A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nikó ne viccelj :)
9 hát az szuper, nekem össz vissz 3... voltÍ gy én most nem mehetek fagyisért se.
Szal a 9 az szuper :)
ICSI pedi semmivel nem rosszabbítja a megmaradás esélyét csak egy eljárás ami segíti a megtermékenyülést.
Szóval nyugodj meg és készülj egy szuper beültetésre :)
madrin

Nikó drága,

Ne pánikolj, ez nagyon szuper eredmény!!! :D
Nekünk is ICSI volt. Nekünk 3 petikét szívtak le, 2 megtermékenyült... Szóval ez nagyon-nagyon szép eredmény!!!! :D:D

Ne legyél depis, mert ezek szuper hírek!! :D:D:D

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Nikó

ne csináld máááár :D
Emlékszem az első leszivásomon 9-et szivtak le és mondta a Zeke,hogy az nagyon szép :D
Aztán másodjára 14
A harmadiknál 7 db és most itt a kis lakó :D
Nem is értem mi okod lenne szomorkodni.Nagyon sokat szivtak le neked,az várható volt,hogy nem lesz mind szuper minőségű.
Amúgy nem a mennyiség,a minőség számit :!:
Gyönyörű eredmény :D
Az ICSI csak javitja az esélyeket,Kanyó drnő szereti is,javasolja is.HAJRÁ :D

Kép
lukrécia

Nikó!

2x olvastam el, mert nem értettem, hogy mia a 9 db , az icsi és a depi között az összefüggés. De jól láttam semmi. Nagyszerű híreket kaptál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hallod??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azt viszont nem tudom, hogy nálad is holnap lesz a nagy nap? Vagy ez mindenkinél így van, hogy 2 napra rá kapják vissza a kicsikéket?
estike66

Gabi örülök a jó híreknek,megy a drukk holnapra!

Nikó ezek szuper hírek,ne légy elkenődve :wink: .

Kata nekem általában 30-40 naposak a ciklusaim(lehet,hogy ezért is mondta a 8-10 napot) és nem mindig van peteérésem.Wiegandt doktor azt mondta,hogy elkezdjük úgy,hogy spontán ciklusba tesszük vissza őket,aztán ha így nem ok,akkor kapok stimut.Azt nem tudom még,hogy kell friss kenet vétel a beülti előtt,vagy jó a júliusi is :roll: ?

Vic,Elan szuper híreket hoztatok Ti is :) .Drukkolok Nektek nagyon :wink: .

Estike drukkok mennek Neked is!

Lippa

lippa

Vicuska

Gratulálok a jó hirhez. Hósszú idő óta te vagy az első kisma..
Nem irom ki, csakk keddi eredmény után.

Reméljük elkezdődik megint a baba eső, és hátha bele esnénk mi is.

Gabi

Megy holnapra a drukk. Kis embriók veled maradjanak.
Fáj e még a pocid?

Nikó

Nagyon jó az a 9 db. Akkor te is holnap kapod vissza a kicsiket?
Te hogy érzed magad?

Nyunyi

Nem feladni! Vegyél példát Vucuskáról! Te leszel a következő kisma..

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nikó:
De hisz ez jó eredmény, nyugi!
Pénteken kb. délután 5 felé neked jó lenne? Majd írj!
Vendég

Lányok! Lépek, megyek a rendőrségre, holnap BMC, aztán lehet, hogy hétfő BMC, tehát most sokáig nem olvasgatlak benneteket.

Mindenkinek megy a drukk, akinek kell vegyen el belőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
estike66

Lippa, W. doki nekem tuti 8-10 nap között mondta, de a Sz. doki több lánynak mondott 3. napot, így inkább visszamegyek én is akkor, nehogy ezen múljon, mert ha stimura lenne szükségem, akkor még abban a ciklusban elkezdhetjük. Legfeljebb feleslegesen megyek fel egyszer. A mostani mensim (remélem már amiatt fájogat a hasim :D ) miatt úgyse bánom, ha lesz egy plusz UHu is. De amúgy nem tudom mi lenne a jó.. :?
torolve_20130114141731

Sziasztok!
A depizés oka a következő: Mivel nálunk genetikai probléma van így holnap egy biológus megvizsgálja a sejtecskéket és csak azt kapom vissza amelyik egészséges. Ennek az aránya a biológus szerint: 12 db embrioból jó ha 2 db egészséges és visszaültethető!Értitek most már miért lettem depis. :cry:
Alapba nagyon jók ezek a számok csak lehet kevés ahoz , hogy vissza kapjak akár 1-t is.
nikó

Nikó,

Így már értem...
DE: kérlek, bízz benne, hogy minél több egészséges lesz! Meglátod, minden rendben lesz!

