A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Aha.
Jól van, pisike :lol:
Nem értem ezt a védőnőt, hogy miért nem telefonál előtte.
Hozzánk is mindig bejelentkezés nélkül jön. Kiabál a rács előtt mert rossz a csengőnk.
Pl. múltkor bugyiban voltam, gyorsan felkaptam a fürcsiköpenyemet, tök zilált fej..gázos, hogy nem szól ide előtte.
torolve_20131003125716

Hát én meg nem ültem itthon őt várva. 8) De akkor, miért nem hagy egy levelet, hogy itt volt és mikor jön legközelebb.

"kiabál a rács előtt"-elképzeltem és Kép

endoszkóp-sztetoszkópKép

kispiskóta

Ja kiabál, hogy riiiitaaaaaa ritaaaa :lol:
torolve_20131003125716

nem röhögniiiii endoszkópon Kép
torolve_20131003125716

Kép

kispiskóta

Ja és hasi-koponya uh, gondoltam rákérdezek, hátha ad a Bethesdába beutalót, és nem. Majd ő (dokker) szerez a Klinikákon időpontot. Dehogy, miért oda???? :shock:

Samu is sokat változott!!!!!!!!!!!!!

Minden baba nagyon édi-bédi, cukker!!!!

kispiskóta

Pedig a Bethesda nagyon jó, nagyon kedvesek és gyorsan megy és közel van :shock:

Egyébként fizetős lett volna, mi meg csak néztünk, hogy mi van? :shock: jah de aztán ráírtak vmit. a leletre..vmi számot és így nem kellett fizetnünk..
torolve_20131003125716

Én is ezt útálom a védőnőbe, mindig bejelentkezés nélkül és persze akkor, amikor a legnagyobb kupleráj van a lakásban :x

KépKép

KépKép
szivvi

na ha már a képeknél járunk:
pár percesen:
Kép
1 naposan (direkt méhecskés rucit adtak rá :lol: ):
Kép
1 hónaposan:
Kép
és manapság pár nap és 2 hónapos:
Kép Kép
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Itten vagyok. Jó félórája értem haza. Kettő után váltunk el, aztán még elmentem kajcsiért.
Gyereket kilőtte a levegő. Ott persze nem aludt. Botit szinte nem is láttam, úgy aludt, de Ádámnak nézelődhetnékje volt. Ölemben volt, meg pokrócon, de sztem ő nem élvezte annyira, mint én.
Szerencsére hazafelé elaludt, úgyhogy a villamos+ebédvásárlást végig aludta.
Ikeában mit csináltok az ébren levő gyerekekkel? Vagy nektek elvan a kocsiban??? Nekem max 1 órát bír a babakocsiban, de ugyebár ez elmegy az odajutással. Ha ott szopi, és nem alszik be, akkor mit csináljak vele???? Most elbizonytalanodtam a péntekben.
Vagy már felültethetem?

Mára lett koszmó. Reggel észre se vettem. Andi kocsijában szoptattam, amikor láttam, milyen a feje... :oops: :oops: :oops: Vagy 1 óra alatt jött ki a villamoson? :roll:
Én ledörzsölöm, mert utálom nézni. Sztem kifejezetten gusztustalan.

Könnyezni mennyit nem lehet? Nálunk, ha igazán nagy sírás van, akkor azért vannak könnycseppek. És néha csipa is van reggelre. Dehát az nekem is van... :roll:
Vendég

Ne becsüld le a szoke not!

