz ebben a hónapban?

Ágikám pihengess és ha ugy érzed tényleg ne kockáztass babaragik mennek a többieknek is.++++++++++++++++++++

Jaj Bodzikám,Tatukám jelentkezzetek jó hirekkel minnél elöbb.

Andi
zsembi

Jó reggelt!

Most SMS-eszett Szépem/Zsuzsi, hogy megmaradt az egy kis babóca és most mennek érte, küldjük nekik a babaragacsokat+++++++++++++

Katóc: de jó, hogy el tudtátok kezdeni, mit szólnál 3-as ikrekhez?

Beus:
nagyon rossz ez a mensimanó, hogy ilyen nehezen akar megérkezni, nekem majd leszakad a derekam, hasam görcsöl, de semmi, meglepődnék ha lenne valami az UH-on, én kb. 4 körül érek oda.

Ágika: csak pihenj, sok husi és víz és a filmeket se felejtsd el-:))

Anikó
tatulány

Ági, igazad van, a forró víz is csodákra képes!

Megy a drukk Szépemnek, hogy megtapadjon az az egy sejtecske. Babaragacs útnak indítva! ++++++++++++++++++++++++++++

Tatu, ha nemjött még meg, akkor még akármi is lehet az uh-n. Az utrót nyomatod még? Lehet hogy talizunk, majd kiderül. Úgyis megírom ha beszéltem Apánkkal. :)

Bea
beus77

Sziasztok!

Szépem! Az egy embriótok pont egy gyönyörű kislány lesz, vagy egy kis kukackás. Pihenj sokat! A többit tudod! babaragik!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tatu! Nekem is majd leszakadt a derekam mensi előtt, pedig sosem szokott.... Remélem inkább meglepődsz Uh-n és csodálkozva nézel a szülésig!

Katóc! Megadrukkk!!!! Neked még lógok képekkel a naygszakácsi rendezvényről.... Keresek is..

Ági! Beus! A jó öreg meristin bevált a görcsire. Már tegnap sokkal jobb volt. Egyébként örökmozgó lévén, ha fájt mindig inkább mozogtam rá kicsit. Csak ez most egy kicsit "más" volt, mint amit eddig átéltem. Ma meg már alig van valami....

Kép
Kép
Kép
zel

Beus:
persze, hogy nyomatom még az Utrót és a Duphastont, bár a húsevésen kissé lazítottam pár napja.
Jó lenne talizni, mi úgyis megismerjük egymást :D

Anikó
tatulány

LÁnyok, nem tudok menni pénteken sajna, ,vendégek jönnek :) nem volt eddig bizti, hogy jönnek, ma lett az és sajna már fél éve tervben van :cry: A férjem barátai és kibukna ha nem lennék itthon, főleg, hoyg PIstikét sem látták még élőben.
beber77

Csak ekkorában engedte.... Remélem azért látszik valami, és egy kis étvagyat is csinál!

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, ez fantasztikus!! :D :D

Lányok, segítsetek nekem kérlek. Én holnap hajnalban elutazom, és csak szombat du. jövök haza. A mensim vagy ma du/este, vagy holnap fog megjönni rendesen. Ha most felhívom Apánkat, szerintetek fog fogadni és el tudjuk kezdeni a lombikot, vagy csúszni fogok egy hónapot? Nem szeretnék csúszni, és attól félek, ha csak hétfőn megyek, akkor már késő lesz elkezdeni a stimut. Szerintetek meg lehet vele beszélni, hogy írja fel ma a gyogyikat és csináljon ma uh-t? Teljesen készen vagyok! :(

Bea
beus77

HÍVD FEL!!!!!! Menj el hozzá, akkor biztosan ki tudtok valami okosat találni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Beus HÍVD szerintem is, és mondd el, hogy csak emiatt csúsznátok!! az az ember aranyból van, tuti hogy kitalálja, hogy hogy lehet megoldani!!!!!!
Hajráááá! :D:D:D:D
yamita

Sziasztok!

Johanna, köszi a drukkot és képeket. Csorog a nyálam! :D :D :D
Örülök, hogy jobban vagy már, átéreztem ám a problémád, mert a legelső lombiknál azt hittem, hogy meghalok, mikor megjött. Pedig Apánk még figyelmeztetett is, hogy baromi vastag a nyh, szenvedni fogok, mint a kutya.