Nagyon-nagyon drukkolok!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

jezsoerika!

Elég fáradtka vagyok ma is, a hasim már nem nagyon fáj a deekam annál inkább a cickóimról nem is beszélve kb úgy érzem minha 20 kg.-osak lennének! :D
nikó

Kukuccs!

Lányok mindenki nézze meg az üzeneteit!!!Fontos!!!!

Nikó!

Igy már én is értem!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó,

ne izgulj ebből a 9-ből biztos lesz min két szép beültethető. CSak ne légy depis az nem nagyon jó az ügy kimeneletére :(
Drukkolunk nagyon!
madrin

Nikó!
Egy emrió is elég a csodához!Ne add fel!
Gabcsi!
Hajrá holnap!
Elan!
Édes vagy!Hozzon szerencsét neked!
Süni!
Én is voltam már tocsogósan Zekénél!Így járt!Őket ez cseppet sem zavarja,csak minket!
Vendég

Benszi, már belenyugodtam :D Kiváncsi vagyok, szúrhatom-e holnaptól a többit is.

Nikó, szorítok, hogy jó híreket kapj!!!

Vucuska, csendben-suttogva gratulálok!
süni76

Nyunyi!
Ment pü!
nikó

Kicsi Nikó!!!

Köszike,válaszoltam! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Rengeteg munka nálam is:(
DE! drukkolok mindnekinek!
Este próbálok majd olvasni is!

Gabicsibe, Nyunyi, Nikó és persze akinek csak szüksége van rá!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó

ok,már értem.De akkor is szép eredmény ez.Nagyon szoritok hogy minnél több jó legyen.Mikor vizsgálják meg és mikor rakják vissza?

Kép
lukrécia

Jucikás Hírek!!!Elküldve: 2007 Szeptember 20 Csütörtök - 14:48

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

itt Eszti!

Csak annyit tudok mondani, hogy negyed 3 előtt pár perccel a Cerny Koraszülöttmentő elindult Dorkával az I. Számú Gyermekklinikára.

Nagyon szívszorító pillanatok voltak, az első találkozásom a csöpp unokahúgommal! Nem gondoltam, hogy ilyen körülmények között látom majd előszőr! Gyönyörű kislány, sokkal szebb, mint a képeken...

Attila, Judit és Apa utaztak Pestre a mentő után, ha megtudok valamit, újra írok!
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

lukrécia!

Holnap vizsgálják és ha van akkor hétfőn kapom őket vissza már nagyon várom és remélem hogy legalább egy albérlő lesz a pocakomba. :D De 2 is jöhet!
nikó

Nikó!!!

Tuti 2 lesz!!!Eyg fiú egy lány!!!!Gabicsibémnek is!!! :P :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó

A legjobb módszerrel termékenyítik meg a petesejteket úgy hogy ne izgulj minden rendben lesz!Megjegyzem mi is ezt a változatot választottuk és Kanyó doktornő azt mondta,hogy jól döntöttünk!!!
Abból a 9-ből biztosan lesz mit vissza rakni a pocidba!!!! Kép
gabicsibe

Kicsi Gabicsibém!!!

Okés! :wink: Ide is megírom!!!!!De izgi holnaptól kismama leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) De jóóóóó de jóó,remélem én is!!! :cry: Na nem sírok csak pozitívan!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:Holnap hányra kell mennetek???urad megy eled!? :wink:

Törpe!

Köszike a pűt!!!Ment a válasz!!!Na meg a Mackót Anygyalom!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Holnap délre megyünk és haza már négyen jövünk :D
úgy látom szórakoznak veled a hormonjaid! :D Nyunyikám szerintem ne izgulj :wink:
gabicsibe

Gabicsibém!!!

Mondtam már hogy IMÁDLAK!!!!!Tudod holnaptól a te hormonnyaid iis dilók lesznek ahogy ágyazódnak be az ikrek!!!!! :lol: De tényleg,nagyon nagyon drukkolok neked Drága!!!!!!Majd gondolok rád holnap!!!!!! :wink: De jó lenne egyszerre babásnak lenni!!!!! :roll:

Na Drágák!