> A rendőr leállít egy szőke hölgyet.
> - Gond van? - kérdi a nő.
> - Gyorsan vezetett. Kérem a jogosítványát.
> - Hát, sajnos nincs nálam. Már negyedszer vonták be alkoholos
> befolyásoltság alatti vezetés miatt.
> - Értem. Akkor kérem a forgalmit.
> - Sajnos az sincs meg. A kocsi lopott!
> - Lopott?
> - Igen. A tulajt megöltem, és feldaraboltam.
> - Micsoda?
> - Testrészeit nylonba tekerve betettem a csomagtartóba. Megmutassam?
> A rendőr döbbenten nézi a hölgyet, aztán a kocsijához megy, és rádión
> segítséget kér.Kisvártatva öt rendőrautó érkezik szirénázva.
> A parancsnok előreszegezett fegyverrel közelít a nőhöz.
> - Hölgyem, feltartott kézzel azonnal szálljon ki a kocsiból!
> - Valami baj van? - kérdi a nő ártatlanul.
> - A főtörzs azt állítja, hogy ön autót lopott, a tulajdonosát pedig
> megölte.
> - Micsoda?
> - Nyissa ki, kérem, a csomagtartót!
> Az asszony felnyitja a csomagtartó tetejét. A csomagtartó teljesen üres.
> - Ez az ön kocsija? - kérdi zavartan a parancsnok.
> - Persze. Itt a forgalmi.
> - A kollégám azt állítja, hogy önnek jogosítványa sincs!
> A nő keresgél a táskájában, aztán előveszi a jogsit. A parancsnok
> átvizsgálja, az engedély azonban kifogástalan.
> - Köszönöm hölgyem! A kollégám szerint ön jogosítvány és forgalmi nélkül,
> lopott kocsit vezetett, tulajdonosát pedig feltrancsírozva gyömöszölte a
> csomagtartóba.
> - Fogadjunk, azt is hazudta, hogy a megengedettnél gyorsabban vezettem!

Andrea
Kép
kindernay

Táblázat pótadatok hiányoznak:
Pillangó, Dikó, Mütyürka, Ná, Mandarka, Zsuzsi, Szücsi, Mary, Móni.

Gátvédelem info hiányzik: Annee, Manó, Emi25, Emma, Nadine, Hemej, Orsi
1190212869.2877.xls
Vendég

Emi: hogy akadna a torkán :twisted:

Én a védőnőt akkor láttam utoljára mikor Samut hazahoztam :roll: Ja nemis mikor talán 3hetes volt akkor is beugrott :oops: De nekem valahogy nem is hiányzik :lol:

Bori: szerintem már egy kis időre felemelheted a babakocsi támláját az első fokozatra :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Képeket csináltatok nagy rétes lányok?? :lol: :lol:
torolve_20131003125716

Ti mivel maszírozzátok a babákat, olajjal??? sima napraforgóval vagy vmi. speckóval?

Én simánszki álá nátűűr
torolve_20131003125716

Na sziasztok, gondoltam a szőke "nőssel" bejelentkezem.
Jót dumcsiztunk Borival, bár főleg én dumáltam, Bori egyébként nyugodtan le lehet lőni, ha elég... 8)
Tényleg így volt pokrócon, ölben, Ádám nézgelődik, Anyáért kiált, eleven kis kölök! Botond meg aludt végig, aztán hazajöttünk és utána is aludt Anyájával együtt (engem is kiszívott a levegő) :lol: Na Bori, és most eszem valamit... :oops: Ügyesek vagytok, hogy még bevásárlás is volt!

Gurgikám: szegény Samukád egy hős! Puszika neki!

Tündériek a babák, és tényleg mennyit nőttek! Szivvikém Lilkókád egy igazi kis nőci az utsó képen, a hosszú pilláival! Törpilla!

Na csoccsantás, megyek bekapok valamit!

Andrea
Kép
kindernay

Gurgi: én Weleda körömvirág, kamillás olajjal

Andrea
Kép
kindernay

Én vénusz napraforgó olajjal masszírozom Bébet. vagy anélkül.

2 kép Andinál. Enyém lemerült... De a napsütésben nem láttuk a képeket, úgyhogy, ha bénák, nem kapjátok meg! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi! Miért e kacsintás? Butaságot kérdeztem? Nem csak akkor szabad ültetni őket, ha már ülnek maguktól is?
Vendég

Bori: dehogyis kérdeztél butaságot!!! Rendesen ültetni akkor lehet csak, de egy picit megemelni már most is lehet. Csak rendesen meg kell támasztani! Végülis a hordozóban sincs vizszintesben sem a pihiszékben, mégis lehet!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi! Akkor megyek az ikeába is! :D
Vendég

Köszi a maszinfot.