Zsembi, elkezdtük, tegnap már gyogyóbeállításon voltam. Holnap kezdődik a gyogyó, pénteken az első szuri. :D

Jajjj Tatu, azért hármasikreket nem szeretnék. :) Megmondom Neked őszintén, hogy félek tőle. Attól félek, hogy a babák látnák kárát, ráadásul én már 39 éves vagyok egy szépen fejlett gerincsérvvel. Szerintem Apánk is ráncolná a homlokát, és lebeszélne. Szóval inkább csak ketten legyenek (vagy egy is nagyon szuper lenne :D ), azt simán bevállalnám. :D :D

Minden kismami előtt megemelem a kalapom, és őszinte tiszteletem, akik bevállalták a három babót, de én félek.

Szépem, nagyon vigyázz a kis porontyra!!!! Gratulálok Neked kismami! Pihenj sokat, egyél-igyál!! :D :D Babaragacs megy!!!!

Beus, nekem volt már olyan, hogy megjött péntek hajnalban, felhívtam a drága Aranyembert, és még aznap délutánra behívott. Szerintem is telefonálj nyugodtan. :D

Csajok, kellene néhány jótanács. A májfunkcióm, konkrétan a GPT értékem magasabb lett a megengedettnél. Elvileg ez azt jelenti, hogy a májsejtjeim károsodtak ill. pusztulnak. Be vagyok reccsintve, és Doki bácsi is azt mondta, hogy meg kell ismételni a vizsgálatot. Én ismerek egy jó máj-és epeméregtelenítő eljárást, ami ma délutántól holnap délelőtt 10-ig tartana, de nem tudom, hogy elkezdjem-e. Holnap reggel már be kellene vennem az első adag gyogyómat, + félek, hogy a vitaminokat is kimossa bebőlem. A párom szerint hagyjam a fenébe. Ti mit tanácsoltok? Köszi előre is!

Katóc
katóc

Beus, írod, hogy akkor fog megjönni rendesen.....kicsit már megjött v. elkezdődött? Hívd mindenképp!!!!

Zel: mik ezek a csodaszép képek?

Beber: de kár, elmarad a Pistike-gyömöszölés, de legközelebb :D

Anikó
tatulány

Na, beszéltem Apánkkal, tényleg egy tündéri ember!!! Elmondtam neki a dolgot, és azt mondta: "Háááát, akkor ma este 1/2 7 és 7 között be kellene jönnie." Úgyhogy megyek ma hozzá, és úúúúgy örülök, hogy nem mondta azt hogy várjunk egy hónapot.
Tatukám, így viszont nem valószínű, hogy találkozunk. :(

Köszönöm lányok a segítséget és a tanácsokat!!! Tündériek vagytok mindannyian!!! :D :D Jó, hogy vagytok nekem!Sokat segítetek, és remélem még fogtok is. :oops: :oops:

Bea
beus77

Tatukám!

Ezeket a képeket még augusztusban csináltuk a Nagyszakácsiban rendezett "Királyi szakácsok főzőversenye"-n. Az első képen egy állványon rengeteg virág s egyéb érdekes formára faragott gyümölcs, illetve zöldség van, a második egy sült malac, gyümölcs és zöldségkosarakkal. Az egész rendezvény középkori hangulatban zajlik. Korhű ruhákban, díszletek között, csak az akkor ismert fűszerek és ételek használatával.... Eszméletlen jó szokott lenni. Sok műsorral, egy csomó látnivalóval. ( bár az ideit annyira nem kapták el.....)

Bodza?????

Kép
Kép
Kép
zel

Bea:
hurrá , örülünk neki, hogy nem kell csúsznotok emiatt.
Nemolyan biztos, h nem találkozunk, nem időpontra megyek, vártam én már ott 2,5 órát.

Anikó
tatulány

Hanyatka: bejelöltelek az iwiw-en

Anikó
tatulány

Beus! Na látod!!!!! Mi megmondtuk!

Azért vagyunk itt egymásnak, hogy segítsünk, együtt örüljünk, vagy épp szomorkodjunk, drukkoljunk... Nagyon hasonló cipőkben járunk ám!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Szépem de jó küldöm a babaragikat. :)

Katóc hurrá akkor csak szedd a gyogyikat. Ez a máj izé elég fura ha csak holnap kezded a gyogyókat akkor csináld meg.
Honnan tudod hogy ez jó lehet?

Zel nagyon jól néz ki az a malacka jó lenne beleharapni.

Beus na látod ez egy tündér.

