Sziasztok Csajok!
Megjöttem dokinktól. Nincs ciszta, kezdhetünk, és képzeljétek valószínüleg inszem lesz.
Nem próbálkozunk spontán többet, azt mondta nincs értelme. Apának most kell egy friss spermavizsgálat, ha nincs baci, akkor október első hetében inszem
Ha van, akkor spontán próbálkozunk. Jövő hét szerdán uh. Holnap bejelentkezik a meddőségibe a vizsgálatra. Remélem nincs bacija, a múltkor nem volt. inkább a spermaszámra vagyok kíváncsi. Most etetem vele ezerrel az e meg a C vitamint meg a Maca tablettát. A Macát amúgy én is szedem, az FLP-s változatát, meg méhpempőt.
Írt a doki 10 doboz Merionált, sejtettem, hogy ez lesz, már meg is vettem a fecsiket meg a tűket.
Hát nagyon be vagyok carva az inszemtől. Meg amikor megláttam a felszívó tűt, asszittem elájulok, de tudom azzal csak felszívni kell, de akkor is ijesztő!!!!
Lenne egy pár kérdésem a gyakorlott inszemesekhez. Tudom ezt már sokan feltették és szinte minden héten valaki elmondja, de most nincs időm visszakeresni.
Szóval először a szuribeadás:
1., A Merionalt hűtőben kell tartani? hogy kell összekeverni a folydékot a porral hogy teljesenfeloldódjon, de ne legyen szemcsés
2., pénteken kell beadni az elsőt, gondolom ugyanabban az időben. Én péntek este megyek Szlovéniába, szerintetek menjek el nyugodtan,vigyem a cuccot, nem leszek tőle rosszul uyge? Volt akinél volt mellékhatása? Túrázni megyünk. kicsit tartok mivan ha valami kijön rajtam emiatt. Ott csak nem kéne kórházba kerülni. Lehet sportolni ezek mellett. Az inszemig akkor no nyuszi?
A szuribeadás szerintem menni fog, csak ne lenne ez kínlódás a felszívással.
Inszem: na ettől vagyok becarva, mert én nem nagyon bírom, ha ott lent kínoznak.
Aznap reggel mennyi idővel előtte kell apának produkálni az anyagot? Rögtön utána berakják?
Mennyire fájdalmas? Azt hallottam felraknak egy kacsát (ez nagy??) és rögtön utána egy csövön berakják a cuccot. Amikor a méhszájnál viszik fel a katétert az nagyon rossz? Mennyi idő kábé?
És utána mennyit kell pihizni ott? Kapok infúziót is vagy itt semmilyen gyógyit nem kapsz, ne altatnak?
Bocs a sok hülye kérdésért, de tényleg fosti vagyok, pedig hát ezt akartam, hogy haladjunk és közelebb legyek a babóhoz.
Fú szerinte mégegy csomó mindent fogok kérdezni addig.
De hát van Gabi anyánk, meg Zsókuci meg Vikkatánk akik profi módon tanítanak minket.
Vucuska!
Gratula az inszemhez, végre népesíti valaki ezt a tábort.
Anett,
Üdv újra itthon, várjuk az élménybeszámolót.
Aki holnap megy annak nagy drukk.