Kinderke!
Na ja egy hős! hehe..hüpp
2.5 órája alszik.

Amikor kijöttünk a kocsiban csak nézett maga elé, tök komoly arccal..kicsi kincsem
torolve_20131003125716

ok, remélem én is eljutok :oops:

Hátha valakit érdekel: www.babakozelben.hu Nagyon szuper a hordozókendőjük! Én olyat is vettem meg van a másik is és hát ég és föld :roll: A másik fajta is jó de ez sokkal jobb :lol: Na megvolt az oldalnak az ingyenreklám :lol:

brigi73

Jah, ez van a leleten: jobb oldalon a mosófolyadék regurgitál..értitek regurgi :lol: bár inkább ne regurgitálnaa
torolve_20131003125716

Bori: Táblához kiegészitő adat: Gátvédelem volt és sikerült.:D

IKEA tali úgy néz ki nekem lefújva.:roll: Sóginémet aznap csaszizzák. Hacsak a bébi el nem indul magától kifelé.
Vendég

Annee!
Ki a dokija a sóginődnek?
torolve_20131003125716

hallo,
a talira nem tudok menni sajnos, mert utazunk mamázni vidékre. most megpróbálok csatolni képet, először, talán sikerül....
üdv,
Ildi
Kata! kell ennie a gyulladt mellből, ez a lényeg, jól dolgozza meg... k...ra fáj.... javaslom neked, hogy a mell szélét ahol vannak a mirigyek.... tapintsd át minden szopi után, és ha keményedést tapasztalsz, masszírozd ki...

Kép
lidikoka

végre nálunk is van net!
nem kell Anyuhoz rohangálnom.

Szivvi reggel meglátom Nyunyi mikor ébred és akkor már tudok kalkulálni evés ügyileg és jelzem az időpontot.(ma például 10kor evett utána pedig 14.kor de legfejebb csomagolok neki elemózsiát)
nem volt gond az oltás miatt elaludt 19 felé és 23kor ébredt

Kata (ha majd hazajöttök),Emi,Szivvi (és még aki akar)remélem lesz balatoni találkozó is.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezéls! Még nincs netem, de már nagyon hiányoztok! A ház szupi, élvezem, 1-2 héten belül lesz ott is net, akkor trszek képeket.

Ma kaptunk oltást, Mina most már nyüglődik, szerintem lázasodik. :cry:

Valaki küldje el smsben mikor lesz a kövi IKEA tali, please : 20/2228827

Hétvégén próbálok többet írni!
Puszi mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Gurgi: Huhh... Nem vagyok biztos benne a nevét illetően. Mintha Anga vagy valami hasonló... Van ilyen? :shock:
Vendég

Anga Kiss Tamás, vagy Balázs... Nemtudooooom! :oops: :oops: :roll:
Vendég

szenya internet... eddig nem működött.
Mindjárt olvasok vissza.
Szuri megvolt. Nem élvezte a drága :( Azóta rengeteg alvás, meg közte nyüszögés.
Hivatalos adatok:
59 cm, 5400 g :D

Kép
Kép
emma1976

Bori
Gátvédelem: nem kértem, vágtak, de nem nagyot, és utána semmi bajom nem volt üléssel menéssel egyebekkel

Kép
Kép
emma1976

Dorka
de ez síráskor fordult elő, nem alapból! De azért akkor jobban figyelek, hátha van vmi...

Kép
Kép
emma1976

Talira csak én megyek? :D

Rövid statisztika az eddigi adatokból.
Az uccsó mensestől számolva átlag 278,8 nap várandósság után születtek meg gyermekeink. (azaz 39+6 az átlag)
Mindent beleszámolva átlag 9,2 óra volt vajúdásunk átlagai. De ebben Manó, Egcsi és Ckat is a max idejével szerepel, azonban ők alig észrevehető vajúdás után villámgyorsan szültek (ki így, ki úgy). És szinte mindannyian elmondhatjuk, hogy az első 5-6 óra abszolút bírható volt.
Vendég

Enikő :)
Éjszakai alvás. :D Csak így tovább. :wink:
Szegény picur. :( A takonykór az egyik legutálatosabb nyavalya! :evil:
Tudom, hogy nehéz munkát találni otthon, pár éve próbáltam O gyerekkel, akkor sem kapkodtak az ember lánya után. :?