Elköszönök mára!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Holnap be kell mennem dolgozni de nem csak egy pár órára!!!!Reggel benézek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nikó!

Ne keseredj el!
Nekem 9-et szívtak le, és abból 6 termékenyült meg.
Hidd el ez is nagyon jó.
nika28

Sziasztok Lányok!
Visszaolvasom az elmúlt napok eseményeit,. aztán dobok egy táblát...öcsém engedélyezettkemény fél órát.... :lol: :lol: :lol: Már jobban van! :P :P :P
Vendég

Sziiijjjjaaaa Krisztiiii!!!! Ezek szerint meggyógyítottad??? :D
süni76

Nikó!

Csak most olvastam végig a hozzászólásokat.
Látom mi miatt lettél depis.
Így már értem, de hidd el nincs okod, lesz ott bébi!!

Gabi!

De jó!! Holnap más kismami leszel!:D
Olyan jó Neked!

Már én is alig várom, hogy újra kezdhessük!
Amennyire féltem a szuriktól ,most annyira szúrnám már őket!!
Lehet, hogy nem vagyok normális????:D:D

Egyébként beindul a gépezet. Apa okt. 4-én megy spermavizsgálatra:) Már ez is haladás.
nika28

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Szerencsére az öcsém már jobban van, de most meg én kaptam el.Persze ez nem baj, hisz én mégiscsak jobban bírom......Szerencsére nem kellett már szúrnom, levitte a gyógyszer is a lázát.Nem tudjuk mi ez, állítólag valami járvány van, szegénykémnagyon belesett.
Kis keresztlányom is majdnem 39 fokos lázzal kidőlt....Úgyhogy beteg az egész család!

Katicám!
Sajnálom, h negatív lett a teszt, és kívánom,minél előbb látogasson meg a mensimanó,h tudjatok menni a gyerekekért.....

Süni!
Nekem 4 napot késett a mensim a deca miatt...Pedig inkább előbb jött meg mindig.Beparáztam én is(mi van ha terhes vagyok)...Sajnos a hormonjaim játszottak csak velem.Gondolom azóta már megjött...
:roll:

Gil!
Pusszantalak!Kívánom, h kellemes dolgok történjenek csak Veled ezután....Bosszantó,ha egyik baj a másik utánjön, még ha kis problémák is.... :evil: :evil:

Na, egyenlőre ennyi, olvasok tovább!Csak nem akarok litániákat írni!
:oops: :oops: :lol:
Vendég

Nikó

akkor holnap ird meg mit mondtak.Szoritok nagyon,hogy minnél több jó legyen

Gabi

ezer-millió-billió drukk holnapra :D :D :D

Kép
lukrécia

Nefke!
Elképzeltem, ahoyg izegsz mozogsz a tű előtt..... :lol: :lol: De legalább humorosra fogod! :lol: :lol:

Nyunyi!
270 ezer??????Ez tuti????Jézusom!Ezt nagyon elszámolták!!!! :roll: :shock: :shock:

Nikó!
Nagyon nagyon gratulálok!!!!!Remélem holnapra még több kis petike meggondolja magát, és nem lesz semmi gond!!!! :wink:

Gabi!
Gratulálok Neked is!!!Szuper hírek!!!!! :lol: :lol: Gonolok Rád holnap!!!

Zsókuci!
Kívánom, hoyg ezentúl csak a kellemes évfordulók jussanak eszedbe, és abból annyi, hoyg a rosszra ne emlékezzz!!!Kárpótol az élet, ebben biztos vagyok!!!!!!

Estrella, Zsebi!
Ha visszaérünk 5-íg, akkor nekem ok!!!!!Ha nem, akkor sajnálom!De a jövőhéten sok pihenőnapon lesz!(3) :lol: :lol:

Estike!
Nagyon drukkolok Neked is!!Nemsokára finisben vagy!!!! :wink:

Katám!
Utólag gondolkodtam, lehet a ciszta miatt kell mennem...Ugyanis én hajlamos vagyok rá, és lehet azt nézik..... :roll: :roll: De én is rájuk telefonálok mielőtt megyek! :roll:

Elan!
Húúúú, de jó nektek!!!!! :lol: :lol: Remélem sikerrel jártok!
:lol:

Sünikém!
Igen, meggyógyult, a sok finomságtólamit hoztam neki....17b éves, de elkényeztetem még a mai napíg(tudom rosszul teszem) :oops: :lol: :lol:
Örülök a Dorkás híreknek!!Biztos nagyon jó kezekben lesz!!!Sokat gondoltam rájuk, és hálát adtam, mert tesómnál semmi komplikáció nem voolt.......