Andi
zsembi

Katóc, ugyan nem írtad, hogy milyen méregtelenítő eljárást ismersz, viszont én is nemrégiben hallottam egy kettőről (olaj-citrom, stb) és meg is akartam kérdezni az egyik nagykutya dietetikus ismerősömet, most jó, hogy eszembe juttattad.
Szóval megkérdeztem és határozottan ellenjavallja az efféle megvonásos kúrákat..(csak ez-csak az, kiskanállal citrom és társai)
a máj nem játszik szerepet az összes emésztési folyamatban, tehát ha kiitatod a mesterséges anyagokat, alkoholt, kávét, drogot :D (őt idézem) akkor maga az emésztés nem megterhelő számára.. és magától is regenerálódik.. ha nagyon akarunk méregteleníteni akkor max a lébőjtkúrát javasolta.
Remélem valamennyit tudtam segíteni! :)
yamita

Köszi a segítséget máj-ügyben. :D :D
Úgy döntöttem, hogy hagyom a fenébe. A kúra egyébként úgy néz ki, hogy ma 2 óra után nem szabad sem enni, sem inni. 18 órakor, illetve 20 órakor megkell inni 2-2 dl keserűsót. Majd 21.45-kor össze kell keverni 2 dl frissen facsart piros grapefruitlét 1,2 dl olíva olajjal, összerázni, majd pontban 22 órakor, állva, kortyonként 5 perc alatt meg kell inni. (ne röhögjetek, tényleg így kell :D ) Mondjuk elég sz...r az íze. Félig ülő, félig fekvő helyzetben el kell tölteni 20-30 percet, aztán gyorsan elaludni. Majd másnap reggel 6-kor, ill. 8-kor meg kell inni 2-2 dl keserűsót, 10-kor lehet inni egy kis gyümlét, fél 11-kor gyümölcsöt, aztán könnyű ebéd, este már ehetsz, amit akarsz.
Szörnyen hangzik, de én már megcsináltam párszor, és mondhatom baromi hatékony. Elképzelni sem tudjátok, hogy mi jön ki alul, már bocsánat. :oops: Csak legjobb ezt a két napot otthon tölteni, WC közelében. Nagyon a közelében. :D :D

Szóval Yamita, Zsembi, úgy döntöttem, hogy nem csinálom meg. Remélem, hogy helyre jön a májam magától is.

Moncsoka kérte, hogy írjam meg Nektek, mindenkit üdvözöl és puszil, és persze mindenkinek nagyon szurkol. Csak most nincs internet közelben. :D
katóc

Sziasztok csajok!
Csak gyors bekukk,nem volt időm visszaolvasni.
Híreket hoztam,Bodza küldött sms-t,nemrég volt apánknál,idézem:"meseszép 22es nyálkahártya,2 szép sárgatest,minden a lehető legtökéletesebb,mégsem látja az embriózsákot".Elküldte vérvételre a Nyírőbe,5 kor lesz eredmény.Egyelőre ennyi!

Drukkolunk BOdzám!!!!

Puszi mindenkinek.Később jövök!!!
hanyatka

Jajjj, Bodza remélem jó sok lesz a HCG, nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!
Lehet, hogy olyan picike és elbújt?
Izgulunk Érted nagyon!!!!
Mennek a ++++++++++++++++++ energiák
Jelentkezz mindenképp!!!!!!!

csajok én 4-re megyek, nemtom nálam mit fog látni, se mensi, se + teszt.

Katóc: elég rosszul hangzik ez a tisztítókúra, grapefruit + olaj? Boáááááá

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Szégyellem magam a sárga földig, hogy szép képzavarral éljek, mert olyan emailcímet adtam meg Bodzának, amire még senki nem írt, és teljesen el is felejdkeztem róla, most láttam, hogy elárasztottátok mindenféle vicces dologgal, átolvasom, aztán jövök. :oops:
február

Jaj Bodzikám remélem magas lessz a hcg nagyon drukkolok.

Tatukám izgulunk miattad is nagyon jaj.

Katóc ez tényleg szörnyen hangzik jobb ha most kihagyod brrrrrrrrr.

Február :D

Andi
zsembi

Nagyon sokan voltak ma,7:45 értem oda,és kb. 12en voltam előttem.Azt írta Bodza,hogy utánna is folyamatosan jöttek.
Jaaa,Szépem is ott volt,1 petikét ültetnek vissza,de amikor Bodza írta az sms-akkor még nem volt meg Szépemnek a beülti :(
Erre készülj Tatuka!!!

Na elég bonyi lett,de nagyon sietek,remélem megértitek :)
hanyatka

Én majdnem 11 kor jöttem el :)
hanyatka

Mióta olvastam a Bodza -híreket elkezdett rázni a hideg, én minjdárt indulok :roll: :roll: :shock:

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?