Gurgi :)
Szegény ti. :? Hát én is bőgtem volna. :( Reméljük nem kell ismételni.
Masszír babaolajjal agy testápoló. Jobban csúszik. :wink:

Emi :)
Ebéded :shock: Ez bunkóság! :evil:
Méhecskés ruci :D

Zsú :)
Nálunk oltás már pelenkában történik a balesetek elkerülése végett. :D

Kinderke :)
Vicc :lol:

Szemváladékozás: Bencének csak néha csipás a bal szeme. Szerintetek aggódjak? :?

Itten vannak a mi képeink. Utolsó a tegnapi tokás. :wink:

Kép 1 órásan
Kép 2 naposan
Kép 1 hónaposan
Kép 2 hónaposan
Kép 1O hetesen

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

És megint én :D Képek: (születés, 1 hó, 2 hó)
Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
emma1976

Jujj, Jött hozzám Jehova tanuja néni... :roll: :roll:
Belőlem pénzt kiszedni ilyesmire??? :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Több baba (most pl Zalán) újszülött képén láttam, hogy egy ragtapasz van végigragasztva a ruhájukon. Miért?
Vendég

ráírták az adatokat: anyuka, mikor született dátum+idő, súly, hossz, fejkörfogat
és mindig át lett ragasztva az új rucijára ez is azonosítás, jobban látható volt, mint a csuklópánt amin csak a neveink voltak!

lynia-

ja anyuka nem is, csak az ő neve volt rajt

Brigi válasza arról szólt, hogy már picit lehet emelni a bébkocsi ülését? (nem láttam a kérdést azért kérdem :roll: )

lynia-

Emi! Igen! Én kérdeztem, hogy lehet-e már picit dönteni, mert Ádám már nagyon érdeklődik, de én még nem mertem dönteni a babakocsit.
Vendég

Sziasztok!

Este majd jövök addig pár képet dobok.
Bori! A táblázathoz gátvédelem nem volt
Kép Mosoly Panna
Kép
Kép Nagyi ölében

Kép Kép
emi_25

Hali!

Szegény Samu babuci :cry:

Mikor változik a gyerekek szemszíne? Mostmár jó lenne tudni, kire is ütött Bors...

Nagyon cukik a babók, jó látni így első naptól mostanáig.

Nincs fotó a mai talitokról?
ckat

Esik le a fejem, megyek aludni.

De előtte: aranyos minden fotó, nem nominalizálok. Kivételek nincsenek.

Tejcsi rendesen elbújt, keressük ezerrel, egyenlőre vesztésre állunk. De a meccsnek nincs vége, félidőt sem fújtak.

Szurisok meg szemmosásos gyerkőcök hősök.

Borinak: gátvédelem nem vót, félő volt a szanaszéjjel szakadása az előző varrásnak. Emígyen az egész szülés legpocsékabb élménye a gátvarrás volt, amit szívesen kihagytam volna.

Képeket majd teszek, most nincs kedvem. Jó éjt.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!:)

Bori: Eljutottam odáig hogy meglessem a táblát. Szupi!!! :D
De nekem a beavatkozásokhoz oda került egy "császár". Nem volt olyanom. :) A gátvédelemről meg nem is beszéltünk a szülésznővel. Én szentül meg voltam győződve hogy beköltöznek megint láb közé a sündisznócskák, ahogy előzőeknél. :roll: :lol: :lol:
De szülésznéni megoldotta, igy nem volt 1 varratom sem.:D

Bébkocsi: Ez az új csoda 5 fokozatban dönthető. Eddig csak feküdt benne a drágám, de mivel most taknyás, elvittem dokkernénihez. Nah, Ő mondta hogy ne feküdjön vizszintesen mert hátrafolyik a cucc.
Erre odalépett a bébjárgányhoz, és mingyó 2 fokozatot döntött rajta. Igy Tömzsi most félig ülőben nyomul benne.:D
Baromira élvezi hogy nézegethet.:D :D :D
Vendég

Bori: irtam pü-t. :oops:
Vendég

hahó

gyors életjel áramszünet előtt :(

és mikortól lehet icipicit megdönteni az ülést?