Na, talán sikerült mindent visszaolvasnom!Bocsika ha valakit kihagytam, ugyanis az öcsém már itt rinyál....Közben küzöttem e táblával, és nem hajlandó megnyitni a gépe!!!!Ha mégsem, akkor holnap ha hazaérek, azonnal teszek egyet!
Akiért holnap drukkolunk, az Gabicsibe!!! :wink: :wink:
Vendég

Gabicsibe, nem ígérem tutira, attól függ, mikor végzek, de lehet, hogy meglátogatlak holnap.

Jóéjt mindenkinek! Megyek, olvasom egy picit. Férjem kollegális-munkautáni-bambizást csap. Azt mondta, addig megy, míg nincs gyerek :D Nem vagyok én sárkány, hogy eltíltsam őt erre a rövid időre :wink:

Pusszantás!
süni76

Háát, lányok, nem sikerült a tábla szezrkesztés...
De megyek is, mert a csajok már pittyegnek öcsémnek....
Puszi Nektek, majd holnap éjjel írok....
Vendég

Kriszti, Lexi, Zsebi, Nikó:
A szokott helyen pénteken 5-kor. :)
Remélem mindenki odaér.
Vendég

Jó reggelt!

Gabi

Lehet, hogy nem olvasod, de megy a drukk neked. Kép

Kriszti

Örülök, hogy az Öcséd jobban van. Főleg ha már a lányokon jár az esze. Te meg gyorsan gyógyulj meg.

Nikó

Szoritok, hogy minél több petike legyen egészséges.

Nyunyi

Megy a drukk. Ne dolgoz sokat. Vigyázz magatokra.

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jó reggelt Drágaságaim!!!

Krisztikém!

Ja 270,de az ügyvédkém már intézkedik,hétvégén megyek hozzá megbeszélni a dolgokat! :wink: Jobbulást a kis családodnak!!! :wink:

Drága Kicsi Gabicsibém!!!

Annyira örülök ,hogy ma megtörténik veled a csoda!!!!!! :P Kis csibéket kapsz a pocódba!!!!!!És 11 nap mulva kiderül ,hogy 2 csibe lesz!!!Ami azt jelenti hogy oktober 2 ,lesz meg a pozitív eredményed!!!Gondolok majd rád 12 -kor ,majd mondom apának délbenna Gabikám már Kismami!!!!Nagy nagy Ölelés neked!!!! Kép Gabikámnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erikám Drágám!!!

Vigyázzok!!!!Remélem már nem csak magamra hanem magunkra ahogy írtad!!!!!Puszikállak Drágaság!!!!!!!!!!! :P

Na medek,mert készülök melóba,azt majd jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt mindenkinek!

Nem tudom mit csináljak mert a derekam még mindig nagyon fáj és bocs, hogy ezt írom de amikor pisilek nagyon fáj a hasam alja szúrkál és jobb meg ball oldalt is fáj. Olyan húzü görcs szerű fájdalom. Szóval ez természetes vagy felhívjam az orvosomat?Lázam nincs! Nem vérzek.
nikó

Sziasztok!
Végre megtaláltalak benneteket! :) Az írásjelllel kezdődő topic címeket nem néztem ezidáig...
Én is a BMC-be járok, és pont a közepén vagyunk az első lombiknak...
Hétfőn megyek a beülti utáni 11. napi vérvételre... (előtte volt 4 inszem a Szabolcs utcai kórházban)

Nikó, én bizakodom, pedig 4 leszívott petesejtből 4 megtermékenyült, de 3. napra 2 osztódott csak szépen, és őket ültették be, ráadásul fagyibabák voltak, mert a leszíváskor lebetegedtem, így egy hónapot várniuk kellett.. 3. napra fagyasztották le őket, 4 és 6 sejtesek voltak. Hála a gondviselésnek, felébredt mindkettő szépen...

Hát, én nagyon remélem, hogy most tényleg beindul a babaeső... a másik topicban már beindult, az elmúlt 1 hónapban 6-ból 4 sikerült, 1 nem, és egy lett méhen kívüli. szóval talán jól állnak a csillagok :)

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Gabicsibe!
Jó ikresedést!
Vendég

Halihó!
Csak gyorsan lenne egy kérdésem !!!

A háziorvosom most hívott fel, hogy tegnap volt kongresszuson és ott elhandzott, hogy a visszarendelő orvos adhat ÚTIKÖLTSÉG PAPÍRT AUTÓVAL VALÓ UTAZÁSHOZ!!!

Eddig mindig Ő adta ki a 4 alkalomra szoló sárga útiköltséges papírkát, igaz már az útóbbinál is vacillált, mert állítólag januártól ez a törvény!
Ez miatt 4szer a nélül mentünk.
Múltkor is úgy adta csak ki ha Őt megbüntetik akkor rám vasalja!
Nos tegnap visszafizettek 4 utunkat.

Tud valaki erről valamit???
Ti kitől kapjátok?
Ezek szerint ott a BMC-be kelllene, hogy adjanak útiköltség papírkát!

Pusszantok mindenkit nakinek kell szorítok és veletek vagyok gondolatban!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabicsibe, nagyon izgulok érted, és szorítok!
elan

Szia Brummadzag, isten hozott :) Hűű, akkor érted is lehet szorítani ezerrel! Érzel valamit? :)
elan

Mindenkinek szép Kép -ot!

Krisztike
Jobbulást neked és pici keresztlányodnak is!

Nikó
Nem lettél túlstimus??Hívd fel a dokit,mert ez nem játék!!!

Sünci
Az nagyon jó lenne,mert kicsit elvoltam kenődve, hogy ilyen későn kell menni!Szerettem volna veled is és Nefkével is találkozni!Remélem jó híreket kaptok ma!!!

Brummadzag
Isten hozott nálunk és kívánom pozitív legyen a vérvétel hétfőn!Remélem megnyitod a babaesőt nálunk :D

Nyunyika
Olyan jószívű ember vagy,kívánom teljesüljön a vágyad!

Lányok!
Mindenkinek megmutatják az embriókat mielött vissza adják?
gabicsibe

Hállóóó Mindenkinek!

Ma vagyok a 35. napon.. Hő még mindig magas, nagyon unom.. tegnap beszéltem a csodaorvosommal, hogy ha vasárnapig nem rendeződik a dolog, akkor hétfőn megyek UHura, a lombik "utóhatása" valszeg, és kapok rá valami gyógyszert.. bár már reménykedem, hogy talán fog rendeződni, kicsit fájogat a hasam, meg van kis ez-az már.. :roll: :oops:

Kriszti, hétfőn mindenképp megyek dokihoz, vagy a BMC-be vagy a csodadokimhoz Fehérvárra, ez majd attól függ hova , hogy megjön-e addig.. Jó lesz egy Uhu.. :shock:

Nikó!! szorítok, hogy jó híreket kapj!!!

Gabicsibe!! Rajtad a világ szeme!! :D
torolve_20130114141731

Gabicsibe!
Eljött a nap :lol:

Unokahugomnak megmutatták! Ők le is fényképezték:))
Szerintem,ha nem jut eszükbe maguktól, akkor kérd meg őket!
Biztos megmutatják!

Ügyi légy!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Drágáim!

Ne haragudjatok nem tudtam tegnap nektek visszaírni, és köszönöm mindenkinek az infókat itt is pü-be is. Amint tudok mindenkinek válaszolok.

Gabim,

Hihetetlen sokat gondoltam rád és gondolok ma is nagyon szurkolok neked.

Tegnap sírva mentem haza az irodából, mert a főnököm már reggel kicsinált teljesen. Most nem részlezetem mit mondott, de minősíthetetlen volt. Leírom majd a részleteket, de nagyon kivagyok most, ráadásul még bent is vagyok a munkahelyemen.
De asszem sürgősen kellene valami megoldást találni, mert rámegy az egészségem. Pont inszem előtt ez hiányzik. De most nem tudom mit csináljak. Legszívesebben felmondanék.
vic12

Ma este elmegyek Szlovániába a férjemmel, a hétvégén átgondoljuk mi legyen, ne haragudjatok, ha ma nem nagyon írok, de örülök, ha a kibőgött szememből kilátok. Nagyon kíváncsi vagyok mindenkire, megpróbálok vasárnap visszaolvasni mindent és akkor elmesélem, klíváncsi vagyok mi a véleményetek róla. mindenesetre nem fog érdekelni semmi és senki, az inszem hetében legalább 2-3 napot betegácsiban leszek, de ha itt továbbra is gáz, akkor lehet, hogy tovább...
vic12

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?