Majám is taknyos, de csak picikét, napi 1x ha ki kell szívnom, szerencsére nem többször és akkor sem jön olyan oltári mennyoség, de most azért jókora darab jött! :? remélem nem romlik tovább a dolog...

nézegetem itt a képeket, és mekkora haja van némely babának! Emi és Emma nálatok nem is kopik a sérójuk? akkora mint születéskor (vagyis én úgy látom)

lynia-

Lynia! Én úgy vettem észre hogy nem nagyon kopik Lilla haja, sőt egyre nagyobb a sérója, olyan vicces fürdés után úgy nz ki mint egy punk :D rengeteg haja van

Kép Kép
emi_25

Reggelt!

Csajok a gyerekek gyönyörűek :) tegnap este Bogival átnéztük a képeket, neki is nagyon bejövősek voltak :lol:

Már félig kész az ebéd (rotyog a zúzapaprikás) majd még a tejfölös galuskát kell megcsinálni, de azt majd délbe...

Hát az éjszakánk nem volt a legjobb, este későn aludt el Zalán és nyüszizett szinte egész nap tegnap :( Aztán meg korán keltek a többiek....szal hulla vagyok! :shock:

Zalán tegnap nem kakilt :shock: ordított is...szerintem az miatt, nyilván fájt neki a hasija!! De pukizott oltári nagyokat! Hőmérőztem is de semmi :cry: Nem lenne gond ha csak anytejes lenne, de ő vegyes táplálású béjb, ezért kéne naponta kakilnia... :roll: No hát evvan!

Emi: Zalánnak se hullik a haja még. Sztem simán megdöntheted már az ülését Majának. Ha azt vesszük a hordozóba se víszintesbe van! A lényeg, hogy ki kell támasztani kétoldalról a gyerkőcöt, hogy biztonságba legyen :wink:

Annee: Igen én is észrevettem, hogy éjjel (hason alsziK) sokkal inkább fullákol a takonytól, mint napközbe (szopispárnán alszik picit féligülő helyzetben).

Gyógyulást minden takonykóros gyerkőnek, anyájuknak meg kitartást! :D
Eldugultam, rákukk a kajcsira!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok, jó reggelt!

Ezek a baba képek tényleg szépségesek! Tegnap este meg kellett mutatnom a legénykéimnek az internetre feltett képeket. Nagyon örültek, hogy ők is felkerültek az internetre! A dícsérő sorokat pedig Petikém olvasta fel. Látni kellett volna őket! Úgy mosolyogtak a dícséreteken ..... (Még egyszer köszönet érte mindenkinek, biztos, hogy jobban aludtak tőle. :D ) És persze végignéztük a kisbabás fotókat. Nagyon kis tündi-bündik! Döbbenetes, hogy 2 hónap leforgása alatt mennyit változtak! Nagyon szépek!Egytől egyig jól sikerült babókák. :D

A holnapi talit pedig már nagyon várom. Autónk műkszik, de. csak ez az egy programom van.

Zsú! A múltkori felajánlásom most is él! Szívesen hozlak-viszlek benneteket is!

Nálunk az oltás most érezteti hatását. Hőemelkedés, láz nem volt, csak nyűgösség és rettenetes mennyiségű bukások. Idáig szegénykémben mindössze 150 gr anyatej maradt meg és persze nyüszögések, sírdogálások mennek, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Csak túl leszünk rajta!
Még annyi mindenre szerettem volna reagálni, de most akció van, még később jövök.

Mindenkinek szép napot kívánok!

Tücsi
mtücsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?